Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az 1996. évi LV. törvény (vadászati törvény) , illetve a földművelésügyi miniszter 24/2017. (V. 17.)rendelkezése szerint a "vadászat rendje megsértésének minősül" a törvény 71.§ (2. bek.) e) és k) pontjában meghatározott éjjellátó eszközök vadászat során történő birtoklása !
Állatkínzásnak minősül
266/B. § (1) ...
(2) .. aki a vadászatról szóló törvény által tiltott vadászati eszközzel vagy tiltott vadászati módon vadászik...
Dipol125-ös éjjellátó, 4szeres ,és 1szeres optikával.Ez utóbbival való használat esetén céltávcsőhoz is alkalmazható. Szintén egy Dipol infravető a kiegészítő vető a nagyobb távolságú használat esetére.
Beépített nagy pontosságú lézer távolságmérő Magas képkockasebesség Nagy tekercselési ellenállás 10 elektronikus rács Beépített videofelvétel Beépített gyorsulásmérő / giroszkóp Széles hőmérsékleti tartomány Megjelenítési mód Frissíthető szoftver Változtatható nagyítás Hosszú észlelési tartomány 3 alaphelyzetbe állító profil / 15 távolság Kép Kép módban A Stream Vision kompatibilis A B-Pack tápegység gyors cseréje Teljesen vízálló Vezeték nélküli vezérlés Felhasználóbarát
Lenne egy Bestguarder NV-900 as éjjellátom az lenne a kérdése,hogy van olyan vető amivel a készülékem látótávolságát ki lehetne tolni egy kicsit.Gyárilag 850nm-es van beépítve.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált egy nagyon jó állapotban lévő Pulsar Digisight N770UA céltávcső külső akkumulátorral, távirányítóval és gyári szerelékkel. Ára: 220.000 HUF Érdeklődni: +3620504227
Éjjellátó készüléket vásárolnék. Teljesen laikus vagyok a témában ( csillagászati távcsöveim vannak, azzal "játszom" már vagy 50 éve ) ezért csak kipróbálható érdekel, Bp 50 km körzetében megnézném. Max 100.000 Ft.-t szánok rá .Értesítéseket a mailra kérek, ( lehetőleg képpel, típus és ármegjelöléssel ) a telefont nem mindig tudom felvenni. Köszönöm.
Yukon Photon Rt készülékem nem tudom bekapcsolni. Se nem ejtettem le, se nem ütöttem neki semminek. Se külső akkubankról se belső aksiról nem kapcsol be. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Eladó egy PulsarRecon 770R digitális éjjellátó. Működését 4X AA elem biztosítja. Beépített video recorder. (SD kártya) A fotó és a video felvétel akár a beépített mozgásérzékelőre is indulhat. Egy 4 Gb. kártya kb. 220 perc felvételt tárol 640x480 felbontásban. Működési idő, 9-12 óra. Belső infra vetővel rendelkezik. (125mW lézer ~950 nm) Az eszköz új, csak kipróbálva volt.
Objektív átmérő: 50 mm Optikai zoom: 4X Min. fény: 0.005 lux Érzékelő: Sony ICX 255 AL
Mivel nem a szokásos erősítő csővel működik széles dinamika tartománnyal rendelkezik. 0.005 / 30000 lux. (az esetleges nappali fény sem teszi tönkre)
Hy. csoporttársak, eladnám a képen látható újszerű állapotú éjjellátómat.1G-ós,hibátlan karcmentes,mint az a képen is látszik.Igény esetén tudok mellé adni kiegészitő infravetőt a saját beépített mellé,külön díjazásért. Ám a saját beépítettel is szépen működik.olyan 50eFt-ért gondoltam ha valakit érdekl írjon.
Hy csoporttársak. Eladnám a képen látható digitális éjjellátót, fényképező+vidió+távcső opciós.Használt,de a képen is látszik jó állapotú.Ha érdekekel valakit írjon rám.Olyan 40eFt-ért vihető. üdv