Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30590

Nem röhög:DDDD.

Előzmény: Benito gazdi (30585)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30589
Már megijedtem..nálad is, és Sütiéknél is....:D
Előzmény: Törölt nick (30586)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30588

Dentastix volt, amivel Pamo lerágta a fülét:DDDDDDDD

Azóta ha kapott, csakis feldarabolva:D..

Előzmény: Sütimüti (30582)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30587

denta stix nálunk is volt.Hogy az milyen büdös...

az egész lakásban éreztem a szagát

Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30586

nem párizsizünk,hanem kizárólag csak gyógyszerbevételre (féreghajtó)kapott egy 1/2 szelet pulykapárizsit.Élete 8 hónapjában eddig összesen talán 2 szelet felvágottat kapott.

Ismersz,nálam a jutifalat is alma.

De olyan szagú valami kellett,ami elnyomja a gyógyszer ízét.

Most volt bent nálam.Behoztam,mert a kozmetikus csaj átfésülte nekem teljesen szivességből.Tegnap találtam benne 2 bazi nagy csomót,nem bírtam otthon kibontani.Mondta a csaj,hogy most váltja a bundáját,ezért volt.Na meg a ruci dörzsölése is rásegített egy kicsit megspékelve a párás levegővel.Pedig minden nap fésüljük.Tehát most teljesen kifésülte,megvizsgálta a bundáját.Már elég hosszú neki:-))))Váltja a drágám a bébibundát:-)))

Előzmény: Törölt nick (30581)
Benito gazdi Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30585

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (30583)
Sütimüti Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30584
Mármint a házilag sütöttbe tudom, mit teszek bele, de abba is került kolbász, szalonna bőrke darabka, sajt, mindegyikben van adalék. 100%-osan lehetetlen kiszűrni ezeket. Amit tehetünk, hogy megpróbálunk minél kevesebb ilyet adni, és nem a virslit és társait tenni fő fogássá.
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30583

Igen, én emlékszem!!:))))

Olyan jó képeket nézegetni:D.Mostanában egészen sokat tesznek fel ide.

Pamo sosem tudta megenni az ilyen bőrcuccokat.

Olyan hosszú a szőre, hogy vhogy bekeverte a szájába a rágcsival együtt, és egyszer lerágta a fél füléről a szőrt!!!

Nagyon brutál volt ahogyan kinézett...

Előzmény: Maggie1 (30557)
Sütimüti Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30582
A máltais fórumra írtam tegnap a véleményemet az etetéssel, finnyázással kapcsolatban, ha érdekel, olvasd el. :)

Kata: csak a féreghajtóhoz, algopirinhez használjuk, pici tabihoz pici adag májkrém. Ennyitől szerintem nem lesz bajuk. Hétköznapi jutifalat az a töltött kis bigyó, amit a fresiben lehet kimérve venni, meg a denta stix, meg amíg volt, a házi sütésű kutya keksz. De ezekbe is ki tudja, mit tesznek bele. :/
Előzmény: lulin (30576)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30581

Hmmm..és az elmaradhatatlan párizsi...:D

Na, mára elkussolok, mert le lesz nyúzva a bőröm itt....

Előzmény: Törölt nick (30574)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30580

Süüüütigazdiiii....Ti is májkrémeztek??

:(

Tudod, mennyi szemét van benne?És só....

Előzmény: Sütimüti (30575)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30579

Ezen a történeten egy év múlva annyira nem fogsz nevetgélni szerintem...

Házikoszt, májkrém..?..

Én sokaktól hallottam, hogy "jajj, hát nem szereti, nem ízlett neki"..

Elé teszed...és az van!

Nem konzerv üresen, vagy házikoszt...Rendes táp.

Tessék szépen elrágcsálni.Ha nem megy, picit be lehet áztatni.

A te kutyád, te tudod--de óvva intelek, nehogy az én hibámba ess (a régiek emlékeznek még, hogy Friskiessel etettem a kuyámat!!!:D).

Ha a kutya allergiás lesz, ami így elég befigyelős, több tízezer forintba is kerülhet a kezelése stb..

Szóval, szerintem (és a fórumozók 95%nak itt ez a véleménye), villámgyorsan szoktasd le a házikosztról (hacsak nem rizs, husi, zöldség kombó---ami CSAK NEKI készül SÓ nélkül).

Előzmény: lulin (30576)
Benito gazdi Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30578

Én úgy szoktam szárazzal etetni,hogy egyet-kettöt eldobok,játszik vele,végül megeszi a tálkájából. De ha nagyon éhes úgy is megeszi!:-) Úrasága már duci kicsit, imád enni,feneketlen a bendője!:-)

Benito gazdi Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30577
Holnap megyünk oltásra babámmal...
lulin Creative Commons License 2009.10.21 0 0 30576

Vicces, nálunk úgy tömi magába a csonterősítő tabit Panka, mintha valami jutifalat lenne. :) Ilyet még nem láttam. Pedig egyébként nem egy nagyevő. Lassan eljutunk odáig, hogy semmi mást nem eszik meg, csak a házikosztot. :( Száraztápot ritkán fogyaszt, sajna akitől elhoztuk, konzervvel etette, és kb. 10 féle táp kipróbálása után se sikerült rászoktatnom. Animadát meg eleinte imádta, most meg már csak beleszagol, aztán odébáll. Lehetséges, hogy ráunt?

A májkrém egyébként nálunk is nagy favorit. :)

Sütimüti Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30575
A mi barátunk a májkrém. :) Lilo a másodperc töredéke alatt benyalta, azt hittük, leesett, de valóban nagyon gyorsan ette meg...

Vacsiztunk, vacsi után adtam nekik egy cmxcm kockányi sajtot. Lilo úgy ágaskodott 2 lábon, és ugrált közben, h popóra huppant... :D
Előzmény: Törölt nick (30574)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30574
nekem egy hete figyel az asztalomon a féreghajtó tabletta,most adtam be neki.Noroverm trio tablettát vettem .Az a cégünk gyártmánya.1 tablettát vettem,felet kellett beadnom.Beni piszok rossz gyógyszerbevevő,képes percekig bunkerolni a szájában,mielött kiköpné.Már volt,hogy kiöklendezte.Most preparáltan adtuk.Széttörtük,és beraktuk egy fél szelet párizsi közé.Így nem érezte a szagát,csak a párizsiét és azonnal lenyelte.Bohózat az egész.Ha elötte úgy csinálok,mint ha meg akarnám enni,és mutatom neki,hogy kéri-e,akkor szinte kiszippantja a kezemből és egyből lenyeli.Nem nyamnyog rajta.Gondolom ilyenkor azt hiszi,hogy az én kajámból kapott,az biztos jó lehet.Tudom szemét dolog becsapni szegényt,de ha így elérem,hogy magától megegye akkor jó.sokkal rosszabb volt,mikor tuszkoltuk le a torkán a kliont mikor hasmars volt.A párizsis dolgot akkor találtuk ki.
Előzmény: Sütimüti (30573)
Sütimüti Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30573
Köszi. Tablettát kaptunk (Sütinek háromnegyed, Lilonak negyed), azt olvastam, h férgesség esetén 10 nap múlva kell megismételni. A következő oltás ugye 2 hét múlva lenne esedékes, de csütörtökön beugrom a rendelőbe, és veszek tabit. Amúgy azóta nem volt, csak az az 1-2 kaka. Beszélek még dokival, hogy hogyan legyen tovább.
Kicsit megijedtem, mert a nyuszikat is szoktuk féreg hajtatni, és eddig nem volt sosem tényleges baj. Sütinél sem. De gondolom azért is kell a kölyköket sűrűbben, mert mindent nyalogatnak, pedig, amikor kint volt az udvaron, figyeltem, ne nyalogasson semmit. :(
Előzmény: Törölt nick (30572)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30572
de van a Ferdocat gél,ami fertőzöttségre van,és azt egymást követő napokon kell beadni.Nézek valami infót.Kölyök kutyának nagyon jó.
Előzmény: Sütimüti (30569)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30571
én úgy tudom,hogy 8 nap után ismételhető.Addig az előző tabletta dolgozik benne.
Előzmény: Sütimüti (30569)
Sütimüti Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30570
Lilonak olyan a fején, mintha lenőtt volna a hajfesték. :)) Beszéltem a "nagyijával", azt mondta, anyukájának is így volt a kifehéredése. :)))
Előzmény: lulin (30560)
Sütimüti Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30569
Lilo kapott féreghajtót, volt kukac (rohadt nagy giliszta) a kakájában, holnap megyek újabb tabiért, de nyugtassatok meg, nem lesz utána baja...
Mennyi idő után kellene most megismételni? 2 nap?
quilter Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30568
Az én kis focistám

készül a lecke

nem is vagyok elkényeztetve!
Benito gazdi Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30567

Áhám, na meg probálkozunk vele, köszönöm a segítséged!:-) Hátha meg unja a gazdi harapdálást, és rátér más harapnivalóra.:-)

Előzmény: Törölt nick (30566)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30566

ahol állateledel van,ott szerintem ilyen is van.Talán hipermarketben is.

Ilyen:

Beninek a hosszú vékony "Kaurollen" a kedvence.Darabra van,nem zacskóval.Ezt mi otthon szivarnak hívjuk,mert ha ezt rágja Beni,akkor mászkál vele,és közben oldalt vagy elöl kilóg a szájából:-))))

Előzmény: Benito gazdi (30565)
Benito gazdi Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30565
Préselt bőrből?! Akkor veszünk neki, ha beindul az egész családot harapdálja a kis ÉLES fogaival!! A kezemen látszik rendesen.:-) Hol tudom beszerezni? Állatkereskedésekben csak?
Előzmény: Törölt nick (30564)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30564

leszokik majd.Beni is abbahagyta.Amikor tejfogai voltak,akkor harapott ezerrel.Vettünk neki sok rágócsontot,ami préselt bőr.Ahogy váltotta a fogait leszokott a gazdik harapdálásáról.Minden energiáját most a csontok gyepálásába fekteti:-))))

Vettem neki olyat,amiben vitamin töltelék van.Ezért majdnem megőrűl.Mikor lerágja a kilógó kemény tölteléket,akkor szinte extázisba esik,hogy a kemény bőrbe csavart tölteléket is megehesse.Már párszor volt úgy hogy sikerült neki a csont mindkét végén 2 centi mélyen kienni,ilyenkor megesett rajta a szívem és levágtam a fölös bőrt.Farigcsáltam a konyhában,ő meg faliszőnyeg módjára lógott a lábamon és figyelte,hogy mit csinálok a pulton:-))))

Képes ezekkel a csontokkal órákig elszórakozni.Múltkor 4 órán keresztül feküdt a helyén és rágta:-)))

Előzmény: Benito gazdi (30563)
Benito gazdi Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30563

Úgy Szeretem!!!!!!!!!!!!!!!! Vinném magammal mindenhová, de nem lehet,nincs még túl az oltásokon! Rossz fiucska ám,de nem bánom!:-) A harapdálásról kéne leszoktatnom valahogy,de verés ellenes vagyok!!

Benito gazdi Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30562
Benito gazdi Creative Commons License 2009.10.20 0 0 30561

Ő Úrasága az enyim!:-) Kiváncsi vagyok milyen szinű lesz,ha megnő..ja,itt volt 8hetes.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!