Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Sziasztok!Be lehet-e állítani,hogy egy BD50-es ISO formátumú filmnek is működjön VLC-ben a menüje?
Mert betölti a VLC,és bejön a menü is,de nem tudok lépkedni a menü pontok között,egérrel se és billentyűzettel se.Igazából a lemez extrái érdekelnének,csak mondom ezt a pontot képtelen vagyok elindítani,mert már eleve oda navigálni is.Csak magát a filmet tudom elindítani,mivel alapból a lejátszás gombon van úgymond a kurzor.
Ha esetleg ez szerintetek VLC-vel márpedig nem fog menni,akkor esetleg tudtok ajánlani egy olyan ingyenes lejátszót,aminek ez biztosan nem okozhat problémát?Windows 10 64 bitre kellene.
Lenne egy kissé furcsa kérdésem. Adott egy játék (Fifa 19) és egy újratelepített Win10-es laptop. A problémám az, hogy az újtatelepítés előtt tök jól tudtam játszani vele, minimális akadozással ugyan, de simán futott a játék. Az újratelepítés után viszont ha elindítok egy meccset, nagyon hamar lefagy a laptop, de annyira, hogy resetelnem kell. Miért lehet ez? Most Pro verzió van fent, előtte lehet másik volt, nem emlékszem rá. Másik telepítővel történt a telepítés, az lenne a gond? A laptop a minimális rendszerkövetelmény környékén van, de előtte futott rajta, így az nem lehet a gond.
DirectX hibákról sok bejegyzés van a neten, de hiába próbáltam azok alapján módosítgatni, nem lett jó sajnos. Win telepítésnél el lehet rontani valamit ami ilyet okozhat? Jó lenne ha tudnátok valami jó tippet adni.
Gondoltam lassan kipróbálom a Windows 10-et. Fel is tettem több verziót, de a legnagyobb gondom az, hogy piszok lassú a windows 7-hez képest. Írtam pár sebességmérő scriptet azokkal a programokkal, amiket használok, és például ami windows 7-ben 39-40 mp alatt lefut az a legújabb windows 10 alatt 67-70 mp-be telik úgy, hogy szinte mindent végigtúrtam a neten, hogy minden felesleges szolgáltatást és bloat-ot letiltsak.
Egyedül az a windows 10 verzió volt jó, ami még 2015-ben kijött (azt hiszem 10320-as kódszámú), azzal egészen jó sebesség jött (37 mp), de utána engedtem frissülni és utána megint jöttek a sebességes gondok.
Tényleg ennyire sz@r a windows 10, hogy munkára szinte alkalmatlan? Arra értem: csak azért vegyem meg a legújabb gyors procit, hogy kb. elérjem a windows 7 sebességének a harmadát-felét????
Nem játszok, hanem dolgozok: 64bit, I-3770k, 32G RAM, Nvidia 1660ti6Gb, általában single-core-os alkalmazások vannak többségben GPU gyorsítás nélkül. dx12 nem igazán érdekel, csak nagy ritkán Elite Dangeroussal játszok mostanában.
Szóval a kérdésem: tudtok olyan windows 10 kiadásról, ami teljesen lepusztult és tényleg gyors, nincs benne felesleges reklám, felesleges marhaságok...? (És persze akkor update-el, amikor én szeretném) és egyáltalán összemérhető a win7 sebességével?
Annak idején az XP-n mi a Windows SteadyState programot használtuk erre, de az újabb rendszerekhez az már nincs, ha jól tudom. Most rákerestem, és állítólag hasonlóra képes Win 7 esetén a Toolwiz Time Freeze, illetve a 10-esnél a Deep Freeze Standard.
Hehe megmondta, de sok kérdés akadnak még, amit a T júzer nem nagyon akart előre önerőből kitalálni. Ha ezt nem tudja, akkor ne üzemeltessen. Ha igen, akkor írja már össze. Tipikus netkávézós rendszerek szoktak ilyenek lenni, aztán kiderül, hogy hát mégse, mert azért a kedvencek maradjanak meg, asztalra mentett Excellel és böngészőbe mentett jelszóval együtt. Meg satöbbi.
És majd marháskodunk 100 gigás lemezképekkel, egyszeri júzer előtt minden be- vagy kilépésnél, plsuz még az adatok? Tudom, a kérrdés sem gyakorlatias, de a válasz is necces.
A win7-8-10 beépített eszköze (kép) és a Macrium (link) is tud hálózatról visszatölteni lemezképet. Az automatizáltságot hogy oldod meg már más kérdés..
Nem ismer valaki esetleg olyan programot, ami rendszeresen visszaállítja a beállításokat. Olyasmire gondolok, hogy ha egy gépet többen is használnak, akkor törli az előzményeket és ha elállígatnak valamit, visszacseréli az alapértelmezettre. Így nem lassulna a gép... Előre is köszi!
Wordhöz lehet ért, azt is kell (:- Vagy kellene, bár ez is érdekes. Most csomó ismerős elment hasonló Word/Excel tanfolyásra, csak nincsenek meg az alapok. Megnyitja, megcsinálja, elmenti oda és kész. De mi a file, könyvtárat, egyéb szerkezet, mit illik elmailozni, mit nem, file formátumok azok előképzettséget igényelnének és biza nagyon nincs.
Azt informatikának, legújabban meg digitális kultúrának fogják hívni. :-) Ja, mesélni én is tudok róla. :-) Infotanár szól, nem megy a nyomtatás. Mutasd. A hibaüzenet egy Epson nyomié, ami a környéken sincsen, ellenben neki otthon. :-) 10 perc múlva újra szól, hogy de az ittenire se megy, pedig már újra is indított. Nézem. Kiderült, valami alternatív pdf nézőke elzabrálta a társítást, viszont tényleg nem nyomtatott. De látom, van Acrobat DC, hát indítsuk már el. Persze, hogy nyomtatott. A végén még megmutattam, hogyan kell a társítást megváltoztatni, mert az se ment. És holnap ő megy be wördöt tanítani... :-(