Nyugodtan kiteheted a saját weboldaladra az activiyket, a készítő nevét sem kell kiírnod, ne linkeld. Más is. Kb. egy hét múlva majd letörlöm.
Most itt vannak: www.tar.hu/m40120/b_m40_2activities.exe és b_m40_2activities_2.exe néven.
Sziasztok!
Ti is tudjátok, hogy a vasúti átjárókat csak egészen közelről lehet a TS-ben észrevenni, főleg alkonyatkor, vagy rossz látási viszonyok között. Szeretnék a meglévő vonalaimon útátjáró-előjelzőket elhelyezni, csak nem tudom, hogyan kell. Tudna ebben valaki segíteni rövid de értelmes leírással? Tök lamer vagyok a témában(már a pályakészítésben), ezt vegyétek figyelembe kérlek. Segítséget előre is köszi.
A http://www.mvv-online.de.vu/ címen a baloldali menüsorban találsz egy olyat, hogy regisztráció.
M40 120 és Zsivány:
Ha kikerülnek vagy megmondod, hogy most hol találhaóak az általad készített activity-k akkor azok is vonatozhatóak lennének már a próbaüzem alatt. Ezért nagyon fontos, hogy minnél előbb reagáljatok valamit, hogy össze tudjam állítani a menetrendet. Előre is köszi!
oldmumus, Zsivány meg nemtudom ki kérte még:
készülnek a peronok!
lesz: 100m-es aminek mind2 felén ugyan az a csíkozás van, ugyanolyan 350m-es (ugyanezek pados verzióban is), valamint külön ojjektumként a padok és kukák is. Pad hogy legyen? 1 db vagy több? Én arra gondoltam hoyg 1 db-osak lesznek. 2 fajta: 1 ép és egy törött. Ugyanígy a kuka is. Ha minden jól megy még a lámpákat is megcsinálom, és a hétvégére letölthető is lesz!
Megneznem, de sajnos arrafele ritkan jarok. Ahol eddig megfordultam sosem lattam. Max valahol Zalaban egy mellekvonalom ahol nincs ekkora terheltseg!!!
Mert amikor kiengeded a féket megnyomod az Á gombot aztán amikor nem ír ki új infót alulra akkor elengeded. Akkor meg már quck relase módban van. Egyébként a mozdonyokon is hasnálják a gyorsfelengedést, mert ütközésig szokták tolni a fékkart oldáskor.
Nálam 2. próbálkozásnál már nem akadt fel. Egy új activityvel jelenleg tesztelgetem még a Bakonyt, csináltam egy gőzmozdonyos activityt, télen, hóban személyvonatot kell továbbítani Bakonyfőre, majd beállni a fűtőházba. Ha minden rendbe lesz, elérhetővé teszem mindenki számára.
Úgy emlékszem, ezt még nem adtam közre. Meg fogom csinálni, ha már ennyien panaszkodtok rá, bár szerintem meg lehet csinálni hiba nélkül az Activity-t, és úgy emlékszem, másnak is sikerült.
M40 120:
Ha gondolod, kiteszem a Bakony oldalára az Activity-eid linkjét, hogy mindeki megtalálhassa.
Jó?