Én is jelzem!!!! Szeretnék 2 db-ot rendelni L-es méretben. (bár néha az L méret kicsi rám, nem tudom hogyan van ez, mindíg a barátnőm nézi meg, hogy melyik is jó nekem....:))))
Elvileg ez a szín lesz,sztm lehet hátra is kérni nyomatot,megkérdem.Remélem vesztek sokat mert különben kapok a fejemre,sok melója van benne a Katkának.
Jeleznem ...! :-) Meg szinben sem kell nagyon mas, hacsak nem mutatsz majd elöben jobbat. A nyomatot lehet hatra is kerni ? Vagy csak elöl lesz ? Komolyan kerdezem.:-)
Meg tudod kerdezni, hogy az ar (7e/db) meg a regi ? Ha igen, akkor erdekelne. Es ez tart addig mint egy uj (pl. ALKO) ? Tegnap talaltam 25e-ert (parban) DACO tipusut, gazosat. Az a baj, hogy soha nem hallottam erröl a markarol ... Ismeri v.ki ? A gyari (ford) az gazos vagy olajos egyebkent ?
Mindenkinek ajánlom megvételre az itt látható jó minőségü pólót amit az én kérésemre kezdett gyártani egy kedves lány aki már más ford klubboknak is dolgozik.Árat még nem tudott mondani,napokon belül lesz ajánlat és hamarosan vásárolható lesz.Aki szeretne venni az jelezze nálam,köszönöm.
Sierra,capri,taunus,granada,transit ohc blokkjai megegyeznek és cserélhetőek,mindössze a rászerelt apróságokkal variáltak.Az 1,6 helyére az 1,8 és a 2,0 ohc blokk passzol.A váltóknál annyi különbség van hogy a transit jellegéből adódóan máshol van a váltórudazat és ezért nem megy rá más váltó,illetve a 2,0 benyásnak nagyobb a kuplungja mint a személyautóké.
Bütykölöket kérdezném, hogy 1980-as 1,6-os motor helyére melyik motorokat lehet berakni a sierra, taunus, granada motorok közül? Esetleg melyiknek van olyan 5-ös váltója, amelyikhez nem kell túl sokat faragni? Köszönöm szépen elöre is, minden info érdekel:))))
A felujjitas lehet, hogy nem lenen rossz megoldas föleg ennyiert), de nalam nem fog menni ... Kiepiteni - leadni - megvarni - visszepiteni = min. 5-6 munkanap. Veszek ujat, csak meg nem tudom melyiket. 50e-ert a kayaba talan eddig a legjobb. Aztan a regieket majd otthagyom nalad. Vagy kuka vagy felujit.
Nekem Gabriel van bruttó 40 rugóért. Mondjuk nem kérdezte meg a szerelő hogy milyen márkát vehet de állítólag ebben az árkategóriában ez viszonylag jó...
Ki cserelt elsö gatlot az utobbi idöben ? Es milyet rakot be, mennyiert kapta parban öket ? Hosszabb tavu tapasztalat (csere ota min. 15-20e futasteljesitmeny).
Ki ismeri a DACO tipusut ?? ALKO-t vettm ar v.ki ?? A gyari parban potom 80e HUF ! :-(
Még nem estem neki a motornak, de már van egy sierra ami csak rám vár, hogy a végső döfést megkapja tölem, és motortalanítsam:))) A karbi az a létező legpimitívebb, egytorkú:(((( A sierrán amit szétkapok már normálisabb van szerencsére. Valószinű a sierra motorja lesz feljavítva, és az kerül bele, és a gáz elfelejtődik. A légszűrő 3000 volt, a szűkítő 1200. Jó hangja lett amikor gáztadok:))
Hmm ez sierra szelepdekni.A hengerfejed is az?Mert ha igen és 84 utáni akkor szerencséd van mert ott már keményebb szelepfészkek vannak.Ha lent lesz a szelepdeknid akkor látod a gyártás évét.Ja látom ez a karbid van,egyre figyelj ha sok a gázos kilóméter akkor az üres úszóházban elkopik az úszó és kilyukad,benyára kapcsolsz és ömlik szerte szét.
Kissé elfáradt a légszűrőházam, és már betegesen vette a levegőt a jószág. Gondolta picit feljavítom:))))))))))))))) Kilós kalapáccsal csináltam helyet is:)))))))) Minden full dzsuva, de csilivili légszűrő már van! Plíz, ha valaki tud 1,6-os benzines motorhoz 4-1 leömlőt nem törtaranyárban kérem jelezze:) Üdv.