Keresés

Részletes keresés

segédszínész Creative Commons License 2018.08.23 0 0 8876

Kedves követhetetlen gondolkodás-módú azigazmondo!

 

Ahhoz, hogy az utolsó, figyelem-hajhász bejegyzésében feltett kérdésére válaszolni tudjak, az előző, hozzám inítézett kérdéseket is illenék válaszolnom, bár erre eddig nem voltam hajlandó, és most teszem boldogan.

 

Maga hónapokon keresztül kellő részletességgel feltárta előttünk, hogy "a baumag bűnbanda" milyen csalárd módon, és a cégbíróság, a pénzügyi felügyeletek, valamint az ügyészsség (stb.)  figyelmetlensége, hanyagsága, netán tevékeny közreműködése mellett már a cégbejegyzése  előtt (adószám nélkül) megkezdte azt csalásra alapított jogellenes tevékenységét, amelyet a BH2000 évfolyam 500. szám alatt közzétett, a Legf. Bír. Cgf.II.32,140/1998. számú ítéletében kellő részletességgel és alapos okkal minősített minden tekintetében jogszerűtlennek. 

 

Az ítélet vélhetően kereseti kérelem hiányában, vagy bármely más okból nem foglakozott azzal, hogy a szövetkezet már a cégbejegyzés előtt folytatta a számára később megtíltott pénzügyi tevékenységet, valamint, hogy a szabálytalanul képzett üzletrész tőkét meg is adóztatták, vagy hogy a "tagok" adókedvezmény jóváírást is gyakorolhattak.

 

Hozzám hasonló kérdésekkel megtalálta már Balázs Máriát és Lipcsik Márton is, akiket velem együtt a legkülönbözőbb kérdésekkel bombázott, holott a válaszok egytől egyig megtalálhatók a maga által jegyzett topikokban, csak a jelek szerint szerette volna a saját maga álláspontját mások által leírva is visszaolvasni.

 

"Amig a feltett kérdésekre nem tudják a helyes választ, addig nem érthetik meg a Baumag "csaláson alapuló stratégiáját".

A 8758 sorszám alatt pl. azt írta, hogy:"DIÓHÉJBAN EZ A VÁLASZ"

 

Az én válaszomat tehát megtalálhatja a saját korábbi okító, tényfeltáró bejegyzéseiben, valamint a más sokszor hivatkozott Legf. Bír. ítéletben. Engedje meg, hogy érthetetlen kívánsága ellenére ne ismételjem meg azokat....

 

Bár július 8-án már azt írta, hogy "Zárszó!!!, azóta sem hagyja a károsultak felbolygatott lelki békéjét megnyugodni, de a kármegtérülés maga által elképzelt módjára irányuló viszontkérdéseimre maga is adós a válasszal. (Ítélt ügy, a kétszeri eljárás tilalma, elévülés, stb.) 

 

Arról beszél össze-vissza, hogy "kiket fog majd egy izgalmas perbe beverni és abban szépen lebuktatni", majd "A pernyertesség érdekében senkit nem kell feljelenteni, már erre sincs szükség." 

 

Aztán azt írta, hogy ne  várják el magától, hogy a tétlenkedő károsultak részére maga kaparná majd ki a forró gesztenyét, aztán pedig azt, hogy tevékenységének édes gyümölcsét mindenki megkóstolhatja, a maga által elért siker mindenki kármegtérülését fogja erdményezni. 

 

Kezdetben csak egy tv.-s szereplésről volt szó, amely elfogadható érvekkel vélhetően elmarad (A még számításba vehető ATV-t, vagy az RTL-t meg sem kísérelte megkeresni), de a feljelentés, vagy a keresetlevél hiányában is (?) megindított per tárgyát, vagy a beharangozott hivatalos eljárás szervét annak ellenére titokban tartja, hogy állítólag magának senki előtt nincsenek titkai, és tevékenysége valannyiünk javát fogja szolgálni. 

 

A válaszomat tehát már maga megfogalmazta a 8600-8833 sorszám közötti tényfeltáró írásaiban. Attól részletesebben és alaposabban én sem tudnám leírni, ráadásul nekem a saját szerződéseimen kívül semmilyen írásos bizonyítékaim nincsenek.

 

És most megválaszolom az utóbb feltett kérdését. 

 

Már mindenkitől előre bocsánatot kérek, de hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni:

 

A középkori inkviziciós eljárások során alkalmazott, de az életet el nem vevő technikát révén (botozás, szemkiszúrás, talpégetés, közeli családtagok nyilvános sanyargatása, teljes jószág-és vagyon elkobzás heted iziglen, nyirkos tömlöcben való éheztetés, gályarabság, stb, és ezek felváltott ismételgetése a teljes beismerésig. Ez vezethetne célhoz.

 

A mai társadalmi viszonyok és jogalkalmazási gyakorlat közepette viszont senki nem köteles önként saját magára terhelő vallomást tenni. 

 

Ha úgy szeretné a baumag-károsultak javát szolgálni, mint amilyen alapossággal és megfontoltsággal megfogalmazta ez utóbbi kérdését, úgy azon csodálkozom, hogy még nincs gondnokság alá helyezve. (Bár a nagy elmék is gyakran vetették magukat észre furcsa viselkedésükkel, megnyilvánulásaikkal.)

 

Az utóbb feltett hülye kérdéseitől eltekintve továbbra is dícséretesnek tartom az adatgyűjtését, az összegfüggések kidolgozását, de kérem, hogy maradjon a realitások talaján, hogy ne veszítse el hitelét érdemtelenül csak azért, mert ezen a fórumon bármi áron napi szinten szeretne jelen lenni, miközben már új érdemi mondanivalóval nem rendelkezik. 

 

Jó lenne, ha végre maga is megjegyezné: nem az a fontos, hogy a tagság, és azon belül egyes személyek mennyire tették magukévá az ön eszmefuttatását, és azokat álmukból felkeltve bármikor meg is tudják ismételni, hanem az, hogy található-e az országban olyan autenkituk szerv, amelyik önt meghallgatja, és érveit elfogadva jogosultsággal is rendelkezik ahhoz, hogy a kármegtérülést eredményező döntést jogerősen meghozza.

 

Nagyívű sikertörténete után az unalmas papagálykodásával aláássa a kezdetben jól kiépített nimbuszát. Ne robolja hát tovább! Csak a lényegről, az érdemi lépésről, vagy a végleges döntésről számoljon be legközelebb. 

 

Addig tartson szilenciumot!

azigazmondo Creative Commons License 2018.08.21 0 0 8875

TISZTELT KÁROSULTAK!!!

 

ÖNÖK SZERINT, MI KELL AHHOZ, HOGY AZ INGATLANSZÖVETKEZETI, A QUAESTOR CSALÁSOKBAN BŰNRÉSZES SZARHÁZI, UTASÍTÁST VÉGREHAJTÓ 

EX CÉGBÍRÓK, BŰNRÉSZES VELEJÉIG KORRUPT EX PÉNZÜGY-MINISZTEREK, EX APEH, NAV ELNÖKÖK, "VÉGRE VALAHÁRA SZÍNT VALLJANAK," NA MÉG EGYSZER, MI KELL AHHOZ???

KI TUDJA A VÁLASZT REÁ???

azigazmondo Creative Commons License 2018.08.18 0 0 8874

T. segédszínész!

 

NE kerülje meg a kérdést, mert ha ezt teszi, az igazság elől menekül!!!

NEM akarok senkit vizsgáztatni, én NEM értékelek alul senkit, ezért ön se tegye, egész egyszerűen csak segíteni szeretnék!!!

HA mások is megtették volna, most nem itt tartanánk!!!

Ezt a NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI szutykot meg gyorsan felejtse el, ne kavarja bele a szövetkezeti csalásokba!!!

Szedje össze a gondolatát, és próbáljon rá józan ésszel válaszolni!!!

Az egyszerű, jól értelmezhető jogszabályok olvasgatásával sokat nem érnék, HA NEM VOLNA MÉG MÁS IS A KELLÉKTÁRBAN, DE SZERENCSÉRE VAN, ÉS NEM IS AKÁRMI!!!               

Mindig legyen optimista, minden továbbiról önnek kell döntenie!!!    "SOK SIKERT HOZZÁ"

  

                                                                                           

segédszínész Creative Commons License 2018.08.18 0 0 8873

T. igazmondo!

 

Maga megfogadta, hogy válasz nélkül fogja hagyni bármilyen tárgyú írásomat, mert ki nem mondott gondolatai szerint én ugyanolyan szellemileg alultáplált vagyok, mint a károsultak 98%-a.

 

Tartsa be hát az ígéretét, és hagyjon fel ennek a szellemi söpredéknek az ismételt tájékoztastásával, és különösen a vizsgáztatási kísérletével, ilyenre ne pocsékolja a drága idejét.

 

Az,hogy valaki a jogszabályok lelkes olvasgatója, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy a gyakorlati alkalmazásuk alapos ismerője is azoknak.

 

Felelősség és felróhatóság megállapítása hiányában szó sem lehet bármilyen felelősségrevonásról, és különösen nem lehet szó kártérítésről....

 

A Nemzeti Együttműködés Rendszere (NER) hatékony és zökkenőmenes működése garantálja azt, hogy még megalapozott feljelentés, vagy még megalapozottabb keresetlevél esetén se számítson senki felelősségre vonásra, vagy kártétrítésre.

 

Ön ennek az ellenkezőjét próbálta velünk elhitetni, és azért olvastuk és fújjuk már kívülről az előzményi történéseket és a maga által felvázolt összefüggéseket. 

 

Az ég szerelmére, ne fárasszon velük tövább!

 

Maga vagy rögeszmés megszállott, vagy a veszetsége miatt megtébolyodott, és azért járhatja ugyanazokat a köröket, holott csupán egy dolog lehetne már érdekes: mikor és mely auitentikus szervezet által, és feljelentés, vagy keresetlevél hiányában miként tudja elérni, hogy a kára megtérüljön.

 

Érdekes módon ezen tárgykörben, erre irányuló kérdésfelvetésekre február óta nagy ívben kerüli az egyértelmű választ.

 

 

 

 

azigazmondo Creative Commons License 2018.08.17 0 0 8872

T. segédszínész!

 

Csak egy kis segítség, a feltett kérdésre a helyes válasz "okozati összefüggésbe" hozható minden károsult birtokában lévő égető bizonyítékkal, azaz az adott szövetkezet HAMIS MAGÁNOKIRATÁVAL,

ami nem más, mint az önökkel kötött adás-vételi szerződés, célrészjegy megállapodás!!!        

 

 

TEHÁT...MI A HELYES VÁLASZ...???

 

azigazmondo Creative Commons License 2018.08.17 0 0 8871

T. segédszínész!

 

Nekem úgy tűnik, hogy még most sem érti a mondandóim okát, de sajnos, még a nagyon egyszerű ok-okozati összefüggéseket sem!!!  

Ahogyan fogalmaztam, engem nem kell magasztalni, dicsérni, mert nincs rá szükségem, csak azt a dolgot teszem, amit talán másoknak kellett volna a károsultak érdekében korábban megtennie!!!

Nem véletlenül szajkózom folyamatosan, hogy a szövetkezeti csalások egyszerű jogügyleteken alapultak, mégis az ebben bűnrészes patkányok tették ezt bonyolulttá azzal, hogy mindvégig a tagi  

kölcsönről, a jogosulatlan pénzügyi tevékenységről hablatyoltak, megvezetve ezzel szinte mindenkit, és amit agymosásnak hívnak!!!

Tudja, hogy ezt egyáltalán mi okból tették??? 

Fogadnék nagy tétben, hogy a folyamatos ösmétlések ellenére, a károsultak 98%-a még most sem tudná rá a HELYES választ!!!

Ön talán tudná?                                    

Itt a lehetőség, hogy válaszoljon, amiből rögvest ki fog derülni, valójában mit is ért az egészből!!!   

DE ezt bárki megteheti, hiszen ebből, csak okulhat mindenki!!!   

A pernyertesség érdekében senkit nem kell feljelenteni, már erre sincs szükség, de, hogy a sok BŰNRÉSZES patkánynak fogok kínos perceket szerezni, az biztos!!!         

 

"MILYEN KIRÍVÓ ELLENTMONDÁS AZ, HOGY LEGELŐSZÖR AZOK A BEJEGYZŐ CÉGBÍRÓK VÁLTAK A CSALÁSOK BŰNRÉSZESEIVÉ, AKIKNEK PONTOSAN A TÖRVÉNYESSÉGI FELÜGYELETET KELLETT   VOLNA ELLÁTNIA A JOGI SZEMÉLY FELETT"!!!       

 NA ERRE LEHET GOMBOT VARRNI!!!

segédszínész Creative Commons License 2018.08.17 0 0 8870

T. azigazmondo!

 

Maga folyamatosan "majd el felejti", vagy "az emlékezete hagyja folyton cserben", amikor a magán kívül  tüskéskaktusztól,  battai CAMEL-től és másoktól is unalomig hallott, olvasott események ismételt közzétételével már nem tud újat mondani, de azt sem tudja elképzelni, hogy a kívülről ismert mondandóját már első olvasatban is az agyába véste valamennyi érintett.

 

Ön kímélje meg végre a fórumozókat, hogy előlről kezdje a történetet, mert ma már csak egyetlen dolog hathat az újszerűség erejével: A kártérítési igényét is magában foglaló büntető feljelentése a maga által megnevezett, vagy a maga által sem ismert tettesek elleni büntető eljárás kezdeményezése, annak címzettje, majd az események, fejlemények  közlése.

 

Minden más önfényezésre irányuló törekvésével csak homályosítja a politúrt. Egy minden tudással felvértezett és tettrekész károsult iránti kezdeti csodálatot az érdemi lépések hiányában már eddig is sikerült maga ellen fordítania, üres szócsépléseivel saját magát is kellemetlen helyzetbe hozza:

 

Például a visszajelzések hiányából leszűrhette volna, hogy károsult társai -velem együtt- nem kívánnak olyan régmúlt dolgok után külön kutakodni, amelyeket ön már csokorba kötött, és amely bokréta révén maga garantálta, hogy csapata tevékenységének gyümölcse valamennyi károsult javát is fogja szolgálni. De volt olyan nyilatkozata is, hogy ne várja magától senki, hogy maga fogja kikaparni mindenki  számára a sült gesztenyét. Melyik állításának, ígéretének higgyünk?

azigazmondo Creative Commons License 2018.08.16 0 0 8869

 

Ha az emlékezetem nem csal, a mindenkori ADÓHATÓSÁG hivatott arra, hogy visszaszorítsa az adócsalásokat, és a törvény teljes szigorával fellépjen az adócsalókkal szemben!!!

Ezt megcsúfolva, pontosan az ADÓHATÓSÁG volt az a korrupt, harács, állami bűnbanda, aki a BAUMAG esetében mindezt végig figyelmen kívül hagyva az ADÓCSALÁSOK, míg a FIKTÍV ÜZLETRÉSZEK, CÉLRÉSZJEGYEK JOGOSULATLAN MEGADÓZTATÁSÁVAL A CSALÁSOK BŰNRÉSZESÉVÉ VÁLT!!!

Értelemszerűen már ezekről sem beszélhetnénk, ha a törvényességi felügyeletet ellátó cégbírók esküjüket megszegve, nem váltak volna a csalások bűnrészeseivé, és ami okán nem jegyezték volna be a csalást szemük előtt elkövető bűnbandákat!!! 

Az viszont ledöbbentett, hogy ezekről a megvalósult bűncselekményekről egyetlen egy jogász, sehol, semmilyen perben nem tett említést, nem használta fel bizonyítékként, természetesen beleértve az érdek-képviseleti jogászokat is, valamint a büntető-perek szereplőit, mintha ettől mindenki meg lett volna mérgezve!!!                             

 

A magyar valóságban két bíróról beszélhetünk, az egyik, aki beéri a fizetésével, a másik, aki..........gondolom, tudják reá a választ!!!       

       

 

azigazmondo Creative Commons License 2018.08.15 0 0 8868

Minden károsult figyelmébe!!!

 

A BAUMAG bűnbanda alapítói, vezetői azért nem az általuk elkövetett valós bűncselekmények alapján lettek ELÍTÉLVE, mert az ezt alátámasztó közvetlen és közvetett tárgyi bizonyítékokat 

szándékosan mindvégig elhallgatták, illetve nagy részét letitkosították!!!

Aminek csakis egy célja volt, nevezetesen, hogy a már cégbejegyzés előtti időszakra visszavezethető, velejéig korrupt Lantosné Dr. Gál Ilona bejegyző cégbíró csalásban megnyilvánuló bűnrészességét elpalástolják!!!                

Gondoljanak csak bele, milyen szégyen érte volna a függetlennek hitt bíróságokat, igazságszolgáltatást, a nagy nemzeti polgári demokráciát, ha kiderült volna, hogy ez a brutális csalássorozat

megkezdése, magának a hathatós segítséget nyújtó bejegyző cégbírónak köszönhető!!!                 

EZ a többi csaló ingatlanbefektetési szövetkezet cégbejegyzésére is, ugyanígy LEVEZETHETŐ, MEGÁLLAPÍTHATÓ!!!

HA VALAKI NEM ÍGY GONDOLJA, AZ BIZONY SAJÁT MAGÁT CSAPJA BE!!!     

 

azigazmondo Creative Commons License 2018.08.14 0 0 8867

T. segédszínész!

 

HA egy kicsit is figyelt volna az általam leírtakra, már az elején rájöhetett volna, hogy kiket is fogunk egy igen izgalmas perbe beverni, majd abban szépen LEBUKTATNI!!!

Ebben a kis csapatban senki nem fog becsinálni, megfutamodni az igazság elől, amit az érdek-képviseletek felelős emberkéi sajnálatosan mégis megtettek!!!                 

Miért van az, hogy szinte mindenkit a mások ténykedése foglalkoztatja, nem pedig az, hogy a tényleges kára egyáltalán, mikor, hogyan, mi okból keletkezett!!!

Ezért is tartunk ott, ahol tartunk, magyarul sehol, ami ellen bármi áron is, megalkuvás nélkül, de tenni fogunk!!!                

HA megkérhetném, a további kérdéseitől most már tényleg kíméljen meg, mert nem fogok reá reagálni!!!      

 

MINDENKINEK...A KÖZÖS CÉL ÉRDEKÉBEN...SZORGALMAS KUTAKODÁST...KÍVÁNOK!!!

MAJD EL FELEJTEM, EZ ÖNRE KÜLÖNÖSEN VONATKOZIK!!!

 

segédszínész Creative Commons License 2018.08.14 0 0 8866

T. azigazmondo!

 

Maga tévesen ítéli úgy, hogy a károsultak 98%-a cinikusan közelíti meg az ön álláspontját, sőt ellenkezőleg!- talán még ugyanilyen arányban irigyelhetik is az az ön egy kézbe összegyűjtött cáfolhatatlan bizonyítékait, és az azok között fellelt összefüggéseket.

 

Ha az én előző írásomban cinizmust (is) vélt volna felfedezni, az leginkább annak köszönhető, hogy február óta apránként csepegtetett bizonyítékaival előbb egy közeli tv nyilvánosságot vizionált, majd kihangsúlyozta, hogy akár egyedül is perre viszi a (a már egyszer lezárt) és más oldalról pedig elévült ügyet.

 

Gondolom, hogy a bizonyítékai nem ebben az évben gyűltek össze, a (leendő) peres fél pedig a lehető legrövidebb időn belül köteles a per megindítására, ellenkező esetben rosszhiszeművé válhat.

 

Nos ön a cáfolhatatlan és ügydöntő bizonyítékai birtokában februárban felugrott a jog asztalára és kezében az igazság lesúlytó pallosával tajtékozva fenyegetett meg szinte mindenkit, akinek bármilyen része is volt (lehetett) a baumag-ügy kialakulásában, eszkalálódásában, de a verbális fenyegetőzésen túl semmi érdemleges, és kihangsúlyozott szándékának megfelelő lépést nem tett.

 

Ebből én arra következtetek, hogy már ön sem bízik a tervezett per sikerében, de ahhoz nincs bátorsága, hogy mindezt bevallja, helyette csendesen és méltóság-veszteség nélkül szeretne visszavonulni úgy, hogy harci kiáltásai még sokáig visszhangozzanak. 

 

Én -állításával ellentétben- személy szerint sok sikert kívánok önnek, nem vagyok irigy a felkészültségére, de az érdemi befejezésen túl valóban csak egy közbülső dologra lennék kiváncsi: mely (független magyar) bíróság előtt, milyen jogcímeken, és kik ellen kezdeményez polgári, vagy bűntető pert?

 

Ma már minden más tárgyú megnyilvánulása csak erősíti az érdemi lépés megtételére irányuló állítólagos szándékának gyengülését. 

 

Ezt a bejegyzésemet se kommentálja tehát, hanem csak az érdemi lépéséről számoljon be, ha az már megtörtént. Mindeen más csak felesleges időpocsékolás.

azigazmondo Creative Commons License 2018.08.13 0 0 8865

T. segédszínész!

 

Értem a cinikus megjegyzéseit, nincs ezzel semmi probléma, igazándiból másra nem is számítottam, hiszen a károsultak 98%-a ezidáig is csak erre volt képes!!!

Nem kell senkinek szégyenbe burkolóznia, csak mert tudatlan, vagy mert nem ért valamit, az a lényeg, hogy baromságot ne írjon!!!

Az, hogy a bíróság kit nevezett meg bűnősnek és miért, higgye el nagy relevanciával nem bírhat, mivel ezek a csalásban igen jártas bűnözök, nem az elhallgatott közvetlen és a közvetett bizonyítékok alapján lettek elmarasztalva!!!

Tudja, ezeket a mai napig is szépen elkussolják a FÜGGETLENNEK CSÚFOLT BÍRÓSÁGOK, MERT EZ A VELEJÉIG KORRUPT POLITIKA FOLYAMATOS ELVÁRÁSA!!!

Ha önnek is meglennének ezek a hiteles bizonyítékok, bizonyosan hasonlóan nevezné meg ezeket az alakokat, és hasonló stílusban írogatna, SŐT!!!

Azok a csalásokban bűnrészes fehérgalléros bűnözők, vezető beosztású hivatalnokok, tisztségviselők, akik közvetlen, vagy közvetett módon, közel 100 ezer faszra-húzott, megtévesztett, és mindvégig hülyének nézett befektető tényleges kárát okozták, természetesen beleértve a QUAESTOROSOKAT is, ön szerint milyen megszólítást érdemelnének, ha nem az általam tituláltakat!!!

Köszönöm az aggódását, de nekem eszem ágában sincs bárkivel is szervezkedni, bratyiskodni pénzért vagy pénz nélkül, ez nagyon messze áll tőlem, viszont a velem, vagy nélkülem az elévülést megszakító, hasonló gondolkodású, mindvégig kitartó, optimista károsultak KŐKEMÉNYEN SZAKÍTVA MINDENT, A PERT MEGINDÍTJÁK, AMI KIHATÁSSAL LESZ MINDENKIRE!!!     

                                        

segédszínész Creative Commons License 2018.08.12 0 0 8864

Tisztelt azigazmondó!

 

Ferenc pápán kívül szinte már valamennyi "faszrahúzós" autentikus ügyintézőt pellengérre állította, míg Lenkovics professzort valamiért békén hagyta annak ellenére, hogy alkotmánybíróként azért már kitalálhatott volna valamit annak érdekében, hogy állampolgári biztoskénti megállapításainak valamilyen módon érvényt szerezhessen. 

 

Most, hogy láthatóan már kifogyott a megalapozott érveiből, mellyel sikerült a tudatlanságuk miatt szégyenbe burkolózott károsultakba folytani minden szót, már csak egyet közöljön:

 

Mely jogalapra alapítva és mikor kezdeményezi a saját és társai kártérítési igényének érvényesítését úgy, hogy az ön igénye nem évült el?

 

A még a fórumot titokban olvasók semmi másra nem  kiváncsiak, csak az ön sikeréért drukkolnak.

 

A keresetlevelében -ha ajánlhatom- törekedjen a szóismétlésektől és az alpári jelzőktől megszabadulni, és csak azt nevezze bűnösnek, akit a bíróság jogerősen elmarasztalt, az összes többi legfeljebb nem jogkövető ügyintéző volt, mely egymásra halmozódott jogsértő ügyintézéseknek sajnos súlyos anyagi következményei lettek.

Vigyázzon! Ne alapítson semmilyen egyesületet, ne toborozzon tagokat még díjfizetés nélkül se! Szarkeverők akarnak a közelébe férkőzni. (Baubeüüü)

 

azigazmondo Creative Commons License 2018.08.12 0 0 8863

 

Sajnálatosan Lenkovics professzor úr állásfoglalásában még egy nagyon fontos tényállásról nem tett említést, nevezetesen az aljas, tróger ADÓHATÓSÁG bűnős szerepéről!!!

Ugyanis ez a tisztességesnek nemigen nevezhető ADÓHATÓSÁG, minden ingatlanbefektetési szövetkezet vonatkozásában a "CSALÁSOK BŰNRÉSZESE" volt azzal, hogy azok teljes működése alatt a "TÖRVÉNYES ADÓZTATÁS LÁTSZATÁT KELTETTÉK"!!!          

TETTÉK EZT ANNAK ELLENÉRE, HOGY VÉGIG TUDOMÁSSAL BÍRTAK A FIKTÍV ÜZLETRÉSZEK, CÉLRÉSZJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSÉRŐL, MÉGIS JOGOSULATLANUL MEGADÓZTATTÁK!!!

UGYANEZ KIJELENTHETŐ A FIKTÍV QUAESTOR KÖTVÉNYEK 16 ÉVEN ÁT TARTÓ VÉRLÁZÍTÓ MEGADÓZTATÁSÁRA IS!!!             

ARRA MÁR NEM IS MERTEK GONDOLNI, HOGY AZ ELKÖVETETT SÚLYOS BŰNCSELEKMÉNYEK OKÁN, AZ ADÓSZÁMUKAT AZONNAL VISSZAHÍVJÁK!!!  MIÉRT IS TETTÉK VOLNA???  

MOST MÁR UTÓLAG IS, TALÁN ERRŐL KÉNE VALAMIT HABLATYOLNIA AZ EZ IDŐKBEN REGNÁLÓ, CSALÁSOKBAN BŰNRÉSZES SZARHÁZI, KORRUPT PÉNZÜGY-MINISZTEREKNEK, APEH ELNÖKÖKNEK!!!

DE A JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT "EZT BIZONYOSAN NEM FOG MEGTÖRTÉNNI, MERT ŐK IS FÉLTIK A NYÜVES IRHÁJUKAT"!!!             

 

 

azigazmondo Creative Commons License 2018.07.31 0 0 8862

 

Majd el felejtem, a cégbejegyzésekről tett kijelentésem LENKOVICS professzor úr állásfoglalásában is szépen visszaköszön!!!

Amiben a következő olvasható:-a "CÉGBÍRÓSÁGI REGISZTRÁCIÓ SORÁN SZÜLETETT JÓVÁHAGYÓ, LEGITIMÁLÓ HATÁROZATOKKAL ÉS A CÉGLAJSTROMBA BEJEGYZÉSSEL A TÖRVÉNYES MŰKÖDÉS LÁTSZATÁT BIZTOSÍTOTTÁK"!!!

Mivel ennek a remek embernek teljesen meg volt kötve a keze, nem tudta bővebben kifejteni ebbéli álláspontját, leleplezni a korrupt cégbírók gaztetteit, ami vélhetően az enyémmel szinte azonos lenne!!!

DE mivel nekem szerencsére nincs megkötve, helyette is próbáltam az elkövetett bűncselekményeket ilyen VELŐSEN megosztani önökkel!!!

                  

"REMÉLEM MEGÉRTETTÉK"

 

 

       

azigazmondo Creative Commons License 2018.07.31 0 0 8861

T. szövetkezeti károsultak!

 

Valamennyi ingatlanbefektetési szövetkezeti ügyfél károsodása, a bejegyző korrupt cégbírók szándékos mulasztására vezethetőek vissza!!!

Ugyanis a HITELES BIZONYÍTÉKOK alapján, a cégbejegyzésekkor "BEFEJEZETTÉ VÁLT BŰNCSELEKMÉNYEK" egyértelműen alátámasztják, és összefüggésbe hozzák, a CÉGBÍRÓKNAK A CSALÁSOKBAN MEGNYILVÁNULÓ BŰNRÉSZESSÉGÉT!!!

Ez volt a kiinduló pontja mindennek, amit már senki, de senki nem fog tudni megcáfolni, még ha ezen is fáradozik!!!           

DE, ami számomra továbbra is érthetetlen, efelett MINDENKI el akar siklani, természetesen beleértve a károsultakat is, pedig higgyék el nekem, EZ AZ EGYETLEN JÁRHATÓ ÚT!!!    

 

 EZT MINDENKI ÉRTSE MEG!!!

 

"MINDEN MÁS, CSAK ÜRES SZÓCSÉPLÉS"

 

 

Baubeűűűűű Creative Commons License 2018.07.29 0 0 8860

Mi szívesen csatlakoznánk a feleségemmel ahhooz a pár károsulthoz, akikről azigazmondó beszél, és akikkel együtt küzd az igazságért és a pénzünkért. Hol lehet őket elérni? A beszövker tagjai voltunk több mint 10 éve. Még havi párezer forintos tagdíjat is tudnánk fizetni, hátha az unokáink hasznát látják a küzdlemnek.

korfanty Creative Commons License 2018.07.29 0 0 8859

Sajnálom az előbbi hozzászólásomat. Nem kellett volna. Mindnyájan eleget szenvedünk a pénzünk elvesztése miatt. Csak az háborított fel, hogy szinte csak gyalázkodó, egymást alázó hozzászólásokat olvashatok. Minden jobb érzésű kommentelőtől elnézést kérek. Meggondolatlan voltam.

 

Előzmény: korfanty (8858)
korfanty Creative Commons License 2018.07.29 0 0 8858

Tisztelt Kommentelők!

 

Olvasgatva a beírásokat nekem egy gyerekkori (igen már akkor is szadista voltam) negatív élmény jut eszembe. Fogtunk két patkányt, bezártuk egy ketrecbe őket és tüzet raktunk alájuk. Mi történt? A két patkány egymásnak ugrott és össze-vissza harapdálták egymást amíg el nem pusztultak. Remélem senki nem veszi magára. 

Tisztelettel várom a gyalázkodó hozzászólásokat.

Előzmény: Szögesdeszka (8851)
azigazmondo Creative Commons License 2018.07.27 0 0 8857

 

A pénzügyi szakemberek, jogászok szájából sokszor elhangzik az a szó, hogy ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!!!

Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy csak annak lehet ára, "ami eleve valami értékkel bír"!!!    

Tehát aminek nincs értéke, annak értelemszerűen ára sem lehet!!!

Ezt az ÁR/ÉRTÉK ARÁNYT a BAUMAGRA, és a többi ingatlanbefektetési szövetkezetre vetítsük le, "mivel a "hamis magánokiratok" fizikai tárgyai eleve értéktelen üzletrészek, célrészjegyek voltak, ezért a semmiknek a vételárai a pénztárak kicsi ablakánál egyáltalán nem kerülhettek volna befizetésre, mert nem volt mi után befizetni, ami ellen a csalásokban bűnrészes állami, felügyeleti szervek 

vezetői, jogászai utasításra semmit nem tettek, bolondok is lettek volna!!!     

Ebből is tudott az adóhatóság pofátlanul kaszálni több tíz milliárd forintot, amit a korrupt politikusok ügyesen szétosztották egymás között!!!      

azigazmondo Creative Commons License 2018.07.26 0 0 8856

 

 

T. szövetkezeti károsultak!!! 

 

Egy nyögdíjas károsult arra kért, hogy az alábbiakat osszam meg önökkel!!!

 

A VALÓS TÉNYÁLLÁS SZERINT:

AZ INGATLANBEFEKTETÉSI SZÖVETKEZETEK A TELJES MŰKÖDÉSÜK ALATT, A HAMIS MAGÁNOKIRATAIKBAN ARRA VÁLLALTAK KÖTELEZETTSÉGET, HOGY A MÁR MEGTÉVESZTETT ÜGYFELEKTŐL, 

A KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SAJÁT KIBOCSÁTÁSÚ FIKTÍV ÜZLETRÉSZEIT, CÉLRÉSZJEGYEIT, MAGASABB VÉTELÁRON VISSZAVÁSÁROLJÁK!!!

AKIK TUDATOSAN NEM EZEN A JOGI ÁLLÁSPONTON VOLTAK, AZOK NEMCSAK A MÁR CÉGBEJEGYZÉSKOR BEFEJEZETTÉ VÁLT BŰNCSELEKMÉNYEKET, HANEM EGYBEN A SZARHÁZI, KORRUPT, 

BEJEGYZŐ CÉGBÍRÓKNAK A CSALÁSBAN MEGNYILVÁNULÓ BŰNRÉSZESSÉGÉT IS SZÁNDÉKOSAN ELHALLGATTÁK!!!

EZEK AZ ALAKOK VAGY NEM VOLTAK SOHA KÁROSULTAK, VAGY EZEN BRUTÁLIS CSALÁSOK NETTÓ HASZONÉLVEZŐI!!!

 

azigazmondo Creative Commons License 2018.07.24 0 0 8855

T. segédszínész!

 

Még egy gondolat, nagyon örülnék annak, ha az érdek-képviseletek szutykával kapcsolatos kijelentéseimet, vagy más egyéb állításomat, valaki is meg tudná cáfolni!!!

Ez a lehetőség minden ingatlanszövetkezeti károsultnak adva van, csak élni kell vele, NEM PEDIG HALLGATNI!!!     

Amikor a szerkesztő-riporter még a választások előtt értésemre adta, hogy ők is bizony be vannak szarva a bemutatott papíroktól, még ijedten azt is hozzáfűzte, nagyon bízik abban, hogy ennek ellenére is a csatornán belül átmegy minden cenzúrán, ami után elindulhat majd a tényfeltáró élő műsor, amire sajnos azóta se kaptam érdemi választ!!!

 

 

AZ IS A MAGYAR JOGÁLLAM SZÉGYENE VOLT, HOGY A JÓZAN ÉSZ RITKÁN JUTOTT SZEREPHEZ AZ INGATLANSZÖVETKEZETEK BEJEGYZÉSÉNÉL, AZOK ELLENŐRZÉSÉNÉL, ...AMI JOGI, ÉS KÖZGAZDASÁGI NONSZENSZ...!!!               

                   

 

azigazmondo Creative Commons License 2018.07.23 0 0 8854

T. segédszínész!

 

Köszönöm a dicséretét, de higgye el nincs rá szükségem, mert erre az ember inkább gyerekkorában lehet büszke, tudja én mindig azt vallom, ha valaki nem tud jót csinálni, akkor rosszat se tegyen, inkább maradjon ott szépen, középen az origónál!!!   

Én soha nem voltam sem szövetkezetnek, sem pedig érdek-képviseleteknek tagja!!!

AZ iratok tanúsága szerint az érdek-képviseleti jogászok, először 2008-ban jelentették be a kártérítési igényeket a 2000 fő vonatkozásában, de azokat sem "SZEMÉLYEKRE LEBONTVA," ezzel még 

nincs is akkora probléma, azzal viszont már igen, hogy legkésőbb 2013- ban a Ptk. alapján az elévülést, egyáltalán nem szakították meg!!!

Ebből az következett, hogy innentől kezdve a MAGYAR ÁLLAMMAL szemben, már nem tudtak semmilyen kártérítési igényt érvényesíteni, ezért nekem egyértelmű, hogy valójában ez volt a céljuk!!!

Ugyanis ilyen szintű jogászok, "EKKORÁT NEM HIBÁZHATTAK," "EZ TELJESEN KIZÁRT"!!!

EZ egy szépen összehangolt, nem tudom másképpen megfogalmazni, ...FASZRA HÚZÁS VOLT...!!!

DE szerencsére vannak olyan károsultak, akik az érdek-képviseleteket figyelmen kívül hagyva, eszüket használva, ezt ügyesen megtették!!!

A tv-s szereplésben még most is reménykedem, de ki kell jelentenem, sajnos ők is be vannak szarva az általam felvázolt anyagtól, amit a szerkesztő-riporter veöres fejjel az értésemre is hozott!!!

TUDJA EZ VALAHOL ÉRTHETŐ IS, MERT NAGYON MELEG!!!

                                             

 

 

 

segédszínész Creative Commons License 2018.07.23 0 0 8853

T. azigazmondo!

 

Szögesdeszkának -a közlendője stílúsán kívül- akár még igaza is lehetne, de ő is figyelmen kívül hagyta az alábbiakat:

 

1./ Az elévülési időt a rendes jogorvoslatra nyitva álló eljárási cselekmény (egyéni polgári-vagy büntető perkezdeményezés/felszámolási eljárás) jogerős befejezése után lehet és             indokolt kezdeményezni. 

 

2./ Ha ön 2003-ban kérte megszakítani az elévülési időt, azt is meg kellett neveznie, hogy kivel (kikkel) szemben kéri azt és mely cselekmény miatt.

 

3./ Ha kérésére megszakította volna bármely jogi fórum az elévülést, úgy az a törvényben maghatározott határidőn túl, vagy a kiszabható legmagasabb büntetési tétel lejárta

     után  ismételtelt megszakítási kérelem hiányában újra elévül. Megismételte-e a megszakítási kérelmét?

 

4./ Emlékezetem szerint mindkét egyesület jogászai annak idején kérték a nyilvántartott tagjaik nevében az elévülés megszakítását, tehát előre gondolkodtak.

 

5./  Károsult tagként milyen reményeket támaszt, ha jogerős ítélet rendelkezik arról, hogy a tagok nem sértettjei a baumag csalás-sorozatnak?

 

6./ Most mi az igazság? Az, hogy nem tudják kibrusztolni a kártérítést a tohonya, semmirekellő tagság javára, vagy "A mi munkánk gyümölcse, ezeket a károsultakat     

      közvetett  módon fogja érinteni, de így is meg fogják kapni a pénzüket, ahogy minden más megtévesztett, csalással kifosztott egyén!!!"

 

Ne nekem válaszoljon, én nem kívánok önnel vitatkozni.

 

Én bíztam a felszámolási eljárásban, vagy annak sikertelensége esetén az Állam elleni perben. A perekben tapasztalt jogi hozzáállás miatt nem bíztam már az aláírásgyűjtésben, amely valahol holtába is fulladhatott.

 

Az Állam elleni per meghúsult az egyik egyesület jogutód néléküli megszűnése, és a másik egyesület költségvetés nélküli baráti társasággá  alakulása miatt.

 

Az adóskamarához való csatlakozás ugyanezen okoból szintén reménytelen.

 

A tv-s szereplését is inkább a gőz kiengedésének tekintettem, nem pedig az érdemi kártérítés lehetőségének. 

 

Minden esetre utólag ismét dícséret illeti részemről, amiért ennyire alapos felderítő munkát végzett, és dokumentumot gyűjtött egy csokorba, most jött el az ideje, hogy archiválja azokat.

 

Ezen a fórumon rajtam kívül nem hiszem, hogy lesz még valaki, akitől dícsértet kaphatna. Elégedjen hát meg az eddigi sikereivel, legfeljebb  egy epilógust engedjen még meg magának, de most már valóban az legyen az utolsó... 

azigazmondo Creative Commons License 2018.07.22 0 0 8852

 

MAGA OSTOBA ALAK!!!

 

"Ha nem tesznek mindent"...én ezt arra értettem, hogy még a mai napig is képtelenek a "csaló ingatlanszövetkezetek" régóta tervezett petícióját megszerkeszteni, beterjeszteni, meg arra is, hogy 

ezen szövetkezeti károsultaknak még a gondolatában sincs egy nagy demó megszervezése!!!

Ön a kártérítési igényét egyáltalán bejelentette a Magyar Állam Képviselőjének???  

HA netalán bejelentette, akkor azt elévülési időn belül egyáltalán megszakította!!!     

Tudja az érdek-képviseleti jogászok a 2000 károsult érdekében ezt felejtették el, amivel nagy kárt okoztak, és ami megbocsáthatatlan bűn!!!

Az is lehet, hogy ez önt is érinti!!!         

A mi munkánk gyümölcse, ezeket a károsultakat közvetett módon fogja érinteni, de így is meg fogják kapni a pénzüket, ahogy minden más megtévesztett, csalással kifosztott egyén!!!

 

EZEN DOLGOZUNK, INNENTŐL KEZDVE PEDIG, FELEJTSEN EL!!!   

Szögesdeszka Creative Commons License 2018.07.21 0 0 8851

Azigazmondo a Határtalan Faszkalap!

 

 

Legalább arra emlékezz amit itt leírsz!

Ha nem emlékeznél, hát újból az eszedbe vésem, mert nem leírtad 8835-ben?

"HA nem tesznek meg mindent a saját érdekükben, a mögöttem álló pár károsulttal, nem tudom a pénzüket kibrusztolni, ezt senki nem várhatja el tőlem, tőlünk!!! "

Itt páran már megszólították pl.: a pesti egyesület vezetőségét, de ők is csak mellébeszéltek, tettették a hülyét, csakúgy, mint te most.

Nem esett nehezükre, ahogyan neked sem, mert te is csak ködösítesz mindenki felé, mert te vagy a legjobban beszarva a pénzedért.

 

Nem te kunyerbáltál papírokat Demetertől, amit meg is kaptál volna, ha elmész hozzá, de te itt is megfutamodtál. Te miért nem kerested Őt mög? Vajon miért? Miért bujkálsz a többi károsult elől?

"a munkásságunk "MINDENKIRE KIHATÁSSAL LESZ," Hát pont ezt kérdezzük, hogy ez a munkásság mégis miben áll, amivel itt telekürtölöd a étert, hogy mások is tudják ezt követni, ha ti már arról pofáztok, hogy senki nem várhatja el tőletek, hogy kibrusztoljátok a pénzét!

Elmebeteg, gerinctelen, hazug faszkalap vagy, semmi más, aki egyik szavával veri agyon a másikat  és még te vagy felháborodva!

Válaszolj a feltett kérdésekre! Az ostoba mellébeszélésen kívül más itt nem csinálsz!

Reszketsz mi, hogy senki nem fog megvesztegetni, hiába fosod itt a szót!? És akkor megbukik a remek stratégiád!

 

Előzmény: azigazmondo (8850)
azigazmondo Creative Commons License 2018.07.21 0 0 8850

 

MAGA OSTOBA ALAK!!!

 

Nekem szerencsére csak a BAUMAGBAN van veszteségem, de mondjuk, ez se tartozik önre, ember fia összekever valakivel!!!

Miért nem szólítja meg azokat az alakokat, akik folyamatosan hazudoztak, és végig faszra húzták önöket!!!

Miért nem tőlük kér szakmai segítséget, a hogyan továbbról, talán már nem bízik bennük???

Most szóltak a fülemre, hogy az érdek-képviseleteknek is megvoltak ezen beverő bizonyítékok, csak velük ellentétben, én és a velem azonosuló nem beszari károsultak, "NEM MEGALKUDVA, MI ÉLNI FOGUNK VELE"!!!

AZT is hallám, hogy valamilyen DEMETER nevű emberke is a segítségére sietne, hát akkor adva van a lehetőség, gyorsan keresse mög!!!      

Na még egyszer utoljára, hátha a tyúk agyával végre felfogja, nem kell beszarnia a munkásságunk "MINDENKIRE KIHATÁSSAL LESZ," "DE ADDIG IS LÓGASSA A LÁBÁT," "MERT MÁSRA NEMIGEN KÉPES"!!!            

 

Szögesdeszka Creative Commons License 2018.07.21 0 0 8849

Azigazmondo Notórikus Hazudozó!

 

 

Szokásod szerint csak mellépofázni tudsz.

Arra felelj, amit kérdeztem tőled.

Te kented itt fel magad az igazság lánglelkű bajnokának, te ajánlgatod itt a "beverőnek" elkeresztelt irományaidat. 134 hozzászólást volt szerencsénk végig szenvedni tőled nem egészen 5 hónap alatt.

Csak egy kérdést felejtettél el tisztázni, mégpedig azt, hogy te utánad,- mert te sűrűn azon vagy, hogy TE visszakapd a pénzed, mint ahogyan végül elkotyogtad, - a többiek hogyan kapják vissza a pénzüket az  általad leírtak következménye képen, mert te ezért ugyan nem csinálsz semmit.

Készséggel belátjuk, hogy tudatlanok vagyunk, ahogyan te is az voltál, amikor a Baumagba tetted a pénzed. Rossz nyelvek szerint az átlagosnál is hülyébb voltál, mert más hasonló szövetkezetnél is befektettél.

Szóval te is ugyanolyan szerencsétlen, naiv, megvezethető lélek voltál akkor, mint több ezer sorstársad, akiket most folyamatosan becsmérelsz - és akiket most ki akarsz játszani a Fórum segítségével, - ezért fogtál oknyomozásba aztán publikálásba itt. Gondolom más fórumokból már kifogytál és ezt itt elég hatékonynak ítélted meg ahhoz, hogy a leleplező mondókád a illetékes elvtársak tudomására jusson minél hamarabb.

Ha csak azt akarod, hogy kiderüljön az igazság, akkor rendben, (ugyan azt nem értem, hogy mire mennénk ezzel, és azt is tudjuk, hogy nem ez az igazi célod) de mit csinálsz azért, hogy győzedelmeskedjen is nem csak neked, hanem mindenki javára?

Na ez itt a nagy kérdés.

Erre kéne a válasz, amivel eddig adós maradtál.

Mit csináljanak a többiek?

 

Előzmény: azigazmondo (8848)
azigazmondo Creative Commons License 2018.07.21 0 0 8848

Kedves AGYMEN!!!

 

Ha tudta volna ezt az igen egyszerű mondatot értelmezni, miszerint, ...ahogyan azt sem tudtam..., hogy egyáltalán kicsoda a Lipcsik nevű úriember, akkor nem szólt volna megent ekkora baromságot!!!

Ugyanis ebből az következik, hogy én a múltra tettem ezt a kijelentést, mivel csak 2018-ban, itt a fórumon halottam egyáltalán a létezéséről, és akivel soha nem találkoztam személyesen, hozzátéve sajnos!!!

Az ostobaságaival miért nem kergeti inkább, a remek munkát végző ex érdek-képviseleti vezetőket, jogászokat,"elsősorban" miért nem tőlük várja az elsíbolt pénze visszaszerzését!!!

     

EMBER FIA, MIT AKAR TŐLEM???              

 

Szögesdeszka Creative Commons License 2018.07.21 0 0 8847

Azigazmondo Vég Nélkül Hazudozó!

 

 

Arról regélj te idegbeteg sült paraszt, hogy mióta te, meg az ostoba, félkegyelmű sameszod itt különféle nevek alatt jártatjátok a lepcses pofátokat már több mint egy éve, változott-e valami nektek köszönhetően a Baumag ügyben?

Miben áll az a hatalmas segítség a részetekről, amire hivatkozva osztod azt észt a bunkó, ordenáré stílusodban mindenkit lenézve, kioktatva?

Csak egyet írjál le!

Nem te vagy-e a legnagyobb beszari gyáva alak, mert te még a többi károsult előtt sem mersz mutatkozni, még a nemedet is másnak hazudod! Nem véletlenül!

Ne arról írogassál, hogy mi volt, hanem arról, hogy mi lesz, köszönhetően neked!

De már leírtad: SEMMI! Mert tőletek nem elvárható, hogy mások pénzét kibrusztoljátok. Akkor mit keresel itt, még mindig?

Nagyon úgy tűnik, hogy miközben a károsultak megmentőjének, az igazság rettenthetetlen bajnokának tünteted fel magad, te keresed itt a károsultak segítségét a saját részedre! Neked segítsen mindenki, de te nem segítesz senkinek. Nem leírtad 8835-ben? "HA nem tesznek meg mindent a saját érdekükben, a mögöttem álló pár károsulttal, nem tudom a pénzüket kibrusztolni, ezt senki nem várhatja el tőlem, tőlünk!!! "  

Miért nem tetted be a lábad egyetlen érdekképviselethez sem? A te hatalmas tudásod oda való, az érdekképviseletbe!  Neked köszönhetően a pesti egyesület még ma is létezhetne, és hathatósan képviselhetné a Baumagosok érdekeit.Vagy mégsem akarsz érdeket képviselni a sajátodon kívül?

 

Nem tudod ki az a Lipcsik? 

Hiszen még írtál is neki nem is egyszer! 8621, 8619, 8616, 8613, 8612, 8607, 8603, 8591, 8581, stb. ?!

 

 

Nem te írtad a 8490-es hozzászólásodban?

T. Lipcsik úr!

 

 

 

Fontos közölni valóm van önnel !

Tegnap, beszéltem a tévés szerkesztő-riporterrel, és azzal a lehetőséggel élhetek, hogy az élő adásba, pluszba,

még 2 károsulti személyt magammal vihetek.

Mivel, nagyon értelmes embernek tartom, elsősorban, önre gondoltam. 

Mit szól az ajánlatomhoz, elfogadja a meghívást?

 

 

8654

 

T. Demeter úr!.... T. Egyesület!

 

 

 

Ha, jól emlékszem, korábban T.Lipcsik úr arról tájékoztatott, hogy az egyesületnek a birtokában van, az LB. Cgf.II.32.140/1998. számú végzés!

 

Pojáca!

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: azigazmondo (8846)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!