Az Adria ligát sem véletlenül és pusztán üzleti szempontok mellett támogatja a két magyar "multi", bőven elég ha van aki közel van a "kupolához", a kosarasoknál ez a Nyerges féle brancs.
Nem azt írtam, hogy a felvázolt közös bajnokság finanszírozása rosszabb lenne, de jobb sem. Első körben házon belül kéne ezt a kérdést rendezni. Aztán el lehet képzelni együttműködést, de biztos vagyok benne, hogy nem egyszerű dolog.
Tudom. Egy gimibe jártam a Zsoltival, de én még mehetek külföldre anélkül hogy lekapcsolna az interpol. :)
Viccet félretéve, alapvetően teljesen halott és sansztalan ötletnek tartom a közös bajnokság felvetését, több sebtől vérzik az ötlet, de érdekes módon nem a finanszírozási része. Mert az ma is nagy részben felülről vezérelve megy.
Nem. Még az is lehet, hogy az MTK meg a KTE bejönnek a nyolcba. De az is lehet (néha ez az érzésem), hogy valakinek a fiókjában már megvan a bajnokság végeredménye és amit látunk az csak színjáték. Bár lehetne szórakoztatóbb.
nem értelek. Elég régen lakója vagy e topiknak, és még mindig ilyen pitiáner dolgokon rugózol? Ugyan milyen összefüggést tudsz felállítani a meccsnézés és a véleményformálás között?
Nem akkora hülyeség ez, a kosárlabdában már meglévő jugoszláv-magyar közös liga (Adria liga) 4 főszponzora közül 2 magyar, és az egyik ezek közül a MOL.
Szerintem ha 16 csapattal néznénk, a magyarok 9-et adhatnának. A horvátok 4-et, a szlovének 3-at.
Ezt nyilván a horvátok meg a szlovének is pont így gondolnák. Megtiszteltetésnek vennék, hogy a legjobb csapataikkal feltölthetnék az acélos magyar bajnokságot.
Ez ugyan nagyon faszán hangzik így leírva, de már a kijelölés is önkényes részedről. Ha pl. a jelenlegi NB1-es tabellát vesszük akkor az Újpest rögvest ki is hullik ebből a körből, tehát onnantól nincs a nagy dírrel-dúrral beharangozott derby (nekem ugyan nem hiányzik). Ellenben a Pápa rögtön helyet kapna.
3 kieső, 3 feljutó. Nem bonyolult ez.
Tehát a második évtől már fel is bomlana a gondosan összeválogatott mezőny. Jönne esetleg feljutóként az MTK, a Paks, esetleg a Zsóry fürdő.
és bár az elejére írtad, de a végére vettem:
Aki megnyeri felkerül, ráadásul ( persze, nem PL szintű pénzzel, viszont hasonló elv mellett, de jelentős összeggel ) támogatva lesz egyből.
Ugyan ki támogatja? Magyar, horvát vagy szlovén cégek? Hirtelen miért és miből?
Indoklás: a mai nap már nem módosított azokon az érveken, amelyeket tegnap hoztam fel Gulácsi mellett. Nemcsak az Innsbruck elleni szerdai győzelem miatt érdemel meg egy újabb elsőséget, hanem az egész őszi teljesítményével is kiérdemelte mindezt. A sikere azért is érdekes, mert az idei 51 díjból immár ez a kilencedik, amelyet kapus nyert el. No comment...
A Kovács 2013 Kupa állása:
6X: Huszti Szabolcs
5X: Szalai Ádám
4X: Vanczák Vilmos, Németh Krisztián
3X: Stieber Zoltán
2X: Megyeri Balázs, Dzsudzsák Balázs, Király Gábor, Bogdán Ádám, Böde Dániel, Priskin Tamás, Lovrencsics Gergő, Gulácsi Péter
1X: Futács Márkó, Köteles László, Hrepka Ádám, Pintér Ádám, Juhász Roland, Bohner Roland, Korcsmár Zsolt, Filip Holender, Koltai Tamás, Kovács Péter, Holman Dávid, Laczkó Zsolt, Kenneth Otigba
Illetve
12X: Bundesliga
6X: Magyarország NB1
5X: Hollandia
4X: Svájc, Bundesliga 2
3X: Oroszország,, Championship
2X: Görögország, Norvégia, Lengyelország, Ausztria
1X: Belgium, Izrael, Primera Division, Magyarország NB2, Oroszország 2, Serie B
Aki kritikát fogalmaz meg, még ha kulturáltan és jogosan is, gyorsan lealázzák, anyázzák ilye dobcsány félék, akiknek a szava szent: kitiltás a véged. Pontosan igaz az a részrehajlás, amit írtál. Valaki észrevehetné már, mert leértékeli a forumot.
Azzal egyet ertek, hogy emberi hangon, gyalazkodas mentesen kellene a hsz-eknek megjelenni, de mit csinaljon az, aki a netiketet betartva szol hozza es mindossze az a " bune ", hogy nem ert egyet a tobbiekkel ?
Engem spec a Kispest topicbol nem tiltottak ki pedig volt nehany vitam, de a Fradibol hiba nelkul percek alatt.
Régebben, akik nem bírták ki egymás gyalázása nélkül, úgy kerülték el az offolást és a trollkodást, hogy versus topikokat nyitottak. A válogatott topikban az egyes klubcsapatok ekézése a legnagyobb rombolásnak minősül.
Várom, és nagyon szívesen elolvasom gondolataidat a válogatottról, és a magyar futballról (nem klubszinten) alkotott véleményeidet is. Ha van benne valami, amivel nem értek egyet, vagy tisztázásra szorul, válaszolni is fogok rá, a többiekkel együtt. Ha meg egyet értek, nincs szükség szócséplésre... De a klub unszimpátiádat tedd félre: itt ez mindenkinek sikerült eddig, aki pedig szembeúszott, hamar eltűnt. Itt a téma a lényeg, nem a colours...
Holt szezonban próbálták, a bajnokságuk mellett. Így ligakupa tétje lett kb. Össze tudnának ők is állítani egy olyan bajnokságot, hogy csak pislognánk. A ruszkik hamarosan döntik az első dominót, az a kérdés mennyire fog végigsöpörni. De véleményem szerint egyre nagyobb rá az igény.
Ezzel a válogatotton kívüli szálaiddal nem sok és szép jövőt jósolok Neked itt. Szedd össze magad, ennél jobb kell, hogy legyél... biztos vannak okos gondolataid: halljuk hát!
sajnos nem lehet téged komolyan venni a kamunick az nem nick hanem egy semmi. sajnálom hiteltelen vagy és gyáva. talán ha Kádár egyszer visszatér te is vállalod majd önmagad.
Tulajdonképpen nincs is szükség feljutás-kiesésre... egy ilyen esernyőtípusú versengést nyugodtan lehet meghívásos-befizetéses alapon üzemeltetni. Mondjuk az NHL-AHL-ECHL koncepcióhoz (anya-, fiók-, fiókfiókja-csapatokhoz) hasonlóan. Mondjuk, gyakorlatilag csíráiban ez már meg is van a BL csoportköreinek képében. Már csak az állandó résztvevők kilétében, és azok szintjeiben, kellene megegyezni... Mivel tömegtámogatás a gazdasági alap, ezért lesz olyan ország, ahonnan csak egy csapat lesz meghívva, ha egyáltalán.
votl vmi hihetetlenül púpos és ügyetlen játékos a vasasban ilyen nagyn buta fejjel. ő. de lehet nem boka, csak valami hasonló, mindegy:) ja megvan bakos szabolcs, élmény volt nézni a játékát.