Nekem 10:02-kor sikerült vennem két jegyet a The Mix-koncertre, szóval én nem tapasztaltam semmi gázt a ticket.de-n! Dealerek nem sokra mennek, névre szólóak a jegyek és elkérik (hogy ténylegesen is elfogják kérdéses) a személyid, vagy valami igazoló okmányt. Meg egy ember max. négy jegyet vehetett! Gondolom, nem egy O2 aréna nagyságú Halle-ban lesz, szóval ezért lehet hogy sokan lemaradtak. De én már teljesen be vagyok sózva, Kraftwerk-koncert Düsseldorfban! :D
ezuton gratulalok a szervezoknek, csodas partnert talaltak a tickets.de szemlyeben, a zenekarhoz merten rangon aluli technikai teljesitmennyel,
nem tudom van e olyan a forumon akinek sikerult jegyet vennie, de ahogy a facebook oldalukat elnezem lassan tobbunknek nem mint akiknek igen, es ez a technikai felkeszultseg eredmenye, tulajdonkeppen egy statikus halott weboldalon arultak a jegyeket, ami eddig ismeretlen okbol azert teljesen ki is fogyott,
nem akarok veszmadar lenni, de eppen olyan ket hete jott egy gondolat, hogy lassan megint lehetne koncert nemetorszagban, el is kezdtem turkalni hatha van info, erre most itt van a katalog koncert, es pont a 'szulovarosukban', ez nekem nagyon fura, szerintem utolso lesz, de ne legyen igazam
01. Beginning 02. Intro 03. Die Roboter 04. Spacelab 05. Metropolis 06. The Man Machine 07. Nummern 08. Computerwelt 09. Planet der Visionen 10. Autobahn 11. Tour de France 12. Tour de France 2003 13. Vitamin 14. Computerliebe 15. Geigerzähler / Radioaktivität (Japanese version) 16. Trans Europa Express 17. Heimcomputer 18. Aéro Dynamik 19. Boing Boom Tschak 20. Techno Pop 21. Musique Non Stop