"Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ezek a hivatkozott, bizt.ber.-nek titulált elektronikus izék ennyivel különbek, megbízhatóbbak lennének??"
Dehogy gondolja. Nézd meg, hogy mennyi gond van az Elektronikusokkal, beüzemelés után több gondot csinálnak, mint egy jelfogós egész élete során. Ezért lenne SIL 4-es, mert az ember csak szopik vele?
"Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ezek a hivatkozott, bizt.ber.-nek titulált elektronikus izék ennyivel különbek, megbízhatóbbak lennének??"
Fogalmam sincs, hogy a biztonsági szinteket ki és hogyan állapította meg a citált esetekben. Azt tudom, hogy nekem ezt mondták. És olyan mondta, akinek a szavában nem kételkedhetek, mert ő ért hozzá, megfelelő minősítése van. Mindkét forrásnak.
Csak Te olyan határozott meggyőződéssel állítasz dolgokat, mintha Te aztán mindenhol ott lettél volna, és Te szartad volna a spanyolviaszt, ellenben mindenki más hülye lenne. Ehhh...
A híd környékén jó. Legtöbb részen 6 m-es 34,5-ös sínek vannak 24 m-esre hegesztve. TGM-Csongrád között 17,5, Csongrád-Szentes között 18,5 t. a tengelyterhelés.
Nem. 1. Nem lineáris az összefüggés. 2. Nem az évek számától, hanem az évek eltelése során elért technikai színvonaltól (igénytől és annak kielégítésétől) függ. (Egyébként a SIL2 és a SIL3 között sokkal nagyobb a lépcső, mint a SIL3-SIL4 között, már csak ezért sem lehet lineáris.)
És ha hozzáérted a második tagmondatot is? Nyilván önmagában attól nem lesz jobb, hogy eltelt 50 év. Attól lesz jobb, hogy a tervezési, gyártási stb. területeken elért új eredmények, módszerek beépülnek a tervezésbe, gyártásba stb. Vagy nem?
Hát érdekes, mert ha jól emlékszem(igaz nem voltam ott, csak a sajtóból értesültem), 1887-ben nyitották meg. Biztos, hogy ez azóta ott van? Gyanús eset. Vajon évszám lehet rajta valamelyik oldalán?
Szerintem egyrészt nem lineáris az összefüggés, másrészt egyáltalán nem biztos, hogy az Krisztus óta eltelt évek száma, illetve eme két szám különbsége (ami 50 évnek adódott) befolyásolják a SIL értéket.
Csongrádban szinte biztos vagyok, hogy építéskori. Azóta több változtatás lehetett (pl. vágányúti blokk zártságának ténye feltétele a jelzőblokk oldásának stb.)