Ez mondjuk tényleg furcsa számomra is pedig eddig nem gondoltam bele.
Mikor először adták a sorozatot a Skoda jött volna (én csak a Ladáig meg a Trabantig jutottam el) de mi a helyzet a Skodával?Miért nem hozták ki mikor ujra elindult a sorozat?Nekem is kellene már egy:):)
Torrente:
Valo igaz hogy ott a Vatera de ott meg sok a haszonleső aki jo magas áron kinálja.Mondjuk gondolkoztam hogy melyik a szebb majd a Retrós Skoda vagy az Abrex féle:):)
TL:
Valoban király a fehér 1500ösöd.De szerintem a GAZ a legrosszabb idáig vagy talán a Pobeda (persze ez csak az én személyes véleményem).A GAZ-nál ellensulyozza a hátso festett prizma féle lámpákat az hogy a tető lekaphato de a Pobeda....annál sérelmeztem hogy festett lámpák vannak nem üveg és még azokon is kb az egyik félig látszodott a nem is piros inkább rozsaszines lámpafestés....pff...
Tele van ujjlenyomattal?Akkor rájuk kenhetjük a rossz dolgaink elkövetését:):)Lehet hogy azért van rajta az ujjlenyomatuk mert itt is kémkednek?:):)
Torrente:
A kombi Wartburg már az uj sorozattal jött ki.Nekem jelenleg igy van:
1.szám: Lada 1500
2.szám: Trabant 601
3.szám: SKODA (ez nincs meg)
A sorozat ujraindulása után a kombi Wartburg ismét a 2.szám feliratot tartalmazza.
Vannak még manapság retró járgányok jo állapotban az utakon.Ezt a metálkék kombi Volga járgányt még mult hét szombaton lőttem.Ilyen jo állapotban és király felnikkel..........hmm....sose láttam ilyet:):)Egészen mult hét szombatig:):)
Szia ! Nincsenek még eltűnve azért a nagy Polski Fiatok potom 90 ezer forintból egy egész normálisat is tudnál venni ! Csak meg kell találni amit még érdemes felújítani :)
Igen. Narancssárga nem volt, azt is akartam venni, mert ótvarul néz ki az is rajt... Azt bírom még ezekben a modellekben, hogy tele van kínai ujjlenyomattal az összes üveg, még belül is :-)
Sziasztok! Már nem tudom ki kérdezte a Tatra 603-t, 1db-t kapok Május 10.-én. Érd. folo@freemail.hu ZUK tűzoltó és Nysa 522 Milicja rendelhető, szintén május 10.-i érkezéssel!