Én ha hidegen járatom 3 percig, aztán 1 perc mulva megnézem, akkor éppenhogy eléri a pálcát, de ha megállok vele és 1ből megnézem, akkor meg a fullon van a pálcán! A frac se tud ezen eligazodni:(
Úgy tudom hidegen kell járatni 3 percet, utána leállítani és akkor rögtön olajszintet nézni. Hosszabb állás után az enyémben is lefolyik az olaj úgy hogy nem éri a nívópálca, de azért nem 2 perc alatt. Az olajfogyasztást nem tudom megsaccolni, de elég kevés lehet mert nem füstöl. Viszont itt-ott szivárog belőle úgyhogy néha utána kell tölteni.
Bemásolom hogy szem előtt legyen: okt 1-2: polya, okt 6-7: polya,ess,sada okt 13-14:ess, okt 27-28: polya,ess, tibierdrol ,sada
Egy napos móka lenne, vagy vadkempingezünk valahol és egy egész hétvégés gurulást csinálunk? Megvan az októberi vezénylésem, és 28-án kéne mennem dolgozni. Ha a többség vasránap akar menni akkor megpróbálom elcserélni azt a napomat.
Hidegen nem tudom mert az a csavarom bevan rohadva legalább is múltkor nem akart az istenért se megmozdulni.... MElegen szoktam rögtön megállítás után felül kis mérce ki lehúz gyorsan vissza... mert valamiért néha nekem gyorsan visszamegy alulra az olaj azt akkor hiába dugom vissza nem lesz rajta semmi... :( de járatom megint 2percet gyorsan dugom vissza akkor meg ott lesz rajta az olaj... 2perc múlva már dugdoshatom vissza nem lesz rajta. szóval érdekes. lövésem sincs miért csinálja de jövőhéten megy szerelőhöz akkor megkérdem a szerelötől ,hogy kellene ezt rendesen mérni,hogy ne tünjön el az olaj.
A szomszédban van egy másik akksis, ott kb. ugyanennyiért van Varta. Nekünk autónál a Banner nagyon jó volt, bízom benne hogy motoron is hosszú életű lesz.
Egy másik boltban az MGM-et ajánlgatták, az állítólag Dél-Kóreai, tehát akár jó is lehet, és olcsó, de nem mertem megkockáztatni.
hát nem tom engem telefonba nem győzőtt meg az ember... offroad onroad? de most lesz még egy DRed?:D ha megveszed én pályáznék a dobra ami rajta van :)
telefonon bőven elég volt... ja engedett 10ezret. azt mondta többet nem enged mert elfér az ott neki nem akarja ő annyira eladni. elég tirpák ember volt.... de probáld meg hátha.
Tegnap voltam az Adony Környékiekkel egy túrán itt a környéken, és észrevettem hogy furcsán rezonál a kipufogóm, meg hangos is. Este szétszedtem, hát kiköpködte a fém súrolókat amikkel ki volt tömve hogy halk legyen, és csak az a vasháló zörgött a dob üres részén aminek a súrolókat bent kellett volna tartani. Mindegy, áprilistól eddig bírta. Most valami kilyuggatott csövet akarok berakni hangtompításnak, bár szerintem az önmagában kevés lesz.
hmm most kutakodtam kicsit kipuffokat : http://i15.ebayimg.com/06/i/000/ae/fc/48d4_10.JPG http://i13.ebayimg.com/02/i/000/8c/04/3fcc_10.JPG voltak olyan kedvesek méreteket is adtak meg :)
Enduro gumi nem is sárba való énis kimentem ezzel a k60al a sárba de többet csúszkálni mint előre menni . 1-2centist még elbírta de ahol még a szétkopott C10elment ott ez már nagyon kevés:( bajod ugye nem lett az esésből? bár a sár puha általában:)
A gázbowden elég ócska volt már, ide mentem vele: http://www.bowdentechnika.hu Aztán ott helyben kiderült hogy a kuplungbowden végén a bütyköt is csak pár szál tartja már, az is cserélve lett. 4500Ft volt a három darab, igaz a bowdenházakat nem cseréltük és én szereltem ki és be mindent (ülés, tank a bolt előtt leszed, érdekes volt :o). Most jó könnyen jár minden, a fékek is jók, szinte újjászületett a paripa.
Viszont voltam ma motorozni. A terepen rázkódástól a hátsó dobozom talpa eltört, kötöződróttal fogattam meg. Aztán a nap legnagyobb tanulsága, hogy sárban, kopott enduro gumival nem kanyarodunk nagy sebességgel és döntött motorral mert abból hasalás lesz :o) A rendszámtartó műanyag el is repedt, úgyhogy szépen felszigszalagoztam a rendszámtáblát, nehogy elhagyjam. Eddig nem sok hasznát vettem a szerszámoknak amit mindig magammal hordok, de ma sűrűn kell használni. Jó sáros is a paripa, de a holnapi túrát még így kell kibírja :o)
Én nem hiszem hogy el tudok menni a DR talira,mert a legtöbször melózni fogok. Ha valaki Debrecen környékén jár és külső gumira van szügsége cross,enduro,utcai annak szivesen segítek,mert nagykerböl olcsóban hozzájutok.
Én nem hiszem hogy el tudok menni a DR talira mert melózni fogok legtöbször. Ha viszont valakinek cross,enduro,vagy utcai gumira van szügsége annak szivesen segítek mert Debrecenbe nagykerbe szoktam járni és ott olcsóbb a gumi mint a boltokban.