Mostanság nem hoztam elő,mert nem lett volna kedvem végigbukfencezni fél Egert,+ a xar is belémfagyott volna.:-))
Ja,meg az Achillesem is elszakadt még decemberben,úgyhogy febr.végéig gipsz elek:-)
Azon kívül? Tanulóidőszakból volt egy pár dőlés, de több semmi. Annyit nem motoroztam, s olyan nagy sebességgel sem. Szóval én csak gyenge kezdő vagyok. :)
Mi az, hogy ssajnos! Azok szép idők voltak, s azért mmost sem olyan rossz szerintem. :)
Látod-látod! Így jár az, aki nem néz körbe! :)
S mostanság is előhoztad a motorod, vagy téli álmát alussza? S mikori a drága? :)
Volt egy pár, de én még abból a korból származom, amikor a Romet volt a nyerő! :) Amúgy az előbb írtam, hogy az utolsó esésem egy 250-es Jawa-val volt. :)
Ez a csajok: 2 ez egyszerre, vagy sorban egymás után, amióta megvan a motor, vagyösszesen? :)
Jo, hat eddig azt hiszem 140 volt a max, a petofi hidon, de eddig osszesem 500 kilometert motoroztam. :)
Csaj van. 2.
Bukas nem volt, csak mindig eldolok azzal a rohadt motorral. Marmint elkezd dolni ahogy tolom (mert ramszoltak, hogy ne jarassam a motort a kertben), es hat, eddig olyan 4-szer dolt fel.. :)
Az elso fekkarom gotikus designnal rendelkezik immaron.