Keresés

Részletes keresés

Zsige Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1491
Megkerhetek valakit hogy hetfotol par napig tegye fel nekem valahova a Berlin 2000 concertet? Lehetoleg jo minosegben lehessen latni rendesen!

Nagyon szepen kerem mert az en CD em elbaszodot mert ugye van hugom...
elore is koszonom!

Aki tud ertesitsen mar ki emilbe sephirot@rdslink.ro

mya_tom Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1490
A "drumm & base-es remixeket" nem ő nyomja szerintem és mások szerint sem, csak a nevét adja hozzá... Én is utálom őket. :o(
Előzmény: Törölt nick (1481)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1489
Tésasszony erről beszéltünk a seres talin, hogy volt nálam kölcsönben régebben egy olyan Oldfield "maxi" ami egy szám volt X-változatban, összesen 67 perc körül és (számomra) kiboritó tucc-tucc effektekkel telenyomva.
Előzmény: Vissai (1486)
Zsige Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1488
Ircen ha jonnetek bamemg akkot tobet tudnatok meg rola!

Carol aki Terr Oldfield managere szokot ircere jonni es mar minden elmeselt Mike-rol!

5 gyereke van es harom felesege volt jelenleg elvalt ember!

borzasztoan nem szereti ha zavarjak! Csak akkor szabad hozaszolni ha o engedi! :) Eleg idegesieto persona lehet:)

Kutyajat CD nek hivjak ami anyit tesz ki hogy Compact Dog:)

Szereti a csendet es sokszor jarkal egy kis kocsmaba ahol mar ismerik es az ujoteknek nem szolnak rola:) Azok meg nem ismerik fel csak neha akkor is ha megkerdezik a barpultostol hogy o mike Oldfield? akkor az nemmel valaszol:)

Lesz uj Tubular Bells de nem lehet tudni mikor! Mike meg 2 szoveges es 3 szoveg nelkuli albumra keszul csak uj!

Remekul megy minden:)

Vissai Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1487
Jellemző módon senki még csak meg sem említette a fordításokat, melyekből szvsz a gyöngyszem a Gyártunk, gyártunk (lánykori nevén Make Make). :)))))

Madárnevek:
végül is MO haverunknak van elég gyereke, és bízva a további szaporulatban, fel lehetne használni azt, ami egyszer már bevált.

Vissai Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1486
Hát izé... Miért nem válaszol erre egy olyan valaki, aki tudja, hogy mi az a drum&bass remix ??? :))

Előzmény: Törölt nick (1481)
mya_tom Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1485
Megérkezett a Folio.hu-ról a Gong CD... (500 ft postázási költséggel megfejelve :o((( ) Hát mit mondjak jobban szól, mint az én digizésem...
Most már csak a Pekka Pohjolás The Consequence of Indecisions kellene - igaz nagyon - cd-ben. És akkor csak a Pictures In The Dark lesz meg _csak_ lp-s verzióban
LoviGabi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1484
Sziasztok.

Elnézést kérnék mindenkitől (aki érintett), hogy nem voltam ott a legutóbbi talin, csak aznapra már elég sok dolog összejött, úgyhogy részint idő-, részint alváshiány miatt kellett távolmaradnom... :/

LoviGabi

NLaci Creative Commons License 2001.07.18 0 0 1483
SKÓT írta: "Az Airborne elején tényleg játszanak valamit a háttérben, de én egyelőre nem ismertem fel benne a Tubular Bellses témát. Megott, neked nagyon jó füled van...:)"

Szerintem Megott nem úgy gondolta, hogy az egy-az-egyben a TB arpeggio. Csak úgy, hogy jópár Oldfield mű alatt szól ilyen csilingelő arpeggio (mint pl TB), például az Airborne elején is nagyon halkan.

nl

Előzmény: A SKÓT (1478)
Zsige Creative Commons License 2001.07.16 0 0 1482
Kerem szepen alasan az van hogy az utobbi 2 napban szereztem 13 darab Tubular Bell remixet! Olyanokat hogy komojan en megijedtem milyen jok!

Book Of Love
Tubular Ressurection
Ray Davies - TB

Meg csomo mas!
Ha kell neketek akkor iratkozatok fel a www.audiogalaxy.com ra es ott a MO fan cluba es akkor majd le lehet oket tolteni!

Haljatok... ti nem iceltek?! Nincs mo csati ircen!?

Dalneten van egy #mike_oldfield de oda ti nem jartok ugye? Mer en igen es egesz jo kis FTP klehetosegek vannak ott!

Törölt nick Creative Commons License 2001.07.15 0 0 1481
Hm, kellett nekem söröstalira menni:(
No azért az is jó volt megsugom a tésasszonynak, voltak illusztris vendégek is.
Ja és hogy ontopic legyek:M.O. mostanság még mindig ezeket a drumm & base-es remixeket nyomatja, vagy csinált mostanság valami rendes újabb zenét?
Előzmény: Vissai (1476)
A SKÓT Creative Commons License 2001.07.15 0 0 1480
A Guilty Innocent nem is rossz, de még mindig nem a igazi.:)
Mike Oldfield Creative Commons License 2001.07.15 0 0 1479
"Továbbra is várom az ötleteket a madárneves dologban (megott tanácsát megfogadván az egyik Punkadiddle lett, a másikat még én neveztem el Ommadawnnak, így már csak két névre van szükségem):))"

Variációk:
1.Starsky és Hutch
2.Bonnie és Clyde
3.Asterix és Obelix
4.Frédi és Béni
5.Uhrin és Benedek
6.Mike és Sally
7.William Tell és Overture
8.Mike OLd és Kicsoda
9.Cd és Fű
10.mya és tom
11.Lolka és Bolka
12.Szerénke és Lukrécia
13.Dino Baggio és Roby Baggio

+1:Guilty és Innocent

Előzmény: A SKÓT (1478)
A SKÓT Creative Commons License 2001.07.14 0 0 1478
Sziasztok!

Továbbra is várom az ötleteket a madárneves dologban (megott tanácsát megfogadván az egyik Punkadiddle lett, a másikat még én neveztem el Ommadawnnak, így már csak két névre van szükségem):))
------------
Egy kérdés: kik énekelnek a Hergest Ridge part 2-ben? Legjobb tudomásom szerint Clodagh Simmonds és Bridget St. John. Jól tudom?
------------
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hol nézhetek utána annak, hogy melyik kislemez pontos dátum szerint (év:hónap:nap) mikor jelent meg? Csak mert amit még régebben írtam arról a bizonyos Mike Oldfield szövegkönyvről, azt most már teljes diszkográfiává akarom kiterjeszteni. No meg még olyan infóra is szükségem lenne pl., hogy melyik albumon (és kislemezen) kik közreműködtek.
------------
Amikor a Platinumos cintányéros sziszegésről beszéltetek, akkor arra gondoltatok, ami az Airborne-ban jön be kb 00:05-nál? Mert az szerintem nem cintányér, én teljességgel valami emberi hangot vélek fölfedezni (valami suttogás-féle)
------------
Az Airborne elején tényleg játszanak valamit a háttérben, de én egyelőre nem ismertem fel benne a Tubular Bellses témát. Megott, neked nagyon jó füled van...:)
Akárhogy is figyelek, a komplett témát képtelen vagyok meghallani, csak néhány hangot hallok, amibe viszont még nem tudom belehallani a TB-s alaptémát.
------------
Nem tudja valaki, kik "énekelnek" a Platinum, a Charleston (a suttogás) és a North Star c. számokban?
------------
Van-e valami hír Sally Oldfield új lemezéről?

Mike Oldfield Creative Commons License 2001.07.13 0 0 1477
"Én, mint alap-alapítótag :)), azt szeretném hozzátenni MO neurózisaihoz, hogy"

Neurózis?
Azért ne túlozzunk.Most mindenki azt gondolja,hogy egy depressziós remete vagyok? :-))))

"1. én nem is vagyok rajongó!!!!!!! ;-) (a koncert óta utálom, és fúj, és meghízott, és utálom. Meg utálom IS, de ettől most tekintsünk el.:)"

Uhrin Baggio szimpatikusabb?
Ejnye,ejnye Rebeka!

"2.. mindannyiunk életében volt olyan korszak, amikor még nem volt MO-talin. Eeton és Skót kolléga bizonyíthatja, hogy az x. talin is sikeresen be lehet kapcsolódni"

Jó,rendben van.

"3. odáig már ugyan eljutottam, hogy ha kellően véletlenszerű kattintgatással is, de sorrendbe tudom állítani az Amarok négy felsorolt részét, sőt, még azt is tudom, hogy M. Reilly 1953-ban született, de ennél sokkal többet nem. (és még mindig a meglepetés erejével hat rám, hogy a TB2 nem a 80-as években jelent meg). (kérdezd csak meg őket, hogy Mike Old KICSODA ???. kérdezd csak meg. :)))"

Látod,én nem is tudtam,hogy M.Reilly ilyen öreg...
Mike Old KICSODA ? Ezt a sztorit olvastam itt a fórumon.Majd viszek neked hallókészüléket.

Tehát: NYUSZI VAGY, MO!!!! :))))

Igen,félek a fiatal lányoktól!:-))))

Előzmény: Vissai (1476)
Vissai Creative Commons License 2001.07.13 0 0 1476
Én, mint alap-alapítótag :)), azt szeretném hozzátenni MO neurózisaihoz, hogy

1. én nem is vagyok rajongó!!!!!!! ;-) (a koncert óta utálom, és fúj, és meghízott, és utálom. Meg utálom IS, de ettől most tekintsünk el.:)

2. mindannyiunk életében volt olyan korszak, amikor még nem volt MO-talin. Eeton és Skót kolléga bizonyíthatja, hogy az x. talin is sikeresen be lehet kapcsolódni.

3. odáig már ugyan eljutottam, hogy ha kellően véletlenszerű kattintgatással is, de sorrendbe tudom állítani az Amarok négy felsorolt részét, sőt, még azt is tudom, hogy M. Reilly 1953-ban született, de ennél sokkal többet nem. (és még mindig a meglepetés erejével hat rám, hogy a TB2 nem a 80-as években jelent meg). (kérdezd csak meg őket, hogy Mike Old KICSODA ???. kérdezd csak meg. :)))

Tehát: NYUSZI VAGY, MO!!!! :))))

-------------------
192 perc múlva TALI!

Előzmény: Mike Oldfield (1470)
Mike Oldfield Creative Commons License 2001.07.13 0 0 1475
Valami lemaradt:

VAZZZZZZZEG!!!!!

Előzmény: Mike Oldfield (1474)
Mike Oldfield Creative Commons License 2001.07.13 0 0 1474
És van valami extra ajánlatod a netről esetleg?
Előzmény: Zsige (1473)
Zsige Creative Commons License 2001.07.12 0 0 1473
Aszonta a Mike hogy hamarosan kijon az uj album es lesz koncert is!

Igaz Mike mar feleve ugyanszt modja!
buszkeseggel jelentem hogy mar 5 giganal tartot es mind mp3 Oldfield file!

mya_tom Creative Commons License 2001.07.12 0 0 1472
>Ki az elso ember akit nem ismerhettel meg videki mivolta miatt?
Nem azért nem ismerjük mert vidéki, hanem mert az IDŐ úgy hozta, hogy idő múlásával négyzetes arányban csökken szerintem az esélye, hogy lássuk, sajnos. Nevet meg felesleges említeni, egyrészt én se örülnék neki, ha én lennék, másrészt tiszteletben kell tartani az ilyen jellegű döntést, bármily fájó, SZVSZ.

>Ha tényleg megígéritek,hogy nem áldoztok fel egy csőharang alakú oltáron,akkor fontolóra veszem,hogy egyszer majd meglátogatlak Titeket.:-)
Hát a magam részéről nem tudok kötelezettséget vállani egy ilyen ígéretre. :o))

Előzmény: megott (1471)
megott Creative Commons License 2001.07.12 0 0 1471
Haliho!

Orommel udvozlom az uj tagunkat! Nos ne erzed magad egyedul, nem csak te laksz messze attol a NAGY FALUTOL! (gy.k.:Budapest) Tudod SZVSZ ugy erzem a tarasag megerdemel mindig annyit, hogy a talkozokra elmenjek. Ha nem is tudtam mindig elmenni mindegyikre, de minden masodikra elmegyek! Es nem feltetlenul kell talpig rajongonak lenned, nem kell olyan megszalottsaggal tenned mint mondjuk en!
Jaj mondtam mar, hogy berletet valtottam az Exorcistra? Tudjatok ujra kiadtak, immaron vegre a rendezoi valtozatot, ujra kevertek a hangot, felujitottak a kepet! Amikor megneztem az elozetest es megszolalt a TB, nos nekem meg a hatamon is felallt a szor!! Gyerekek es a fejeket ha lattatok volna, az a tetemes ember tomeg akik valahol mar hallotak ezt a zenet..... Nos ilyenkor buszkenek erzem magam! Buszkenek, hogy egy olyan zseni zenejet istenitem, aki a mai napig tud ujjat nyujtani!

Myatom:Ki az elso ember akit nem ismerhettel meg videki mivolta miatt?

Gyerekek! Akkor Pentek 16:00 CDFU! Ott leszek es lehet, hogy viszek gitart is. Tanultam egy par uj trukkot! Ja es addig birjatok ki valahogy... :-))

Megott

Mike Oldfield Creative Commons License 2001.07.11 0 0 1470
Válasz ment.
Más:
Ha tényleg megígéritek,hogy nem áldoztok fel egy csőharang alakú oltáron,akkor fontolóra veszem,hogy egyszer majd meglátogatlak Titeket.:-)
Előzmény: mya_tom (1469)
mya_tom Creative Commons License 2001.07.11 0 0 1469
>...és némi sértődöttséget éreztem a hangvételben...
Szó nincs sértődöttségről csak maximum fáradtságból eredő hiányos fogalmazásról. (e-mail ment...)
Előzmény: Mike Oldfield (1465)
toMtOm Creative Commons License 2001.07.11 0 0 1468
Hali Mike!
Azóta összerázódott egy társaság,ahol mindenki ismeri a másikat,és egy új embernek már igen nehéz lenne ott a helyzete

Azt hiszem, ez egyáltalán nem így van. Én speciel úgy látom, hogy mi először tényleg csak azért ültünk össze, mert kedveljük Mike Oldfield zenéjét. De aztán manapság már másról is szó van a talin. Mindenki hozza a maga másfajta érdeklődését is, nem csak zeneit. Számomra nagyon izgalmas dolog megtudni, mit olvas, mivel foglalkozik egy másik Oldfield-rajongó. És ha néha például a talin kívül beszélgetek Vissaival, többnyire nem is Oldfield a téma... (hanem UB:)))

Szóval az egészet csak azért írtam, hogy ne legyenek félelmeid a talival kapcsolatban, és ha itt jársz Pesten, akkor ugyanmár egyszer ugorj be, és nézd meg, hogy megéri-e rászánni havonta egy délutánt erre a dologra.

TomTom

Előzmény: Mike Oldfield (1465)
Mike Oldfield Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1467
Határközeli FALU!Nem város!

Előzmény: A SKÓT (1466)
A SKÓT Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1466
Sziasztok!

-----
Maradjunk a péntek 13-ban (a múltkori talin is ezt beszéltük meg)!
-------
T. Mike Oldfield egy határközeli városból!

Csak úgy vígasztalásképpen árulom el, hogy én amikor az első talin voltam, még volt olyan album, amit nem is ismertem Mike-tól, + még akkor nem is voltam az interneten sem! Ezek után igazán nem érezheted magadat hátrányos helyzetűnek...
Ha szereted a zenéjét, akkor semmi gond (de ha nem szeretnéd, se lenne, persze).
Remélem könnyítettem a lelkeden!:))

Mike Oldfield Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1465
mya_tom!

Bejött,amitől tartottam. Egy kicsit félreértetted az írásomat,és némi sértődöttséget éreztem a hangvételben. Én nem egy őrült vallási szektához próbáltam hasonlítani a csapatot,még csak véletlenül sem ez volt a szándékom.
Burkoltan céloztál a korábbi ígérgetéseimre(én is szeretnék találkozóra menni),csak éppen azóta eltelt egy kis idő. Azóta összerázódott egy társaság,ahol mindenki ismeri a másikat,és egy új embernek már igen nehéz lenne ott a helyzete. Ehhez jön még hozzá az előbb említett dolog:a rajongói szint. Azt végképp nem értem,hogy miért szerénykedtél a hozzáértésed kapcsán.Ha valaki,akkor Te tényleg mindent tudsz Oldfieldről.Ezek bizonyítható tények.
Az After Crying egyébként a héten játszik Békéscsabán is (a közelben lakom).A bátyám azt mondta,hogy menjek el,de én nem szeretek olyan koncertre menni,ahol nem ismerem a nyersanyagot(=stúdióalbumok).
"Haza akarok menni a hétvégére a barátnőmhöz" dolog tanév közben maximálisan igaz volt. Nyáron alapvetően vidéken vagyok.

Várom az e-mailedet!

Előzmény: mya_tom (1464)
mya_tom Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1464
Hali,

Huh nagyon sok minden kikivánkozik belölem a válaszod alapján. Egyrészt természetesen nem
feltétel a MMORK-on való részvétel, hogy lemásoljam a cuccot. (Magánban majd megegyezünk az
időpontban + a kért dolog egy cd-re emlékeim szerint ráfér.) Az is maximálisan megérthető, hogy
haza akarsz menni hétvégén (a barátnődhöz :o). Mégis megemlíteném, hogy nem véletlenül a
MMORK-bulira próbáltam szervezni a dolgot. És azt hiszem ez is érthető... Továbbá nagyon sajnálom,
hogy Te vagy a második, akit úgy érzem soha nem fogunk megismerni már (igéretes kezdés/érdeklődés
után.)

A dolog másik felét illetően viszont szerintem rosszul gondolod MMORK-buli mibenlétét. Ráadásul
abszolút érintettnek érzem magam, hogy válaszoljak: egy kivétellel minden MMORK-bulin ott voltam
(ezért /is/ nagy rajongónak számíthatok talán), másrészt viszont nemcsakhogy nem érdekel
engem sem a VR még zenei szinten se igazán(!!), hanem radikális (lehet hogy csak korszak, lehet
hogy végleges) változáson megyek keresztül mostanában: After Crying/Vedres Csaba illetve Laren
D'Or zenéje/zenei minősége illetve a zenészekkel való közvetlen személyes ismerettségek/koncertek
/lsd.: vonatkozó topicok/ varázsa lassan teljesen háttérbe szorítja Mike-ot és zenéjét (egyre
inkább zavar például az ő erőteljes közönséget figyelembenemvevő öntörvényűsége is, ami persze nem
jelenti azt, hogy ne mentem volna el szívesen pl.: a LTN-tour állomásainak mindegyikére, ha
tehettem volna :o)

Szóval a MMORK-buli: egyrészről szó nincs arról, hogy Mike-ot természet-ellenes módon
istenítenénk egy akadémikus-jellegű összejövetelen: természetesen kritizáljuk, ha kritikát
érdemel, de közben csomó minden egyébről is szót ejtünk vagy pihenésképpen viccelődünk (ennek
része, szvsz, a csőharang süti/torta, MO mobil-csengődallamok stb. [Az különösen szomorú számomra,
hogy ezen ártatlan játékok több emberben keltenek elutasítást cak itt a topicban is]). SZVSZ,
teljesen emberi, a valóságtól nem elrugaszkodott buli a mienk, amit a résztvevők formálnak
olyanra, amilyen az egyéniségük. Másrészről szerintem te sem vagy tekinthető átlag MO-rajongónak,
ha már ennyire előrehaladott gyűjteményed van, és ennyire foglalkozol Mike-kal. :o))

Száz szónak is egy a vége: az egy tiszta sor ha nem érzed jól magad egy társaságban, azt nem kell
eröltetni. De arról soha nem volt szó körünkben, hogy rajongási/hozzáértési osztályozás miatt
valaki hátrányos helyzetben lett volna/lenne valaha is. Ha így lenne, nekem sem lenne ott semmi keresnivalóm.

PS: Ha nem voltam kellõen értelmes és összeszedett, légyszíves tudd be, hogy tegnap Gyõrben egy
számomra felejthetetlen After Crying koncerten voltam, ami után még egy hosszabb beszámolót is
írtam ide az Indexre. 2 után kerültem ágyba és ma 7-kor már benn voltam a munkahelyemen (alig
kilátva a fejembõl). :o))

Vissai Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1462
NA JÓ.
Legközelebb pénteken leszek netközelben, tehát ha valaki valamit tud (hol, mikor, miért és egyáltalán), és még a tfonszámomat is tudja, értesítsen engem is.
Vissai Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1461
Mindenki olyan nagy csendben van a talit illetően. leszünk akkor 13-án ? Jelentkezőket kérek. (tomtom is csendben van. ez nekem gyanús. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!