Keresés

Részletes keresés

Hóbogyó 1 Creative Commons License 2009.10.18 0 0 703
Helló mindenkinek

Miből gondolod, hogy mocskosak vagyunk.
Én kimondottan fehér és ötven feletti nő vagyok.
Kikérem mind annyiunk nevében.
Azért mert találtunk magunknak munkás és megélhetést.
Azért mert nem segélyből élünk.
Díjazni kéne inkább az ilyen embereket akik
a lomizásból tisztességesen meg vannak.
További eredményes lomizást kívánok mindenkinek.
Előzmény: rali (692)
Goldman_Emma Creative Commons License 2009.10.18 0 0 702

Üdvözlöm a társaságot!

Személyesen ismerem rali olvtársunkat, akiről annyit tudok elmondani, hogy alapvetően szelíd és jószándékú ember. Sajnos, hogyha néhány feles bevétele után van, már nem kontrollálja magát, ilyenkor beszól bárkinek, még a testi-lelki jóbarátjának is. Ezen már nem könnyű változtatni. Ilyenkor nem kell tőle zokon venni a gorombaságait Más dolgaiért lehet még szeretni is ralit.

A topikotok nálam a kedvencek között van. Nemcsak azért, mert innen tudhatom meg, hogy a kerületünkben mikor lesz lomtalanítás, ami amúgy elég fontos kérdés lehet az ember életében, mert mégiscsak gazdálkodni kell a teendőkkel is, meg a fölösleges holmik tárolásával is. Hanem azért is, mert én tisztelem az értékmentést. Sajnos ugye a lomtalanítást végző szolgáltató hatósági szerepben tetszeleg, titkolja ezeket az információkat.

Legalább három előnyös körülményt tudok megemlíteni a "guberálás" mellett. Egyrészt aki a még használható és pénzzé tehető dolgokat kimenti a szemétből, nem kényszerül ennél rosszabb bevételi forrásokhoz nyúlni. Másrészt olyan embereket juttat olcsón keresett, vagy szükséges dolgokhoz, amiket üzletekben, plázákban nem lehet megtalálni. Vagy csak sokkal drágábban. Harmadrészt pedig az így kimentett dolgok nem töltik az egyre fogyóbb kapacitású szeméttelepeket.

Összességében pártolom a guberálást, de tapasztaltam már én is, hogy az általam kidobott tök használható mosógépről levágták a villanyzsinórt. Vagy: a zsákban kitett ruhákat szétdobálták, hogy azután már a szél hordta szerte az utcában. Viszont tudom, hogy ennek a topiknak a társasága nem ez utóbbi típusú fajtához tartozik. Különben nem is fórumoznátok, ha ilyenek lennétek.

Úgyhogy üdvözöllek benneteket és csináljátok.

lombos Creative Commons License 2009.10.18 0 0 701
Zöldlomb! ezt a "neoliberálist" hagyd,mert mostanság a szónak politikai szinezete lett, azt meg hagyjuk szerintem. Amúgy meg egy baromság a jelző. Amúgy meg nem csak az FKF-el van gond, de tény, hogy kevésbé szellőztetett terület, rájuk férne.
Úgy tudomújigazgató van vagy lesz,egy baleset miatt.

Ralit pedig hagyjuk, azt várja, hogy reagáljunk, mert a kocsmája kevés. Nem kell szólni hozzá azt kész., Vagy minden sarkon benéztek egy kocsmába, hogy az alkoholistákat felvilágosítsátok, hogy másként islehetne élni? Értelmesen és boldogan? ugyan... akkor ha így lenne, már rég elvittek volna titeket a mentők, hát itt sem kell minden hasonló esetre reagálni.,

Az épkézláb kritikát szívesen fogadjuk: Pl az üvegszilánkok:
Igen, szomorúan nézem. És nem csak a lomos társaimat, akik törnek zúznak,hanem a részeg egyetemistákat, fiatalokat, akik lomtalanításkor kivonulnak az utcára törni-zúzni. vagy van az ellenzők részéről valami épkézláb hozzáállás? Mi néhányan lomosok rendre intjük a renitens társainkat, de ez kevés.Azt is támogatnám, hogy ne így legyen megszervezve a lomtalanítás, ahogy ma van. De amíg nem engem bíznak meg a dolgok irányításával, feleslegesen nem osztok tippeket, annál drágább az időm. Hozzáteszem meg tudnám oldani, de cikkeznének is rendesen,meg fúrnának is sokan. M.O-n élünk,ne feledjétek,és annak is egy kiemelten korrumpálódott, kulturálisan elsatnyult gócában, Budapesten. Lesznek jövőre választások, tessenek ott lépni,aztán 4 évig csönd!
táro-lom Creative Commons License 2009.10.18 0 0 700
Makkomrabejn! Küldtem privátott a mailodra.
Előzmény: makkomrabejn (686)
Hardcoreman Creative Commons License 2009.10.17 0 0 699
Rengeteg üvegszilánk szóródik szét az utcákon, mert szétverik a TV-ket és egyebeket...
claudianap Creative Commons License 2009.10.17 0 0 698

Kedves rali!!!

Egy párszor olvastam a sértö megjegyzéseidet,lehet hogy kukabuvárok vagyunk szerinted!

De ha be jössz a házamba nem azt fogod látni hogy kukabúvár vagyok ha nem egy elég jol és modernül berendezett lakást találsz majd és képzeld bizony én ezeket az utárol hoztam van köztük régiség,és van közte 350000ft fekete lakk bár szekrény,tudod inkább vagyok kuka buvár mint meg játszom magam hogy juj, jaj,

nem szégyelellem söt talán én vagyok az elsö aki hivatalosan mocskos kuka buvár tudod ennek már van teaorszáma is és nem veszélyeshulladék gyüjtésnek nevezik!

és fehér a szinem, mindennap fürdök és a sorsnak köszönhetöen egy 10 tagu családot tartok el,és ha hozzá teszem hogy hány családnak segitek ezzel hogy megadom a cimeket és ök jönnek velem akkor kimondhatom hogy többszáz barárátom van mert jo a szivem és szeretnek az emberek!

Neked vajon hány barátod van??????Vagy csak szeretnél te is kukabuvárok közé tartozni,szerintem nem fog menni mert a kukabuvárok össze tartó és jo izlésü emberek!!!!!

Előzmény: rali (692)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.17 0 0 697
Kösz Makkom, lehet, hogy igénybe veszem a segítségedet, az autó
egyébként kis szereléssel beindítható, sőt teljesen működőképessé
tehető.
Most hallottam a rádióban, hogy megváltoznak a kötelező biztosítás feltételei
törvényileg, úgyhogy lehet, hogy vissza fogom segíteni a forgalomba a kicsikét,
ha az rám nézve kedvezőbb lesz.
Előzmény: makkomrabejn (686)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.17 0 0 696
Én már régóta megnéztem Rali topikját, virtuális kocsmája van.
Úgy gondolom, nincs pénze, hogy igazi italt vegyen, vagy idült alkoholistaként
akkorára dagadt a mája, hogy nem fér be a kocsmaajtón, ezért nyitott virtuális
kocsmát, ahol finomabbnál finomabb italokkal koccinthat, örömében már a mája
is elkezdett zsugorodni.
Múltkor eldobtam egy almát, mert a kukac nagyot fingott benne a sok zabától.
A nyálamtól már erjedésnek indult, szépen habzik, a nedű gyöngyözve csordul le
az alma hamvas héján, már a kukac is dobott egy hátast tőle, olyan nagy a szeszfoka!
Dugd ki repedt nyelved Rali, és hörpöld le a habot! Zutty!
Finom volt?
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.17 0 0 691
Tegnap volt a Kalvin ter koruli resz, Lonyai utca ilyesmik. Ez volt az utolso nap a 9. kerbol. 12.-en indult a Jozsef Attila lakoteleppel, onnan jott befele a dolog.
Előzmény: Csokis (690)
Csokis Creative Commons License 2009.10.17 0 0 690
Tegnap a Belső-Ferencvárost láttam (a Kis- és a Nagykörút közt), ami azért érdekes, mert tegnapelőtt volt a Haller és a Nagykörút közti rész. Kintről befelé haladnának?
Előzmény: shrek1 (689)
shrek1 Creative Commons License 2009.10.17 0 0 689
Sziasztok az Ecseri úton van-e most lomi?Tud valaki róla valamit?Köszönöm.
claudianap Creative Commons License 2009.10.15 0 0 688

Sziasztok mindenkinek!

Hát ez az idö nem kedvez a lomizásnak,nem nagyon van kipakolás,nem tudom egyáltalaán lesz e érteleme menni még a többi lomira!

lombos Creative Commons License 2009.10.15 0 0 687
makkos!
Akkor a dobozos kocsival jól be tudsz jönni, mert benne alhatsz! :-))
makkomrabejn Creative Commons License 2009.10.15 0 0 686
Kb olyan 10 e körül tudok adni adásvételivel. Dobozos kisbuszom van, azzal nem tudom elhozni, de valahogy mindig meg oldom. kérdés.: Megy a lábán, vontatható vagy csak szállitható?
Előzmény: Törölt nick (683)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.14 0 0 685
A hideg meg az eso az jo nekunk, mert hamarabb raunnak az orzesre az illetekesek, de a ketto egyutt nem kafa. Tobbszor is arra jartam ma atutazoban, de csak raneztem a kupacokra, nem volt kedvem kiszallni a kocsibol. Remelem a penteki reszen nem lesz eso. A dakotakkal jobban lehet bizniszelni, a csovik kicsit egyszeru nepek, meg sem allok ott, ahol ezek ulnek.
Előzmény: zöld-lomb (684)
zöld-lomb Creative Commons License 2009.10.14 0 0 684
Az eső nem jó, sok mindent tönkretesz, és nem jó benne guberálni, de a hideg  kedvező is tud lenni. Az igaz, hogy nem sok embernek van kedve ilyen időben guberálni, de különösen azoknak nincs, akik általában ülnek a kupacok mellett. Egyszerűen nem bírják sem az esőt, sem a hideget, noha egyre több (szerencsétlen, alkoholista) hajléktalant használnak kupacőrzőnek.

Viszont most azon gondolkozom, hogy kimegyek-e ma este, mert, ugye, hideg van.

És a IX. ker-ben már bezárt a kedvenc borozóm...

Törölt nick Creative Commons License 2009.10.14 0 0 683
Makkomrabejn, írtad régen, hogy a fémgyűjtés az iparágad.
Mennyit adnál egy közepes, 22 éves autóért, rendes adásvételivel?

Egyébként felvázolódik előttem egy jövedelmező munkalehetőség,teherautó,
de legalább kisteherautó kell hozzá. Ha fémezel talán van ilyen eszközöd,
esetleg egy két ember is jöhetne segíteni. Közben lomizni is lehet.
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.14 0 0 682
A hideg és az eső a gubisnak nem akadály. A kincsre így is rá lehet lelni.
Ha nagy hideg és víz jön, akkor is lesznek kisebbfajta Amundsenek
köztünk, csak nem olyan nagy az elismerés a munkánkban!
robidik Creative Commons License 2009.10.13 0 0 681
köszi szépen ennyi elég
Előzmény: Dr Lomi (678)
Hardcoreman Creative Commons License 2009.10.13 0 0 680
Ilyen hidegbe nem lesz sok embernek kedve túrkálni. :D
zöld-lomb Creative Commons License 2009.10.13 0 0 679

Ma kimentem, de gyér volt a felhozatal. Összevisszanak tűnik a területfelosztás. A Mester utcától befelé az Üllőiig, de mintha kihagytak volna egész utcákat. . Mindenesetre kiderítettem, hogy október 16. a kikészítés napja a Ráday utcában.

Dr Lomi Creative Commons License 2009.10.12 0 0 678

Üdv!

A IX. ker. után Nov. 3.-ig szünet akkor indul a XXII. ker.! A XVIII. csak utánna lessz! Majd beírom az időpontot! Gondolom egyenlőre ennyi elég! Ha figyeled a fórumot mindíg tudod a következőt, mert be szoktuk írni, mivel többek között nekem is meg van a Bp. éves sorrend, (annak ellenére hogy titkos) kerületenkénti felosztás, kezdő nap és utólsó nap!

Előzmény: robidik (676)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.11 0 0 677
Holnap indul a 9. ker-i lomtalanitas a Jozsef Attila lakoteleppel, de a tobbseg mar ma kipakolt, holnapra nem sok uj cuccot josolok. Par nap alatt lemegy ez a kerulet, utana 2 het pihi. November elejen indul ujra a tema.
robidik Creative Commons License 2009.10.11 0 0 676
hali köszönöm a lomikat de szerintem nyáron szokot szünet lenni remélem most nem lesz . és még mostsem tudunk pontos dátumot 18 rol na sziasztok
Előzmény: Dr Lomi (674)
guberáljunk Creative Commons License 2009.10.11 0 0 675
SZIASZTOKA 9.KER UTÁN LEZS AZ 1HONAPOS SZÜNET? MIKOR KEZDI A 22.KERÜLET?
Dr Lomi Creative Commons License 2009.10.10 0 0 674

Hali!

12.-től megy a IX. kerület! Még lessz a XXII. is a XVIII. előtt!

Üdv!

Előzmény: robidik (673)
robidik Creative Commons License 2009.10.10 0 0 673
ha pontos dádumot tutok a 18 ker azt előre is köszönöm
guberáljunk Creative Commons License 2009.10.08 0 0 672
sziasztok éppen a 6.kerület jókai térnél vagyunk nem sok a lomde mindehol erre fele ülnek andrási ut és a mc donlad oldala üres sok szerencsét mindenkinek
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.06 0 0 671
Szegvar

2009. október 19. (hétfő)
Szegvár Újfalu a főúton Mindszent felé haladva jobb oldal
pl.: Rákoczi F. u., Táncsics M. u., Iskola u., Kórógyszentgyörgy u., Úsztató u.

2009. október 20. (kedd)
Szegvár Öregfalu a főúton Szentes felé haladva bal oldal és a Réti telep
pl.: Hunyadi J. u., Kontra u., Régiposta u., Tiszai u., Ady E. u.

2009. október 21. (szerda)
1. Szegvár Újfalu a főúton Mindszent felé haladva bal oldal:
pl.: Szabadságharcos u., dr. Bartucz L. u., Klapka u., Jókai u.,
2. Szegvár Öregfalu a főúton Szentes felé haladva jobb oldal:
pl.: Béke u., Széchenyi u., Kórógy u. (végig), Kossuth u., Petőfi u.

Szazhalombatta

Újtelep, Urbárium
2009. október 7. szerda
2009. október 8. csütörtök

Lakótelep
2009. október 12. hétfő
2009. október 13. kedd

Óváros
2009. október 15. csütörtök
2009. október 16. péntek

Dunafüred
2009. október 19. hétfő
2009. október 20. kedd

Edve: október 9. - 12.

Zirc október 5 - 9. között, a szokásos heti szemétszállítási napon.

Szeged 2009.10.05. hétfő Béketelep-Gyulatelep-Öthalom
2009.10.10. szombat Szőreg-Újszőreg
2009.10.17. szombat Petőfitelep-Új-Petőfitelep
2009.11.07. szombat Móraváros+Bajai út 14.sz.
2009.11.07. szombat Rókus-Újrókus
2009.11.10. kedd Dóc
2009.11.13. péntek Szőregi út csak páratlan oldal Olt u.-ig
2009.11.14. szombat Északi vr.-Gedó-Makkosháza-Fodorkert-Rókusi lakópark-Harmónia lakópark

Ura 2009.október 09.-én

Diosjeno 2009. október 17-én

A fentiek elviteli napok, kipakolas elozo nap.

szazhalombatta

tatabanya

komarom

jaszarokszallas

budakalasz

dunaalmas

dunaalmas

labatlan

hajduszoboszlo

mezokovesd

tolna

derecske
makkomrabejn Creative Commons License 2009.10.04 0 0 670
köszöntem, lehet hogy akkor gödre be is ugrok ma-holnap.
Előzmény: claudianap (666)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!