Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4841
Megint itt vagyok, ha netalán valaki hiányolta volna már a jelenlétem...:-))

Ananova, Monix! Más se dolgozik...:-)) Pontosabban a munkám mellett állandóan olvasgatom a topicot, de most bezzeg nincs akkora forgalom, mint pénteken volt, amikor itt sem voltam... Csak írni nem nagyon volt még ma időm, de most úgy döntöttem ebéd után ennyi nekem JÁR!!! Majd csak szóval tartjuk itt a bandát! :-))

K. Mónika! Légy üdvözölve köreinkben! Mi a kifogásod és ellenvetésed a szegediek ellen? Mi az ami miatt nem tetszik a dolog? A dokiddal van problémád, vagy a hellyel? Most jól értettem? - Neked végül is sikerült a beültetés? Mert ha igen, akkor egyrészt sok-sok gratula, másrészt meg nem értem mi a gond... Bocs, ha nagyon hülyének tűnök (meg lehet, hogy az is vagyok, sosem lehet már tudni ennyi idő után...)

Kiságy-kérdés! Nem mondom, hogy tobzódnánk a szolgálati lakásunkban hellyel, de egye fene, ezt még kiszenvednénk valahogy. Csak már ez lenne a fő gondunk!! Ha ezen múlna én akár a padlón is elaludnék, csak már a kiságy miatt kellene földönfekve nyomorogni! :-|

Ancsúrférj, alias Laci! Még dióhéj-babát is készítesz?!? Szegény Zuram, ha ezt is meghallja, Téged "kiátkoz" a planétánkról!! :-))) Igaz, még a Tubitól kapott babát sem mutattam meg neki, lelkileg fel kell készülnöm arra, hogy megmosolyogja a hülyeségemet, hogy minden szalmaszálba kapaszkodni készülök...

probaby! De irigyellek, hogy ilyen jól reagálsz a hormonokra!! Hogy kell ezt csinálni???

Egyelőre eldugulok, mert tényleg megunjátok a szájmenésem itt egész nap.:-)))

Cic

monix Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4840
A lakáskérdéshez. A múltkor volt az egyik "színvonalas" pletyka lapban, amit néha elolvasok, hogy az egyik TV-s személyiség-pár is 7 éve akart gyermeket, és amikor sikerült családi házba költözniük, akkor jött össze. Ki tudja, hogy kit mi gátol a megtermékenyülésben. Korábban én is úgy gondoltam, hogy majd ha lesz baba, akkor kell nagyobb lakás. Most viszont már a két szobás lakásunkban is tökéletesen el tudnám helyezni, akár kettot is.
monix Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4839
Úgy látszik nem nagyon. Pont írni akartam, hogy csak mi ketten vagyunk itt törzslátogatók.
Előzmény: ananova (4838)
ananova Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4838
Monix, mi nem dolgozunk???
Előzmény: monix (4837)
monix Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4837
Miért nem vagy elégedett velük? Ha sikerül a beültetés, utána egyáltalán nem kell odajárnod többé.
Előzmény: Kovács Mónika (4836)
Kovács Mónika Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4836
sziasztok őrülök hogy megtaláltalak benneteket
Énis ugyanebben a cipőben járok
Sok tisztázatlan dolog van amit jolenne ha
megirnátok
Én a szegedi kaali intézetbe járok de nemvagyok
megelégedve velük!
Nemtudom hogy sikeres beültetés után medig kell
még odajárnom
Ha valaki tudja irjameg nekem
Cimem sokaig@freemail.hu
monix Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4835
Probaby,
Ez nagyon suru program. Biztos sikerülni fog, ilyen hajrá, meg kell hogy hozza az eredményt. Ezt a kétszer egymás utánt én sem értem.

Bie1,
Az én férjem is ilyen. Már kezdtem elkeseredni, hogy csak az enyém ennyire elzárkózó, hallgatag, a sok tökéletes apa jelölt közül.

Előzmény: probaby (4832)
ananova Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4834
Bie1
Nálunk, jelen pillanatban, az egy kiságy elhelyezése is komoly akadáloykba ütközne.Bár csak azuram szerint. Szerintem, nincsenek lehetetlen dolgok, csak tehetetlen emberek. / by Vámos Miklós../
Ha nem tudjuk addig nagyobbra cserélni a lakást, vagy nem jön össze a ház / szép remények.../
akkor falat kell bontani a panelban, és megigényelni a szomszédtól a fél szobát... vagy nem is tudom...Négy kerék van, három gyerekből egy már tervbe van /meg remélem, nemsokára máshol is.../de hogy a szobákkal mi lesz???
Előzmény: Bie1 (4833)
Bie1 Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4833
Ancsúr!

Szóval a tiéd az a férj, aki dióhéj-babát készít neked? Azért ez nem semmi, egész meghatódtam tőle.
Mi még csak a néma hallgatásnál tartunk (férjtől), de talán az idő múlásával az ő hozzáállása is változik.
Tegnap megkérdeztem, hová tennék az ikrek kiságyait (ha esetleg 2 lenne) (49 m2-en lakunk), de csak mosolygott... Persze én rögtön előadtam a szobaátrendezési tervet :))))

Probaby,
Szorítok, hogy minden jól menjen :++++++++++++++++
Neked még nem volt inszem? Hogy hogy 2x csinálják egy hónapban? Többiek: Fizetés szempontjából az 1-nek számít, ha a Kaáliban csináltatom? Bocs, de én ezen a téren (még) elég tudatlan vagyok.

probaby Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4832
Bocs, hogy megint itt vagyok, de elfelejtettem írni, hogy nálunk a 11-12-13. napokon kell menni UH-ra és vérvételre. Nálam már a 12. napon beadták a Profasi nevü peteérést kiváltó injejciót és a 13. napon volt az inszem. Miután már több éve járunk meddőségi kezelésre, azt tanácsolta a Tanár Úr, hogy legyen mostantól 6 hónapon keresztűl inszem -két egymást követő napon a "befecskendezéssel"- és ha nem sikerülne /DE FOG!!!/ akkor lombik. DE a lombikok közötti időben is lehet inszem, mivel nekem nagyon kevés gyógyszert kell beszednem, ez nincs olyan rossz hatással rám, mint akiknek hormonális probémájuk van, esetleg nehezen stimulálhatók és nagyon sok hormont kapnak. Így nem hagyunk ki egy hónapot sem!!
Ez az idei első félév programja. Jó mi??

Sziasztok Viki

probaby Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4831
Szia Monix!

Azért kapok csak ilyen kevés gyógyszert, mert egész jól reagálok rájuk -Hála Istennek- hormonális problémám nincs. Azon kívűl minden más!!! Egyébként a Délpestibe járunk, sajnos már két éve. Remélem ez az év meghozza mindannyiunknak a várva-várt sikert.

Viki

monix Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4830
Megint én.
Probaby,
Ennyi az összes gyogyi az inszemnél? Hányszor kell bemenned kb? Érdekelne hogy mégis mennyi idot kell elkölteni egy inszem kapcsán.
Bie1 Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4829
Sziasztok!

Avanova,
Hát, tegnap megkaptam a telefonszámlánkat, és elszörnyedtem. Ezentúl azt hiszem, inkább innen az MF-ről fogom követni az eseményeket. (persze, ha meg bírom állni, hogy hétvégén ne nézzek rátok :))))

Na, végre megvan a köv.vizsgálat dátuma: szombaton megyünk BP-re, persze így is csak a magánrendelésére tudott a doki besúvasztani, de nem bánom (az anyagiak ellenére sem), mert ennek az eredményétől függ, hogy inszem (előtte HSG),vagy lombik! Azért nem mindegy! Csak végre történjen már valami!

Gynevac-ról: hát a doki szerint (akihez szombaton megyünk) semmire nem való (bizonyítottan), de ha hiszek benne, csak használjam, ártani nem árt. - na ez is egy vélemény :(
Egyébként holnap kapom a 4.szurit, de eddig még semmi +javulást nem tapasztaltam.

Kissé elkeseredtem, mert a hőm.a 25.napon már lezuhant, pedig nekem 32 napos a ciklusom, ráadásul a hasam már 1 hete fáj, szurkál mindkét oldalam :((( Lehet, hogy nekem is abba kéne hagynom a méregetést?

A magzatvédő vitamint lehet, hogy nem minden doki ajánlja (lehet, hogy csak hanyagságból felejti el?). A barátnőm is csak akkor vett, mikor egy halom infot nyomtattam neki a netről a vitamin szükségességéről.

Vár az MF!
Bie

ananova Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4828
Na, újra itt..
Monix, úgy legyen, mártmint, hogy az évezred jó kezdése...köszi a @-t
Moncsóka
Tudom, hogy mondtad, sokat segitettél, de jó itt olvsni is, ezt a rengeteg sok tök kedves hozzám szólást...Pedig, néha biztosan untok, mi???
Én voltam már, sőt jósnőnél is, és még iriszdiagnosztikán is. No, nem mind ezért, de nálam is döbbenetes volt az eredmény. Az iriszdiagnosztikus, pl. semmit sem tudott, még a születési dátumomat sem.
De, voltam már "fényadáson" is, sőt volt egy barátnőm, aki tanult valami olyasmit, hogy az ujjbegyeimből is megtudta mondani, tapintással, hogy a belsőmben éppen mi a helyzet.
Ha érthetetlen voltam, bocs.
Ja, kineziológusnál még nem voltam. De az aromaerápiát ismerem... valamennyire.
Milyen kis tudálékosnak tünök, pedig nem is...
Kuszti,
köszi, élni fogok a lehetőséggel, illetve a telefonnal...
Gica,
Lehet, hgoy én már túlzásba vittem, de egy csomó anyag van már otthon, amiigy vagy úgy, de foglalakozik a meddőséggel. Danielle S.-től kezdve, egy csomó vigjátékig, folytatva a sort, az egészen komoly irodalommal.
Szerintetek ez már kóros??? Vagy, Elnézhető, mert ugye a helyzet ilyen...
Berku,
én támogatom a felvetést, csak hol???? És mikor???
És másnak nem akaródzik, találkozni velünk???
Pedig, de jó lenne...
Pl. Moncsóka, Te mit szólsz hozzá???
Snoepjes,
Nem annyit szedek, már csak kettőt, egy nap, és mivel az E vitamin is óriási dózis, az is kétnaponta 1-t!
De most rá akarok állni, inkább csak az elevitre.
Tubi,
nekem még nem jött meg a baba, elküldted már???
Kezdek arra gondolni, hogy biztosan összefügg
a tüszőimmel a dióhéj...: )))
Cicvarek,
Mintha azénuramról irnál... a tünetek ugyanezek...
És ne izgulj, együtt fognak ránk unni, de gondolj arra, hogy aakor majd ketten topicolunk, külön...
De, ugyse fognak megunni...
És dédelgetem... holnap már tuti biztosan jó lesz...
Uristen, ezt mind én irtam??????
De, azér jövök még ma....

Előzmény: ananova (4818)
monix Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4827
Micsoda harc lesz itt az 5000-nél. Remélem nem ezen múlik a végso siker.
monix Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4826
Bocs, amúgy véletlen volt, pont akkor léptem be. Én nekem más számok is szoktam tetszeni nem csak a kerek számok.
Probaby,
Én gondoltam rád, hogy hová lehettél, van bennünk úgyérzem közös, mármint az elozményekben, amit most nem részleteznék. Hová jársz egyébként?
probaby Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4825
Sziasztok mindenkinek!

Tavaly december közepén írtam utoljára. Sajnos azóta nem történt semmi különös velem kapcsolatban. De most igen!!!! Elkezdődött az inszeminációhoz való felkészülés. Serophen-t kapok, naponta kettőt. Ha jól számolom és minden reményeim szerint alakul.,akkor jövő héten szerden lesza nagy nap. Hétfőn ell mennem UH-ra és vérvételre./11. nap/

Viki

Ancsúr Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4824
Akkor inkább ne ezen múljon a siker, úgy gondolom. Biztosan van még más dolog is, amihez lehet kötni.
Előzmény: Törölt nick (4823)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4823
Már hogyne hajtanánk?!? Majd nézd meg mit kaptam a pofázmányomra csinnnKA-tól, hogy a 4000. hozzákaffogásnál megelőztem!! :-))))
Állítólag szerencsét hoz! Csak az a baj, hogy elég soxor elcsíptem már, de még semmi tárgyiasult foganatja sincs a dolognak...:-((

Cic

Előzmény: Ancsúr (4820)
Ancsúr Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4822
18 mp. Gratulálok!
Előzmény: monix (4819)
mogyiné Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4821
4800<<<<<

Lehet, hogy ez is szerencsét hoz!!

Kriszti

Ancsúr Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4820
Hajt valaki a kerek hozzászólásokra?
4800?
monix Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4819
4800?!!
ananova Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4818
Sziasztok!
Tegnap későn értünk haza, megnéztünk a Barátokköztöt videjón, amit felvett a drága, aztán a férjem rápattant a netre, de mire észbekaptam, hogy akkor én is megnézem a topicomat, már kikapcsolta, és vadul játszott valamit. Pech, de legalább, tegnap estére nyugtotok lehetett tőlem.
Na, akkor szépen sorjában, visszafelé... jó, hosszú lesz, már látom.
Orsinoni,
Gyökeresen meg fog változni, ez tuti, nekem minden panaszom elmúlt, de tegnap éjjel úgy begörcsölt a jobb lábam, hogy csak na! Aligh birtam vissza aludni... mivel eddig nem fordult elő ilyen, csak amióta szedem ezt a sok ....-t, betudom ezt is mellékhatásnak.
Ma megint elmegyek a dokimhoz, REMÉLEM, MOST MÁR TÉNYLEG UTOLSÓ 13-14. HUMEGON INJEKCIÓMÉRT!
Ancsúr, és Laci
sajnos, vagy hálaistennek/nektek az előbbi, nekem az utóbbi! : )))/ én iszonyú sokat lógok a neten, de mivel kapcsolódik a munkámhoz, igy nem nehéz...
Otthon bajosabb, mert egymást lökjük el a gép elől...Igy, kivárásos alapon működ. Meg, otthon csak egy vonalunk van, igy állandóan dugdosni kell a telefonzsinórt, kényelem szempontjából nem az igazi. De majd intézkedem, hogy otthonról tudjak a benti hálózaton keresztül szörfölni....
Mingyá folyt. köv. csak munka van!!!
Jere Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4817
Alig gyôzöm követni a hozzászólásokat!
Snoepjes, szerinted nyáron miért rosszabbak az esélyek?
Azt tudom, hogy a spermáknak elvileg nem tesz jót a meleg, de esetleg valami más oka is lehet?? Pl. akinek fagyasztott spermából csinálják, vagy akinek fagyasztott embriót ültetnek vissza, azoknak is rosszabbak az esélyei?
Nekünk is ennyit mondott az orvos, hogy lehetôleg nyáron ne! És ha májusban-jűniusban is olyan kánikula van, mint nyáron? Bocs, hogy értetlenkedek, de valaki világosítson fel a dologról, mert mi is kb. májusra tervezzük a következôt!

Kuszti, nekem így mondta a dokim, hogy kétnaponta kell, mert az a biztos, persze akkor még nem tudtuk, hogy a férjemmel gond van. Ezt csak arra mondta, hogy ha már elegem van a hômérôzésbôl és egyéb önmegfigyelési módszerekbôl, akkor álljunk át erre. De szerintem egy idô után ez is ugyanolyan idegesítô tud lenni, mint a méregetés!
Ha a férjnek nagyon az átlag alatt vannak az értékei, akkor biztos jobb, ha eltelik 3-4 nap a két akció közÖtt. De ebben az esetben nem árt pontosan tudnod, hogy mikor van a tüszôrepedés, mert különben könnyen elkerülik egymást.

mogyiné Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4816
Sziasztok!
Moncsoka
Minden felesleges kilóm a tied lehet. Jaj de jó lenne!!!

Tubi
A Gynevac kúra nekem sem használt, én azután is ugyan olyan gyorsan kaptam el a baktériális fertozéseket!!!

Ancsúr
Remélem, hogy lassan, majd tényleg ikrek váltják fel a dióhéj babákat!
Az én adagomat folyamtosan emelték.
Legeloször 22,5 volt a TSH, de mire gyógyszerezésre került a sor (közben természetgyógyásznál is voltunk) addira 9,6-ra ment vissza. Ekkor kezdtem az L-Thyroxint 50 mg-al, de nekem nagyon lassan ment le a kívánt értékre, így hát eloször 75 mg, utána 100 mg és legvégül 125 -re emelte a doktorno (ezt 1 év alatt sikerült produkálnom), nekem egy különleges teszttel (Hasimoto) kimutatták, hogy gyulladásból eredo a pajzsmirigy alulmuködésem és ezt csak gyógyszerrel lehet szinten tartani, ezért egész életemben kell szednem. Azt is mondták, hogy ha terhes leszek akkor mindenféleképpen jelentkeznem kell, mert megkell emelni az adagomat és akkor sokkal surubben figyelik az értékeket is. Azt elore nem tudja megmondani, hogy mennyire kell emelni.

Nem tudja valaki, hogy Gzsofiékkal mi van???

Mindenkinek akinek szüksége van rá, küldöm a +++++++++++++ sugarakat!!

Ha minden igaz akkor, aholnap már én is tele leszek információval a következo lombikkal kapcsolatban.

Kriszti

Orsinoni Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4815
Szia Mindenkinek!

Elég régen írtam, nem is történt sok minden velem. Csak végre befejeztem a Marvit!!!!!
Gyökeres változásokat várok a hangulati szintemben!!!
Vasárnap indul az injekció kúra Humegonnal meg még két bogyót kell szedni, amiknek nem emlékszem a nevére per pillanat. Igazából nem is érdekel, beszednék én 80 féle bogyót is csak haladjunk!!!
28-án lesz az első UH az injekciók után. Persze akkorra még nem számítok semmire, nem hiszem, hogy egy hét alatt hajlandó lenne a kis szervezetem "beadni" a derekát.

Mindenkinek további sok sikert és, akik el vannak keseredve azoknak meg +++++++++++++++++ hullámokat.
Kolleganőm múlt héten egy édes kisfiút hozott világra! (lombik, 6 éves horror történelem után).

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4814
Kedves Ancsúr, aki most Laci! :-))

Még egy kis dicséret, hogy ma reggel is milyen fürge és szorgalmas voltál! Csak el ne bízd magad! Tegnap nem titkolt hátsó szándékkal tettem egy pár dicsérő szót az ilyen Férjekre a Zuram előtt, Ő meg csak piszokul vigyorgott a bajsza alatt...:-)))

Hiányzás megoldása a munkahelyről - erről már írtam régebben valahol, de most megint leírom, hátha elkerülte valakinek a figyelmét. Létezik EGY NAPOS TÁPPÉNZ is, csak ezt nem szívesen propagálják a háziorvosok, mert ugyanannyi papirizációval (gyk. adminisztráció magyarosítva by Cic...) jár, mintha egy hétre mennél. Szóval igazolás kell a dokidtól, hogy nála jártál (az én dokimnak elég volt az is, hogy bevittem a könyvecskémet amibe dokinénim vezette a stimulációs sémát) és már írta is a táppénzt, mint a katonatiszt!), aztán meg a munkahelyeden leadod. Annyi "enyhítést" vittünk a dologba, hogy ha pl. hétfő-szerda-péntek volt nekem a Szolnokra caplatás időpontja, akkor hétfőtől-szerdáig írt ki táppénzre, így elég volt csak egy papírt kitölteni és a lényegen mit sem változtatott.

Na, jól szájbarágósra sikeredtem!

Cic

Előzmény: Ancsúr (4812)
monix Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4813
Ancsúrék,
Csak gondolom, hogy kéthavonta van, mert mostanában nagyon hosszú a ciklusom, és eloször szedtem 2*1 Clostyt, volt egy szép 20mm-es tüszom a 12. napon, aztán a köv. hónapban jött 3*1 Closty és semmi nem volt. Mindenesetre az bizti, hogy mivel 35-40-50 napra jön meg a menszeszem, fele annyi az esélyem a próbálkozásra, mint akinek normális. De ez csak mostanában van így, májustól, lehet hogy pszichés alapon, és nekem is pszichológushoz kellene mennem. Már gondoltam rá, de ki tudja, hogy jó kezekben lennék e, és olyan nehezemre esik ezekrol dolgokról beszélni.

Újonc,
A magnézium tényleg használ a görcsösségre. Én sokkal nyugisabb vagyok, persze lehet, hogy ez csak a két ciklus közötti állapot.

Előzmény: Ancsúr (4812)
Ancsúr Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4812
Sziasztok!

Határozottan javul a hozzáállásom a kezelésekhez, egyre növekszik bennem az optimista szemlélet. Nektek köszönhetően! Kb. 1 hét múlva én is újra nekikezdek.
Mindenki válaszát köszönöm, jólesik, hogy számíthatok a reagálásaitokra.

Mogyiné, Kriszti: én is L-thyroxint kapok, 50 mg-ot. Én úgy érzem, hogy ez még mindig kevés (reggelre bedagadnak a szemeim, az ujjaim, stb. ), de az orvosom még nem akar emelni az adagomon, megvárja a következő eredményt. Az előző a normál övezet alsó határát súrolta. Neked miért kellett fokozatosan növelni az adagokat? Arról nem tudsz, hogy terhesség esetén hányszorosát fogjuk kapni a mostani hatóanyagnak?

Ananova: ha én is sokat lehetnék Net közelében, biztos, hogy én sem tudnám megállni, hogy ne írogassak gyakrabban. Én nagyon szeretem mindenki hozzászólását olvasni, akármennyit is ír, és gondolom ezzel a többiek is így vannak. Az meg teljesen természetes, hogy Te most aktív időszakot élsz, van is miről írnod.
Ma határozottan gondoltam Rád 8-9 között, éppen nem csináltam semmit a munkahelyemen. Csütörtökön is számíthatsz rám.

Bie: azt hiszem nem teljesen természetes a házasélet utáni teszt. Legalábbis nekem a HIETE-n nem végezték el, de lehet, hogy azért nem, mert a természetes utat eleve kizárták. Bár most, hogy így visszagondolok, mintha említették volna, hogy a spermák tudnak mozogni a nyákban. Lehet, hogy ezt vmi csészében nézték meg?!

Cilus: én csak a HIETE-t ismerem inszem kérdésben. Kétségtelen, hogy várni kell. Esetleg próbáld meg megkérdezni, hogy melyik orvos legkevésbé túlterhelt és hozzá kérd magad. Egyébként, ha a férjed ad le elsőként anyagot, akkor inszemen is TE vagy az első. Vannak akik így csinálják, mármint, hogy a férj beugrik reggel, aztán később jön a nej. Persze, ha a stimulációt is helyben csinálják a kezdetektől, akkor az egész eddig leírtaknak nincs értelme.

Candra: nagyon szépen alakul minden, remélem, hogy 29-én itt fogsz röpködni közöttünk. Annyira örülök, hogy az EPOC- tagok sikerének, sikeres kezdeteinek tiszta szívből tudok örülni! Sőt! Még sírnom sem kell!

Gica: áprilisig mi történik Veled? A lelki készülődésen kívül. Ha nem pont közvetlen kollégám lenne egy (férfi) pszichológus, akkor én is elmennék vkihez, aki „turkál” a múltamban. Így csak az ő ismerőse lenne kéznél. Pedig a kollégám teljes meggyőződéssel állítja, hogy minden, de minden csak rajtunk, magunkon múlik.

Monix: nekem sorozatosan, kb. 1 évig csak a jobb oldali petefészkem működött. Aztán az első inszem előtt beindult a bal. Azt honnan tudod, hogy Neked csak 2 havonta van tüszőérésed? És mindig ugyanott?

Cicvarek: azért van némi megjegyzésem az én csodás férjemről. A gyógyszerekkel tényleg nincs gond. Trentált szed, hogy fürgébb legyen. Június óta, napi 3 szemet, de a déli, ellenőrzés nélküli bevételt azért sokszor elfelejtette, így önkényesen lecsökkentettük 2 szemre az adagot, ez megy is simán. Viszont a fogorvos eléggé rizikós dolog, fél évig kell nyüstölni egy-egy elmenetelt. De a legviccesebb az, hogy ennél már csak az én kezeléseimet viseli nehezebben. Veri a víz, zsibbad a lába, ha elmesélem a történteket.

Még valamit muszáj leírnom, talán nem untok. Hétfőn késő este egyszer csak mondja az én párom: van nekünk diónk, csináljunk dióhéj-babát, hadd legyen nekem is. Ő előkészíti a diót, ez már akkor félig olyan, mintha ajándékba kapnám. Aztán, hogy még szebb legyen az estém, férjem is nekiállt, küzdött rendesen, hogy ő is csináljon nekem egyet. Így ikrek lettek, itt várnak mellettem, hogy lecserélődjenek az igazira, igazikra.

És még egy kérdés a Pestre járó vidékieknek. Ti hogyan oldjátok meg a hiányzásokat?

Jó éjszakát, bár mire olvastok már jó napot!

Ancsúr

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!