Lehet, hogy nem lesz, de attól ez a lista még egy nagy marhaság. 1000MB-ről én sem találtam sehol képet, olyan autók meg nem szerepelnek rajt, amiket pedig kiadtak. És azt sem lehet mondani, hogy azért, mert már megjelent, hisz akkor miért van ott a Trabant 601, amit hamarabb kiadtak, mint a Pobjedát. Pobjeda meg nincs ott. Kár spekulálni, valamiért hypertitkos, hogy mik lesznek, de hogy miért?
Nekem is megvolt minden ! Csak jött egy csapás és csekkbefizetés lett a gyűjteményemből :( Gondolhatod mit adtak érte (bár igazából szerintem jól kiszálltam belőle) Elvileg drágábban vették meg mint amennyiért vettem de ennek az az oka hogy gyermekkoromban 45 forintért vette anyu a Ladát Moszkvicsot ! Basszus milyen öreg vagyok ! Szóval a lényeg hogy pénzé tettem , de most újra kezdem ezekkel az autókkal ! De most remélem nem adok túl rajta jön velem a sírba !!!
Igen, ma is gyártják. Van Volga is meg Latvia. Gyerekkoromban nagyon tetszettek, de a mostaniakhoz képest meglehetősen gyengécskék (pedig ugyanannyiba kerülnek.)
Ha jól tudom, kizárólagos joga van az Abrexnek a Skodákra. (Azt nem tudom, hogy a 120-as hogy jött ki mégis.) A beígért 1000 MB-ről sehol nem találtam képet, de ezt szintén készíti az Abrex is.
Nem az életem nagy üzlete volt a Lada1500-ért az az 1310Ft, hogy megnyugtassalak Benneteket.
Ha figyelmesek voltatok, észrevehettétek, hogy az első hat szám volt amit kínáltam. Igaz, hogy a Lada-1500-ért is 2000Ft-t kértem, de talán a kis szemeiteknek talán feltűnt, hogy az összes többit annyiért adtam, amiért vettem. Na, hogy pontos legyek 10Ft különbséggel. Azt megsúgom, hogy a Láng börzés nepperek, akik pl. az OT Expo-n vagy akár a múlt hétvégi Új Buda Centerbekiállításon egyaránt megtalálhatók, 3500Ft-ért adják újság nélkül az autók darabját. Csak hogy tudjátok, az árában továbbadott (tudom, tudom, 10Ft-os haszonnal) portékákat egy kivételével mind házhoz vittem autóval, sőt az egyiket még Debrecenbe is, bár igaz, hogy az egyeztetés miatt aztán posta lett belőle.
Így is soknak tűnik a Ladás 1310Ft? Talán nem...
Ja, és ha tudtok 690Ft-ért vagy akár 1000Ft-ért Lada-1500-t, bontatlanul, fóliázott újsággal, nagy papírral alatta, akkor szóljatok, lehet, hogy én is újra vevő lennék rá.
De szerintem nem 1:43-as. Azokhoz képest kicsit nagyobbnak tűnnek. 1:40 körül lehetnek.
A DeAgostini meg elvehetné a k.cs.g Abrextől a régi Skoda-modellek gyártási jogát, mert tragédia, hogy az Abrex miatt nem jelenhetnek meg a retróautók között olyan kultikus modellek, mint az Általad is említett 100/110, 110R...
Abrex meg csak ígérget össze-vissza, aztán jönnek a Roomster meg Yeti meg új Fabia meg egyéb szörnyszülöttek...
Nekem is volt ilyen Tatra ebben a típusban volt s-100as és 110-r is szlovákiában :) Régi szép idők igaz műanyag volt ! Már a skodákról beszéltem ott fönt..