Keresés

Részletes keresés

Piszkozat Creative Commons License 2007.11.19 0 0 622
Pontosan. Csak azért írtam ezt a párbeszédet le mert előkerült ez a Norbi szál egy kérdésben, a negyedik rész egy említése most a 11.-ben kapott több értelmet.. aztán nem biztos, hogy mindenki emlékszik így a negyedik részre, mint én se..
Előzmény: Jack The Lad (611)
Rossy Creative Commons License 2007.11.19 0 0 621

A fene tudja, én inkább maradnék Mike-nál...   :))))

Előzmény: Jack The Lad (619)
Rossy Creative Commons License 2007.11.19 0 0 620

Így van, a bébisintért is ő koptatta le, hogy bemehessen Bordásapuhoz kémkedni holmi dínórajzolgatás ürügyén.  :)

Előzmény: Bosco (617)
Jack The Lad Creative Commons License 2007.11.19 0 0 619

Én is felmérném, pl. mélységi vizsgálatot végeznék!

:-)

Előzmény: Bosco (617)
Jack The Lad Creative Commons License 2007.11.19 0 0 618

Minden gyanú felett álló téglácska!

Előzmény: Rossy (616)
Bosco Creative Commons License 2007.11.19 0 0 617
:))))

Rossy, simán!
Szerintem ezzel a rajzolgatással is csak felmérte a terepet. (meg Szivart, ehehhh :) )
Előzmény: Jack The Lad (614)
Rossy Creative Commons License 2007.11.19 0 0 616

Én már régóta gyanakszom.,hogy Bordás Lacika a tégla... :)

Előzmény: Jack The Lad (614)
Jack The Lad Creative Commons License 2007.11.19 0 0 615

http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C5%B1zvonalban_%28telev%C3%ADzi%C3%B3sorozat%29

Bakik

Az 1. rész közepén Alter törzszászlósként jelentkezik Bordásnál, miközben az egyenruhája váll-lapján három csillag van, amely főtörzszászlósi rendfokozatot jelez.

---

A 3. rész elején Bordás őrnagy megérkezik a rendőrörshöz autóval, leparkol nem messze a bejárattól, de amikor két perc múlva kilép az ajtón, és elindul gyalog az utcán, az autója már nincs a helyén.

Jack The Lad Creative Commons License 2007.11.19 0 0 614

Lelöttük a poént?

Előzmény: Bosco (606)
Jack The Lad Creative Commons License 2007.11.19 0 0 613

Nekem a zeneszerző Malek Miklós, és lánya, Malek Andrea eleve gyanús volt!

:-)

Előzmény: kannibál Kovács (602)
Jack The Lad Creative Commons License 2007.11.19 0 0 612

Nem baj, jó a lány.

A többi szereplő is jó, egyedül az Bordásné Erika nem nyerő nálam.

Előzmény: efzsuzsa (600)
Jack The Lad Creative Commons License 2007.11.19 0 0 611

Lehet, hogy nem tudta korábban az ügyvéd, hogy Bordás a "tettes", de ezen ismeret nélkül is eleve úgy érkezett be az örsre, hogy lehetett tudni, utálja Bordást.

Ezen a Norbi halála körüli új ismeretek már nem rontottak túl sokat.

Előzmény: Piszkozat (596)
Jack The Lad Creative Commons License 2007.11.19 0 0 610

Kriszta is többször telefonált már a kemrák kereszttüzében.

Pl. az Alter felrobban részben is.

Előzmény: Piszkozat (594)
Tharsis Creative Commons License 2007.11.19 0 0 609
Szerintem Kolonics temetői szövegéből kiderült, hogy Orosz.
Jack The Lad Creative Commons License 2007.11.19 0 0 608

Idehaza minden szakma felhigult.

Rendőrbűn pedig minden korban volt, legfeljebb nem írhatta meg az újság.

Ez is olyan szakma, mint a többi, itt is emberek dolgoznak, akik között vannak bűnt elkövetők.

Pap is bukott már le lopásért, sikksztásért, nem beszélve a pedózásról.

Előzmény: Heesh (593)
efzsuzsa Creative Commons License 2007.11.19 0 0 607
 Na, ha már szláv etimologizálunk - a Malek leginkább lengyel hangzású név!
Bosco Creative Commons License 2007.11.19 0 0 606
:))))

Ő lesz a kulcs :DDD
Előzmény: Jack The Lad (605)
Jack The Lad Creative Commons License 2007.11.19 0 0 605

Lehet, hogy Bordás kölke hagyta ott a mobilt!

Hűűűűha!!!

Előzmény: Morgiana (592)
kannibál Kovács Creative Commons License 2007.11.19 0 0 604

Nem kell szlovákozni. Elegendő beleszúrni egy mondatot, hogy Csehszlovákiában született.

Egyébként a Malek egészen biztosan nem orosz név.

Előzmény: Butch Cassidy (603)
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.11.19 0 0 603
Szerintem a mostani külpolitikai helyzetben nem kockáztathatja az ország, hogy a főgonosz szlovák legyen... :))
kannibál Kovács Creative Commons License 2007.11.19 0 0 602
A Malek névről a hangzása alapján nekem Csehszlovákia jut az eszembe. Ha feltételezzük, hogy a főgonosz mondjuk a Felvidéken született, akkor könnyen megmagyarázható a magyar nyelvtudás. Azért is logikusabb lenne, mint a szerb származás, mert amikor a történet szerint KGB elkezdte kiképezni, akkor a csehszlovákoknálk a keményvonalas Gustav Husák-féle pártvezetés állt az ország élén, amelynek nagyon sok tagja szlovák származású kommunista volt (a csehekben kevésbé bíztak Moszkvában 1968 után). Jugoszlávia viszont a hetvenes években, a Tito-korszakban finoman szólva nem volt a Szovjetunió szövetségese.
Előzmény: Heesh (591)
efzsuzsa Creative Commons License 2007.11.19 0 0 601

De az határozottan elhangzott, hogy orosz.

Viszont amikor , már nemtomhanyadik részben kihallgatta, majd főbe lőtte azt a ...nem is tudjuk, kit, akkor az hozzá szerbül beszélt. Ez persze lehet azért, mert a színész, Földi László, ottani születésű, mindenesetre, míg meg nem értem, hogy miért történt, addig hibának tartom. Pedig amúgy épp azt bírom a sorozatban, hogy ügyelnek a részletekre...

Előzmény: Heesh (591)
efzsuzsa Creative Commons License 2007.11.19 0 0 600

Ez mért baj, ha jó a lány?

Jó? Nem jó?

Ez itt a kérdés.

Egy másik fórumon meg Nagy Nemzeti Színházi Maffiát sejtenek a film mögött, mert hogy  Stohl, Hollósy, Csoma( az ál-karbantartó), Jordán, Schmied, sőt Balikó ( Malek) ottan tagok, sőt , igazgatók...vagyis csak egyesszámban: Jordán...

Ez se nagy baj, még kicsinek sem mondanám, mert az említett személyek nagyon jók a filmben. És ez olyan üdítő látvány!

Előzmény: Jack The Lad (541)
apetros Creative Commons License 2007.11.19 0 0 599
vhol nem lehet a neten megnézni az új előzetes amiben válogatások vannak részekből?Vmit meg szeretnék nézni benne!
Piszkozat Creative Commons License 2007.11.19 0 0 598
Elfogadom.. de a Bordástól Malekig résznek ez a vékony, fekete. Kálán bá, Móricz, Gergőbá hármasnak hagyományosabb van, nem ilyen vékony sz.r és nem is nyitogatható.. és akkor ott az az ezüst.. az se ilyen vékony izé.. tolakodó reklám meg úgy általában nincs a sorozatban, nem úgy hagyom el a tévét, mint néhány magyar film esetében mikor a lehető legfeltűnőbben virít egy-két logó.. (vagy amerikai filmeknél mondjuk a FedEx..)
Előzmény: Infomaker (597)
Infomaker Creative Commons License 2007.11.19 0 0 597
Mindenkinek Motorolája van. Bár ez nem gáz, szerintem nem tolakodó a reklám.
Piszkozat Creative Commons License 2007.11.19 0 0 596
1. Most, hogy telefonokat keresgélek.. itt van a negyedik részben, ekkor lesz biztos az ügyvéd, hogy Bordás volt, csak ekkor még a kerék kilövéses részt nem tudjuk meg:
Bordás: Te, a Norbi hogyvan?
Ügyv(visszafordul az ajtóból): Kicsoda?
B: Nagyon jól tudod, hogy kiről beszélek.
Ü: Te meg nagyon jól tutod, hogy meghalt
B:Én csak azt gondoltam, hogy tartjátok a kapcsolatot, temetőben vagy egy médiumon keresztül..
Ü: Te rohadék, tudtam, hogy Te voltál.. (és ekkor esik neki..)

Kirner beszólogatott Bordásnak, erre az ügyvédnek Bordás ezzel vágott vissza..
Előzmény: Jack The Lad (578)
Piszkozat Creative Commons License 2007.11.19 0 0 595
Kálmán, Móricz és Gergő bá is más telefonnal (bár ezt már csak unalmamban, ha már utamba akadt..). Szvsz ez Kriszta mobilja, ilyen keverés nincs.. monnyuk akkor miért nem vette fel?
Előzmény: Piszkozat (594)
Piszkozat Creative Commons License 2007.11.19 0 0 594
Kicsit nézelődöm előző részekben.. Bordás, Mike, Szivar, Kolonics s ha jól nézem még Malek is vékony, fekete, összecsukhatós (nem vagyok otthon a telefonokban..) típussal nyomja, az asztalon viszont ezüst telefon volt a zárójelenetben Kriszta mellett.. no, még keresnem kell egy Krisztás telefonálos jelenetet is :)
Előzmény: Jack The Lad (588)
Heesh Creative Commons License 2007.11.19 0 0 593
A ki ráadásul mindig kamu infokat szállított..(mármint a hosszú), így nem csoda, hogy elzavarta. Amúgy nekem eleve nem jönnek be ezek a "nagy kommandósok". A múltkor is hogy beszólt már a kopasz köcsög, hogy szájbarúgja Móriczot :) Mostanában meg épp azon gondolkoztam(meg régebben is már), hogy milyen emberek mennek el rendőrnek, határőrnek stb, milyen kiüresedett, szolgalelkű emberkék lehetnek. Én épeszű emberről el nem tudnom képzelni, hogy beálljon rendőrnek(na nem nyomozónak, hanem verőlegénynek, tömegoszlatónak pl) Smasszerekről nem is beszélve. Ezek olyan "szakmák", amit szvsz nagyon meg kéne fizetni ahhoz, hogy oda normális emberek menjenek. SZtem nem véletlenek az utóbbi időkben kiderült rendőrbűnök, meg a smasszer leszúrta a barátnőjét.. Egyszerűen felhígult a szakma a szar fizetések miatt. Már kevésbé szelektálnak az jelentkezők közt. MEr tegyszerűen kell az ember, jelentkező meg kevés. Így sok faszkalapot is kénytelenek felvenni. Ez amúgy minden szakmára igaz.
Előzmény: Jack The Lad (578)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!