Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
Listára kerülés kizárólag 100 Index fórumos hozzászólás után!
Ha erre a betűkombóra vágysz ajánlom, hogy hívogasd fel az okmányirodákat. Első körben Bp-ieket mert itt tűnt fel eddig PRE, vagy esetleg aí központit, hátha ott megmondják neked, hogy a PRE-t hova küldték ki.
Sziasztok S.O.S. segitségre lenne szükségem. Keresem a PRE-025 vagy a PRE-250 es rendszámot. Ma esti adatok szerint még nincs forgalomba. Ahogy itt a forumon néztem a 553 as Toyota tényleg kiadva. Ha bárki tudna segiteni megköszönném. t.l: húsz három3harom7nyoc98. Köszönöm szépen
Ma a Dél-pesti okmányirodákban PRG-ket szórtak, annak is a végét. Kérdeztem, volt-e nekik korábban PPP, mert az szerettem volna, de soha nem látott ilyet. Vajon fű alatt szórják az egyformákat?
"ezt a karaktert könnyen összetéveszthetik a nullával a rendszámfelismerő szoftverek"
Mivel a jelenleg hatályos szabályozás szerint a rendszámban az első 3,vagy 4,vagy 5 karakter CSAK betű lehet,akkor hogy a bánatos retekbe tudja összetéveszteni a szoftver a nullával?
Nemrég kezdődött a P második fele, nyárra még biztos nem fut ki, maximum ősszel. Egyébként a használtautó-import mellett az új autóeladások is felpörögtek, ezért megy ilyen gyorsan :-)