Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Csendes, de mindennapi olvasója vagyok a topiknak. Retenetesen bosszant ez a fajta mentalitás. Miért nem lehet a topik kiírásának szellemében hírdetni? Talán ha a moderátorok kissé élénkebbek, éberebbek lennének, helyreállna a rend. :(
Sony Alpha A230 DSLR + 18-55mm objektív csak 56.990 Ft!
Eladó egy hibátlan és szép állapotú Sony Alpha A230 DSLR gép a hozzá tartozó eredeti 18-55mm objektívvel és akkuval, töltővel, vállszíjjal együtt. Kevés expo van benne és tökéletes állapotban van, egy hét próbagaranciát vállalok rá. A Trusted Review tesztben 8/10 pontra értékelik, az árkategóriájában kimondottan profi gép! Itt van az adatlapja. Az ár fix és csere nem érdekel! Tel: 0620/990-6346, Ricsi
Eladó kifogástalan műszaki állapotban lévő Sony NEX 5 N (fekete) + 18-55 kitobi, 2012 szeptemberi (Mo-i Sony szalonban vásárolt), kb. 300 expo + valamennyi videó erejéig volt használva. (Dobozok, töltő, papírok, számla stb. megvannak.)
+ Sony HVL-F20S vaku
+ REALPOWER NP-FW50 utángyártott pótakksi + Sony ECM-SST1
Eladóvá vált néhány manuális valamint 18-55 SAM Sony kit objektívem
Sony Bajonett:
-Sony SAM 18-55 3,5-5,6 - Szép megkímélt állapot kb 500expo-s
(15.000)
Minolta bajonett + MD/MA átalakító
- Minolta MD Tele Rokkor 135mm 1:3,5 Beépített napellenzővel Szép GYÁRI állapotban (Portré fotózáshoz használtam)
+Lencsés átalakító
(12.000)
- Tokina RMC 35-70mm 1:4
+ Lencse nélküli átalakító (Közeli makró fotózáshoz használtam)
(6.000)
M42-es menetes
- Mamiya/SEKOR 50mm 1:2,8 Szép állapotban! Sok szép táj és portré fotót készítettem vele. Jellegzetessége, hogy a háttér mosásakor minden becsillanás szép kerek fényes folttá változik
(15.000)
- Tokina TELE objektív +Made in JAPAN eredeti TOK 400mm APSC-n ez gyakorlatilag 640mm Tökéletes karcmentes állapotban az élesség és a napellenző mint kés a vajban. Ha eltalálod az élességet akkor nagyon szép képe van.
(20.000)
Az M42-es objektívek kipróbálásához chip-es adaptert tudok kölcsönözni
Ha valaki egyben elviszi 50.000 Ft-ért odaadom és Budapest területén belül házhoz is viszem.
Eladóvá vált az alábbi felszerelés.Elsősorban egyben szeretném eladni, de ha valaki elviszi a vázat és a kit objekítvet, akkor a többi, külön is mehet.
Sony Alpha 200 kb. 30 e expóval, szép állapotban+ 18-70 sony alap objektívvel +
Az alábbi obkektvektől válnék meg, melyeket Sony 700-on használtam:
Sigma 75-200 2,8-3,5 AF, hibátlan, por és karcmentes, tokkal -28.000Ft
Sigma DC 18-50 3,5-5,6 - 20.000Ft
Minolta 28-85 AF 3,5-4,5 - 19.000 Ft
Sony SAL 55-200 4-5,6 ALC-SH 102 napellenző el, Hama szűrővel - 28.000Ft
Sony nex5r tipusu fényképezöm van, szertnék vásárolni hozzá vázsapkát és objektiv hátsó spkát, mien tipust keresek hol lehet kapni hozzá? ha netán valakinek van eladó az írjon