Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
üdv! rákérdezek haverra hogy kölcsön adja e az autóját mert az enyém jelenleg kínpadon van. kuplungozom és ma szétkaptam de kiderült hogy nem csak betétet kell cserélni hanem kinyomót és lendkereket is az pedig egy vagyon. azzal várok fizuigmert ugyen nem igazán dobálózunk pénzel. ha elvisz vagy ide adja az autót akkor elmegyek nem tudom hogy egy 206-os ba befér??????
üdv! a fűrésznek a motorja le van szerelve de ha érdekel az üzlet akkor össze pakolom. a rotakapa már meg van takarítva rendbe van téve két három rántás és már pöfög is teljesen fel volt újjítva vagy öt éve és azóta csak porosodik nálam. valamikor volt hozzá kis eke meg sorközművelő meg vaskerék és kapák. de sajnos illetéktelenek úgy gondolták hogy ezek anyit érnek hogy feldarabolták és irány a rucsniba. be a MÉH-be igaz megtalálták annó a rend őrei de már akkor hasznavehetettlenné tették. egyébként tavasszal a szomszédtól kértem kapatagokat és gyönyörűen muzsikált. a pisztoly kicsit gyengécske rugót meg dugót kellene cserélni benne. van még egy 50 es korong a körfűrészre ami vadi új. holnap előszedem a padlásról. tehát ezek vannak ha érdekel mihamarább oldjuk meg mert hamarosan indul az aratás és utána éjjel nappal meló.
Ha esetleg valakit érdekel ELADÓ a régi szarvkormányos kistraktor vázam meg az utánfutó!A kistraktorba Nagy Polszki hátsó híd van össze szükítve!A kerékagy 4x100-as lyukosztású,a váz 80x40es 3-as falvastagságú zártszelvényből van!A pótkocsi egy Lady tipusú személyautó utánfutó,amin VW jetta kerékagy és fékdobok vannak,tehát fog mind a két fék és van hozzá magasító is!A plató mérete 110x200cm!Adok még hozzá 4db 14colos téli gumit,meg 2db 4x100,as lyukosztású 14-es Opel kereket gumival,meg 2db hóláncot!Holnap teszek fel majd képeket rólĺa!Ár:50000Ft!Hely:Tiszafüred!
Az eggyik kedves Barátom erre azt mondta hogy a hüjéknek van szerencséjük!Én meg azt mondtam neki hogy:Bánja a fa..om,legyek akkor inkább még hüjébb csak mindent ilyen olcsón tudjak megvenni!HOLNAP TÖLTÖK MAJD FEL KÉPEKET!
Most olvasom, az a trabi öninditó ahoz a motorhoz kevés, egyszerüen lefogja, nekem is az volt rajta nem birja átforgatni, aztán lecseréltem egy BMV hathengeres öninditóra na az bevitte.
Sajnos nincs!Ezeket a gumikat is Jani bácsi akitől a trakit is vettem még annó me a KPM-töl mentette meg!A sószóróra akarták föltenni csak az öreg sajnálta rárakni és mondta a főnökének hogy nem-e lehetne...!Erre a főnök azt mondta hogy de,csak vigyen neki helyette 2db Zuk gumit meg fél liter konyakot! ((((-:
üdv!Nagyon jól jártam ma!Sikerült vennem 2db vadi új TZ4K külső,belső gumit!Barum tipusú a külső gumi! 10000Ft-ért vettem a kettőt!Holnap reggel megyek a gumishoz fölrakatni!Nem veszi meg haver a traktort nincs pénze rá!
értem. de a tiedben ezek benne vannak? abba semmi nem kellene csak rendbe kellene tenni nem ? na mindegy ha atiedet adod egybe azokért amit kínálok akkor lesz ilyen motorom ha nem akkor majd a ursus motoromat szerkeztem bele.
Békéscsabai a srác. Magam ellen beszélek, de kevesebb munka lenne azzal. Csak egy új dugó kell bele, egy lendkerék, és kész. Tökéletes motorod van. Láttam élőben.
üdv! akkor mikor tudunk ebből üzletet csinálni? az a gond hogy nekem sürgős lenne a motor mert vizsgáztatni akarom a trakimat és akkor már a dizel motorrral vizsgáztatnám. M. Öcsinek írok mindjárt hogy mennyiért adná és hogy merre is van.
Figyelsz Kavicsos:)??? Az első képen ott a "kocsi". Így vettem, a konstruktőr nem én voltam, így az érdem sem az enyém. Trabant kormányműve van, és az eladó valamikor közlekedett vele, sőt a kertjét is ennek a segítségével boronálgatta. Szántani is szeretett volna vele, de azt valamiért nem próbálta ki, hogy hogyan is menne. Az első "kerékagyak" helyén van oldalanként 2-2 csapágy, amire elvileg valamilyen kisebb rotakapa járókereke passzol (majd megmérem az átmérőjét). Viszont a gázedál kisebb átalakítást igényel, mivel ez még az eredeti karburátorhoz készült, viszont az le lett cserélve egy Jikov karbira. Ezen még meditálnom kell.
Üdv mindenkinek új építő vagyok . Szóval lenne pár kérdésem. A napokban sikerült szert tennem egy igen masszív kistrakira ekével adták Pannónia blokk van benne és plusz egy váltó ami lövésem sincs hogy minek a váltója van benne 2 sebesség és egy rükverc. A kérdés úgy hangzana hogy van rajta egy lada generátor aminek semmi értelmét nem látom és arra gondoltam a helyére be iktatok egy hidraulika szivattyút ne kézzel keljen már emelgetnem, el fogja nekem bírni a motorom azt ? A másik kérdésem hogy 110 centi széles a feneke szeretnék egy tárcsát utána ugye a méret adott akkor maradjon az is 110 cm széles miből lehetne azt össze hozni ?