Tényleg nem egyedi az eset. A beregasztás jó megoldás! Találkoztam olyan megoldással is ,hogy a műanyag dugó helyére esztergáltak egy másikat, abba beleszurtak egy o gyűrű nútot és a gyűrű tömitett.
Főtengely nem egyenlő vezérmű tengely! Amikor megvettem akkor a szelepfedélbe lévő műanyag záródugó mozgott benne és ott nyomta az olajat a tűzfalra .Most be van ragasztva tömítő pasztával és egy csepp olaj nem jön belőle.
Olyan kérdésem lenne felétek,hogy találkoztatok e olyan problémával,hogy a vezérműtengely hátsó részénél spritceli az olajat rá a tűzfalra. Levettem a szelepdeknit hogy nem e a tőmités de sajna nem,valószinű valamilyen tömítés szimering,esetleg valakinek volt már ilyen problémája.
Nekem van burkolatom+ os ha érdekell. Ja és a hűtő elé be van csúsztatva egy számítógépház oldalburkolata, az pont jó méret. Hogy elkezdjük a rontáslevételt. :)
Alapjáratra: láttam már olyant, hogy egy +rugó húzta vissza az adagolón a kart mert a gyári rugó már nem tudta visszahúzni teljesen.100 Ft
ja és azért, hogy ne unatkozzak: hazahozták a tatárt és az első ami megütötte a fülemet, hogy magas az alapjárat. elakad valahol a köcsög gázbovden, mert ha megnyomom kézzel a gázkart visszamegy normálisra... idegbaj a köbön...
nem. porlasztó oké. nem olvastalak mostanában, de ez a vízkő téma érdekes. ígért a szerelő fotókat a hengerfejről, ha megjön felteszem. nem tudom, hogy előtte-utána fotókat csinált-e :-) vagy csak amikor levette.
Amit mondott az az, hogy hidegben nem 1 hanem 5 percet kell járatni indulás előtt és nagyon kíméletesen hajtsuk amíg fel nem melegszik. Ja és kell egy borítást ekecselni a ventillátorra, mert így kevéske lehet a hűtés. hogy hogyan az még nem tudom, mert már akkor se volt rajta amikor megvettük...
Hengerfej projekt vége. Tegnap kaptam meg a tatárt. Vagy 6 helyen hegesztve. Olaj,fagyálló, kuplungban új karmantyú, új gyertya, beállításokkal, munkadíjjal néhány aprósággal és tokkal vonóval éppen 130ezerben állt meg. Most már csak aza akérdés, hogy meddig. Remélem még 100 évig kibírja, ha nem akkor gyufa lesz a vége..
Én vettem az enyémhez egy hengerfejet a Bajai bontóstól,de legközelebb inkább egy zsák szart kérek tőle azt legalább tudom használni! Azt írta,hogy nem volt hegesztve és hogy tökéletes ,szerintem 9helyen volt hegesztve és egy nagy szar,100km mentem vele és megadta magát megint eszi a vizet nincs fűtés,de különbem tök jó :( persze gari nincs rá Most nem tudom,hogy mitévő legyek ha nem lenne olyan messze tőlem biztos a fejére húznám. Már arra is gondoltam ,hogy eladom,de azt sajnálnám.
Örömmel tudatom,hogy sikerre vittem a G-76 váltó gyenge pontjainak a kijavítását. Bárkinek gondja van vele, vegye fel a kapcsolatot velem.Legyártottam az utolsó kis mütyürig mindent ami kett egy felujításhoz.Nem is merem összeszámolni az eltöltöt órákat. De hál istennek működik.
A porlasztó kamrák is átvannak repedve ,vagy csak a szelepek között?
Ha levetted a hengerfelyet, a hüvelyek közötti diletációs bemarásokat pucold ki a vízkőtöl. A kormot a henger falárol valami puha furóba fogható kefével.
A hegesztés lehet max .100km és újra szar lesz,enni fogja a vizet nem lesz fűtés és ha nincs szerencséd még a hajtókar is elgörbülhet. Merre vagy a környéken tudok olyat aki ezzel foglalkozik,de az enyémre is azt mondta,hogy kuka!
Juj. Kössz. Megnéztem, írtam nekik, mert a Peugeot/citroen verzió túl bonyesz a magunkfajta hozzá nem értőnek. Egyelőre hegesztés az opció, de ha ez jobb lenne...
yo. és hol szerzek be simát? Baja? Találtunk a "közelben" Citröen BX-et 10 rongyért, ha Fenyőt is meginterjúvoltuk holnap, lehet, hogy ez lesz a megoldás. Majd jelentkezem, msot elmegyek aludni, nem agyalok tovább. Mindenesetre köszönöm a segítséget
Elfelejtettem,hogy a TATA telcoline sima szívó hengerfej is jó,még az anyag tömege is megegyezik.Csak a vezérmű tengelyt nézd össze.Ezt a fajtát olcsóbb beszerezni. Nincs ez tulbonyolitva!
A két plussz cső kivezetés nem gond ,mert a 2006-os on is megtalálható. Ezt a gyár in is egyszerüen össze van kötve, egy csővel.Fényképet teszek fel róla. Egyébként az xud9 PSA hengerfej jó ha turbósé volt.csak a hengerfej tömités vastagságát kell eltalálni.