Az az érdekes, hogy maga a portál is folyamatosan bővül szolgáltatásokkal. Az más kérdés, hogy én a 4.2-es fejegységgel nem tudom használni, de szerencsére már ezeket nem is választhatom ki. Viszont megjelent egy 3D View tétel, amit igen, holott nekem nincs Surround opcióm, csak tolatókamerám. :) Van 1 Eurós próbalehetőség is.
A kis gecik valamiért 6-os Androidtól teszik lehetővé A BMW Connected működését, pedig előtte ment 5.x-en is. Vicc...
Van garancia 2 évig, de ezt meg lehet hosszabítani a vásárlás környékén. Ingyen van alapból a szervíz, de van olyan opció amikor a kopó dolgokat is cserélik. Én 10.000 környékén cserélgetem az olajat.
Sajnos az összes ismerősöm kipufogója rohad nagyon.
új vagyok itt, ha megengeditek feltennék néhány kérdést
hamarosan átveszem új 530 xd-met.
visszaolvastam néhány oldalt, nemrég valaki belinkelt egy konfigurációt ami nagyon hasonlít az enyémre, annyi különbséggel, hogy engem rábeszéltek a “repair inclusivre” hogy legyen garancia az autón. Meglepett ez, valóban nincs garancia enélkül?? (nem a service inclusivre gondolok)
m-es futómű nagyon kemény lesz? Mik a tapasztalatok? ( nekem az E60-nál tetszett az M furómű, nem volt bajom vele)
mik a tapasztalatok? Vannak visszatérő hibái a G30-nak? Mire számítsak?
Egy német oldalon (igaz google fordítóval szerencsétlenkedve) sok futómű, és fék hibát olvastam.
gondolom 15.000 km-ente megéri olajat cserélni pluszban, esetleg Ti szoktatok-e az előírt szervíz közt beiktatni egy plusz olajcserét?
nem tudom mit kérdezzek még, de minden infónak örülnék.
Köszi a választ! Tegnap rejtélyes módon magától megjelent a kocsi konzolján a Waze, néztem is nagy szemekkel. Viszont a GM még mindig nincs a Carplay appok között!
Neked, mivel 530e duplán megérné, mert kapnál telefonról indítható álló fűtést és hűtést. Bár lehet ezt csak az i-sek kapják nem tudom. De elvileg igen.
Igen meg kell venned, de sajnos csak akkor tudod, ha az autód olyan országba van regisztrálva CD-be, ahol van is igazi. Magyarország jelenleg nem ilyen.
Ha megfelelő országba kerül az autó, akkor a CD store-ban meg tudod venni a carplay-t.
Elkezdtem visszaolvasni a fórumot CD témában és nem egyértelmű nekem, hogy mire van szükségem, hogy menjen a Waze carplay-n. A kocsi 530e, a telefon iphone 8, az extralistán be volt jelölve a CD és van eDrive szolgáltatás is, jelentsen is az bármit :) Jól sejtem, hogy meg kell vennem 300$-ért a Carplay-t?
Ha a BMW a magyarországi Connected Drive-ra van aktiválva (ami alapból így van minden hivatalosan itthon megvett új autóra), akkor a Carplay nem aktiválható, mert nincs webshop, ahol megveheted. Ha átkapcsoltatod német/angol CD-re, akkor megvehető. Mivel elvileg novembertől indul a hivatalos CD itthon is, talán már megéri kivárni...
Értem, hogy a pöcökkel lehet állitgatni, hogy igazodjon a sebességhez, de a Mercin ez teljesen magától történt, nekem semmihez sem kellett nyúlnom. Elvárnám ugyanezt a BMW-től is...
A napokban vezettem egy új E-Mercit Németországban, ami az adaptív tempomat bekapcsolása után magától követte a sebességkorlátozásokat (gyorsitott-lassított). Ilyen a G30 sehol sem tud?