Normális közegben tűzoltókészélükkel el kezdem menteni, oltani, nem nézem csipőre tett kézzel, nem is tudom felmérni mi ég? Rendőrautóban úgy tudom van legalább kis palack. Legalább a körzeti dokit ki kellett volna hívni, az ötpercenként összeomlik duma nem életszerű, ha ilyen ember van a környezetben akkor sztem alapvető magatartás hogy megpróbálunk segíteni neki, nemcsak flegmán tudomásul vesszük hogy épülnek le az agysejtjei. Úgy gondolom ezek szakértői hanyagságok.
Én is úgy gondolom, h ez volt a vészforgatókönyv. Az egyik oldalon bement, a másikon ki, aztán durr. Nem Szivar játszotta túl, hanem túl sokáig mutatták (mit csinált volna? Ez szvsz rendezői hiba)
Hivatkozott oldalon utánanéztem, hogy Mike hány részben szerepel. Eszerint öt részben (viszonylag az elején), és már a maiban sem szerepelt :( Ennyit a pontosságról.
Ha a kedvese feje a lába előtt landolt volna,akkor érthetőbb lenne. De így, rögtön a robbanás után egy rendőr ne hisztériázzon,(reménykedhetne hogy a barátja kirepült a légnyomástól a furgonból, is viszonylag könnyebb sérülésekkel megúszta)
Szivart, mint színésznőt én már régen leírtam. A legjobb viszont MIKE! És szerintem nincs benne, de majd kiderül. És Alter szerintem sem halt meg, hanem ez volt a "vészforgatókönyv" Alter kiemelésére.
Gonolom, akinek a szeme előtt robbantják fel a barátját, az legalább ennyire kikészül, ha nem jobban. Inkább az volt a baj a jelenettel, hogy túl sokáig húzták, elég lett volna a sírásból fele ennyi idő is. Én azon csodálkoztam, hogy nem küldték
haza azonnal. Úgyis hasznavehetetlen volt aznapra.
A pofa a végén azt mondta: "..a kommandós aki lőtt.." Gondolom, ez Bordás, tehát valakit lelőtt, lehet hogy a maffiafőnök egy családtagját vagy nem tudom.. De ezek is a végén kik voltak és honnan kerültek elő?? Asszem, minden részt láttam, de ezekre nem emlékszem.
A kedvesét veszítette el, úgy viselkedett mint egy nő, és nem úgy, mint egy rendőr. Ez szerintem még hitelesebb is volt, mintha alakította volna a fapofát...