Két hete izomláz van a hátamban, kb 120-től kell tartani a sisakot, de amikor Pécsre megyek, akkor 140 körül utazok, és megálláskor alig birom mozgatni a nyakam:) de majd erősödik:) Tennap a szentendre-Lepence közötti úton mentem két kört, már nem fosok annyira mint egy hete, de óvatosságra int, hogy az árokban végig hó van az út mellett:)
Igen, nekem is. A 6. fokozat csak azert van a banditan, hogy a kis utcakban csodesebben is vegig lehessen docogni 170-nel. :)
Lapul a sisak mar 150 felett, nem? :)
Csatlakozom az Update-hez:)
seb: 170, és ezt 5-ben éri el a 250-es, hatban csak tartani tudja (5.ben 15-16e között:))
km: a bandittal lassan 2000 (két hetes már)
csaj: nincs (in between:)
Jah, és szeretném update-elni a topic eredeti témájához fűzött hozzászólásomat, amit idéznék:
"Jo, hat eddig azt hiszem 140 volt a max, a petofi hidon, de eddig osszesem 500 kilometert motoroztam. :)
Csaj van. 2."
Tehát akkor:
Sebesség 170, ez egyébként a motor vége is, de tekintve, hogy csupasz a bringa, ez is szörnyű.
Lassan 2000. kilométeremet is megteszem, ha egyszer kijön a moci a szervízből.
Jah, és csaj: 3.
:)
Szia, egész kis kört is lehet menni a motorral ???(úgy értem, hogy első kerék egy helyben, és csak a hátsó sétál körbe, kis csíkot húzva maga után)
HA igen, akkor megyek:))
rnie
En megyek!
(a sor nem erdekel, nem iszom, a motor is csak azert, mert kivancsi vagyok hogyan torik a bigbandit. Max mennyire lehet felgyorsulni egy 50 meter sugaru koron? :)
Hol az a haz? Hol lesz? Vagy mi...
Elso attys-fele motorostalalkozo. A HD-sek fat ultetnek, a Banditosok hazat epitenek, szerintem siman. :)
Sziasztok!Mégiscsak hülye vagyok!
Be szeretnék bolondítani egy-két embert a topicból,hogy segítsen összedobni a házamat.
Cserébe ingyen sör(5 üveg/nap),egy kör a motorommal(sugár:max.50 méter)vagy mittudomén!
Remélem secperc alatt kész lesz!
Várom a jelentkezőket SeDo-val az élen!
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
400-as Banditom van és úgy néz ki, hamarosan le kell cserélnem a gumikat, mert már kóvályog alattam a motor. Milyet ajánlanátok? Eddig a Michelin és a Metzeler között hezitálok, de szívesen veszek egyéb tippeket is. Nekem nagyon fontos, hogy stabil legyen a gép (tehát puhább gumi kéne), de nem szeretném, ha hamar elkopna. Sokat túrázgatok, de mivel Bp-n lakom, elég sokat megyek vele városban is.
Hat, en azt mondom, megiscsak hulye vagy.
Bolondits be egy-ket embert a topicbol, hogy ingyen sort kapnak, vagy mehetnek egy kort a mociddal, vagy mittudomen, ha cserebe segitenek osszedobni azt a hazat. Seperc alatt meglesz...
:)
Basszus,teljesen elszomorítasz!
Akkor a VR6-os Golf se megy csak 210-et?Na nem hiszem én aztat!:)
Ugyanis úgy mentem el egy haverom mellett mintha állt volna,pedig ő majd kitaposta már a tűzfalat a gázpedállal,a saját elmondása szerint.Na mindegy!
Van egy trafikos haverom a yardon,majd megkérem,hogy mérjen be a lézerrel az talán hihető.
SeDo!
Nem kifogás az építkezés,sajnos mindennap úgy nézek ki mint egy bumburnyák mészégető mire hazaérek.
Hidd el szivesebben villognék a mocival,mint sódert lapátolni egész nap.
Az idő is nagyon sürget,mert április 30.-ig be kell költöznöm ebbe a kéróba,amivel erőlködök nap mint nap.
Dehát ez nem is topictéma.:)
cb400: A motorsapiensben volt kinn 2 db, de még az eladó szerint is messze lomhább motorok, mint a banditok. Az egy occsó, futármotor, no fun... Én nem bántam meg, hogy egy pörgősebb ÉS SZEBBB Banditot vettem...Egyébként már nem nagyon fognak ilyet behozni, mert a kutyának sem kell, mindenki Jade-t és banditot vesz...
Az élettartama lehet, hogy hosszabb, de ki akar 50e-nél többet menni egy motorral???(persze ami használt, tanulómotor)
rnie
Na, közben mentem egy szentendre-visegrádot hátul a hegyen keresztül: csökken a rinyacsík a hátsógumin, de még nagyon sokat kell tanulnom:) egyenesben viszont nagyon halvány ez a 45Le, legalább nem száguldozom fölöslegesen:(( itt asszem nem versenyeznék egy 1200-al: egy 400-as sportmoci nagyon elment, egész BP határáig, a mozgó szlalomban sikerült javítani, hála a kis súlynak:)
Akkor a jövő hét szombaton hol találkozunk?:) fenn a citadellánál? mikor is?
Az 1200-as kb. ugyanannyit eszik, mint a 250, azonos teljesítménynél ezek szerint (5 körül 120-nál), ha meg vki gyorsabban, megy, a légellenállást le kell győzni vmiből:)
En kedden viszem szervizbe a mocit, de szombatra csak kesz lesz...ugyhogy ott leszek.
Attys, te meg ne hisztizz, lesz vagy 15-18 fog a hetvegen, ugyhogy vagy talalj ki jobb indokot, vagy pedig gyere!!! :) (mert a 'munka'-dolgot senki nem vette komolyan, ugye.. :)
De tenyleg, egy orara bujj elo legalabb.. :)
Igazad van,de tudtommal Attys-é idomos gép;)
Enyém is az. És a Bandit vagy Fazer amit tervezek venni szintén idomos. De azért a 220 két keréken tényleg komoly már!
Amikor előszőr akartam 200 fölé menni az enyémmel (gyárilag 189 az adata:) az érdin lefelé,akkor 190-nél egy oldalszél megcsapott és inkább vissza lassítottam 160-ra;) De nemsokra rá (nem az érdin) 208-at mentem vele óra szerint. Hát nem volt semmi az az érzés!
Azert egy naked bike-on a 220kmh is olyan mint ha kiugranal egy repulobol. De az ember piszkosul tud orulni amikor a km-ora kattanik egyet kifele. Ilyenkor nem is szabad a fordulatszammerore egy pillantast sem vetni. Nekem a szivem szakadt meg.