Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.02 0 0 239
Késsel operálták, és a kötőhártyagyulladások akkor jöttek elő, mikor már otthon volt, a Neomycin cseppek nagyon jók rá, csak csöpögtetni kell, ha súlyos a gyulladás, akár óránként.

Nem akkor kell kezelni, ha már nem tudja kinyitni, hanem amint váladékozni kezd.

4 éves volt akkor, szóval a gyerekek tényleg könnyebben viselik.

Előzmény: csotrog (237)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.02 0 0 238
Kösz a kérdéseket...
Állatkák jól vannak fene a belüket, állandóan esznek, szarnak, tudod milyen sok alom kell? Kutya féltékeny, öreg macska féltékeny, középkorú macska sértve vagyon.

Tegnap ettem rendes ételt, de mára már elfogyott, kibontottam egy babkonzervet kolbásszal (brrrr...boááááh).

Férjemék ma reggel elindultak Rómából (illetve hát inkább délelőtt), ma este megszálnak valahol észak-Olaszországban, holnap estefelé érnek haza. Kicsit izgulok, mert a másik jányom telefonált, hogy állítólag Róma-Fireze útvonalán nagy torlódások vannak valami eső miatt, remélem lesz annyi eszük, hogy kikerüljék - próbáltam elérni őket mobilon, de ki volt kapcsolva.

Holnap főzök nekik zöldborsólevest karajcsonttal és rántott husikát petrezselymes vajas krumlival, legalább én is enni fogok. Hiába, egyedül magamnak nincs kedvem főzni...

Előzmény: csotrog (234)
csotrog Creative Commons License 2002.11.02 0 0 237
Aliz!
Úgy rémlik, a lánykád még egészen kicsi volt, tehát rohamosabban gyógyult, mint a felnőttek. Az Ő műtétjét is laserrel csinálták, vagy még a késes módszerrel. Persze késes, az látszik erősebben. A kötőhártya gyulladásra kaptatok megfelelően ható cseppeket, vagy csak akkor kezelték, ha már nem tudta kinyitni?
Előzmény: AliceCsodaországban (235)
csotrog Creative Commons License 2002.11.02 0 0 236
Nagy!
Hogy sikerült a bevásárlás - mármint hangulatilag?
Amíg este (10 után) visszaérek, írd meg, ma mi történt?
Előtte én is átnézem a leveleimet.
Előzmény: Nagynulla (224)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.02 0 0 235
Na jó, én elmondom milyen volt a kislányomnál műtét után. Egy napig le volt takarva mind a két szeme - még szerencse, hogy szinte végig aludta a napot, és előtte megbeszéltük, hogy én végig ott leszek mellette és mesét fogok felolvasni. Másnap a nem műtött szemén hagytak középen egy kb. 1 mm-es csíkot, ahol kinézhetett. Harmadnap mind a két szemén hagytak egy 1mm-es részt középen, negyednap a nem műtött szemét kitakarták, a műtötten volt egy 1 mm-es rés, ötödnap kitakarták mind a két szemét és haza is vihettük. Utána nagyon sokáig sokszor volt kötőhártyagyulladása, és egy ideig látszott a szemében a vágás is, elég szörnyű volt.

Szóval ilyesmikre a fiad is számíthat majd. Akkor jön rendbe, ha teljesen begyógyultak a hegek és fel is szívódtak.

Előzmény: csotrog (233)
csotrog Creative Commons License 2002.11.02 0 0 234
Ha nincs sürgősebb témád, még mesélj kicsit:
mi újság az állatkákkal. Mikor jönnek meg a férjedék? Tojáson kivül ma mit ettél?
(1/2 4 körül készülődnöm kell, rokonlátogatásra, ma is, holnap is)
Előzmény: AliceCsodaországban (232)
csotrog Creative Commons License 2002.11.02 0 0 233
Köszönöm figyelmességedet! Lassabban, mint amit az itteni topicon olvastam , de gyógyul. Épp most cseppentettem Neki. Piros, meg fényérzékeny, de már nem fájlalja. Cseppentés után jobban érzi magát, még néhány percig nézni is tud. Alig szédül ma már.
Előzmény: AliceCsodaországban (232)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.02 0 0 232
Hogy van a fiad szeme? Fáj még?
(Pocsék idő van!!!!)...
Előzmény: csotrog (231)
csotrog Creative Commons License 2002.11.02 0 0 231
Na annyiban azért igen, hogy hogy tudta Ő is - sajnos már csak tőlem - ha valakit meg akar tartani, mert tetszik neki, uram bocsá szereti - akkor annak a kivánságát kell elsődlegesen tiszteletben tartania.
Nem rohanhat ajtóstul a házba. Van olyan lány is, aki első este szeretné, de ha neki olyan tetszik, akiért érdemes várni, hát várja ki!!
Előzmény: AliceCsodaországban (230)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.02 0 0 230
Naná, hogy nem a fiadon múlt.... :-DDD
Előzmény: csotrog (229)
csotrog Creative Commons License 2002.11.02 0 0 229
Nem első találkozás volt, már 4 v. 5 hónapja jártak együtt, voltak is együtt a Velencei tónál 3 napot.
Külön szoba akkor még nem volt megoldható.
Most meg már tudom, hogy közel egy évig jártak együtt, mielőtt "összefeküdtek". Aludni, már aludtak együtt - és ismétlem, nem a fiamon múlt, a menyem nem akart 18 év alatt sex. kapcsolatot.
Előzmény: AliceCsodaországban (228)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.02 0 0 228
jó, jó csotrog, de azért ha életükben most találkoznak először élőben, - meglehet régimódi vagyok - de még az illem is úgy kívánja, hogy külön szobába aludjon a fiú. Ha már régóta együtt járnak az más, de nekem valahogy ez így nem lenne jó. (Más kérdés, hogy titokban átmennek-e egymáshoz, de ez már legyen az ő dolguk.)
Előzmény: csotrog (226)
csotrog Creative Commons License 2002.11.02 0 0 227
Bocs lemaradt: ők sem haragszanak érte.
Előzmény: csotrog (226)
csotrog Creative Commons License 2002.11.02 0 0 226
Szervusztok Lányok!
Ma is volt délelőtti program - pest környékén, az ebéddel már megvagyok, a család még itt-ott, van kb 1/2 órám most, aztán este jövök hosszabban.

A mail-t megnéztem, emésztenem kell még.
Már megint az átpasszolt mókuskerék ugrik be - de néhányszor még átolvasom. Magas nekem, mint szöcskének a tyúklétra.

Cillit!
Adós vagy egy válasszal.

Aliz!
Mikor a kisebb menyem először aludt nálunk, én teljesen pánikba estem. Követeltem tőle, hogy előttem beszéljen a szüleivel, hogy nálunk marad éjszakára. Nem röhögtek körbe, de rájuk is sikerült ijesztenem. Jóval később mesélték el, hogy kb 1/2 évig még nem volt köztük sex, csak később, mikor már szedhetett fog.gátlót a kislány. (Ő eszesebb, mint én) Máig nem szégyenlem, hogy úgy rájuk 'ripakodtam'.

Előzmény: Nagynulla (224)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.02 0 0 225
Hát jó korán felkeltél, nem mondom, nekem ez nem sikerült, mert egy csomó dolgot el kellett intéznem előtte, de most van egy kis időm.

Ha chateléssel ismerkedtek, SEMMIKÉPPEN ne engedd egy szobában aludni őket, a fiú is furcsállná, akárki akármit mond. Mondd meg a kisebbik lányodnak, hogy NEM ILLIK rögtön az ágyába invitálni, ha szemérmes fajta, még örülni is fog, hogy te döntöd el ezt helyette.

Hogy telt az éjszaka? Van valami újság?

Előzmény: Nagynulla (223)
Nagynulla Creative Commons License 2002.11.02 0 0 224
Sziasztok lányok!
Csotrog és Cillit! Nektek küldtem egy e-mail-t, de őszintén nem tudom mit csináltam mert 6 üzenet elküldését írta ki, és vmi 4.7kb terjedelmet. Lehet, hogy az összes eddigi levelemet postáztam nektek. Ha így van bocsánat, nem volt szándékos.

Ha felébredtek írjatok! Amíg nem megyünk el ithonról vásárolni, addig figyelem a topicot.

Nagynulla Creative Commons License 2002.11.01 0 0 223
Igen 16 éves. Chat-en ismerkedtek meg. A fiú 150 km-re lakik tőlünk. Aztán telefonon tartották a kapcsolatot, előbb a fiúka számlájára (még a lányom telcsiét is ő töltötte föl), aztán végre vett egy vodafonos telefont, amit az enyémről ingyen lehet hívni. Azóta éjszakákat beszélgetnek végig. A fiút most fogja látni először. De ez a lányom sokkal szégyenlősebb, visszahúzodó, és szűzen akar férjhez menni. Ja és totál ki van akadva a nővérétől. Ő még nem játszotta el a bizalmamat, most a másik miatt vonjam meg tőle?

Most a mi családunk nem egy óvszer reklám!

Hát most a fiúval beszélget, de épp az előbb láttam pityeregni a konyhában. Legalább komolyan veszi a dolgot.

Előzmény: AliceCsodaországban (219)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.01 0 0 222
Most el kell mennem már aludni, mert álmos vagyok, de reggel benézek újra.
Előzmény: AliceCsodaországban (221)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.01 0 0 221
Hát látod azt el is tudom képzelni, hogy ennyi lelkiismeret-megfelelés-bűnbánat tréning után most kutyául érzi magát. Gondolom ti még fokozzátok is a bizonytalanságát a nagy lelkiismeretetekkel. Aztán meglehet ott marad majd egyedül egy gyerekkel fiatalon. Hiszen még kiskorú. Azt akarod, hogy neki is egy életen át lelkiismeretfurdalása legyen egy abortusz miatt? Említetted, hogy neked is volt, és azóta hány gyereked született?

Ha körültekintően jártok el a nőgyágyásznál, aki a műtétet végzi kicsi a valószinűsége, hogy nem lehet több gyereke. Ma már vannak olyan kíméletes módszerek, amikkel nem tágítják ki durván a méhszájat, és hát főleg az a fontos, hogy utána pihenjen. (Vaacumos módszer, tablettás tágítás stb.)

Előzmény: Nagynulla (220)
Nagynulla Creative Commons License 2002.11.01 0 0 220
Az egyik oldalon, a nevelésünk eredményeként, az új élet felvállalása áll. Tudja, hogy sose fogja megbocsájtani magának, ráadásul nagyon fél, hogy esetleg nem lehet több gyereke. A másik oldal: a fiú bizonytalan, hogy tud-e ekkora felelősséget vállalni (pedig ő 26 éves), a lányom meg fél, hogy elveszíti a fiút. Ezzel van nekem bajom. Szerintem az elvei, a szive alapján kell döntenie. A döntés egy életre szól, a férfiak pedig jönnek mennek. Én úgy érzem, hogy ő akarja a gyereket, csak másoknak akar megfelelni (ismerős vhonnan), és nem akarja felvállalni, hogy a fiú feláldozza magát, abbahagyja a tanulást (ez is ismerős), bár már van egy tanári diplomája, az meg most nem túl rossz.
Előzmény: AliceCsodaországban (205)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.01 0 0 219
"Most a következő a dilemmám: holnap jön a másik nagy lányom udvarlója, engedjem, hogy egy szobában aludjanak? Engem tiltottak a szüleim, de nekem is volt abortuszom."

Hát nem is tudom. Hány éves? 16? Mióta ismeri a fiút, most jön először? Mert ha először jön, ne engedd. Ha viszont már túl vannak egy-két dolgon, akkor eső után köpönyeg, nem lehet hirtelen erkölccsősszé válni. Inkább szerezzél be egy csomó óvszert. A lányod milyen lelkiállapotban van?

Előzmény: Nagynulla (218)
Nagynulla Creative Commons License 2002.11.01 0 0 218
Csotrog!
Sajnálom, hogy közben elmentél. Van ugyan két gépünk de még nincs hálozatba kötve. Így néha oda kell engednem mást is.
Nem, persze, hogy nem szeretném, hogy a lányom ugyanide jusson. De én nem feltétlenül azért vagyok ilyen helyzetben, mert korán szültem gyereket. Több évi együttjárás után választhat valaki rosszul. Ráadásul nem is én választottam rosszul hanem a párom. Ennyi év után is, én ugyanúgy szeretem, és az egyik legjobb ember a világon.
Hát igen, az én mókuskerekem csak az enyém. De mi van ha rosszul hajtottam. Mi van ha hátrafelé megy. A férjem most engem hibáztat (jogosan) a helyzetért, mert én engedtem szabadjára a gyereket, túlságosan megbíztam benne. Most a következő a dilemmám: holnap jön a másik nagy lányom udvarlója, engedjem, hogy egy szobában aludjanak? Engem tiltottak a szüleim, de nekem is volt abortuszom.
Előzmény: csotrog (215)
Nagynulla Creative Commons License 2002.11.01 0 0 217
Szia Cillit!
Kiválasztom, szerintem melyik igaz rám:1,2,4,5,7,9,10,12. Hát elég sok. Most akkor ez mit jelent?
A férjemnek is megmutattam. Neki:2,3,7,9,10.
Mindjárt írok még. A könyv címét köszi.
Előzmény: Cillit (206)
csotrog Creative Commons License 2002.11.01 0 0 216
Úgy érzem Nagy telefonja töltődik, Cillit biztosan Tv-t néz, Aliz meg rámol az állatkák után.
Megyek én is megetetem őket, fürdök egyet, aztán gyertyázok.
Szervusztok, Jó éjszakát!
csotrog Creative Commons License 2002.11.01 0 0 215
Nagy!
Még mindig mókuskerék!
Az embereknek saját mókuskerekük van, ha azt akarják, vagy úgy hozza a "jósorsuk". De nem mókusok - előbb utóbb beleszédülnek, elfáradnak, kiájulnak a monoton pörgéstől. EMBEREK.
Erre van kiugrásként a szerelem, a tanulás ... a gyereköröm, a ...karrier, a ... betegség, az egedüllét... öregség, a halál.
A saját mókuskerekét mindenki maga választja meg nagyjából.
Nehogy a Te mostani kiájulásod miatt kényszerüljön a lányod idejekorán bele, egy nem akart, nem elkészült kerékbe.
Az, hogy most segít a kicsi nevelésében, még nem az ő feladata. Azért kell erőt gyűjtened (hogy visszaszállhass a magadéba, a következő pihenésig) hogy a magad választotta gyereket, tanulást, gyereknevelést, férjel való együttélés megtanulását TE MAGAD fejezd be.
Ugye nem azért szülted Őket, hogy majd ha TE nem bírod, ők csinálják helyetted?!
Előzmény: Nagynulla (203)
csotrog Creative Commons License 2002.11.01 0 0 214
Cillit!
Amikor elváltak, kivel voltatok (ha jól rémlik, tesód is van) anyukáddal, vagy apukáddal.
Előzmény: Cillit (213)
Cillit Creative Commons License 2002.11.01 0 0 213
Végig szerelmesek voltak egymásba. Egyszer elváltak, de újra összeházasodtak. Furcsa, de egymásnak voltak teremtve. Anyám az atyám halála után újra férjhez ment, és nagyon jól érzi magát. Most lesz 61 éves.
Előzmény: csotrog (210)
csotrog Creative Commons License 2002.11.01 0 0 212
Nagy!
Biztos, hogy az adna MOST ERŐT Neked, hogy 16 év múlva a lányod is egy ilyen topicot nyisson - mint Te itt, a mostani kimerültségedben?
Bocs, de ez a gondolat motoszkál már másodszor bennem.
Előzmény: Nagynulla (203)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.01 0 0 211
Én soha nem néztem le a fériakat!
Bár hogy lányaim lettek, nem bánom, tényleg könnyebb volt velük, kevesebb energiát szívnak el az embertől nevelésileg.
Én csak azt mondom, hogy a férfiak mások, és női gondolkodásmóddal nem lehet őket megérteni, átlagosan nem szeretnek lelkizni stb. Persze minden férfi más, de a legtöbbjük ilyen. De attól még tudnak szeretni, csak másképpen fejezik ki.
Előzmény: csotrog (207)
csotrog Creative Commons License 2002.11.01 0 0 210
Cillit!
Anyukád él még? Együtt éltek a haláláig, vagy elváltak?
Előzmény: Cillit (208)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!