Az egész meccs egy rakat szar volt. Az első félidő különösen. Három egymást követő pontos passzot nem lehetett látni, előre még kettőt se. A cserék után egy kicsit jobbak lettünk, de csak minimálisan. Mondjuk nem is mi lennénk ha képesek volnánk 10 percet kihúzni előnyben kapott gól nélkül. Tallo rendkívűl sportszerűen kiállítatta magát miután az ő lerántásáért kellett távozni az MTK védőjének is.
Az igazat megvallva még azt sem tudom mondani, hogy a döntetlen igazságos lett volna. A libások kaphattak volna egy tizenegyest Katona rúgása után, de végül azért csak összehozták.
Szép dolog, hogy a csapat nem hagyja, hogy elszakadjunk a valóságtól. Ez a moslék elvesztegetett idő volt, ha csak a kint hulló havat figyeltem volna, az se lett volna nagyobb idővesztegetés.
Legalább 3 éve nyomatjátok ezt a már nem sokáig dumát minden létező fórumon, csoportban. De tudod mi ebben a jó? Az, hogy egyszer meg is valósul. Aztán magas lóról fogjátok döngetni a melletek, hogy bezzeg ti megmondtátok előre, mindenki más meg hülye, meg erőlködik, hogy nem hitt nektek. Bohóc jancsi.
Hiába imádkozom, hogy ne legyünk szarok,azok vagyunk. Pedig ha sokat foglalkoznak a témával, biztos minden szép és jó lenne. Szerintem a fejétől bűzlik a hal. Már nem sokáig, Hiába erőlködsz itt.
A frászt, elhittük, hogy rendbe jöttünk, miközben csak kurva nagy mákunk volt a Kispest ellen. Ez a bajnokság ezzel a SZAR kerettel végig erről fog szólni, harc a kiesés ellen. A csodavárók is inkább ezzel foglalkoznának nem azzal, hogy az adott héten éppen ki NEM veszi meg az Újpestet.
Hazaérve a Löw Janiba futottam még bele, itt lakik 2 emelettel alattunk, ő már úgy mondta, hogy már eldőlt. Belga megy, Berta marad, Kokó jön. De ugye ő nem tudom mennyire van beavatva a dolgokba, meg ugye ez egybecseng a többi pletykával. Tehát szerintem ő is csak innen onnan hallott dolgokat.