Nekem Gabriel van bruttó 40 rugóért. Mondjuk nem kérdezte meg a szerelő hogy milyen márkát vehet de állítólag ebben az árkategóriában ez viszonylag jó...
Ki cserelt elsö gatlot az utobbi idöben ? Es milyet rakot be, mennyiert kapta parban öket ? Hosszabb tavu tapasztalat (csere ota min. 15-20e futasteljesitmeny).
Ki ismeri a DACO tipusut ?? ALKO-t vettm ar v.ki ?? A gyari parban potom 80e HUF ! :-(
Még nem estem neki a motornak, de már van egy sierra ami csak rám vár, hogy a végső döfést megkapja tölem, és motortalanítsam:))) A karbi az a létező legpimitívebb, egytorkú:(((( A sierrán amit szétkapok már normálisabb van szerencsére. Valószinű a sierra motorja lesz feljavítva, és az kerül bele, és a gáz elfelejtődik. A légszűrő 3000 volt, a szűkítő 1200. Jó hangja lett amikor gáztadok:))
Hmm ez sierra szelepdekni.A hengerfejed is az?Mert ha igen és 84 utáni akkor szerencséd van mert ott már keményebb szelepfészkek vannak.Ha lent lesz a szelepdeknid akkor látod a gyártás évét.Ja látom ez a karbid van,egyre figyelj ha sok a gázos kilóméter akkor az üres úszóházban elkopik az úszó és kilyukad,benyára kapcsolsz és ömlik szerte szét.
Kissé elfáradt a légszűrőházam, és már betegesen vette a levegőt a jószág. Gondolta picit feljavítom:))))))))))))))) Kilós kalapáccsal csináltam helyet is:)))))))) Minden full dzsuva, de csilivili légszűrő már van! Plíz, ha valaki tud 1,6-os benzines motorhoz 4-1 leömlőt nem törtaranyárban kérem jelezze:) Üdv.
Otthon nekem csigalassu analog müxik ... Bent a cegnel a pdf-et meg tudom csinalni. Majd meglatjuk mekkora lesz az egesz, aztan annak tudataban küldöm majd, ok ? 10 Mb-t mar nem akarok nagyon küldözgetni bentröl. Jelenleg nem atomszilard a helyem. :-)
Van itthon mindig,ha kell beépítjük,úgyis kell hozzá akna.Megkaptam a mélt csak azért nem válaszoltam mert az időben nem voltam biztos de úgy néz ki menni fog.Én vegyek kuplung szettet vagy hozol?
Nem egyszerű veled.Innen nem tudom megitélni van e ac pumpa a kocsidon vagy nincs.Ha írnád az adagoló típusát,vagy csinálnál egy képet a motorról,megnéznéd az ac helyét az megkönnyítené a választ.Az ac nélküli gépek álltalában CAV adagolósak és van kézi pumpa a szűrőházon,az ac-val szerelt gépre feltöltött szűrőt teszünk és gond nélkül indul.Ventire nem mondtál semmit,jeleztem hogy van,ha kell felviszem Pestre.
"A scan-eles is megoldhato, de a filenagysag nem lesz kicsi !"
Nem baj. Nekem legalábbis... :-)
Itt találsz egy ügyes kis pdf nyomtatót (magyar nyelv is van benne és ingyenes): PDFCreator Ez a program beépül a nyomtatóid közé, és ha a szkennelt képeket az általad használt tetszőleges programból erre a nyomtatóra küldöd, akkor egy viszonylag kultúrált méretű pdf fájl lesz az eredmény.
Tudom, bar nem akarok rosszat venni megis. Ha olyan helyen jarnal az elköv. 4-5 hetben megvenned nekem (termeszetesen kifizetem) ? Juli elejeröl meg nem irtal semmit !! Emilt megkaptad ?
En csak hülyültem, de ha akarod tenyleg lefenymasolom. Mondjuk egyszerübb lesz egy masikat rendelni meg. :-) A scan-eles is megoldhato, de a filenagysag nem lesz kicsi !
Rossz szüröt mar en is kaptam nem egyszer ... (eleg maceras föleg honapokkal kesöbb blokk nelkül visszacserelni) Most mar azt csinalom, hogy a kocsiban, ahol a papirokat (gepkönyv, biztositos papirok stb.) tartom, be van irva a passzolo szürö tipusa es kodszama, ami mar 1x bevalt. Utanna mar csak ezt diktalom be vasarlaskor es biztos az ar meg, hogy passzol.
Megkaptam ma a másik go szűrőt egy filtron PP848 tipusut ,ami zöld dobozos !
Előszőr egy ugyanolyat próbáltak rám sózni mint tegnap ,de miután közöltem , hogy ilyen már van és nem jó semmire felkinálták a másik tipust ! Igaz ez 3280- volt !
Feltettem berántás és muxik !!! :-))))
Nekem nincs rajta ac ezért nem birja elkapni az adagoló és be kell húzni vagy megoldhattam volna máshogy is??