Szia Ha, ablaktörlő lapát érdekel itt is körül nézhetsz! http://www.fridcar.hu/alkatresz/karosszeria/ablaktorlo/kia/cee%27d/ Nem olyan jók az árak mint amilyet a klubtársak intéztek, de jobb mint a szervizes ár.
Köszi szépen a segítséget! Rajta vagyok az ügyön,ma beszéltem a KIA vezérképviseletével, talán lesz belőle valami. Ha kiderült,hogy mi lesz megírok mindent!
Nekem eddig 2x cserélték gariban utóljára 50 eKm környékén,szintén 2007-es. Igaz nem ment elsőre,de a volt főnököm a kia-nál dolgozott régebben és telefonált az ügyemben valami garanica ügyinéző fejesnek egyik este, másnap hivtak hogy cserélik!
mivel neked 2007-es a kocsi, elvileg neked garanciában kellett volna, hogy cseréljék. nekem 2008-as és még mindig nincs a kivételek között semmi, kivéve kopó alkatrész és aksi, klíma.
a garancia füzet a mérvadó.
idézet a ceedclub.hu fórumról
Greghozta: "Mindenkinél a garanciális füzet a mérvadó. Ha valakinek mégis problémája, vitás ügye lenne, az írjon az info@kiamotors.hu -ra (név, alvázszám, elérhetőség, probléma), vagy hívja a 06-40-542-542 (06-40-KIA-KIA) számot."
a garanciafüzet a mérvadó. régebbi cee'deknél a stab.pálca még nem volt a kivételek között. idővel ezt az alkatrészt belecsempészték a nem garanciális elemek közé. a te garancia füzetedben benne van, mint alkarészt amire nem vonatkozik a garancia?
2007 4. havi ceed-emben 53000 km-nél stabilizátor rudat kell cserélni. A szervizben azt mondták, hogy 2 év vagy 60 000 km a garancia a stabilizátorra. Közben olvastam olyanról, hogy valakinek a 3 éves autójában garanciában cserélték. Van valakinek ezzel a témával kapcsolatban tapasztalata? Előre is köszönöm!
hát igen...ha olyan sok összejön sokkal olcsobb lenne! Nem lehet csatlakozni már? Ezt a forumot nézem minden nap,de oda már ritkán megyek belépni, keresgélni ...
Érdekel valakit Bosch ablaktörlő garnitúra 7-8eFt körül? Egyet nem érdemes rendelni mert akkor majdnem 10eFt ra jön ki egy szett! Ha páran összeállnánk pl 4.- en akkor már lehetne osztozni a szállítási költségen és olcsóbb lenne! Akit érdekelne egy ilyen megoldás keressen mailben!
Nagyon köszönöm a gyors segítséget!! Ha bármilyen KIA-s dologban tudok segíteni, szóljatok! Hajrá Cee'd, hajrá KIA! ;) Örülök, hogy van egy ilyen közösség hazánkban.
KIA értékesítő vagyok. Egy Magyarországon élő, német ügyfelem rendelt nálam egy CEED 1.6 CVVT EX-t. Sajnos a gyárból nem tudom német nyelvű kezelési kézikönyvvel rendelni alapból. :( Ebben kérném a segítségeteket, szükségem lenne német nyelvűre! PDF-ben is jöhet akár. :)
Voltam 2 éves szervízen. Azért az elég döbbenet, hogy az egyik szervizben 70e-t kértek volna a másikban meg 33-at! Kétszeres különbség ugyanarra a melóra? Végül a Kia Szabóba vittem teljesen jó volt, bár kicsit várnom kellett a kocsira. Egyébként ő az: http://www.kocsim.hu/hamlet/1-kia-ceed-ex-lim :)
Persze... Amíg nem regisztrálsz és jelentkezel be, nem jelenik meg az összes topik ;) A szerelési segédletek, típushibák, és további témák csak belépés után válnak láthatóvá. ;)