Keresés

Részletes keresés

bosibo Creative Commons License 2002.01.15 0 0 76
Próbáld meg a Petneházyban, azt állítják, hogy már minden hetet eladtak, és még nagy az érdeklődés, talán közreműködnek, hogy szereznek rá vevőt.

bosibo

Előzmény: m_miklos (72)
m_miklos Creative Commons License 2002.01.15 0 0 75
1. Köszi a gratulációt
2. 4 személyes, 7. hét (február vége felé, piros)
3. A részvényt most nem tudom fejböl, majd otthon megnézem
4. A szállodán kérdeztem, de ott azt mondták, semmi garancia nincs arra, hogy _éppen_az_én_appartmannomat_ ki fogják-e adni akkor vagy sem.

Most az a helyzet, hogy legalább 3-4 évig nem vagyunk utazóképesek, és minden évben le kell perkálni 70.000,- Ft-ot fenntartási költség címén, ami most ... :(
(Budapestiek lévén nem nagyon fogunk soha a PCH-ban "telelni".)

Előzmény: iceride (74)
iceride Creative Commons License 2002.01.15 0 0 74
Hát a témáról már leálltam, de azért:

1) Babához gratulálok!:)))

2) Üdülési jogot egy-két éven belül eladni elég nagy butaság...

Ettől fügetlenül:

Üdülési jogot 2 féle képpen adhatsz el:

1) Értékesítő céghez fordulsz.
Akinél vetted, kipróbáltad már?

2) Saját magad adod el.
Ebben az esetben vagy ismerősnek, vagy újsághirdetés útján szoktak próbálkozni.

Most mondom a buktatót:

Újságból általában azok vesznek üdülési jogot, akik a hivatalos értékesítők előadásán nem tudták megvenni anyagi okokból, vagy nem szántak rá annyi pénzt, mint amennyiért ott megvehették volna. Ezenkívül csak profi 'üzérek' vesznek újságból, de azok csak rettentő nyomott áron.

A fentiekből következően ilyen rövid idővel a vásárlás után újságban csak veszteséggel/nyereség nélkül tudod eladni.

Bérbeadás: Elméletileg a szálloda recepcióján lehet érdeklődni, de nem tudom, hogy náluk ez mennyire működik...
Csak akkor ajánld föl bérbeadásra, ha határozottan bíztatnak a sikerrel, mert ha nem tudják kiadni, és te sem használod, arra az évre elveszik...

Amúgy hány személyes a jog, hányadik hétre szól, mennyi a mellé rendelt részvények névértéke, és mennyi az árfolyamértéke?

Előzmény: m_miklos (73)
m_miklos Creative Commons License 2002.01.15 0 0 73
off>>
Úgy látom te elég tájékozott vagy. Másfél éve vettünk a Petneházy Club Hotelben egy üdülési hetet (piros) amit most családi okokból (terven felüli baba ...) szeretnénk eladni, vagy a hetünktet bérbeadni. Hova tudnék fordulni, aki segíteni tud ebben ? köszi.
<<
Előzmény: iceride (46)
m_miklos Creative Commons License 2002.01.15 0 0 72
Ne haragudjatok ha offtopic vagyok, de talán ti tudtok nekem segíteni. Vettünk 1 hetet (RCI-vel) a Petneházy Club Hotelben (piros) kifejezetten csere célokra, mivel BP-en lakunk. Családi okok miatt el szeretném adni, és nem tudom hogy hol érdemes meghirdetni, ki foglalkozik ilyesmivel. Elöre is köszönöm, ha valaki segíteni tud.
bosibo Creative Commons License 2001.11.21 0 0 71
Szia!
Hát nem könnyű, és olyan országokba nehéz kapni, mint francia Riviera, vagy Anglia, Svájc, Olasz. Mi inkább Spanyolba mentünk, és Máltára. Nem fogadtuk sem az első, sem a második, sem a többedik ajánlatot, aztán egyszercsak meglett a kívánt apartmanház.
Azt nem szabad elfelejteni, hogy a telefonos hölgyek/urak az elcserélt hetek után kapják a jutalékukat, tehát: ha a számítógépük kidob egy neked megfelelő hetet, azonnal hív az éppen ügyeletes, és rád akarja sózni. Nem kell azonnal elfogadni, mert máskor is kidob a gép egy megfelelő hetet, és akkor, ott is van egy másik ügyintéző, aki ismét hívni fog! Tehát csak várni kell pár hetet. Mi mindig március körül kezdtük el az aug. vége - szept. eleje 2 hetünket szervezni, és eddig mindig sikerült (3 éve használjuk).
Én elégedett vagyok az eddigi kapott szolgáltatások, ügyintézés színvonalával.
Előzmény: exterminator (70)
exterminator Creative Commons License 2001.11.21 0 0 70
Nemtom, de én soha nem kapom azt a helyet és akkor, amikor szeretném..( 5-7 hónappal előtte) vagy csak az utolsó pillanatban, amikor meg már vagyonokért lehet csak repjegyet szerezni..( pedig piros hét)
Beebite Creative Commons License 2001.11.10 0 0 69
Sziasztok!

Nekünk is Dobogomajorban van üdülési hetünk, méghozzá egy kékszezoni 2 személyes. (ha lenne még hely, ennek az ára 600 E körül van)
Ehhez képest eddigi összes csernénk piros hétre szólt, és 4-6 személyes volt. Szóval 2 dolog van:
-néha nagy mázlival ki lehet fogni piros hetet is kékért cserébe (igy megyünk most januárban Hinterzartenbe sielni egy hétre:)
Illetve fontos tudni, hogy 45 nappal az aktuális időpont előtt feloldódnak a szinkorlátok, vagyis ha nem fontos neked, hogy fél évre előre tudd, hogy mikor mész, akkor növeled az esélyeidet.
Mopndok egy példát.

Idén nyáron Svédorsázgban voltunk egy 6 személyes szuper apartmanban (szauna mosogatógép, minden amit akarsz). Ezt a cserét még januárban kértük, olyan megkötéssel, hogy mindegy, csak nyáron legyen és Skandinávia. (Minél kevésbé kötöd emg, természetesen annál nagyobbak az esélyek). Június végefelé telefonált a csaj, hogy volna lehetőség július végén Svédországban, 6 fő, akarjuk -e. Persze, hogy akartuk:))
Ez tehát úgy adódott ki, hogy feloldódtak a szin korlátok, belül kerültünk a 45 napon, és a szabad helyeket kiadták.

Az érdekes az, hogy a Hinterzarten apartmant már tavasz óta tudjuk, az a 2002-s hetünk cseréje, az ott tutira piros szezon (sírégió), ráadásul 4 fős, nem kettő:)
Aki esetleg profi, az megmondhatná, hogy is lehet:)

Egyébként Stockholmba idén nyáron olcsóbban kinálták a repülőjegyet, mint a Vista. Talán az lehet, hogy charter nincs, de a menetrendszerintire valamiért olcsóbb...
A bérelt autó ajánlást is érdemes megkérdezni, ha valaki messzire megy. (Mi végül egyiket se vettük igénybe.)

Én is azt mondom, hogy az RCI nagyon jó azoknak, akik általában költenek a nyaralásra. Mert ha valamennyit rááldozol, sokkal nagyobb szinvonalat kapsz érte, mint RCI tagság nélkül. De ha valaki csak a stoppolást+Youth hostel+ hátizsákból szalámit tudja megfizetni, annak lehet, hogy nem igazán éri meg...
Persze el is lehet adni a hetet, ha az adott év elég gyenge lett, és azon még keresni is lehet:)

Bee

bosibo Creative Commons License 2001.11.09 0 0 68
Akkor látom, egy húron pendülünk!! :-))
Görög infom nincs, mivel mi lehetőleg kocsival utazunk, és elrontaná a hangulatomat a sok szerb, macedón sáp, amit leszednek az arra autózóktól... Marad inkább Spanyolország, vagy Olasz.
Két éve megvettem az RCI üdülőket bemutató CD-t, biztos rajta van, de megtalálod az infot az RCI honlapján is, az esetleges személyes beszámolót (amit valaki írt talán) keresd a keresőkben valami jó névvel, én is így találtam beszámolót az andalúziai apartmanházról, ahol az idén voltunk.
Sok sikert!
bosibo
Előzmény: bori12bon (67)
bori12bon Creative Commons License 2001.11.09 0 0 67
Köszi a válaszokat. Minket is nagyon bosszant az árukapcsolás. És az is, hogy úgy tesznek, mintha ők tennének nekünk szívességet az eladással. Úgyhogy várunk addig, amíg megfelelő módon zajlik nálunk is ez a művelet! Egyébként mi 5 éve utazunk így, és mindig sikerült nagyon jól cserélni. Több országban jártunk, szívesen elmondjuk tapasztalatainkat néhány üdülőről, ha érdekel valakit.Tud-e valaki valamit a következő két üdülőről? Görögország:Porto Rio Resort Patras és Golden Coast Holiday Club Marathon
Előzmény: bosibo (65)
Husky Creative Commons License 2001.11.08 0 0 66
Üdv !

Mi is maradunk a sima cserénél. Bármikor tudtunk fehér vagy kék héttel is piros hetet kapni oda ahova akartunk menni. ( egy hónapja fehér hétért kaptunk pirosat Tenerifén a Hollywood Mirage-ba ! ).

bosibo Creative Commons License 2001.11.08 0 0 65
Szia!
Én eddig azért nem léptem be a pontrendszerbe, mert árukapcsolással, még plusz pontok vásárlásához kötötték az egészet! Kb. 500 ezret kellett volna még fizetni!
Először valami 1.150 vagy hány pontot mondtak a hetünkre (piros hét), aztán egy másik előadáson már valami 12.000 pont volt az értéke...
Na ekkor azt mondtam, hogy nem vagyok hajlandó erről tárgyalni senkivel...
Eddig 3 év alatt a 2 fős apartmanunkért mindig legalább 4 főset kaptunk, sima cserével.
Kivárom, amíg annyira elterjed a pontrendszer, hogy talán még ők fizetnek! :-)))

Előzmény: bori12bon (63)
Vajk Creative Commons License 2001.11.08 0 0 64
ha piros heted van, akkor megeri, mert ha evente egyszer egy hetet utazol, akkor a belepesi 60 ezer 4 ev alatt jon vissza.
Ha most lepsz be, es egybol piros hetet veszel, erdemes egybol a pontrendszerbe iratkozni.

Amugy ha nem piros heted van, nem eri meg, de ezt foleg a sajat udulesi szokasaid hatarozzak meg, Ha te el tuzdod donteni ket evvel elore, hogy mikor es hova mesz nyaralni, akkor megeri. Ha olyan tipusu vagy, aki 45 nappal az indulas elott gondolja meg, akkor nem eri meg.

Előzmény: bori12bon (63)
bori12bon Creative Commons License 2001.11.07 0 0 63
Szeretném tudni, hogy megéri-e átlépni a pontrendszerbe! Aki tud, válaszoljon! Kösz
Előzmény: bosibo (56)
Husky Creative Commons License 2001.10.07 0 0 62
Üdv !

Részletes beszámoló a Tenrerife topicban.

RCI megéri ! Nagyon kellemesen nyaraltunk ismét ! Ha olcsó repjegyet tudsz szerezni akkor még jobban megéri ! Az indulás elötti héten már 79.000 Ft-ért lehetett kapni jegyet a mi gépünkre.

Bye

bosibo Creative Commons License 2001.10.05 0 0 61
Hát ezt próbálom itt elmagyarázni, ha valaki ügyesen használja, bizony nagyon megéri!!
Mesélj az egészről, szívesen vennénk!!
Szia!
Előzmény: Husky (60)
Husky Creative Commons License 2001.10.05 0 0 60
Üdv !

Most érkeztünk haza Teneriféről és megint RCI jogot vettünk igénybe. Ha van katalógusotok akkor azt ha nem akkor a www.rci.com -on megnézhetitek a Hollywood Mirage-t. AJÁNLOM MINDENKINEK !!! NAGYON SZUPER HELY !

Összesen 178 DM volt de 1 hétig 5*-os luxus volt cserébe :)))

Husky

bosibo Creative Commons License 2001.10.02 0 0 59
Ha valakinek van deponált, azaz cserére felajánlott hete, és még nem cserélt, átengedheti barátainak a hetet. Pénzért értkesíteni nem szabad, de hát ki ellenőrzi?? Ha megkaptad az ismerőstől a hetet (akár pénzért) akkor az ő neve alatt fut a csere keresése, és ha van találat, akkor egy ún. vendégkártyát kell kérni a kedvezményezett nevére, az tavaly 65 DEM/hét volt. hogy Te kaptad ajándékba a hetet, vagy vetted, nem érdekel senkit. Az üdülőben nem is kérték tőlünk tavaly azt a vendégkártyát, mi végig Mr.X voltunk, holott mondtam a recepciósnak, hogy én Mr.Y vagyok, de nem érdekelte.
Mi tavaly 40 ezerért vettük a hetet a "baráttól". Ezen felül ki kell fizetned a cseredíjat is, ami most 179 DEM, és azért nem árt az a vendégkártya 65 DEM-ért, nehogy esetleg kérjék.
Címet nem szokás nyilvánosan kiadni, de sokan vannak, akik régen vettek üdülési jogot, mert egy időben teljes mértékben le lehetett írni az adóból. Ezek a vevők sosem használták, csak van nekik, az ügyesebbje fenntartja az RCI tagságát, deponál, és el-eladogatja a heteit...
Apropo pynky, Vajk! Van egy nagyon jó barátom, aki el kívánja adni a hetét a hévízi Aparthotel Hévízben. Ez a város közepén, a téli fürdőtől 200, a nyári fürdő bejáratától 100 méterre van, ez egy 3 fős apartman, piros hét, ha jól tudom augusztusi, nagyon szép az üdülő, és a barátom mélyen 1 MFt alatt adja!
Emilben megadom a telefonszámot, ha valakit érdekel!
Hévízen, ha nem tudnátok, 12 hónapos a szezon a jobb szállodákban, hisz rengeteg a mozgásszervi beteg külföldi, azoknak tuti jó a közeli apartman!!
Szisztok!
bosibo
Előzmény: pynky (57)
deve24 Creative Commons License 2001.10.02 0 0 58
az RCI egy nagy gyökérség
pynky Creative Commons License 2001.10.02 0 0 57
Bosibo: köszi az infokat :)
A repülöjegyröl: mi idén "megvettük" valakitöl a nyaralást, és a repjegyet ö intézte RCI-n keresztül. Hát, utána megnéztem a Vistában, és annál kb. 30E-rel volt drágább/kopf.

Apropó: hogy lehet valakitöl azt az aktuális egy nyaralást megvenni? Erröl van valami info? (most az anyósom vette egyik ismerösétöl, mert meg volt szorulva anyagilag, de egyébként honnan lehet és mennyibe kerül?).

p.

Előzmény: bosibo (56)
bosibo Creative Commons License 2001.10.01 0 0 56
A bonus azért bonus, mert ott, akkor, abban az időben üresen maradna. Ha talál neked a gép piros hetes bonuszhetet, akkor lehet, az a cél, hogy NE maradjon apartman üresen, így lehet az, hogy mi eddig, normál csere esetén a kétfős stúdiónkért eddig mindig 4 fős, vagy előfordult, hogy 6 fős apartmant kaptunk.
Küldöm emilben amit ígértem!
Előzmény: Vajk (55)
Vajk Creative Commons License 2001.10.01 0 0 55
ertem, kezd tisztulni:)))
Nagyon koszi a segitseget !

Meg egy: kek hettel vehetek bonust piros helyen/idoben?

Előzmény: bosibo (54)
bosibo Creative Commons License 2001.10.01 0 0 54
Vajk!
Vannak olyan üdülők, ahol az egész év piros hetes, mert akkora a kereslet, minden hét főszezon. Oda soha nem tudsz bejutni a Te kék heteddel. Piros: főszezon, fehér: közepes, kék: utószezon.
Ennek megfelelően változnak az ilyen hét árai is. Az az elv érvényesül, hogy „hetet hétért cserébe”, tehát ráfizetés nem lehetséges. Vagy kapsz a Te „gyenge” hetedért valamilyen hasonlót, vagy nem.
Még valami: ha veszel egy hetet valahol, akkor évente egy alkalommal ún. közös költséget is kell fizetned a saját üdülődnek, amely díj fedezi a szükséges felújításokat, javításokat, stb. Ez a díj függ a vételártól. Nekünk egy két fős stúdió hetünk van, piros hét, és a díj kb. 25-27 ezer, persze mindig több egy kicsivel.
Továbbra is piros hetet javaslok, mert annak van „értéke” a rendszerben. Mikor a hetedet beteszed a csere-bankba, azaz deponálod, a számítógép értékel: figyelembe veszi az üdülő helyét, az érdeklődést a hely és az üdülő iránt, az apartmanod méretét, a heted színét, és azt, hogy mikor deponáltad. Minél előbb deponálod, annál jobb, tehát ha Te egyáltalán nem akarsz ott üdülni, akkor már 3 évre előre deponálhatod. Ugyanilyen korán már kereshetsz is helyette egy másik apartmant. Ekkor a gép kikeresi, mi van ugyanilyen értékben. Ha mégsem talál, akkor keresőlistán tart, és mihelyt az általad kinézett területen valaki deponálja az ő ottani hetét, és az egálban van, vagy gyengébb, mint a Te heted, jelez a gép. Ekkor felhívnak Téged telefonon, és felkínálják a cserét. Amennyiben elfogadod, ki kell fizetni a cseredíjat, ami most 169 DEM és kész. Pár nap múlva megkapod postán a visszaigazolást, és el van intézve a dolog.
Mindezt az RCI magyar nyelvű szolgálata végzi, állítólag Írországban, de helyi tarifával hívható.
Más: miután megvetted a hetedet, vagy fél év eltelik, mire bekerülsz a rendszerbe, és megkapod a kártyádat a saját számoddal, amire mindig hivatkozni kell (mi 1998 májusban kötöttünk szerződést, a kártyát ősszel kaptuk meg, és csak a következő évtől lehetett részt venni a rendszerben)
Amennyiben tényleg komolyan gondolod, javaslom, hogy hívd fel Dobogómajort, és érdeklődj a visszaadott hetek vételi lehetőségéről. Tel: 06-83-531-991
Előzmény: Vajk (53)
Vajk Creative Commons License 2001.10.01 0 0 53
koszi a segitseget, hasznos dolgokat mondtal

Tehat ha van egy hetem (a legolcsobb), akkor ezt berakva a korforgasba, egy masik helyen, hasonloan nem szezoni idore cserelhetek. Es ha en oda szeretnek menni, ahol mindig szezon van? VAgy nincs kek het?
Ra kell fizetnem?

Előzmény: bosibo (52)
bosibo Creative Commons License 2001.10.01 0 0 52
Szia Vajk!

Amennyiben a legolcsóbb, kék hetet veszed meg bármely üdülőben, az alábbiakra használhatod:
Vagy leüdülöd ott a saját hetedet, és be sem lépsz az RCI-be (amely csak a cseréket intézi)
Vagy belépsz ezzel a héttel az RCI-be, és felajánlod a heted cserére, és akkor a számítógép keres ezzel egyenértékű hetet máshol. Valószínűleg csak holtszezont fogsz kapni, mondjuk Kanárin, vagy Spanyolországban. Küldök emilben egy táblázatot, amely az egyes országok iránti keresletet mutatja, ebből megláthatod, mire számíthatsz.
Ha egyszer már tagja vagy az RCI-nek bármilyen héttel, akkor jogosult vagy mindenre: rendes csere, késői (last minute) csere, és ha valahol van bonuszhét (ki nem használt, üres apartmanok) akkor oda bármennyi alkalommal jelentkezhetsz 250-600 DEM/hét áron, a saját heted felhasználása nélkül.
Nagy lehetőségekre ne számíts, még piros héttel sem: az olaszok inkább leüdülik a heteiket, a skandináv országokba, Angliába, Franciaországba csak 2-3 évre előre kapsz helyet, Ausztria, Svájc télen szinte lehetetlen. Marad a Spanyol, meg a Kanári, de az is főszezonon kívül. Ajánlatos mindig kb. 2 évre előre foglalni.
Szóval ez a rendszer leginkább azoknak jó, akik könnyen tudnak mozdulni akár napokon belül is, és mindegy nekik, hogy Kanárira, vagy a görög szigetekre, vagy éppen Máltára mennek. No meg legyen elegendő pénze is az illetőnek, hisz az RCI-n keresztül csak a szállás van megoldva. Azonban bonuszhetekkel évente bármennyiszer lehet utazni, ki nem használt üdülőkbe, szerte a világban.
Azért én inkább piros hét vásárlását javaslom, biztosítanak részletfizetést is, és alkudni is lehet, még a másodkézből történő vásárlásnál is!
Nyugodtan kérdezz még!

Előzmény: Vajk (51)
Vajk Creative Commons License 2001.10.01 0 0 51
Koszi a valaszt.
Meg egy kerdes, ha nem zavar:
ha megveszem a legolcsobb helyet mondjuk dobogomajorban, pl egy teli hetet, azzal mit tudok kezdeni?
Előzmény: bosibo (50)
bosibo Creative Commons License 2001.10.01 0 0 50
Vajk!
Az egésznek a feltétele, hogy valahol vásárolj legalább 1 hét üdülési jogot, és fizesd az RCI tagságot is. Tagsági díj valahol 180 DEM/év körül. (ha akarod, este otthon megnézem, pontosan mennyi)
Persze nem mindegy, hol veszel üdülési hetet, mert minél keresettebb az üdülő, annál többet ér a csere-rendszerben. Van kék, fehér, és piros hét, ahol a piros a csúcs-szezon, és ez is számít az értékelésben.
Véleményem szerint ma a hévízi Club Dobogómajor a legértékesebb itthon, persze piros hét, a nyári hónapokban. Ha elmész Hévízre, az üdülőben vásárolhatsz visszaadott heteket, mert egyébként már minden lehetséges hetet eladtak. Egy ilyen piros hét ára 1-1,2 MFt is lehet.
Most Spanyolországban egy RCI-s ügynök rá akart beszélni, hogy vegyünk ott üdülési jogot, a mienket meg adjuk el. Megnézte, melyik a mienk, hol is van az a Hévíz Dobogómajor, és ledöbbent: az ő saját, belső RCI-s anyagában a 4-es számmal jellemezték, az ötös skálán. Ez De Luxe kategóriát jelent, és a világon alig van pár 5 pontos. Az ott felsorolt összes többi magyar üdülő csak 3, 2 pontos volt. Mikor a szivar ezt meglátta, és lemondtuk, hogy mennyiért vásároltuk a piros hetünket, már abba is hagyta a rábeszélést, és felírta magának, hogy ezt a Hévízt alaposabban megnézi.
Szóval nagyon fontos az üdülő iránti kereslet. Ha a saját hetedet beteszed a csere-rendszerbe, a számítógép kiadja, hogy hova cserélhetsz ezért a hétért.
Aztán van egy pontrendszer is, ahol a heted bizonyos pontot ér, és azokkal gazdálkodhatsz. Így egy jó piros hét pontjaiból akár kétszer is mehetsz valahova holtszezonba.
Bonus heteket természetesen csak akkor kaphatsz, ha RCI tag vagy, és van legalább 1 heted. Azonban a bonus hetek ára 250-600 DEM/hét, és általában csak holtszezonban vannak. Könnyen lehet bonus heteket kapni Kanárira, tavasszal-télen-ősszel, mivel ott nagyon sok üdülő van. A bonus hétért nem kell cserébe adni a saját hetedet.
Én úgy gondolom, hogy az RCI-n keresztül vásárolt repülőjegyek drágábbak, mint az itthoni utazási irodák charter jegyei. Engem tavaly pont az RCI-sek beszéltek le, hogy náluk vegyek. Ők ugyanis nem tudtommal nem szerveznek charter járatokat.
Na egyelőre ennyit!
Előzmény: Vajk (49)
Vajk Creative Commons License 2001.09.30 0 0 49
-Ha megvezsem a legolcsobb lehetoseget itthon valahol, akkor barmikor tudok cserelni barhova?
-A bonus heteknek csak az az egyetlen feltetele, hogy rendelkezzel valamelyik uduloben reszesedessel?
-A rajtuk kerseztul vasarolt repjegyek(ami nem kotelezo), mennyire dragabbak?

Előzmény: bosibo (48)
bosibo Creative Commons License 2001.09.30 0 0 48
Teljes mértékben egyetértek Husky barátunkkal, nekünk három éve van már RCI tagságunk, az alap az Hévízen van, a Dobogómajorban, egy hét. Eddig mindig két hétre mentünk: az első évben a saját hetünk + üdvözlő hét, ez volt Spanyolországban, tavaly "vásároltunk" valakitől 2 hetet, nagyon olcsón, és az idén a tavalyi és az idei hetünkel voltunk Spanyolországban.
Meg kell mondanom, minden a lehető legtökéletesebben működött, a kétszemélyes stúdiónk (a hévízi) ellenértékeként mindig legalább 4 fős apartmanokat kaptunk!
Inkább kérdezzetek, és válaszolok!
Na szisztok!
Előzmény: Vajk (47)
Vajk Creative Commons License 2001.09.29 0 0 47
felhozom a topicot, mert engem is erdekelne a tema..
Előzmény: Husky (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!