Sztem nem az a gond, hogy kihagyott egy t betüt, hanem hogy utána sem vette észre a mondat helytelenségét, ehelyet felháborodt és anyázot. Mibe került volan beírni, hogy bocs, kihagytam egy t betűt, helyesen így hangzik: alkottok.
Ennyi lett volna.
Nekem meg néha gyorsabb a jobbik bal kezem gépelés közben mint a bal, ezért össze szoktak keverdni betük a szavakon belül. Ez az átka, ha az ember túl gyorsan akar gépelni :)
"csodálatosakat alkotok" írta ZOLEE22, kihagyva egy t betűt.
"Melyik kisebbséghez tartotozl ember?" írta GaGe pedig tartozol -t akart írni (szerintem).
VBL pedig felveszi a szemüvegét, gondosan, lassan írja: Mi értelme ennek kedves fórumtársak ? Majd ötször átolvassa, nincs -e benne helyesírási hiba, mielőtt az OK -ra kattint. Úgy véli nincs, de még egyelőre nem nyugodt.
Nem konkrétan tőled, hanem aki válaszol. Nem is szeretném, hogy neked vagy bárki másnak pitizni kellene, csak naívan úgy gondoltam, könnyebben megy az együttműködés. Ott éppen most örültek az M40-nek.
Rendszeres olvasója vagyok ennek a topic-nak, és azt hiszem, hogy szerintem ez a topic is kezd haladni egy olyan irányba, ahol az embert már a helyesírása alapján ítélik meg, stb. stb. Meg kellene néznetek pl. a www.train-sim.com fórumát, itt nem találkoztok ilyennel, tudjátok ilyenkor kezdem igazán MAGYARNAK érezni magamat, mert ilyen más országokban nincs. Nem tudom mi rosszat mondott ZOLEE22, pedig 3x is elolvastam a hozzászólását. Én ezt a topic-ot a TS topicjaként ismertem meg, és szeretném ha a továbbiakban is az maradna. ZOLEE22, én veled vagyok. Mindenki szűrje le magában a tanulságot.
Minek neked TS, még írni sem tudsz helyesen, pedig sokévig tanítják...
Egyébként meg május 1-től jön a szoftverrendőrség, és elviszi a letöltött TS-eddel együtt a gépedet.
Tudjátok mit megyek a JÓKURVA ANYÁMBA gondolom ti se bánjátok titeket is igy fogatak egy "új" topicba nektek is segitökészek voltak az emberek mindenbe mint nekem és pusztán irásotok alapjá besoroltak valmilyen kategoriába Meleseg fogalmam sincs ki az a vijo illetve vhio és szerintem ha veted volna a fáratságot hogy az adatok részre katintasz bizos látad volna hogy nem én vagyok az az ember akiröl ti it irogatatok GRATULÁLOK hozzátok ENNYIT TUDTOK
A regota publikalt 100 es 300m-es peronodat amin nincs pad es van nem tudnad ket oldalasra atalakitani? Azaz ket vagany koze beteheto legyen. Foleg a textura nem illik igy oda.
Megszolaltam és csupa badarságot montam hát ez felháboritó Tőbé nem teszem kösz a semit igazán rendesek vagytok ezt a lenyügözö segitséget és befogadást hát ez igen Tényleg kösz nagyon rendesek vagytok és csak hálálkodni tudok nektek ...
OK Látom egyre több embert zavar az hogy dicsértem a munkájukat illetve munkátokat BOCSÁSSATOK MEG HOGY MERÉSZELTEM EZT A POFÁTLANSÁGOT TŐLEM!!!! és még van merszem nektek vissza irni és nem is kérdeztem illetve kértem semit tényleg SÖT hamár itt tartok bevalom országnak világnak hogy én egy hülye gyerek vagyok TÉNYLEG NEHARAGUDJATOKMEG RÁM
Látom vanak hasznos és értelmes lakói is a topicnak Na de sebaj kellenek az ilyenek is akkor röhögjünk együtt azon hogy ti semivel se egészitetétek ki a simulatort és még modortalanok is vagytok ez is jó vicc de látom neked már ezt is nehezedre esik kiirni akkor röhörjünk ezen is mint ahogy te teted :))))))))))) olyan vidám dolog ez hogy ihaj meg csuhaj :))))))))
Még új vagyok ebben a szakmában és akkor kezdésként had gratuláljak mindenkinek aki szerkeszt,készit, rajzol vagy éppen átfest tényleg gratulálok hozzá egyszerüen csodálatosakat alkotok mint, kezdő elöször én se túlsok bizalomal fordultam a train simulator felé de pontosan az teszi egyre érdekesebbé hogy mindig alkotok hozzá valami újat, és ettő lesz mindig valamivel több és több, úgy konkrétan nincs kifejezeten szakág amivel kifejezeten szeretném bőviteni és kiegésziteni a simulatoromat de minden érdekelne hozzá amit meglehet hozzá szerezni és használni Ha ebben tudnátok egy kis segitséget nyujtani azt örömel venném és igy a végére még Igencsak elcsodálkoztam azon is, hogy a szimulátor kijövetele óta igen csak sok ponosan nem tudom de 12000 x hozászólás születet hát ezt végig olvasni nem egyszerü de azért megprobálkozok vele és ezért kérlek beneteket esetleges felmerülő kérdéseimet nevegyétek tölem rossznéven mégha az szerepelt is már a topicba és arra kérlek még kérlek arra titeket hogy lassaban irjatok hozzászolást mert ha jól látam mais 40 sikerült és holvan még a nap vége
Hát köszönöm ha végig olvastátok hozzá szolásom asziszem megfertöztetek de elég rendesen :))
bocs az off-ért
Én nem azt kértem hogy azt áruljátok el hogy ti honnan szerzitek a játékokat, hanem azt hogy ha valakinek megvan azzal szeretnék megegyezni, hogyan lehetne meg nekem is. (pl:cd-re kiírná és elküldené postai utánvétellel)! Kössz
A linekre klikkelés után fent a cím nem változik, tehát nem a valós linkeket írja ki. Lehet h ezért? Ez csak egy tipp. A Statsedctor lehet hogy nem elég alapos és csak ezt a címet nézi. Vagy lehet hogy ez az elmélet hülyeség. De ha mégsem, akkor minden linkre ugyanaz a cím jön be a címsorban és akkor ezt lehet hogy frissítésnek veszi.
Amióta az új honlapom van, azóta (a statsector statisztikájából kiderült) megnőtt a honlapomon a frissítések v. F5 gomb megnyomása. pl. most 15-én az alábbi statisztikát kaptam meg:egyéni látogatók: 84 frissítések: 369 . Nos, ez szerintem elág rossz arány, de aki esetleg tudná ezt, hogy mitől van, és elárulná, annak nagyon megköszönném!
Gratula a kinevezéshez, WolfY. Ahogy korábban már ígértem én is regisztráltam magam MVV mozdonyvezetőnek.
Tegnap kipróbáltam a pályám újabb szakaszát aminek fél órányi hajhullás lett az eredménye. Bármilyen géppel/szerelvénnyel mentem az új szakasz egy pontján a TS az örök vágányokra költözött. Tanácstalanságomban eszembe jutott, hogy korábban már volt szó róla, hogy a terepobjektumok tile határon kényessé tudják tenni a TS-t. Sikerült nekik, egy bokorsort épp egy tile határra "ültettem" párhuzamosan a határvonallal és ez okozta a vesztét. Tanulságként nem árt, ha megnézi a "pályaépítő szakszolgálat" munkatársa hová helyez el egy-egy objektumot.