Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Sziasztok.Én vettem egy öreg bácsitol pannonia motort és adta vele a trabi ventillátort.Neki így volt a trakin és évekig ment vele!Úgyhogy szerintem nem probléma az,hogy átszívja és nem ráfúja a levegőt.Ha valakinek más a tapasztalata malyd rámcáfol.
üdv. én ugy csináltam hogy a trabant eredeti ventilátort ledobtam és egy babetának a röpsuly kuplungharangja pont bele passzol ugy tengelyméretileg mint a külseje is arra körbe hegesztgettem lapátokat és teljesen szuper volt. mikor a pancsi beindult csak a ventilátor süvitését lehetett hallani soha nem melegedett még nyáron 40 fokban is birta a melót. ja és igényesen nézett ki mint ha gyári lett volna
ÜDv
egy kérdésem lenne hozátok pannonia motornak a fötengelyérol. hogy lehetne trabant ventilátort meghajtatni mert a a kettonek a forgásiránya nem egyezik.
Az állati erővel vontatott vonazkozikrá és K jogositvány kell hozzá sajnos mert nekem semilyen nincs és ugy jártam a robival póttal de ahoz is kell a K jogsi.
Szétkaptam az NS-10es szivatyút sok "vita" volt melyik fele szív melyik fúj.Tehát konrétan mit kell nézni figyelembe venni annak megálapításához hogy melyik a szivó ág.Meg forgás irány fordításkor csak megcserélem a 2 tengelyt és mindent visszarakok?A megtáplálást nem variálom?