TV2-es kötődése Zalánnak és Boginak van. Rajtuk kívül pedig még mondhatni Zozónak és Dávidnak. És Dorottyának volt, de ő kiesett a pikszisből szerintem, miután még a Farmot sem bírta megnyerni. Dani tavaly vitte azt a kis műsort, aminek már rég vége lett, még a tavalyi évad vége előtt, ennyi.
A TV2 azóta még szerkesztőgárdát is cserélt, Palikostul. Azóta neki pont annyi köze van a TV2-höz, mint a többi random exatlonosnak.
Abban igazad van, hogy nyerni szeretne ő is, persze, mindenki nyerni szeretne. Nem is mondott mást. A kedvességnek viszont ehhez semmi köze, vannak ilyen kedves, nyugodt, empatikus emberek, én jópárat ismerek, egészen közelről:) Persze ízlés kérdése, hozzám ez a habitus áll közel.
Mindegyikre igaz. Szerintem, aki itt a végén pár napra a végétől azt mondja hogy nem a pénzért, az szerintem füllent. Eleinte lehet még bohóckodásnak, nyaralásnak, jó bulinak felfogni de mikor már csak egy karnyújtásnyira van..... 15 millió azért mégsem csak egy desszert futó pénz. Még a mai világban sem.
Igaz, viszont N.Dani -ra is igaz ez, csak ő nagyon p.c. igyekszik magáról a legpozitívabb képet festeni. Talán a TV2-es kötődése miatt is. Nekem sokszor túl sok a kedvesség, a megértés, stb. Valójában ő is győzni szeretne negyon is.
Azt hittem ezen már túl vagyunk, nem tudhatjuk mi történt 0-24-ben 1-2 perc erejéig amit láttunk, jobban mondva azt az 1-2 percet amit leadtak össze vissza vágva csürve csavarva, ha erre gondolsz és igen tudom mi a rosszidulat, és mi a jó indulat, de abból a kiragadót néhány percből nem szabad messzemenő következtetést levónni nem neked senkinek, pláne így ilyen módon mert a humor az egy jó dolog kell is az embernek csak hát ez nem az, de semmi gond az ember sok esetbe a saját gondjait ventilálja ki egy ilyest fajta kommetbe köztük én is sok esetbe.
És valószínú, pont ezért teszik be a karikát. De én azért Daninak szurkolok, ma is, és ha továbbjut esetleg, akkor a döntőben is. :) Egy Bálint-Dani döntő izgalmas versenyt, és AS-hez méltó futamokat hozna szerintem. Mindkettőjüket kedvelem (és ők is egymást, gondolom ők is úgy vannak vele, hogy menjünk egy jót, győzzön a jobb, nem azon gondolkodnak, hogy hogyan hagyják győzni a másikat :) ), annyi a különbség nálam, hogy Bálint már nyert, ezért most győzzön Dani! :)
Szerintem hasonló ügyességi lesz mint a Bogi - Dorci párbajon. Lesz karika, homokzsák, bot, plusz esetleg még valami extra. Ha csak egy karikát kell feldobni, az nem lesz nagy előny Dannynak.
Dani imádja Bálintot, nagyon jóban vannak műsoron kívül is. És nem csak ők. Csak az utálkozásra éhes nézőknek nyomják a kék-piros ellentétet, ez igazából egy nagy társaság a harmadik évad óta, rengeteget lógtak, buliztak, sportoltak, nyaraltak együtt.
A tegnapi ügyességi meg egy full idióta, szivatós ügyességi volt, jelentős mázlifaktorral, plusz az inga hol gyorsan ment, hol lassabban, mindenki kétségbeesetten próbálkozott, hogy valamit összehozzon, aztán hol ledobott valamit, hol nem, hol a sajátját, hol a másikét. Totál káosz volt az egész.
A lányoknál is ugyanúgy alakult egyébként, mint a fiúknál, ilyen erővel ott is lehetne mondani, hogy hagyták egymást. Valójában dehogy volt itt bárki abban a helyzetben, hogy bárkit nyerni hagyjon.
Arról nem beszélve, hogy itt már tényleg 15 milla a tét, miért is tennék.
Ami Danit illeti, szerintem ellinkeskedte, elhülyülte az elejét, kicsit olyan volt, mint anno Benő a Viktorral való párbaján. És pont az lett a vége is.
Másrészt Dani először karikával próbálkozott, kicsit túl későn váltott homokzsákra. Így végül egy totemen múlt. Mint ahogy elég sok futam a műsorban, és itt az egyéni szakaszban is. Ez ilyen.
Dani azt fogja megszívni, hogy ha most berakják Dannynek a karikát, ott tényleg kevés esélye lesz.
Kedvesem, tudod te, hogy mi az a rosszindulat? Amikor egy állítólagos barát odavágja egy lelkileg megtépázott barátjának, hogy az édesanyja halálával takarózik.
...és tudod te mi az a jóindulat?
Amikor ezt emberi butaságnak és nem rosszindulatnak kezeljük. Remélem világos voltam.
"Dani győzelmét ezért már elengedtem. Szemlátomást ő is, a tegnapot végig poénkodta meg trollkodta. Pedig ott továbbjuthatott volna, tök jól belejött, miután váltott karikáról homokzsákra."
Remélem nem kell elengednünk, bár nem a szívem csücske, de akkor már inkább ő, mint Smiley Face Killer.
Én mást láttam. Valamiért nem akart ő igazából egyből bejutni, és azt is érzem, hogy valahogy nem őszinte a "barátsága" Bálinttal.
Mikor már Denny kiesett, akkor azért odatett Bálintnak 2 futamot, csak , hogy éreztesse a kisgyerekkel, hogy nahh, nem eszik azt olyan forrón.
Szerintem nem nyomta 100%-on, ha akarta volna, simán hozhatta volna a tegnapot. Szerintem altat, ahogy Gréti is 3 héttel ezelöttig.
Ő a szezonjában is ezt csinálta. Nem akart ő feltűnősködni, megmutatni mit is tud. Nem akart céltábla lenni, elevickélt farvizen, épp, hogy ne lehessen kikezdhető a teljesítménye, és ne is legyen kimagasló. Ez egy előre eltervezett taktika tőle.
Gabiról erősen azt lehet érezni, hogy olyan ember akinek szüksége van lelki támaszra és arra, hogy bíztassák őt. Aggódtam is érte amikor kiesett egymás után Janka és Zozo. A mostani nyilatkozata is azt bizonyítja, hogy megviselte őt, hogy egyedül maradt. Akkor csak helyes volt a megérzésem, nem??
Ezt a hülyeséget csak egy ember mondja, newnick, vele beszéld meg, nem kell az egész topikra projektálni. Az itteni többség, azt látom, hogy kifejezetten nem szimpatizál vele, és minden mozdulatára negatívan reagál, akkor is, ha nem mond, nem csinál semmit.
Azt gondolom, hogy Gabi szempontjából ez az AS nem volt egy sikertörténet, hiába jutott el idáig. Elég sok kétes megnyilvánulása volt, főleg Andris és Dorka kiesésekor. De ezt leszámítva egy korrekt, normális nő, látszik, hogy ő is a helyén kezelte ezt a tegnapi bohózatot, és elhülyéskedtek a többiekkel.
Gabit szerintem Bogika hisztije kizökkentte tegnap, a saját évadjádban Bogi volt a mártír, ebben a szezonban számomra semmivel sem szimpatikusabb, mint Durcika, mindkettő nyávogása idegesít. Hogy az exbajnok Patrik mit lát Durcikában még mindig érthetetlen számomra. Gréti meg a saját szezonjában is egy kavarógép volt.
Azt nem látom kommentekben, hogy míg a hunique videokat rendre letiltotta a csatorna, a nemsok, meg Patrik csatornáját nem. Ehhez jön Durci Patrik életem szerelme, ez itt senkinek nem tűnt fel? Hogy ez is csak egy műstory?
Régen ez jó műsor volt, most igazán egy szappanopera forgatókönyve, csak ritkán nézem vissza. A kommentekbe is csak beleolvasok.
Szegényeknek pirosaknak nincs szurkolótáboruk így teljesen árván hogy fognak teljesíteni? Úgy mint a kihívók. Azoknak sincs szurkolótáboruk.
Aki meg így nem tud teljesíteni az csomagolhat is.
Danny sem azért nem teljesít mert nincs rászorulva a pénzre (azért mégis csak 15 millióról beszélünk) vagy mert nem érdekelné az elsőség hanem mert rájött, hogy két olyan ellenfele maradt akivel szemben elég kevés esélye maradt. Csinálja ő csak az ellenfeleivel szemben ennyire futja.