Üdv, és gratula az új járműhöz. Jómagam is szeretnék egy ilyen készletet, és lenne egy pár kérdésem róla. Van a mozdonyban beépített világítás, vagy ha nincs, a dekódernek azért megvan a kimenete? Kb. hány mm-re kell elhelyezni a felsővezetéket a sínkoronától? Kösszi és további kellemes karácsonyozást (mindenkinek) - VMVB
azt láttam, hogy a "háromszögü" van rajta, ami a 004-esnél korrekt. Az én négyesem a Stängl-től van, azon is háromszögü a hajtórúd. Sőt, milyen csoda, az eredeti is! ;-) Viszont ami engem érdekel, az maga a kerék, illetve annak a nyomkarimája. Remélem hogy rátértek már az RP25-re!
Szia! Igen, egyre többen fedezik fel a modellezés eme méretét. Több okból is: passzol a H0-ás széles választék, választhatsz kicsi sugarú íveket, mégis megmarad a vasút varázsa, nemutolsósorban a hely, ami sokszor nem áll rendelkezésre. A választék nem a legnagyobb, de talán éppen ezért van a (nem csak modell-) kisvasútnak eme varázsa.
Sziasztok! Csak most találtam rá erre a topikra. Bár én nem foglalkozom H0e modellvasúttal (inkább villamosban utazom), rendszeres látogató leszek itt, még ha nem is írok be. Csodálatos a modellvasút eme szegmense, külön élmény olvasni a hasznos dolgokat, és nézni a képeket. Gratulálok a szép munkákhoz és gyűjteményekhez!
Beszélgettünk tegnap Norbival. Vajon mennyi lhetett a készlet? Mert azért enm semmi, hogy benne van egy 1099, egy Multimaus csomó sin, szóval minden. Mennyi volt ez az egész így?
A nejem unszolására,megtettszett neki(nekem is csak először nem akartam neki mondani)és most tervezem egy modul rendszerű asztalkát(nem kimondottan ezzel,egy kitalált helyszínnel,járgányokkal)
Megjött barátnőm jézuskája, eléggé váratlanul ért mikor kibontottam a csomagot és ott volt egy régi technomodell tehervagon! :)) Plusz még megleptem magamat egy Liliput nosztalgia személykocsival így összeállt végre egy teljes nosztalgiaszerelvény! :)