Sziasztok! Panorámafejet szeretnék beszerezni, de vásárlás előtt jó lenne, ha kézbe tudnám venni őket, hogy könnyebb legyen a választás. Érdeklődnék, hogy van-e a megyében valakinek panosaurus vagy nodal ninja 3 (esetleg kingpano) panorámafeje, amit meg tudnék nézni.
A múltkor néztem egy Sherpa Carbon állványt. 3 szekciós... középoszlop kihúzása nélkül a gép valahol 2m magsan van... középoszloppal meg 230 cm-en :-) A súlya kb 1.5 kg... az ára meg fej nélkül valami 140e Ft. Még szerencse, hogy ilyenre nincs szükségem :-D
Ez az istene az egésznek. Még ha látnád azt az állványt amit a cucc alá szoktam rakni...
:)))
Reméljük, hogy még egy darabig úgy is lesz. Ma találkoztam az egyik haverommal, oszt kérdem, hogy hova mész? Azt mondja: ,, az egyik volt kollégám temetésére, de erősen gondolkodom, hogy menjek e, mert biztos, hogy ő nem jön el az enyémre..."
Köszönöm. :) Nem nagyon mertem embereket fotózni, általában csúnyán néztek, ingatták a fejüket-ujjukat. Egyedül a bazárban volt valamennyire lehetőség, ő meg nem beszélt vissza. :)
Igen, én is hallottam, hogy sutyiban azért isznak. Sőt a feketepiac szeszellátója maga a királyi család, ezt mondta a nagykövet úr. Szóval ott se szentek laknak. :)
A szesztilalomról tudok. De van nekem arab ismerősöm, aki még a Ramadán alatt is bedobja a vodkát. Sőt... néha M.országról visz fél bőröndnyit, mert olyankor nagy rá az igény arrafelé. :)
Áh, szesztilalom van. A magyar nagykövetségen volt egyedül bor, de munka közben meg főleg nem iszom. :) A legdurvább ital amit fogyasztottam ez volt: :))