Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Váltó lesz, felesben csinálunk mindent. Menjünk futni, csak előbb megnézem még, hogy nyilnak-e már a havasi gyopárok, hóvirágok a sípályákon. :) Ha hazajöttem hajrá.
Hát, elkelt roncsértéken, még nem volt 3 hónapos. Talán ha 8-900 killert ha gurult a drága! :(( Az első szerelem... Hüp-hüp. Szept. 23. Nagyon szép bicaj volt, szerettem. (Szeretem.).
Jah, stoptábla ellenére kidugta az orrát a Suzuki én pedig röppályára váltottam felette. :( Szimpla vállficammal és kisujjtöréssel megúsztam. Még járok gyógytornára. Szerintem idén még elég necces is lenne montizni. Majd kiderül. :)) Az outi is még egyelőre csak allegro moderato, s a forgalomban meg nagyon rossz érzésekkel. Biciklizni jó!! :)
Tavaly indultam az utolsó X2S rendezvényen, az csak duatlon volt, úgyhogy no úszás, viszont 2x kell futni. Hát, ettől csak részben lettem boldogabb, mert így viszont brutális lett a bringás része, mint kiderült, nem is olyan egyszerű az 12 km futás után.
Amúgy mindenkinek ajánlom, rettenetes volt. Idén újra megpróbálom. :)
Ez a kaland beleégett az emlékezetembe,soha sem fogom elfelejteni.
Történt ott egy-két dolog amitől átértékelődött a fontossági sorrend az életemben.
De épp most beszéltem a barátnőmmel,és egyet értettünk abban,hogy nem árt egy naplót magával vinnie az embernek ilyenkor és feljegyezni a napi dolgokat.