1. Kromofág a legjobb marószer, sec-perc alatt lepattog róla a festék. 2. Én nem kezelem semmivel előtte, csak lemosom szappanos melegvízzel. 3. Sima makettfestéket kell venni, az a legegyszerűbb, de ha fehérre akarod festeni, akkor inkább festékszórót vegyél, mert én még eddig mindegyik fehér színű modellfestékkel megszívtam, túl híg mind.
A régi orosz csajka 5000-6500 Ft körül mozog most, állapottól és egyebektől függően, pl hogy műanyag vagy fém az alja, van-e sorozatszám ráütve (csak a fémaljúaknál), van-e doboz hozzá. Pl a bézs színű Csajkám 20 euro volt doboz nélkül.
Sajnos nekem a ladák nincsenek meg lemaradtam róluk de a kis polskiról is ! A Dáciát én is nagyon vártam és valahogy úgy kaptam mint a nyolcvanas években volt a merkurnál . Nekem kellet összeszerelni mert nem volt meghúzva a csavar ! De szerintem elég szép lett ! A tükör is mellé volt esve de már a helyén van elvileg !
Russianboy, köszi a segítséget, de nekem ez már túl sok egy autóért, bármennyire is nagy kedvencem a típus. A kombi tudomásom szerint halottaskocsi, viszont az alsó képen mentőnek írják, bár nekem furcsa emiatt a fekete szín, de találtam egy fehér Gaz 13 mentőt is:
Szeretnék pár dolgot kérdezni az átfestésről, remélem tud valaki nekem segíteni, előre is köszönöm. Láttam már pár képet itt a fórumon erről... - mivel kell/érdemes lemaratni az eredeti festéket? -érdemes előkezelni a felületet festés előtt valamivel? -magát a festést mivel csináltátok?(spray, ecset) és milyen anyaggal?? lakk?
Skodát szeretném átfesteni fehérre...(majd ha megjelenik a sorozatban)
Megtudom adni egy srác elérhetőségét aki nekem is szerezte ezt a csajkát.Kb 9 vagy 10 ezer ft körül.
Ez a kombi halottaskocsi változat?
Genezis:
Isten Ments:):)Egyszer láttam anno az Adnrássy uton lévő 56os megemlékezésen egyet no meg a Konyec filmben nincs az a pénz:):)
DR Gabi:
Bátor vagy hogy balesetet szimuláltál ugyanis ezekkel a Retrós járgányokkal vigyázni kell.Nekem pl a kispolszki visszapillanto tükre simán leesett mikor kibontottam pedig mindig megnézem mielőtt eljövök az ujságostol.
Csak a Lada hiányzik a képekről:):)
Én nekem a Bujtor István:Pogány Madonna film jut eszembe mikor ott áll az öreg Volvo az öreg Opel Kadett a sárga Mercedes az 1500ös Lada.....hmmm:):)
Szia! Jó képek. Ilyen autókból álló parkolói csendéletet utoljára gyerekkoromban láttam élőben, de ha vissza lehetne menni az időben, nem sokat gondolkodnék.