Black my mind, black my heart
In my kingdom...I enter to my own world
Open the gate...of a mountain of black
Rising with the shadows...a black world made for me
Frozen and cold...an existance I do know
In my kingdom cold I enter this condition
Open the gate that's a mountain of ice
Rising with shadows...a cold world made for me
In my kingdom cold...
At the mountains of madness
Unending grimness
The mountains which my heart
In my kingdom cold...
At the mountains of madness...
Undending grimness...
THIS KINGDOM IS MINE
"Sátán - mondta Trout - nem tehette semmivé, amit Isten teremtett. De legalábbis megpróbálta kevésbé fájdalmassá tenni a létet az Isten kis játékszereinek. Ő látta, amit Isten nem látott: élni annyi, mint halálosan unatkozni vagy rettegni. Beletömött hát egy almába mindenféle ideát, ami legalább egy kicsit enyhítheti az unalmat, például játékszabályokat kártyához meg kockához, meg hogy hogyan kell kamatyolni, meg a sör meg a bor meg a whisky receptjét, meg különféle dohányzásra alkalmas növények képét, és így tovább. És használati utasítást, hogy hogyan kell dögösen, szexisen zenélni és táncolni és énekelni. És hogyan kell cifrán káromkodni, amikor a lábunkra lépnek.
Sátán egy kígyóra bízta az almát, hogy adja oda Évának. Éva beleharapott, és továbbadta Ádámnak. Ádám is beleharapott, aztán kamatyoltak."
Haaat...
vagy copy&paste nem mukodik amit ketlek azert:)
vagy valami mas gixer van.
Az idezet igy szol:
Mit mondott nyuszika mikor lemaszott a rokarol?
-Meghuztam a ravaszt!
Mivel úgy látom, ez itt szokás, álljon itt egy asszó a világ leegyszerűsítéséről:
"Ha medvécske volna a méhecske,
fatörzs alján gyűlne a mézecske
s ha méh volna a medve, amit feltehetek,
nem kéne megmászni ennyi emeletet."
(Micimackó)
Nos akkor az en idezetem
"Belegondoltál már? Bárki, aki lassabban vezet nálad, idióta, míg bárki, aki gyorsabb nálad, az vadállat."
- George Carlin
Tcherno
az utóbbi napokban már többször bebizonyítottam neked, hogy gyengeelméjű vagyok. ezt asszem most megint megerősítem...de esküszöm, hogy nem értem, amit írsz :)
a következőkre szeretnék választ kapni :)
1. ÁLTALAD meghonosított Pau? - ez mit jelent? :)
2. Shalra hagyományozod?
3. mit és miért kell újat kitalálni?
én meg azt nyírom ki, aki mégegy ilyen hülye viccet mondd, mert fogadok megint németórán fog eszembe jutni, és megint ott fogok röhögőgörcsöt kapni, hogy jól beégjek a tanárnál. és a végén még egyest ad, mert nevettem :DDDD
Na akkor mára már csak az idézet maradt (pedig kellene írnom mást is, de nagyon fáradt vagyok):
Sometimes being a friend means mastering the art of timing. There is a time for silence. A time to let go and allow people to hurl themselves into their own destiny. And a time to prepare to pick up the pieces when it's all over. (Gloria Naylor)
A nyuszika, a medve, a farkas és a róka beleesik egy gödörbe. Három napja sínylődnek ott, majd a rókának támad egy ötlete:
-Együk meg a legnyengébbet!
Mindenki a nyuszikára néz. Erre a nyuszika megszólal:
-Aki hozzáér a medvéhez, kinyírom
Tcherno
u.i: azert ide irtam, hogy nehogy azt mondjatok csalok a toptenbe:)
Őszintén: szerintem rendkívül sz** volt a Nemzeti első előadása. Így elrontani a Tragédiát... Szereplők: csúnya, öreg Ádám és Éva, gyomorforgató meztelenkedéssel. Színek: felesleges modernizálás, télapó, kisgyerekek géppuskával stb. Alföldi: csak a hangjától ne kapnék 2 mp alatt frászt... Arról már nem is szólnék, hogy maga a színház-épület szvsz elég hülyén néz ki, de aki a Lágymányosi-híd felé közlekedik, az úgyis tudja.