Na nem bonyolítom tovább a dolgokat. Egyszercsak ott leszünk. Lehet, hogy bringával, vagy űrrepülővel, netántán seprűnyélen, de vasárnap találkozunk!:)
Tibbe:) jajj de nagyot nevettem. elképzeltem ahogy kijövünk és busz meg sehol:)
azt hiszem a lányaimat még csak-csak elvinnék, de én mehetnék seprűnyélen.
Na meg hányjuk-vetjük a dógot. Megnézem, hogy meddig megy az a vonat amelyikről át kell szállni. Aztán lehet, hogy valamelyik határról csörgök rátok :)))))))))
Csippike!
Én is a vonatot ajánlanám!
Nagy előnye pl. az is, ha valakinek pisilni kell, nem kell leszállnia rólA!
kÉpzeld, ha valamelyik buszmegállóban leszáll valamelyiktek, teszem azt mindhármen, folyó ügyeket intézni, a busz közben már tovább ál, a helyeteket elfoglalták..stb!:-))
Aztán jöhettek stoppal!
Annak a hátránya, hogy a lányokat csak egyenként szokták felvenni!:-))))))))
a 2003-as kiadás még kapható és megrendelhető a www. konyvkereso.hu-n. az 1994-es kiadás már elfogyott. Nekem főleg salátaformában van meg, az 1993-as Magyar Hírlap hétvégi mellékleteiből elcsaklizva.
A legszebb könyvek a Glória kiadó által megjelentetett ilyen-olyan versek (japán, kínai, latin, arab......) műfordításai, amihez maga a mester válogatott képeket.
Ezekből van nekem egy pár, de elég húzós az áruk, úgyhogy a gyűjteményem korántsem teljes.
Kérnék szépen súgást, hogy hol szálljunk le a buffról. Baja, külső; Baja autóbusz állomás; és mégegyszer van írva, (5 perccel több menetidővel) Baja, autóbusz állomás.
Egyetértek a kedves feleségeddel! Valamit Ő tudhat:))))))