Azt láttam, hogy Te // BoGar// is irtál Lucnak. Csak szerintem neked sem válaszolt. Láttam a kék szerelvényt. Nagyon jól néz ki. Igy nem bánom, hogy hozzád került. Ugy néz ki, az Ebayon van egy megnyert licitálás. Tegnap irt a német ismerős, megvan a SUSI nevü. Már ment az eladónak a pénz. Már várja az árut. Hozzám viszont csak tavasszal kerül, mert akkor jön onnan valaki Magyarországra.
Hát itt van egy kis keverés. Norbi tudta, hogy én nagyon szeretnék egy ilyet, meglátta, írt Luc-nak, és megvette, majd nekem adta, azaz felajánlotta, hogy megvehetem tőle. Szóval már egy ideje nálam van. Képet is találsz róla itt a topikban. Nagyon szépen mutat a 2 kék személykocsim elött.
Köszi a felvilágositást. Megkeresem a hozzáértő úriembert. Norbert. Te vetted meg a Luc-tól a "" LINA "" mozdonyt?? Én is fent voltam a Lángban, mikor elvitted. Én is szerettem volna. Irtam a Lucnak, de nem válaszolt az email-re. Azt hittem talán szerencsém lesz, s meg van még. Meg is volt, de már eligérte.. Úgy tudom, neked. Jó vétel volt?? Nekem az "" ANNA """ feliratos a vágyam. A multkor karácsony előtt az Ebay-on volt két db is. Fájt is a szivem érte rendesen. De hát a licitálás nekem nem megy még. Már felvettem a kapcsolatot egy német modellezővel. Segitene is. De igazán azóta nem volt fent még egy "" ANNA"" sem. LINA, SUZI már volt. Sőt még egy 3. nevü is. Arra már nem emlékszem. Nekem egy ROLLI van // barna betéttel az oldalán. Üdv Józsi
Én még nem foglalkoztam digitális rendszerrel igáig. Ugy gondoltam eddig, hogy a digitális rendszerbe beletartoznak a váltók, jelzők, stb is, nemcsak a vontatójármű. . De lehet, hogy nem jól tudtam?
Sziasztok. Először is Boldog Új Évet kivánok minden vasutbolondnak. Kérdésem és kérésem volna:: Szeretném megkérdezni, hogy olyan digitalizálási lehetőség is van-e, ahol csak a mozdonyok vannak digitalizálva. Ha valaki már csinált ilyent, szeretnék véleményt róla. A Rocó Feldbahn diesel s gőzmozdonyba beszerelhető-e dekóder. Kb mennyibe kerülne egy mozdonyka átalakitása? Érdeklődnék, hogy a kisvasutakon használatos MASZOLAJ kocsiról lenne-e valakinek valamilyen leirása, vagyis inkább rajza, ahol méret is szerepel?? Szeretnék épiteni ilyen járművet. nem tudom hasonlót gyártott-e már valaki.