baz+ ezt az orsit zavarják má vissza dolgozni! tuti fix, hogy mi másért kereshetné Simit egy volt barátnő akivel szexelt is anno (ejnye ejnye meggondolatlan fiúka), mint egy közös gyerek miatt... (aki szvsz szintén Monoron születhetett) mellesleg az apaság megállapítására már léteznek módszerek, de ezt egy pszichológus nyílván nem tudhatja.
Lackó meg Gézu elég merészen tartották fel a forgalmat a ződ lámpánál, jobb helyeken ilyenkor hátul már kiszállnak a kerékkulccsal felszerelkezve ! :))
Azokat általában leírni nem szoktam tudni, hanem rendszeresen köszég és fazsság-nak gépelem ;o) De a másodikat rendszeresen (és helyesen ejtve) szoktam volt emlegetni a BK részei alatt is, milyen, mekkora jelzővel kiegészítve ;o)
ez a gyémántos vonal, nagyon meredek... most olvastam a Story magazinban, hogy Guy Ritchie már egyeztet a Kalamárral, hogy ez olyan jó pörgős blöffös rész legyen. :-)
Amúgy nem tudom, figyeltétek -e, annyit baxtattuk Manyus a lemenpáj miatt, hogy a gyémántcsempész sráccal már csak "citromos süti"-ről beszéltek... :))
(sütik között a csúcs akkor is Vilibá volt a space cake-kel....)
Arra is kíváncsi lennék, hogy ha valaki engem lecafkázna és pontpontpontozna éjjel-nappal, akkor vajon szóba állnék-e vele még az életben? Nemhogy még futkossak mint egy marionettbábu....
Minidg elkövetjük azt az alapvető hibát, hogy bármiféle hasonlóságot keresünk a saját idősíkunk, és a Bk-é közt. Valójában (és helyesen), a sorozatot úgy kell nézni, mint egy scifit, ahol ugyan humanoid formájúak a szereplők, de sem a gondolatviláguk, sem az erkölcsi érzékük, sem a cselekedeteik nem azok. Sőt, más a tér-idő fogalma, a gravitációé és egy sor egyéb más általunk ismert fizikai törvény sem érvényes "odaát" (jó, egyszer, a Ló lezuhanásakor a tetőről a gravitációs valahogy mégis érvényesült, de ez volt a kivétel) Szóval, ez a helyes nézőppont, így minden teljesen elfogadható, sőt, ha felveszed ezt a pozíciót, már a meredekebb dolgokat is telejsen helyesen fogod tudni szemlélni. Persze, ez már egy magasabb tudatállapot, de sok gyakorlással... ;o) (hétköznapokon 20:20-tól 20:50-ig, vagy mikor)
Hát komolyan, idegbajt kapok néhány jelenettől! Én mindig is szerettem bevágódni az anyós-jelöltjeimnél, és ezért hajlamos voltam nyelni, de azért ez már túlzás! Ha egy engem nyíltan utáló öregasszony feljönne a lakásomba, és leparancsolna magához, és hiába tiltakoznék, hogy ne érek rá, azt mondaná, hogy akkor is most azonnal menjek, nem hiszem, hogy az illető megállna a lábám! Azt hiszem, hogy szépen kiraknám az ajtó elé, mondanám, hogy majd benézek, amikor időm engedi (ha egyáltalán), aztán 2 nap múlva esetleg bemennék.