Nyaralni voltam eddig, de azért közben benéztem hozzátok.
Mielőtt indultam volna horvátba, ért a baj.
Reggeli meló közben mentem a szokásos utamon, mikor egyszercsak elveszik az erő a gépből és visszaesik a fordulat. Ismerős volt a szitu, a gázkarra gondoltam, hogy az ugorhatott le. Félreálltam az út szélére, le sem állítottam a motort, gondoltam nem nagy a baj. Felnyitom a motortértetőt és látom, hogy ömlik a diesel az adagoló oldalán. (ekkor már egy picit azért megijedtem)
Gyorsan leállítom a motort és megyek vissza nézni mi is a probléma.
Hát ez volt:
Kábelkötegelővel fel lett kötözve, úgy nagyjából tömített. Mikor hazaértem meg kicseréltem egy másikkal így végül el tudtam indulni nyaralni.
Nálamn jövő hét hétfőn vizsgázik a kékség.Utána átiratás és az enyém lesz végleg:)))))))
Kapott új fékbetétet, lengéscsillapítót( LIPMESA, tök jól lehet hallani a hangját amikor dolgozik, szuszog), a benne lévő fekete trutyinak minősülő fékfolyadékot lecseréltem.
Ja, és van 1 pár BREMBO féktárcsám eladó. nem hűtött 2000ccm-es benzines transitba( 81-be biztos jó) A pár ára 14 000 Ft.
A transit pólók fel lettek adva a postán.Mindenki startrakészen várhatja.Az agyvérzés elkerülése érdekében előre mondom hogy 1570ft a csomag feladási díja.
ez a gyári azonosító szám,ez mellett,alatt vagy a környékén kell lennie az áttétel számnak.Ha nincs sehol és kell a difi áttétele akkor le kell szedni a fedőlemezt hátul és megszámolni a fogakat a kúpkeréken és a tányérkeréken,elosztani és megvan a szám.Bontott hídnál ha nincs mód kipróbálni mert ki van szedve,úgyis tanácsos belenézni