Keresés

Részletes keresés

KelemenGy Creative Commons License 2006.04.05 0 0 281
Hát nemtom, OV (minidúcse, ahogy egy ismerősöm emlegeti) tényleg kifejezetten idegesnek tűnt, Fletón ezt nem láttam. Az meg kifejezetten szimpatikus volt, ahogy és amit válaszolt a provokációkra.
Nálam eldőlt, hogy megyek szavazni, és az is, hogy kire (nem ez a vita döntötte el, de benne volt, mint ahogy a hátralévő pár nap is benne lesz).
Előzmény: zzombie (280)
zzombie Creative Commons License 2006.04.05 0 0 280

Nekem frankón nem küldték még ki, hogy egyeltalán hova kell menni szavazni.

Én még amúgy is hezitálok (egyrészt a vasárnapi lazsálás is gyűjti a voksomat), meg egyre inkább kezdek elbizonytalanodni, hogy kire, és egyeltalán menjek-e. Múltkor se voltam, bár akkor a lakcím miatt eléggé bonyolult volt, máshova voltam bejelentve, mint ahol éltem.

Ma valamennyit néztem a vitából, hát én csak két nagyon fáradt és nagyon ideges embert láttam, Orbánon konkrétan látszott, hogy kb két napja nem aludt, olyan karikák voltak a szemei alatt. Gyurcsány meg az idegtől alig emlékezett a szövegére. Pártállástól függetlenül mindkettőt sajnáltam, mert volt a közvetlen környezetemben ember, aki képviselői posztért kampányolt. 15 kilót fogyott, idegösszeroppanás szélén állt, stb. Rettentően megterhelő idegileg egy ilyen, mert a tét ugyanaz.

Sztem a vitát eléggé elbaltázták, mert itt már rég nem a biztos szavazók megnyerése volt a cél, hanem szimpátiakeltés. Akit tényleg érdekel a politika, az már rég utánanézett az adatoknak, vagy ment csápolni a favorizált párt rendezvényeire. Itt azokat kellett volna megfogni, akik bizonytalanok, vagy nem érdeklődnek egyik oldal iránt sem. Na ez volt az az eset, amikor tényleg SHOWműsort kellett volna csinálni, nem gazdasági konferenciát. Nem vagyok közgazdász, de azért vmit lövök a gazdasághoz. Néha én is hegyeztem a fülemet és pörgettem az agyamat, hogy követni tudjam ahosszabb mondatokat. Vajon Mari néni kapálás után, a nyóc átalánosáva' mennyire tudta követni? Sztem nagyon sok taktikai hiba volt mindkét fél részéről, nem hiszem, hogy változtatna ez a vita ajelenlegi álláson. (Akármi legyen is az, mert ugye egy héttel a választások előtt már nem lehet statisztikákat közölni...)

Bár kétségtelenül nagyon fúrja az oldalamat, hogy ki fog nyerni.

Előzmény: Farore (279)
Farore Creative Commons License 2006.04.05 0 0 279

most leszek leszólva (bár sztem természetes kérdés egy normális országban)

na, mentek választani vasárnap? =)

zzombie Creative Commons License 2006.04.05 0 0 278
- Mit csinál a WC-s néni az operában?
- Ő tartja Trisztán a Vizoldát!
KelemenGy Creative Commons License 2006.04.03 0 0 277
Szia Nyúl!

Rég láttunk már... Jól vagytok, ha jól látom :)
Dokibácsinak meg adj linket :))
Előzmény: Nyurga Nyúl (271)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2006.04.01 0 0 276
Köszönöm! :-)

Yasha, húúú, de irigyellek a tetőkertért! Klassz lehet!
Ja, amikor elfogy a pénz... Nekem sem volt 2 hónapig konyhám, mert a berendezésre már nem futotta. Amikor végre összejött, még a mosogatást is imádtam egy ideig, olyan jó volt, hogy nem kell a fürdőbe rohangálni a cuccokkal.
Pati majd esetleg később lesz. Azért élvezem, hogy nem rágják szét az ülőgarnitúrát. De hiányoznak.

El si felejtettem, hogy bolondok napja van.
yasha Creative Commons License 2006.04.01 0 0 275
Hehe, akkor ott szabalyszeru bolondok napja van :D
Előzmény: zzombie (274)
zzombie Creative Commons License 2006.04.01 0 0 274
Húúú, a Kodály Köröndnél lakom és kimentem boltba...jesszum, ennyi embert régen láttam.  Képzelem mi lesz holnap a Kossuth téren.
yasha Creative Commons License 2006.04.01 0 0 273

Szia itt is :)

A lakast nagyon imadjuk, mar csak vmi kifogyhatatlan malacpersely kellene, hogy finanszirozni tudjuk a berendezest. 3 honap utan jutottunk el oda, hogy nem kadban mosogatunk, vegre van beepitett suto, megvan a konyhaszekreny also resze, mosogato, stb. :) A joidonek orulunk epp, mostmar az erkelyre is ki lehet koltozni, tetokertbe ultetgetni, kerteszkedni.

Megneztem a babas kepeket, tunderi a babo :) A nyuszis kezeslabason nagyon vigyorogtam :D

Ezek szerint Nalatok is minden rendben. Lesz ujra pati, ha nagyobb lesz a csemeted?

Curapid Creative Commons License 2006.04.01 0 0 272
Szia!
Nagyon aranyos a gyermeked:o)
Grat. hozzá!
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2006.03.31 0 0 271
Sziasztok, itt is! A patkányosból ismernek páran. :-)
Ott írtam, hogy egyelőre csak nézelődök, mert mostanság Nyuszicska eléggé lefoglal. A napokban volt 8 hónapos, hihetetlenül repül az idő! Ha van kedvetek megnézni, itt a képtárunk. .
Mondjuk, én úgy vagyok a képekkel, hogy -őszintén szólva- a patiképek (vagy más állatkáról) jobban érdekelnek, mint egy idegen gyermeké. ;-) Pocisodásom óta járok természetgyógyászhoz. Pár hónapja, amikor meséltem neki, hogy voltak csincsilláim, és nagyon érdeklődött, a következő alkalommal elvittem neki a fotóalbumot. Erre megjegyezte, hogy nnna ez is jellemző rám, a féléves gyerekemről még egy képet sem látott, helyette mit viszek neki mutogatni! :o)

Yasha, olyan az új lakás, amilyennek elképzeltétek?
Curapid Creative Commons License 2006.03.26 0 0 270
Huh gyerekek ma megfürdettem a macskámat..Nem annyira tér el a patkányfürdetéstől..Csak épp kádba kell..Mondjuk nem kapálodzott annyira mint Boldi..A fürdetést egész jól türte...Igaz én vizesebb lettem mint Ő,de ez mellékes...
Aztán megrázta a bundáját minden csupa víz lett..Majd elkezdtem hajszárítozni amit fél óra után megunt és bedühödött...Szóval jól megszenvedtem vele :DDD
Crazyworld Creative Commons License 2006.03.24 0 0 269

Ügyes! :D

Előzmény: zzombie (266)
ViktOrsi Creative Commons License 2006.03.24 0 0 268
... és mit ittál? Tequil-t? ;)
Előzmény: ViktOrsi (267)
ViktOrsi Creative Commons License 2006.03.24 0 0 267
nagy arc vagy Tequil és Zafira ... ez jó :DD
Előzmény: zzombie (266)
zzombie Creative Commons License 2006.03.24 0 0 266

Tegnap kicsit becsiccsentett állapotban elmeséltem valakinek, hogy van két patkányom, Tequil és Zafira.  Nem szabad innom:))

Crazyworld Creative Commons License 2006.03.17 0 0 265

Ide is beteszem, hátha! :)

Állati történetek

Ha szeretnéd, hogy legkedvesebb rágcsálódról  kedvenc története(i)det mindenki olvashassa, kérlek írd meg azt névvel együtt az email címemre!

(hordeofkingrat@yahoo.co.uk)

Tárgyba írd bele: Állati történet

yasha Creative Commons License 2006.03.15 0 0 264

Nezegessel kepeket :)

http://www.legalja.hu/?leg=kepek

Előzmény: zzombie (259)
KelemenGy Creative Commons License 2006.03.14 0 0 263
Tények, amiket illik tudni Chuck Norrisról :)

Angolt kevésbé bíróknak itt van magyarul is :)
Előzmény: zzombie (261)
KelemenGy Creative Commons License 2006.03.14 0 0 262
Chuck Norrisos jöhet? :)
Előzmény: zzombie (261)
zzombie Creative Commons License 2006.03.14 0 0 261
Köszi :)))))
Előzmény: KelemenGy (260)
KelemenGy Creative Commons License 2006.03.14 0 0 260
Repülőgép közeledik éjszaka a repülőtér felé. A pilóta elhatározza, hogy megtréfálja a tornyot és eltorzított hangon szól a mikrofonba:
- Találd ki, hogy ki vagyok!
Erre az irányítótorony dISzpécsere lekapcsolja a leszállópálya fényeit és vISszaszól:
- Te meg találd ki, hogy hol vagy...
Előzmény: zzombie (255)
zzombie Creative Commons License 2006.03.14 0 0 259
Y kromoszóma, ugyan mi más:) Bízva bízz, s bizton átvernek vala :)
Előzmény: ViktOrsi (258)
ViktOrsi Creative Commons License 2006.03.14 0 0 258
hát ez nem hangzik valami jól... mi a gond?
Előzmény: zzombie (255)
Crazyworld Creative Commons License 2006.03.14 0 0 257

Kedves Nicol!

Ez nem is OFF, egyrészt, másrészt meg miért is lenne vérfertőzés, ha egy csukival pároztatnád??? :O Ez butaság, már ne is haragudj... :S

De ha már csuki nem, akkor milyen lehet még?? Tudok neked ajánlani szép hímet. :)

Előzmény: Nicole 18 (256)
Nicole 18 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 256
sziasztok!Durván egy éven belül szeretném pároztatni az én aranyos kislány csuklyáspatimat.Akinek van párzásra készenálló kanja az kérem íronj.Csuklyások kiméljenek az esetleges vérfertőzés miatt!
zzombie Creative Commons License 2006.03.14 0 0 255
Jelentem, baromira ki vagyok bukva, szuicid gondolatokkal, úgyhogy sok szeretettel várok vicceket, sztorikat és egyéb humoros írásokat.
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.11 0 0 254
Talán azért, mert Fóton forgatták a filmet! ;-)
Előzmény: zzombie (253)
zzombie Creative Commons License 2006.03.11 0 0 253
Gagyi lovag (ma este) előzetesében a középkori lovagvár falán egy szépséges, címeres magyar zászló díszeleg :))))
Crazyworld Creative Commons License 2006.03.07 0 0 252

Hehh! :D

Adams Family-nek patkányai is lettek újabban?!? :DDD Tisztára, mintha Kéz tartaná őket. :)

Előzmény: Cateye_ (251)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!