Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.10 0 0 376
Lehet, hogy nem is az ő kardja, hanem kicserélte a hullával, csak azért, hogy eldicsekedhessen vele, hogy milyen ügyesen harcolt ő. Lehet, hogy nem is szeret harcolni, csak éppen az Amazonok Tanácsa elküldte harcolni, és az volt a feltétel, hogy egy véres kardot hozzon vissza bátorságát bizonyítandó.
Előzmény: goldfinger (375)
goldfinger Creative Commons License 2003.02.10 0 0 375
Tényleg olyan ártatlan feje van ennek a lánynak, de ehhez képest jól ki van öltözve.:-) Tele vassal.:-P

Oké, tegyük fel, hogy nem ő ölte meg (ha a másik halott), de akkor miért véres a kard??:-)

AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.09 0 0 374
Nincs a földbe ásva, lehet túl magas a kiégett fű...
Ez az amazon kicsit a szado-mazo pornófilmekre hajaz nem?
Hiába 2 szereplőből - pláne ha az egyikük hulla - nem nagyon lehet az előzményeket kitalálni...
Előzmény: vkibitoroljaanevem (373)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.09 0 0 373
ja, és a lány bal lába mért van a földbe ásva?:) máshol nem merül el ennyire semmi az aljnövényzetben..
Előzmény: vkibitoroljaanevem (372)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.09 0 0 372
ez lehet a megoldás, mert hiába néztem napokig a képet, semmi utalást nem találtam erra, h kettejük közt harc lett volna (leszámítva a véres kardot, de az máshol is megshetett). abban se vagyok biztos, h a hulla hulla. nagyon békésen fexik, nem hinném, h erőszak áldozata lett. és tán a kard is csak talált, mert a lány se třnik agresszívek. háát, fura ez a kép:)
Előzmény: AliceCsodaországban (371)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.09 0 0 371
Kínomban megmutattam a féremnek is, aki azt mondta, hogy a pasas meg akarta erőszakolni, de neki nem volt hozzá kedve, mert túl sok volt rajta a vas. :-D

De ha a halott helyzetét nézzük, s mellette a nő éppen sétára induló mozdulatait, akkor megint zavarba jövök, ugyanis amennyiben a nő szúrta le, akkor előtte kőrözgethetett még egy darabig, mindenesetre ez nem közvetlenül a szúrás utáni pillanat, mert akkor a halott a sziklán feküdne a nővel szemben.
Még az is lehet, hogy a nő valami csatából sétál hazafelé, és unottan konstatálja, hogy nahálisten ezt is leölte valaki, de mára véget ért a csata, ligézek kicsinyt...

Előzmény: komancs (370)
komancs Creative Commons License 2003.02.08 0 0 370
Előbb úgy véltem h anő holtan találta szerelmesét és felvette a vértjét és elindul bosszut állni.
Vizsont ennek ellentmond, hogy a pasi kezében is van egy kard.

A fiam szerint ő Xena s ez csak az első beállítás, és azért ilyen sejtelmes a lányzó mosolya mert ő már látja, h túl kevés kecsapot használt a technikus, ezért a rendező le fogja gorombítani.Mivel a tag ellenszenves neki ezért örül minden csetepaténak.

Előzmény: goldfinger (364)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.08 0 0 369
Túl nagy csetepaté nem lehetett, a fű nincsen letaposva, vérfoltok sehol, a halott sem vérzik. Régi ellensége lehetett a nőnek a halott, de még ez is nehezen hihető, annyira közömbösen néz. Ügyesen forgathatja a kardot, és erre valamikor híres mesterek taníthatták.
A pasast sziven szúrhatta úgy, hogy átment rajta a kard, mert a kard hegye és a vége nem véres, valósággal felnyársalhatta egyetlen jól irányzott szúrással.
(Nem szeretném, ha a menyem lenne - ha lenne fiam...)
goldfinger Creative Commons License 2003.02.08 0 0 368
Tök jó lenne átlagos fénykép is, de nekem ilyen stílusúak nincsenek. Tájképem van még sok a fantasy mellett.

A halálesetről annyit, hogy nagyon beállítottnak tűnik.:-) Jujj, ez a nő egy hidegvérű gyilkos!:-))

No, most nem tudok sokat írni, íismerősnél vagyok.

Pápá!

Előzmény: AliceCsodaországban (367)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.07 0 0 367
Szia Goldi a megmentés kölcsönös, én nagyon szeretem ezeket a képeket, még az se zavarna, ha nem lennének ennyire meseszerűek, csak egy átlagos fénykép, ahol ki kell találni, mi történt előtte... már gondolkodom rajta, talán sikerül egy hasonló mesét összehoznom, bár még csak annyit állapítottam meg, hogy az amazon nem nagyon szerethette a földön fekvő pacákot, bár már az is látszik, hogy igen ügyes lehetett a kardforgatásban és a pajzs kezelésében.
Előzmény: goldfinger (366)
goldfinger Creative Commons License 2003.02.07 0 0 366
Alice, te vagy a mi megmentőnk.:-) Mióta nem vagyok sűrűn, a topic néha alámerül.:-(

És most is mennem kell.

Szia!

Előzmény: AliceCsodaországban (365)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.07 0 0 365
No lássuk mit kaptunk.
Délutánba hajló napfényes későnyári erdőben járunk, MINDEN NAGYON BÉKÉS. Nem csak a táj, hanem a nyárias harci felszerelésbe öltözött amazon is, sőt a halott is, (ő különösen!). Mivel a hölgy kardja véres, feltételezhető, hogy a halott harcost ő ölte meg. Legalábbis így első látásra. De a hölgy haja nem kócos, arckifejezése nem izgatott, sőt Goldival ellentétben én még gúnyt sem defezek fel rajta, inkább úgy néz, mint aki egy ugribugri nyuszikát keres a szép erdőben.
Hát ezen gondúkodnom kell, túl kevés a szereplő, túl kevés az inger, de majd csak eszembe jut valami.
Előzmény: goldfinger (364)
goldfinger Creative Commons License 2003.02.06 0 0 364
Hóhahó, de fölényes valaki...:-))))






goldfinger Creative Commons License 2003.02.06 0 0 363
"Trallalalla, itt van Silva Theomer".:-)

No, Goldinak nem kell könyörögni új képért, leginkább akkor tesz föl, ha be tud jönni netezni.:-)

Örülök, hogy így is írtok. Szerintem egyértelműen egy barlangban vagyunk, és ez bizony egy nyilvánvaló csapda az ogre számára.:-)

Valószínűleg most felrakok egy új képet, mert nem tudom, mikor leszek legközelebb. A Mom parkban is megszüntették az ingyennetet az átkozottak.

AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.06 0 0 362
Deninek eredetileg a következő volt a terve: higyje azt mindenki, hogy eltünt, vagy elbujdosott, és ő majd idegennek kiadva visszatér daliaként, hogy így meghódítsa a derék termetű királykisasszonyt. A barlangba betérve azonnal meg is itta a varázsitalt, bár nem számolt annak iszonyú ízével, így csak nagy önfegyelemmel tudta visszatartani a hányást. Ez a művelet olyannyira megviselte, hogy utána mély álomba merült.
Arra ébredt, hogy valami nyomja a talpát. Legnagyobb megdöbbenésére a 4 méter távolságban lévő szemközti fal volt az, egyetlen éjszaka alatt nőtt ennyit. Kicsit megdöbbent, de már nem volt visszaút.
Döbbenetét fokozta, hogy még aznap estig újabb 4 métert nőtt. És a növekedéssel egyidőben igen felszaporodott benne a tesztoszteron is, és egyetlen vágya volt: húst akart, lehetőleg friss húst. Különben is agyában összeadódott minden eddigi keserűsége, és mindenáron bosszút akart állni az ország népén. Hatalmas léptekkel csörtetett vissza, közben le-lenyúlt maga mellé, felkapott egy szarvas, megette, útját kiköpködött szarvasagancsok jelezték.
Elképzelhető a hatalmas megdöbbenés az országban, mikor észrevették. Deni mély mutáló hangján rájuk zúdította minden dühét, orditó hangjától háztetők szakadtak be, ablakok törtek ki. Szerencsére a hatalmas ordibálás után némileg megkönnyebbült, és nagy dérral-dúrral visszament a barlandba.
Az országban létrejött a válságstáb: a vének tanácsa arra a következtetésre jutott, hogy vagy szép szóval meggyőzik Denit arról, hogy ugyan igya meg már az ellenitalt, és éljen köztük tovább boldogan, már senki sem fogja csúfolni, vagy pedig - ha ez nem megy: Az ország összefog és ha kell ezer és ezer kad, lándzs segítségével, de megölik, hiszen ez így nem mehet tovább.
Képünk épp azt ábrázolja, mikor a varázslódoktor hívására Deni megjelenik a barlang ajtajában.
Hogy milyen eredményre jutnak, azt nem lehet tudni. De a varázslódoktor igen bűntudatos pózban van, és az idétlen vigyor Deni arcán azt jelzi, hogy talán tárgyalásos megoldás lesz a vége.
Előzmény: AliceCsodaországban (358)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.05 0 0 361
figyelünk, várjuk a folytatást!:)
Előzmény: AliceCsodaországban (359)
Kham Creative Commons License 2003.02.05 0 0 360
dehogyisnem néznek. tessék folytatni, mert nyűgős leszek. és a topicgazda küldjön új képet.
Most jól ki van mindenki osztva!:)
Előzmény: AliceCsodaországban (358)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.05 0 0 359
Ha senki ide se néz, minek folytassam? :-((((
Hüp..hüp...
Előzmény: AliceCsodaországban (358)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.05 0 0 358
Na szóval folytatom a mesét.
Volt az udvarban egy ikerpár, akik utálták egymást, mert egyikük afféle kis görcs volt, aféle maradék, és mindig irigyelte daliás bátyját, akit mindenki szeretett, őrá meg mindig olyan sajnálólag néztek a nagynénik, nagybácsik, odadobtak neki egy csokit, hogy "nőj nagyobbra öcsi", meg ilyesmi. Nagyon fruszrált kisfiú volt, és csak az volt az egyetlen vágya, hogy ő is olyan nagyra nőjön, mint a bétyja. Ezt a fiúcskát Deninek hívták, a bátyját Arnoldnak.
No ez a Deni állandóan ott sertepertélt a varázslódoktor körül, mosta az üvegcséket, meg takarította a labort ilyesmi, és közben unalmában mindenre odafigyelt.Eleinte egyáltalán nem érdekelte a kirurgus mesterség, de mikor azt látta, hogy a királyfi mekkorára nőtt, ördögi terv vázolódott fel az elméjében. Ez a terv egyre ördögibb lett, pláne azóta, mióta azt is látta, hogy a királylányból milyen fantasztikusan nagydarab amazon lett - mindig is gyengéje voltak a szép nagydarab nők, akiken volt jó sok fognivaló. Titokban arról ábrándozott, hogy egyzer talán őt is észreveszi, és akor olyan, de olyan szerelmi éjszakájuk lesz... ha máshogy nem tudja megoldani, megcsókolja a köldökét a szép királylánynak - de belülről!

Egyik este elbújt a vizsgálóasztal alatt, és közben jól megnézte, hová dugja a varázslódoktor a növekedést elősegítő kotyvalékot. Szép kék folyadék volt, mihelyst elment a varázslódoktor, magához vette az úveget, és a helyére betett egy kis vízzel feloldott tintát. Kinyitotta az ablakot, majd hazament. Otthon becsomagolt magának némi élelmet effélét, és bevette magát a sűrű erdőbe. Már jóelőre kinézett magának egy jó kis konfortos barlangot.
(Holnap folytatom, úgyse néz ide senki.)

Előzmény: AliceCsodaországban (357)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.04 0 0 357
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy egy boldog kis hegyi nép, akik kecsketartással, gombagyüjtéssel, gyógynövénytermesztéssel és homeopátiai gyógyítással tartották fel szerető és kicsiny népüket.

Nem is tudták mi a boldogtalanság egészen addig, míg a nép fővarázslója - aki az orvosi feladatokat is mindenki megelégedésére ellátta - mivel túl sok ideje volt, hiszen az egész nép csupa egészséges ételt evett és sokat mozgott, kisérletezés közben fel nem találta a növekedést serkentő gyógyfüvet, illetve ennek ellenszerét is. Maga se tudta mire lesz ez jó, mindenesetre boldogan elujságolta, hogy mire jött rá.

Szegény naív jóságos orvosvarázsló nem gondolta, hogy ezzel szlet vet és vihart arat. Ugyanis először a királylányon és a jövendőbelijén próbálta ki a nedüt. Mivel a varázsitalnak meglehetősen pálpusztai sajt szaga volt, ezért jófajta borban feloldva adta be nekik. A királylány éppen csak belekóstolt a gyógyborba, de a királyfi igencsak meghúzta. Lett is erre nagy galiba! Elkezdtek nőni mint a bolondgomba, ez mind a királylányt, mind a királyfit nagyon aggasztotta. No meg rettenetesen meglepődött a varázsló is, maga se gondolta, hogy TÉNYLEG hatása van a gyógyitalának.

A királyfi nagyon magasra nőtt, már egyszerűen meg se tudta csókolni a királylányt, mert ehhez fel kellett emelnie, holott a királylány is szép derék fehérszeméllyé növekedett. A varázsló újabb kisérletett tett: megitatta a királyfit a növekedéscsökkentő itallal - természetesen borban feloldva - és jó szokásához híven, no meg bánatában, hogy olyan régen tudta megcsókolni a királylányt - megintcsak jól meghúzta a flaskát. Sikerült is az ellenkúra, csak éppen ő maga újra normálissá vált, míg a királylány megmaradt olyan szép derék termetes asszonyszemélynek.

Volt a varázsló udvarában egy testvérpár. Nem testvérek, hanem ikrek voltak. Sajnos nagyon utálták egymást, ugyanis egyikük Deni de Víto-ra, másikuk Schwarzeneggerre hasonlított, merthogy nem egypetéjűek voltak.

(Holnap folytatom a mesét, már kezd összeállni.)

vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.04 0 0 356
:) azér remélem nincsenek többen, és melák is kiszúrja a törpöt, mer nagyon beleolvad a háttérbe:)
Előzmény: AliceCsodaországban (355)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.04 0 0 355
Feltekertem, télleg van ott valami, de ha ott van, akkor lehet több is, csak nem látjuk. Lehet egy egész hadsereg is, csak éppen mi ezt a hármat látjuk. (Háttal van? Nekem már káprázik a szemem.)

Lehet, hogy ez valami Odusszeia szerű dolog?
Bár ennek a melákbak 2 db szeme van.

Előzmény: vkibitoroljaanevem (354)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.03 0 0 354
most vettem észre, ha nagyon feltekered a fényt, ott egy törp(egy igazi:) )a kép jobboldalán. a legszélen
Előzmény: AliceCsodaországban (353)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.03 0 0 353
Én a Melákkal együtt látok 4-et.
Te hol látsz még egyet?

Na odáig eljutottam magamban, hogy ez a 3 ember valamiért be akar jutni a barlangba. Tudják, hogy van odabenn valami nagyon kellemetlen, de valami másra számítanak. Ha nem tudnák, hogy van odabenn valami vagy valaki, nem lapulnának a falhoz azok ketten. És a földön térdelő, a mozdulatáról ítélve egészen másra számít.

Előzmény: larcher (350)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.03 0 0 352
:-DDDDD!
Kham, te egyszerűen felülmúlhatatlan vagy!
Ehhez képest nekem még gondolkodnom kell, mert már képtelen vagyok kikapcsolni az agyamból a Mónika sót, és így elég nehéz egy mesét kitalálni!
Előzmény: Kham (351)
Kham Creative Commons License 2003.02.03 0 0 351
A képen bepillantást nyerhetünk a bronzkori Mhon'icha Show kulisszái mögé. Mhon'icha, aki egy örökké vidám mosolyú ogre, egy népszerű délutáni trécselő showt vezet unatkozó háziasszonyoknak és szabadságos zsoldoskatonák számára. A mai Showműsor címe: "Ma beszólok Mhon'ichának!". A kép főkompoziciója a showműsor sztárházigazdája Mhon'icha, aki bikanyakroppantó mosollyal invitálja beljebb első számú vendégét. A háttérben világító stúdiófények méginkább kiemelik Mhon'icha több női és férfi magazin címlapjáról jól ismert bájos mosolyát. Mhon'icha, akit a Griff ruházati szövetkezet öltöztet, a kor divatjának megfelelő keresztpántos gallért visel amit a nőnemű közönség és rajongók általában csak "megfelelően férfias, de mégis visszafogott"-ként szoktak általában jellemezni. Ruházatát a főképpen sztárműsorvezetők és független menedzserek körében elterjedt szőrős ágyékkötő egészíti ki. Jobb kezében laza eleganciával tartja a kor műszaki színvonala felett álló műsorvezető mikrofont, amely annyira illik a kezébe, hogy anélkül meg sem ismerik a hentesnél amikor nyers és kivérezetlen húst vásárol kislánya esti vacsorájához (akit természetesen egyedül nevel).

Mhon'icha előtt az egyes számú vendég Loui, (aki Louimizséről érkezett; mottója "Egy ogrénak nem való a showbiznisz.") látható, ahogy jobb kezével a földre esett színesített kontakt lencséjét keresi enélkül most az egyik szeme kék, a másik vörös. Bal kezével Mhon'icha felé int és egy pillanatnyi türelmet kér, nehogy már az első pillanatban nevetségessé váljon egész Louimizse előtt (később persze amúgy is ez lesz a sorsa).

A stúdióbejárat bal oldalán Eehvi látható. (Eehvi nem régen nyert meg egy BigBrothel nevezetű valóságshowt a helyi amfiteátrumban, ahol 12 hímnemű ellen állt ki, a nézők szemének állandó kereszttűzében. Minden nézettségi rekordot megdöntött Khre Nato-val a minótaurusszal vívott utolsó csepp testnedvig tartó végső párbaja. Eehvi mottója "Egy humán hölgy jobban illene a műsorhoz.") Eehvi rezignált utálkozó arckifejezéséből, (amit a stúdióba lépve ragyogó mosoly vált fel) tisztán látható hogy nem szereti Mhon'icha-t és már unja hogy mindenféle showkba cipelik. Lábával unott-lazasággal támaszkodik a falhoz, miközben haját kétkezes rövidpengéjű fésűvel fésűli.

A stúdióbejárat jobb oldalán Good-zsef látható (Good-zsef Stonemine-ról érkezett a stúdióba mottója "Eddig minden Mhon'icha show-t megnéztem.") Good-zsef álkomor arckifejezéséből tisztán látszik, hogy alig bírja visszatartani a nevetést, amíg Mhon'icha fejbe nem sújtja a mikrofonnal a kritizálóit. Eközben a falhoz is lapul mert nem akar útjába állni a folyton rohangáló alacsony szakállas és háromszög kalapot hordó főrendezőnek.

Előzmény: goldfinger (332)
larcher Creative Commons License 2003.02.02 0 0 350
És a negyedik mit akar? Az alultáplált mellett jobbra, még van valaki.
Előzmény: AliceCsodaországban (349)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.02 0 0 349
Szvsz. melák őriz valamit, amihez a 3 emberszabású hozzá akar jutni. Már amennyiben a 3 emberszabású BE akar menni valahová... Még mindig az az érzésem, hogy a térdeplő rémült az éppen valamit varázsolt, csak hamarabb jött az eredmény, mint várta. Ez esetben viszont a két lapuló hamarabb felkészült.
Melák nyakában is van valami vaskészítmény, első pillanatra olyan, mint egy óriási lópatkó. Szóval túl van a vaskorszakon őkelme, tehát nem valamiféle ősember.
Persze a kulcskérdés még mindig az számomra, hogy Melák BE akar-e jönni, vagy éppen ŐHOZZÁ akarnak-e bemenni. Ez ugyanis nem derül ki egyértelműen a képből.
Előzmény: vkibitoroljaanevem (348)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.02 0 0 348
hátjó, akkor legyen a lány egy nagy harcias amazon:) a zérdelő, szerintem hímnemű, mindenki hosszú hajú a képen. viszont én most melák bunkóján tűnödtem el; ami elsőre egy primitív fadarabnak néz ki, az ha jobban megnézzük komoly munkával előállított eszköz. maga a bunkó egy fáklyanyél szeű foglalatban van és pici fémgolyók vannak belegyógyítva. és mintha még egy boxer is lenen a kezén. egyre inkább úgy látom, h semmi esélye a hosszúhajú bandának:) ja, és amennyiben mi vagyunk barlangban, így ez egy belső terem, mert az tényleg egy boltívszerűség a háttérben
Előzmény: AliceCsodaországban (346)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.02 0 0 347
És igen, én is felfedeztem a boltívet. Ez a 3 ember be akar oda menni valamiért. De miért?
No mindegy, van idő gonúkodni, Goldi úgyse rak fel új képet, csak akkor ha már könyörgünk neki... :-)
Előzmény: AliceCsodaországban (346)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!