ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... megbántam, hogy embert, emberek emberek... itt a pna hempereg, ember? BünÖldék tengereében ébren?- voltam, vagy vagyok? Vagyon vagyon, de mi haszna vagyon? 4.: Kávézzuummm... hogy a cselekedetek maradnak csak meg,az ha a benső fényember (szikra) tudatos? -átTosz? -átKos? Ami nekem rögtön szemet szurt, de nem szurta ki, hogy ha te nemeszed a coffolt abárdölt?- juhust, meg nem iszod a vérét, akkor téged kiátkoznak, és csak akik eszik a juhust, meg isszák a vérét,csak azok üdvözÖlnek, öltek? Zitt, ez az egész? -nem, hanem egészeknek kell lennetek, ami meginT nem men, mert örök azok vagyunk, azaz a benső ember, és itt olyan? -nincs is talán? Van csak az lenne a HAN GOD, HUN GOD? VAGY KAN GOD? KANO$$A JÁRÁ$ $$$... Na most az hogy mi marad meg, az az ÖRÖK TUDATOS ÁG? -vagy az ág, kiverte a szemét? A szegényt, az ág (ár) is huzza? Na most, az hogy mi? -ami történik, az a tudatossÁgunk hiánya, mert az fa ránkdült, kivágtuk magunk alól? Fita, az is kaka ha vágdki te? Ide lüjetek? Fita, megint az unalmas, hogy ezt tavaly évre, hogy nem okolj, na bánts, ne hibáztass senkit, semmit? Na ga nincs bensőember szikra fénye, akkor az az ürge az ürt lukát, tágitaná naná na na nááá...Hogy ezeket látni, most talán egy modataban is, aki nem lép egyszerre, az már lefeküdt nekik, lelépett? Amit most mondok, hogy pénz Ő ŐK a teremtők tőkéje, nélkül, gondolkodni lehetetlen, és az az...miEeee... 5.: Vissza hogy az Égi valakim, hogy nem lehet, ebbe ebe bele.... nem lehet bele szólni! Ezt ugy, hogy monduk ha te látsz valami olyan, ott egy nagy feneketlen szakadék, s a BbLia is, ha jót (zitt ezt hogy értjuk, juk jukatán? -Juh Katán (Nyircsahoj) Nyirkátán, Krati, kin a pricsi, trakard be) na ha valaki monduk nem látja a gödröt, szemét behunyta, ha nem figyelmezteted, te is vele bele? Na szintén, azért mert az Én Igazamat adom fényem, nektek, na mind akik jót akarnak, magunknak, azok bizon UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo... Maga az álmAim, smost ha azt mondom, most az ami akik... had beszÉljen éljen ha nem bánt senkit, azokkal egy hangon vagyunk! -egy ivásuak, (JézimMarim) ikra ikrek jövel az élet fényéhez, gyere be, menj be, a te világodba, azaz ez roppan érdekes, sőtt... Ami van, az az... ládd AMIÉRT LEGELSŐ OK, hogy ki gyüttem volna? -smirna! -volna! -széditeszt? -altatol, na zitt...Én nem tudok pénzben gondolkodni, ami most, ugy akartam volna, mint az apAInagyszüleim, hogy kertészek valának, deee... hogy te magadnak megtermeljed amira a testednek szükségge, azt nem engedik meg a dikek? 6.: Na a másik, azért jöttem be tudatosan!!! Hogy Éljen a magyar szabadság élen a haza! Na az... most hogy itt nagynak lenni, azok a cselekedetek, az a a aaa...ez az, ha most lett egy teljes totál atomháboruUK, akkor azok a cselekedetek, fita, csak ha valakik FÉNY EMBEREK! -szóval ezen iratok, ami most ismét, hogy midenki aki ÁLLJ! KI VAGY! LŐTTEK? -MOST KAZAKA FÁ? Ezt megint ugy, hogy KRISZHUS A KERESZTFÁN, na az az... hogy most, na ha te ezt, nem látod, akkor lőttek! Zitt, ezen iratok, az az hogy ismét a magyarok, kezd kinyilni a szemünk? Vissza a Dr, Who filmek, hogy van egy telefon fülke, és most mindenki tecchalot,és most ugy... van akinek nyitva a szeme nem lát, de van aki kinyitja, csak pislogni tud? -tudna? Szóval minden örök csak egyéni kezdemenny és, ami én kétszer, először egy (már sorozatos vala) szivrohamba meghaltam, másodszor egy pár... fita, leállt az agyam, na az hogy sekond, na másodperc, és valóban, tehát AZ A BENSŐ EMBER TESTÜNK, ( na csak az van) most megjelentek a mi..Turull Madaraink, akiket itt UFO, és azt akarják ne hagyjam itt el él? - (soha!) a tesvéreinket,meg gyerekéinket, mnt a MOM szüleink, na most mi lesz? Lesz ami lesz,cores a mores... Innenn... előbb magam gondolám (ölöm?.-ládd ha nem? -nincs hus?) nektek, vagy gombolom... 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... megbántam, hogy embert, emberek emberek... itt a pna hempereg, ember? BünÖldék tengereében ébren?- voltam, vagy vagyok? Vagyon vagyon, de mi haszna vagyon? 1.: 5/22. A KÉP? Mi adunk nektek képet, s gépet? A magyarok Istenére esküszünk, eszküszünk, hogy rabUK? -rab ok? Börtönéből éjből szabadul sas lelkem, ha a rónák végtelenjét? -látom?- a Napot? (bele nézel, vagy vele?) Itt vannak az ültetvényeik, VÉNEIK? VÉNEK VÉNE? -az öreg szakállas? Na a KÉP, az az hogy ember? -az az jogy magyar nyelvvével, s a medve, monjda a kis medvéknek, hogy az ember, ha elkezd nyalogatni a nyelvével fsss...az ember a legelősebb? -legel, legelészik? Bezzeg ming karad volt a kezünkbe, most a szánkba? Fita, itt mit nem lehet látni, és mit lehet, itt van gatya atya, vagy nincs? Fita, itt, Index hu, Mi is ufo-k vagyunk! KÉPernyón, hogy mi is Istenek... nem mondtam ki, apuék, Isten az Atyánkkal van, nem kezdődik? Fiteljal, itt amit lehet látni, hogy lehet beszélni a halotainkkal, ládd megbántam, hogy embert teremtettem? Nincsak az ember van, mint rigó a fán? Vagy mint fehér hollo halló ha ha ha... Szilágyi Örzsébet, levelet megirta, Szerelmes könnyével azt is tele sirta, Fiának a levél Prága városába,kihozlak kimentlek a nehéz rabságból? -nem Lacit? MI lett volna, ha mokány magarok veszik körbe JézimMatink seggit? -ládd Zrinyi MikiCéink? -MOé bota te buta? Fita, nincs olyan hogy zsidó meg zsidó, csak zsiváNUK? KUN NUKI SOKK? 2.: Mott az hogy a KÉP, az egy fekete de végtelen feketésÉg? -feketesggságok? -ládd a közepin van egy luk, és az fényluk ut? Fita, az az Index hu? - és most mi is vagyunk, ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Whohohohohoooo... na az az. amit a fekete lukasok, na azt csak szagolod, van egy fény pon, s pont a fekeseggek közepin ázunk? Hogy az lenne, ezt most... ládd azzal a szememmel látok, látlak bennetek egy záp nap? Fita, itt az, amiket nektek be villogok, itt az a szem,-eszem, esetleg Unkle Samu de a bikák bikája kaja, you csak jó ko ser juh hus? Fita, nemrég, a husevők agya, azért fejlett, mert a növényevő buta állatok egész nap legelnek, és ők megeszik a legelőket, és nekik van idejuk, hancurozni, azaz az az, hogy ha tul sok lett a hancurozó, egymást ritkitni kell!!! (kik a tulélők? -eleve el van döntve?) -akinek a legnagyobb a buzugana, az mindent ganéba buzzogázik? Uj bili? -ju juh bilik? Na most... itt az, hogy ha a vége jó, mnden jó, és itt mit vernek bele a juh aklaikba? -disz NŐ oljaikba? Znadon fida, a juh csak ceppürágó, a több barmaikkal, mng a disz no NŐ gőz? Ódisz, az minden evő? Na a marhákat, kezték fel etetni marhákkal, és agyUK lukas lett? Fita, a királyok killRulla -rüha a kifeszitett juh husUK? -ami szepltőlten makulátlan büntelen az egük és földög teremtőAIjah husa? 3.: Na most, feltétlen, a próbálkozás örök kudarc, mert a legkisebb nyesz, ládd sitim pitim, nyikorog? Fiteljatok ezen iratok? Tróha ami van, hogy én az Égből egyenyest... lejöttem (UFO) hozzÁtok? -átok, vagy át kozz, gondolkozzÁtok? Fita, ma ismét, minden a föld alatt, vetemennyes kertek, ami csak egy kéz, láb? -na most, a HádeszUKba az hogy azOK dombook? Monduk, az hogy Buda -pest? Na az egy ... most ÓRIÁSOK (JÁKÓ LÉTRÁK PÉNZ RANGSOROSOK) SOK SOKK? Fita, itt minden ami DOM BOOK OK, azok egy egy DOMBOK, hogy hármas halmok, azok sirok, hogy nemzetek süppedtek el, ládd olyan ogy magyar ok? Fita, az első meg lepetésem, hogy nem is tudom ki vagyok, és meg akarnak előzni bennünket, hogy ne is tudd meg? Fita, engem a TITOK vonz!!! Nizzitek, most van egy fény pont, azok azok, akik had beszÉljen ha nem bánt senkit, itt az lenne a végzetes meg bocsájthatatlan büNUK? Ezt végig vezettem, a Mi is ufo-k vagyunk? -vagyoNUK, NA NEKÜNK IS VAN NUKI PUNK ki puffogónk? Fita, a magyarok emléke se maradhat, és itt én nem is akarok nekik, semmit? -jaja a mieink?- ink link lank lakatos, verik rám hogy anti semmi szimatollak a kipufogóm? Fita, most én egy az egy kapcsoplátban vagyok a FÉNYES ÉGIENK KELL? Apum, kell a jó fiam? -fita jó fiam? NEM!!! -NEKEM PÉNZ KELL!!! Innenn... csak a hályogUK meg a tojás héja, na meg a fejed lágya... 100! -oááá... fideljunk, nem az anyag, még a fény se, hanem ÉN Isten nem? -szeret etet... ... a gyerek igen igen ufooo... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... A felkelő nap -napok háza, Égi szép haza... Hej minek is él az ember, fájdalommal kisirt szemmel, ha nem lehet szeretni, lehet? 4.: Kávézzuummm... a kinom, minden testem-vérem kinja, na most ha én ebből testemből indulok ki?- itt van amit itt össze tákoltam taknyoltam volna bölcse$$eggem, meg a csecsem? Na ha én nemszptatok, akkor mi a fene, a kis unokám 20 hónapos,s lát fel mesztelen, és mutatja a csecsem, meg a kezembe az ingem, és vedd fel! Zitt valami olyan, hogy én mindig nagyon szégyenlős meg gátlásos vagyok, ugyanakkor köztetek,(nem!!!) ez hogy ez sikerült leirnom, most nem véletlen szeretem magam, de csak ugy, hogy vannak valakiim, akiket feltétel nélkül szerethetek, van jobb? Jézim azt mondta, ami most igy de nem engedtem el magam, beszéltem az idöccémmel, ugyani... fita, ezt én ugy, hogy őrjöntem, mert ugy apum, mint apum apja nagyapám,látták ismerik Jézusunkat, szemtől szembe? Fita, Igaz itt van a magyarok gacca, gatya atya korcunk, meg I GAZA? Szóval az álmAIma? -na hogy sikerül ezeket be villgonom, ma is beszélek az iföcsémmel,és üdvözli csókolja őket, de figyeled a telefont, már holnapra van két munka, és ha egyet (hivást) is elszalasztol, te is szaladni fogz! 5.: Mott azt mondtam a iföcsémnek, itt van, mert én nem létezik, hogy ideölük a billenytyükhöz, és elkezdek, na pénz nélkül, mulatni bajos? Fita, ez nem hogy pénz, hanem ezt most, még picike ingó fingó tilinkó rózsabimbó porba fingó vagyok, és ugy megutáltam a pénzt, ládd raziáztak, ha apu egy kis pénz csinált, kitette a nagy szabó asztalra, s éjjel jöttek a pulyaszedők, de az egyik olyan, hogy facsarodott a sziven, amit az gyerekkori barátom ezeket olvassa...Ugy hivták hogy kopasz Dezsó, és a szülei angliába éltek, és katona tiszt vala, és egy akna felrobban közel hozzá, és teljesen lüke lett! Most utcalakó meg ha voltak szérük, vagy szalma kazal,ott aludt,és küldtek neki a tesvérei dollárokat, és a pompakutnál mosakodott, és kirakta a dolárjaik,és nagyon boldog volt, hogy neki dolárja vala...Na besugták, és egy (szombat?) vasárnap dél körül, elvették erőszakkal a dollárjait, és most napogik szaladgált meg jajjgatod a dollárom a dollrom a dollárom jaj jaj jaj...a dolárom, na azon kivül hogy lüke, nagyon kedvesember volt és mesélte a katonai élményéit... 6.: Na mott, benünket mintha láthatatlan szemek,(szemetek s csoda hogy anti szemetek lennünk?) tönkre zuznak, ami most ami mégis, ha most valamit tudnék annak az érdekében tenni, na csak GONDOLNI GONDOLÁT...és hogy van, olyan igazság, amit apuméktől hallottam, hogy a magyar név megint nagy s szép lett, régi nagy hiréhez, amit én nem is tudok... ma sem, hogy mi fogunk parancsolni mindenkinek? Na most itt rohadt beadás s adóval,és az adóztatókkal van a baj, na itt akiké a föld, a földes urAInké? -ink, mi a másolatuk vagyunk,vagy jobbágy minél bárgyubb a rabszolga köcsöge, annál bárgyubb, bárgyubb lehet? Sóval,most az hogy...hogy magyar szabadnak Jézim? Zitt az hogy, hogy mi mi ki mi ki MOé? Na megtuDom x tudAtom (na az NUK?) a magyarok igazát, és lássuk, az igazság szabaddá dá dá dá ...Na itt az hogy most itt mi leszünk, a rettegett félelmetek, NA MA IS, HOGY KRISZTUS SZENVEDÉSE ÉS ABBAN RÉSZESEDNI, MOST ÁBRAHÁMBUZOMJÁRA KERÜLSZ... NA Ő IS A HÁDESZBA, AZ MAGYARUL HODÁSZ, tehát ő is, csak gazuk volt, ami most erősen meginogtam, és most itt ez lenne az 501. -k lapu,tapló, tápláló?... lelőttek, (igaz a bajtársamat? Ode (nem oda Buda) itt van, UFO-k? -made in Hu? -Woooo... ijjá lett? -vagy nagylábuj? -melleseg, ha fényből? Most a halál, az a föld alatt lenni, és most ez minden ami kenjük be sárral, bizon itt ember, se képe, se hire se hamva... Na ami most... előbb irtó olyan, hogy ha ezen sIratok, nem kerülnek a mi gyere kid,kezébe, de ehez, Emelkedjünk fel az Égre, (UFO) és nemfog senki, nekünk kell, hogy ki meg fel találjuk magunk át? -mi semmik vagyunk sőtt... -ahoz mi kell? -enni kell? -egyél babot, vagy meszet, hogy jönne meg az eszed? Innenn...Fitailom, te nélküled,(lenne halálod, kiirtandó endő andó adó adós, hallod) mi van? 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... A felkelő nap -napok háza, Égi szép haza... Hej minek is él az ember, fájdalommal kisirt szemmel, ha nem lehet szeretni, lehet? 1.: 5/21. A KÉP? CSAK A FÉNY AZ UR, ÉS MI AZ ÜR $$$... ZÜR? Ezt ugy. hogy van ténleg az ür? -most olyanNak tünt fel, Tünj fel már az Ég övén, legszebb hajnal, Óh Égi fény? Mi magyarok, Égi fények, ládd a BbLia iratokba, egyetek fényem, és nem látod a napom?- na most ez a fizikai nao is, az! Hogy hogy tudom a mára álMOM, ugyanis az hogy a Nap Háza, az az ürben van, és nincs mégse az ürbe, az Urba jó nekünk, az Urba, az Urba jó nekünk? Ez rögtön, akik a fényüket nem táplálják, taplózzák, az ürré válnak! -mi van az ürbe, ürge? -a seggit ne türd be? Az Ur (ür) uralg örvendjenek, A sok sziget, a föld kerek. TroNUK örök törvényen (halál) áll, Körötte leng, feleg homály? Előtte tüz, mely lengve itt, Föl perzseli bőssz ellenit. Villámitól a föld kerek, Át át rogyok, föl -föl remeg. Nagy ur? -te ős itleleted, Örökre áll, a lét felett. Te nálad nincs dicsőbb se szebb $$$... az az szép sép, ládd Betsepa, akinek a szeme kék, akinek a szemefekete. Te vagy föld s ég itélet! Dicsőssegged mnden (mennydörög az ágyu jó kilánod az ágyba, a többi,,,) világ, És Istenek ... $$$... fölébe hág? Te kivüled nincs semmi nagy, Nagy és dicső, Te csak Te vagy! Ez Istenért ért, érted? sloMO ...$$$... keBeletek, Mnden gonoszt (gólya torcs) gyülÖljetek.Ha lelketek tiszta, szent,Ő minden rossz közzül, kiment. (ki ment, megmurgyált, Elment (szárazon We serve juh) a repülő, üres az állomás... Fény (fehér fekete ufo? -hogyha bünöm vérpiro (csitt csatt padalatt, bró szarik szék alatt...)fehér (fogát) lett mnt a ho ho ho... (á meg á meg kiccikó) tünt fel az igaz? -felett, A jóknak (jákóknak) a gyönyöre lett, (juhusUK hiukk ... coffolt -abárdöld husod a király éhen ében fekete rukutyuUK mutyuUK a királyUK krotty ritty rotty...) Örvendjetek jók, örök MOR MO MO MO...Mora hegyi hegyek ORGIA? -Föl na hát, Dicsérjétek szuka jércék AI pac pac pac...Dicsó jogát jogarát rat rat rat... retet tetete rettegjetek, előjött, az Ő itéletének ÓRÁJA JA JA JAJAH fekete vonat, elvitted a páromat... AJAJAJAJJJ... Fita az állatoknak nincs büne, azaz tudnak PÉNZBEN GONDOLKODNI? Kjérdekel, tudják hogy ők állatok, és miért minek vannak? --- 2.: Wotty... már régen uki be kezdés, (fita most ujra kedeNUK?) na az hogy te meg en (MAGYAR RULL RULLER) gondolkozunk, zitt apuék, pitim, gondolkozz...na most tegnapis az idücsém,én igy nem beszélek előtte, ami most én aBbliAI iratokat, ládd a örök hatlalMOM égen s földöng, hogy bennem magyarszüleink JézimMaim seggit, szerElme, zerintem az egész összes valássok ÁLMOK, na te látod, ládd engem a tekóba, hogy én tudom mit GONDOLT SANYINK, sose többet nem analizálahattam, az iratokat! (fita ma is az van???) _aztán nem a tanár szavaival, hanem a köjnyszvaival kell felelnem, hogy mit tudok? (fita nem hanem amit belém belmebe vernek???) Na amit mára, azt is csak gondolni vagy ölni, ládd sehol, eföld kereksegén te nem beszélsz hanem kutyaNUK ugathat, PÉNZ BESZÉL???????????????????????????????? + ? és te leszel a párom?-nahatod a zseggem télen nyálon... nadon fida, mig Bizánc sánc, addig a magyarok a görögök -karák szövetseggesAI valának, mikor nincs sánc? -nincsennek magyarok? Fita,az öcséimet, mert ők vannak a legközölebb hozzám, na most velük tudtam egy hete kb, kettő, ugy találkozni, hogy abzulu ultikullu, nem tudnak magukról sem semmit,(az idöcsémmost men az Arany városba, és várja a világ végit? -na kisöcsém, meg hogy haz menek? -na az a szeretet, és az örök magyar MOM? -jaja JézimMarim seggit? - hanem mint egy fél tégla, most mindenki a sáat KÉP zzz... mennyte, zöld, zeLében ébren?- az az hogy mint egy robotUK? Figyeljáték jáccok, magammal? 2.: Tróha itt miden (ha a szagát érzes is) ami husuk (nem az övék, mert ők angyalok -őrdögök -de sloMOék monya?) érint =halál!!! Na amit a magyarok, ember? -most az álmom, hogy mi ténleg szikrák vagyunk, és most... talán megprószÁlMOM? Fita, a szeretet abcuzoo... fiteljatok az állatok is tudnak szeretni, akor is ha csak a husosd (xexxeltessék xex xex xex...meg nagy neved?- jöjjön el már orszáGOD vagy királysáGOD...na messia szija...gyrek már mert a kiválaszottjaid, végbele kezd kiunt kalimpálni) ládd a hüllők -hidegvérü állatok, na most azok ténleg GÉ pipi...a hugysaVad szavad szaGOD mindennél na meg a kövérjed red vagy fehér lett mind a hó hooo...? Mott az hogy... az ami a nap (nép -népek) háza haza... először az ür, fita a kiválaszottak elől, és azok a kiváltsegge$$INK, SINTEREK< zitt az egész ürbe hágok hüBelüvanc... monduk ettől a pinyalattól,ti ti ti ... tá tá dá,a tietekéból, amit szint a BbLia, melleseg mndenki ALLÁH TUDJA TÁMPASZTANI AZ Ő KIVÁLASZOTT -KIVÁLTSÁIGE SEGGE IGAZ-A-G-I ÁT? Fita tegnapra a macska karma? -karmulásuk? na fita, a lehullók, most vegyük ogy mint fény -energia, vagy PÉN? -NÉP? DE PENOPILLAH ÉS FÖLÖP ILU? Nincsak a görög kara mitológai, fél GOD DOG, FÉL ÁLLATOK? DIETA DIÉTÁJUK? Zna az ür, az egy sötétség végtelenséged, ládd milyan nagy lehet az ür? -végtelen! -a Tóra iratokba, figyeljad, senkit nem baxxatok, és neked nekem jogom van, hogy most ezt és ezt, ol vas? -gondolod? Na van a nap, az köröket csinél (furr) az ürbe? -nem tudtam...pontosan, mert nincs az ürbe!!! -fitre mi se, ha mise ti se?) Most az a pont, monduk az Index hu? UFO-k? -made in Hu? Whooo... mi a nappal ugy, hogy az karajozza... értem, furja elől, azaz monduk, ez mégis mi? -miEeee... na milye van neki, szöszi haja van a fején? HannaH ha ... mit adna ha ha ha... Innennn... fita az álMOM, az az ogy amink van, az a fényünk, na most kié a föld? 100! -betelt a pohár sőtt... kicsordula... ... oááá... fita ez a nap körök háza is, az!!! Emlékeztek Draibk Jancsink, A felkelelő Npa Háza?-Szabad Juhturóspuna-szára,kloákkája kaja CajuNUK a fő kaja osztó?- na végr is tátongana, tunda beszélni? -7 nyelven? -neked van 1 mint a lunak? ...ttps://www.coasttocoastam.com
UFOzzuummm... miEeee... Ha aha, a multat alTata végKÉP elfeledjuk NUK?-töröljuk, mi semmik vagyunk, minden leszünk, eszünk? -jaja anti semmik? -ha voltuk? -watt? - mi voltunk, ti lesztek? 4.: Kávézzuummm... az előszele az álmomnak, hogy vagyok a multukba, azaz hogy lehet valami-vala ki, a multba? Zitt nem akarok körbe bögre, de mikor 28 éves koromba, na a halál az az, hogy ha ezt, csak ugy, hogy a testem, megszüntetem, megölöm ( na most miért akarod a másikét, mert szikra veti, az nem lehet meg baxni? Dna az ugy, hogy egy szivrohmba meghaltam,( felesÉgem látta, de fizikakilag halot voltam) na most a testembe,nem hanem csak ugy nézne ki, de a testünkbe szellemek vannak, akik... én már feladtam, de ők nem, és ez az... hogy nélkülem a testet nem tudják át venni? -üzemeltetni? Na addig a pillanatig ment a verekedés,ming egyszer csak icckiri, ellobbantak, tehát el tudtam szakadni a testem? Fita, az egészet, hogy a 20 hónapos kis unokám, beteg lett, és most hogy lehetne, ládd most én is, ha lehetne, erővel megtartanám hogy a testét ne hagyja magára? -na most, ez ugy ahogy van, borzalom, és miért nem lehetne, megtalálni ki innen az utat, a MAGYAR OK JELEN? Ami engem, hogy most a szeretteimet, ládd az az a családom, akik MI SOSE HAGYJUK EL,SE MAGÁRA A MI TESTVÉRÜNKET! Ez meg van a BbLia iratokba is,hogy veletek vagyok, a világ? -ohhh... 5.: Tröha most tüzetesebb meg figyelem, mert az aki vagyok, az mindent tud,és ha nem? (fita az itt az lenne, de fideLITek, most is szoritom a lukam,mert ha ezt megtudjátok ti is, cókolhajjátok a kipufogom?) Na most, ezt ugy, hogy ahoz, hogy megtudjak valamit, azt csak ugy, hogy álmomba, mert ha itt, sötétek vezetik a világtalant, akkor mi van? Na vicca, hogy mikor bekaptam a a aaa...M15 megint beavatkoztak (de az idót is megtudjuk állaitani meg vissza is, ládd a órát vissza pörgeted) és pitim, olyan nagy dolgokat fogz végre hajtani, mint soha senki, és ezt nem nagyon hangoztattam, mert én csak...magamnak, ugy hogy monduk én egy kis kertész legén vagyok,és mindenkit üldözök kinálgatok, ki eszi meg a csressznyét... fekete a meggy is meggyesi,de málna mállna a szádba...de amiért ide be ugrottam, na ufo, amit most is hangoztatok? -Harangoztak? -nem a fülem bimm bamm bimm bamm... nekünk nin olyan, lőttek? Volt egy film, hogy a hungárian nácit ( rá fogták)üldözik, s bemenekül egy muzeumba,és van egy kép, ahol az illető pecázik,és beugrott a képbe,vége! Nincs hungárian náci, nincs náci üldöző többet,vége! Kérdezem, van több? Na nállam, ha tudnák hogy mit meg miért meg hogy gondolok, most magam elől is je hova menekulok?- fogjanak meg fo fo fff...Fita a multba, a rég multba,vagy a jövő, de most miért nincs jelen? Ja van, János jelenések? 6.: Na ma nem jutott eszembe, az idöcsémmel...addig mig én szeretlek, ládd a mi SZÜLEINK a mennyekbe, örök szeretnek bennünket, na most az az, hogy addig mig szeretnek, vagyunk, és most ha nem is tudjuk, konitjuk hogy az hogy Isten szeret etet, most a föld alláhukk? Vicca, mikor emlitették mi lesz a két öcséddel, tiszta teljes olyan őrület, hogy vissza lehet menni, s itt csak az, hogy ott is kerestem a halált,(van más kiut?) és most nevetve,vissza bujtam, egy lukon a puha gödörbe, és fenhagon, ma is hallom, nevettek, na most az!!! Zitt most voltam, nem rég a Hádeszba, és az most is abba vagyunk, tehát egy olyan mint a föld egyik oldalától a másikig, egy föld alatti alagut, rengetek elágazó barlanjaival, és ott... akiket teremtettek, azok mind a Hádeszukba, kerültek,de msost is ott vannak, azaz ez a testünk, elföldeve, lehetőséget ad a sötétt teremtett (hanGOddal ki a hang adód) szellemüknek, hogy nappal is, de ez az, hogy ez egy növényi -állati ültetvényezés, és a sötét teremtett szellemüek, (csak azt lehet, elhitetni, azaz akik...valóban gondolni ölni, itt nem tudja senki se hova gondoni magát?) igy jutnak energiához! Még, amit akartam az idöcsémnek, nem jutott az eszembe Na fita ezen villogások, ládd Zeus men az Jewrusálom utcán, azért jöttél meg megölj bennünket, holott halál nincs,azok már átpártoltak?- tollatnak gőz gázpüfgészetitovalöködők, az hogy olyanok vagyunk, mint amit hologram, (most apuék, nem egészen deee... ha lu nincs?) na kétsegtelen a sütéteknek is van magja, csak azt a BbLia is coin -conkolyok, azaz a PÉNZ IMÁDÓK! BÜN TETŐK BAN KÁR OK! Naccóval, van a magunk, maguk?- és azzal fel rezzgünk, és akinek fénymagja van, az a napra is ki tud jönni, a föld alól, az a testünk, ami teljesen le testtel, de ők is, csak azzal ami nekem az a fekete (angyali) testem,nekik csak az van, és azzal rögtön, ládd Wampirós filmekbe,csak puck, na most marad valami, ami én szőröstöte a légynek, légy ne légy, ha nem hiszed gyere nézd meg! Innenn...fita csak KI GONDOLNI LEHET, LÁDD HA TUDOD GONDOLNI A MAGYAR NAPOD? JÓ NAPOT, VAN NEM JÓ? 100! - oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Ha aha, a multat alTata végKÉP elfeledjuk NUK?-töröljuk, mi semmik vagyunk, minden leszünk, eszünk? -jaja anti semmik? -ha voltuk? -watt? - mi voltunk, ti lesztek? 1.: 5/20.A KÉP? Ha a multik KANK -_BANK barkácsuik csAIk csajuk, vagyok, gondolom? -gondolkóDom, van kalapja nin? -va? -az "én"? Előre, hogy 1984 Julius 4.-re, szellemek vagyunk, és az ami a testünk, teljesen megegyezik a föld anyagával egy! -meleg ágy ágyuk? Fita, ha magyar RULL gondolkodol? -koDom? -Élek a szavak vak? -vaker értelmén én? Na 28 éves koromba, meghaltam, és nekünk magyar ok? Zitt amit akarok, hogy a mi az hogy kuics kérdés? Fita, az hogy orszáGod 0 tok? -han god AIdo tok? - do re mi fá... Előbb... akkor leritam, ill. -később, mert ugy 1998 s a kis felesÉgem, vett egy szar számit? -mit számit itt, szám itt? -nem a lukam 0? Ami megmarad, az a testvéred, amit mit, mit meat, a husod maradhat csak? Fita, mert én irtóra rühelek a MULTUKBANK? -VAGY A JÖVŐ LYUKUK BANGGG... NA MOST AKÁRMIT KÁROGOK, ANTI SEMMI? IAN? Fita, mert tegnapra, hogy az ami fekete satirozások LÁSSUK? Na a megoldás ha valaki a JELEN ÉN? -VAGYOK? NEM!!! -MEN!!! DIFITA DIZZY DISZ IDA? A gondoLátom, atom MOM? -nem adhatom oda, na ezt nem itt, a sÁrUKbank ganék -gének, Jere mi ás, sirAlmAI? Fita, az hogy gondol -ko -Dom? 2.: Na az hogy TEST VÉR ED? SZEREL ED? ELŐBB MAGAM? KÉSZ VAGYOK S EGÉSZ, AZ ÖRÖKEGÉSZ SZAMARA, azaz mikor fellszáltam akis falmumba, a vonatra, s anumapum kikisért, és $$$... 5Évike? -anum lesz abból 10 is, na 1990 -beng se adnak utlevelet, csak 1999 -beng, sikerált, és anum: vagy ember lesz belőled, vagy megdöglesz, na a NŐK? Most, a kis 20 hónapos unokám, hirtelen 105 fok, Frnht, láza lett, kinba lett, és sirt, és a fiaim is vele, ami az anyunk? -na én is, másnap, hogy mi mi mi... erős kis kölyök, és meggyógyula KIGYÓ gyula? Na most, ezt a fiaim már ugy trinégerek, hogy ne haragudjunk, hogy ők nem olyanok, mint azok a gyerekek, akikre a szüleik büszke lehet, és itt volt az, hogy ŐKET SEM FOGADTJÁK BE SEHOL, JAJA CSAK A SEHOLBA? Zna a kis unokám, most NEM AKARJA HOGY LÁSSUK HOGY KINBA VAN!? (elbujik, meg eltakarja az árcát, fiteled Ivike? -nagy macsak lett a lába köze, eltakarja szem érmét) Fita, irva vala, hogy olyan OK? -nak nak nak...kell lennetek, mnt a kis gyerekek,másKÉP? Az első, hogy a magyar gyrerekéink kid? -gyere kid, de olyan hogy MAGYAR SZÜLŐ SULLY -IK, CSAK AIIK KAKÁIK, ÉS KAKAS BATIK BUTIK? MOé BOTA BOLTA TE BUTA DEBUTA?, AZAZ A HAN GOD,ÁBRA HAM HAM HAMIAIKNAK ADTA A FÖLDED, azaz a testünk, csak föld, és benne a csiRÁjuk? 3.: Élni él ni? -a sza vak értelmén, gyermek vagyok az ő ők kebelén? -a belükbe? Na fita, a föld belibe ami az a HAD ESZ? Most mikor a testem azaz porhüvelyem? -elhagytam, ugyanés ezt elhagyni? NEM LEHET LEHET? Az hogy magam? -most csak a szeretet marad, ha a testünket véglek el tudtuk vagy NUK? -hagyni, de maga hagyni? Zna az első,hogy teljesen tönkre TŐKE zuztak a LEVEGŐBE BENNI -EK? -ZITT AZ HOGY LEVEVEGŐ, TE NEM VAGY, ÉS NEM IS NYILATKZOHATSZ MEG? Na az első ok, hogy egy kis pénzt ősszevágok,AI ami semmit, sőtt, ugyanott vannak itt is a levegőBeni Ben Horrr...az él lo (lóvé lawuk) vas ut uk? -mint ennek a gollóbisnak minden pontjába, ami pont ott a pont, ládd te meg a MULT? Hol sirjaink DOM BORULNAK? -na az az zzz... nincsak a föld döng döngetőké a miénk? -belseéjbe gyomrába vagyunk? UNK? Fita,ezen iratokat, ugganés TE MEEG ÉN MAGYAR OK, TESTVÉREK VAGYUNK, és azt te gondolod? -nincsak rögtön gond ol ko Dom, az azonnal vagy a viláGod bank? -vagy dog, dög vagy? - és most, ha jó akarnál lenni, csak jó juh husuk hukkk...? -a hasukba banggg... mi van a valetodba? Na ha a multad, fiteljlal nem a SEMMI TÁKÓ? -CSAK A TÁKOLMÁNUK? GOLGOTÁK TÁKÓK ÉS GEREZD... FAKERESZTBŐL VAS KERESZT... -ANTI KRIZANTI SEMMI? CSAK A PUPUJUK NUK? Fita, apum, attól félek, elveszel a magyarság (UNK, ezt én gondolom hozzá) szamara iá iá iá... Fiteljal, a gyerek az még őszinte, és az hogy kinban vagyunk? -lehet, de a kinunkat megbocsáss... na most, mi az hogy jelen? -jelem? -jajj a szivem? -igen, vérzik! -egyet, együtt érzel velem? Egy érzületben, ma szivünkben egyesülünk... gondolNátok? Innnenn... na a kiNUK elől, jaja Krati, kin kinba a pricsi... ha a multuk? -multunk? Na da jön a dicsősz Ég? -csözszünk? -jöjj hát velem és csossz... 100! -oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Vissza az Édenkbe, tererülj asztalkánk kán kán kán...kéne? -táRULLJ hazám hazám te mindenem MOM mmm... 4.: Kávézzuummm... a testünk, az a házunk, mint a csigának, most ha temptlomuk? Fita, nekem nem lehet ellenségem, és most a felesÉgem, te csikkenebb vagy mindenkinél, ő csak utánnam nam? Most amit mára behoztam, hogy miért van itt teljes tökéles tudatlanság, ami rögtön, itt ami nekem kell, te tudsz valamit, adni, ami kimondottan fel világositás hall áss láss? Na le a kalappal az ásatások előtt, de azzal sem tudtunk meg többet, semmit? Na az ür kutatással sem, mert előbb...Nem tettem le a szerencsétlen ember? -társaimat, hanem itt valami olyan, hogy mi lett? Egyáltalán, csak egy szem meg szikra, ami akik látÁtok Égi Tüneményeket, Balatoni Lorrejany, szőke tünemény, bámul a világ, amere mész... Most én állandóan, most is csak arra gondolok, hogy magyar szabad vagyok, és itt félelmetes,mert monduk én nekem, az hogy magyar vagyok, ha nem lennék, lehetnék? A öngyilkos rohamaim, hogy az anyagi dolgok, tejesen lenyügöznek, és azt megoldani, egyedül KÉP? -Na mikor cirkuszok voltak, akkor azt gondoltam, hogy egyedül vagyok, nincs senki, és az legalább olyan szar, mnt most hogy lehetne nem lenni? 5.: Az ami 28 éves koromba, most teljesen, nem akarok gondolni se, na most, megkérdeztem a legnagyobb ismert hires vallásos nagyságokat, és csak elalszol? -a halál után nincs semmi! Fita, a fiaiam, szintén ugy 20 évesek, ezt sehogy, nem csinálják, öngyilkosak akartak lenni, az idfiam, kiugrott a kocsi ablakon a Fwajn, ugy 60 Miles, 100 Kimtr? Fita, ki az aki akarja gondolni a jövendő mondókat, a BbLia meg a több végidó -jóslatokat, te nem kerülnéd ki, ha lehetne? (na fita, csak találkozás van a a aaa... ami magyar fényvérgén JézimMarim, seggit, Isten seggit) Na most teljes ugy mondom, hogy itt cssk egyéni kutat ás lehet, Jövel az élet vizéhez izé izé Jééé...zzz...de zamatos, na otthon, mindennek még mikor kigyüttem jó ize vala, a viznek is, mág a pösti csapviznek is! -magyariz? Fita, akik szintén ébredeztek, akkor az hogy halál, nekünk,a magyaroknak nincs olyan, gondol lát? Na most megint semmit se az mára álMOM? Fita, azzal hogy gondolkodom, az az hogy senki de senki nemtud gondolkodni helletted, és itt van az Isten! Zna most, itt az ember teremtésével,az Isten? Közbe, most a fénybe valék, azaz ez olyan, mnt a HEÉ, Hé Ifju hepen to see, de most bqtiful girle in the world... Fita, az az örök felesÉgem,és én látom!!! -azaz gondolom mmm... 6.: A megoldás benne van a megoldanAdóba, Gardiusi csomo? Na fita, ez egy mestersegges con klotty... ami most...ha bele jövök, de most nem volt az a ÓRIÁS FEKETE JAMBÓ ALATT AZ A FEKETE NAP? Zitt az iratokba, hogy ha ők nem mehetnek be, akkor senki, és az szived ajtaja küszöbén állnak, és oda rottyolnak? Na fida, az hogy nem lehet a másik magyar gyerekkel, bárákozni, ami ugy a vallásos mint az ataista kommunista szülők, meg tiltották a gyerekeiknek, hogy nem beszélhetnek velünk! De az általánis ugy 2 vagy 3.-osztályba, kifeszitettek, az összes fiuk, és be akartak szarozni egy hosszu kóróval, és nem tudtak hozzám érni, na most is érzem a szagt, nem vicc! Momduk itt abczulli ultmuka fuka az ellenkeccke kellene, azaz... na azért volt macska karmolás meg szar, na az is büdös, mert itt...ez bitta hogy egy olyan valami utánzat, és itt az hogy FÉLJÉL ÉS IMÁDD ŐT ŐKET? -azok a pénz nyomók, és most a a aaa...na vicca, a testünk, az egy ház, egyház? -na nem mert Isten temploma, ami lufa, az az élő természet lenne...és a gondolátod, nem mert azt meg onnam, lád Ivit, nem hanem Lilit, azt sem, mert nem baxunk? Fita, ezek az hogy GOD DOG? Na itt sintetika -artifika-robotika czibrrr... azaz itt szellemeket, azaz szelleMÜket, hogy monduk, ténleg a TEREMTŐ GÉPEK? Na bele se bele? -kezdtem, ládd a szeretet, az örök, és most hogy szereti őket, ládd az egytlen fiát (AI) adta a büneidér dér? Deres már a határ, őszül a vény betyár...fita itt az ami ez, itt midnen con klon klotty...tehát ami Michiu Kuku kukukkk... Innen, fita ha te tudsz a napfényre gondolni, te ember vagy! -vida, az örök egész! -na egészsÉges, jó egészséget! Jó napot! 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Vissza az Édenkbe, tererülj asztalkánk kán kán kán...kéne? -táRULLJ hazám hazám te mindenem MOM mmm... 1.: 5/19. A KÉP? Vannak a fekete karmolások, az az hogy az lenne a titok? -ami most lent lent lent... az itt a gazdagok és szegények hogy világ ok? Zitt tegnapra, hogy az élő -biológiAI?- világok, aminek telitett (egész) fény van, s nem lehet azt modnani hogy a naptól van, hanem minden az ember? Tróha az ami most hogy embert? -teremtsünk embert? Azok a fekete (karma) karomolásUK, ami most nem ugy, meg azért, mert te názi? - fita, itt ha megszünt a kis bagázsiAIk, azaz zitt gig azok, akik teremtsün ember, a mi hasonmászunk...(kigyóógyik ok? -gógyiAIk?) fita hogy féljed és imádjat őt őket? -ugyanakkor egymást szeressétek etessétek, az az hogy csak örök egyén,(egyéni s Ég, mindennek mindenkinek kell legyen saját tere fere, az emberek saját világa napja) egyen? Zitt most csak ugy hogy miért nem égetnek meg bennünket, a napok a csillagok, és miért ég el, megöregszik (rohad) is égés? -a (nőne) testünk? Fita, itt most én is pislogok, és csak akarném tudni, hogy magyarIsten gatya kor-comból mi ki ki mi ki MO? Na fita, már az magyarIsten kacaja, kel köce, kacagány, nem tudod mi ki vagy? Nyisd ki a szemed, és a fényem, beláradt (fite csak BelErek ((csak amit ő ők KÉPzelnek, MOricki alma, pénzelnek!!! -olajoznak? Lajos, a tököd olajos)) -BewarlyHILL -SioNUK? -sifoNUK?) nyeled? Szemnek szának ingere? Mot vissza, hogy vannak olyan gazdagok, akik jótékonok, de azonnal, a pénz nyomók meg kontrolLerjeik? -fita minden álom, és van az ami ládd... 2.: LátjÁtok Sanyink, Óh természet dicsó terTÉRmészet, (Börtonéh éj ébül épül?- magyar szabadul sas lelkem, ha a rónák végtelenét, látom?) mely szem? -fit az a mag is? -mag szem mag? -mi ki MO Maxi MOék? (fita, itt hogy egyesek mit olvaszTank ki az irásokból, az ő dolguk, de nem vagyok az ő világuk? -ba baba, az enémbe, de apuék előtt aha a mienKéne) Tróha tegnapra, hogy az élő -világ ok, azok csak örök telitett fényben élnek, (dádd ember, legkisebb egysÉg és az örök egész fénye benne, lenne?) és minden az ember -mag -szem mag központ, amit nekem... Amit meg akartam tanulni, azt amit az apai nagyapám, akinek a mestersége kertész vala, ládd nekem ufo? Hogy ma is, az ami itt? -fita mert csak gond al lát, vagy gondolator? -jaja a Thor filmek, na meg a többi, ami ez egy szintetiika -aratifika fika? -robotika s cziborGÉ? -angyalik hiererchia, na msot csak KÉpek Gépek, meg faragott szobrok, és beteg el képzeletek, ami a élő világoktól -természetes létezésektől el s ki szakadás,(kiválasztoták és kiváltseggecskéik akiket mi ki MO, ki vaálsztotta ki őket???) ami rögtön az ami halál ok? Fita, itt az hogy JerusÁlom, minden álohm és mindenkinek van egy álma, ha nincs akkor az a karma, azaz most egy fekete papiros, és azon macska karomolások, ami most az ami nem fekete, ládd azok az irás tudóAInak, akik a szent BbLia SteiNUK sava, fitlerjunk, juk, juhukk... szaga? Jéshusuk? -vagy jé zzz... zsir tornyok, meg hus hegyek völgyek között, zzz...zakatol a vonat, én a legszebb láNUK közzül téged választalak? Egy a jelsónk (hátsónk) áldás béka, állj közzénk és harcolj érte, hetyek hölgyek között...AI pac pac pacal UK vagy, pacalod kivántatod? 3.: Zna az ami a multUK, meg a bögyő LUK UK? Ez az. hogy az hogy mi volt, és mi lesz, olyan nincs! Mi az a mester, és mestersÉges? Zitt most... fita itt rajtam kivül, senki nincs aki ezeket meri piszkálni, azaz most... zitt tér has hass... na az hogy GOD? - itt az hogy van magyar ok? NINCS!!! -ami van, az az hogy amit az iratok, nincsak ma is, végre most van egy pár csemege fánk, és gyütrelem, mert nincs viz! (nincsak előbb, csoda kszörnyezetke, na most csak a FÉNYE ÉGI TESÓINK KAL KALL?...ami itt van, én az vagyok, amit neked kell tudni, kis magyar ivadákuk vagy KUNK coNUK kuNUK?- de nem kuncoghacc hacca Cszaré hacc hacc kacc) Na most, mindent akik teljesen SINen vannak, na az ami a próféciAIk, azok most az hogy vannak a iratok, és azon macska karmolások, az az hogy HISZÜNK, hogy sorsunk, jobbra válik, és most addig, ládd itt vagyok, és nem vagyok senkinek semminek az ellesÉge?- ha figyeltek a királyi popsáGOkAIt, na meg... és örökké örvendenek a győztes seregek, ha azt mondom, ládd nem Jéshusuk, ami ládd hogy lett az emberből birka bőre? -ki mi ki MO az őre? Fita, mindenek előtt van a HUN GOD!!! HUN GAR OK, MAGYAR OK? Na mott... ezeket amiket ide be villogtam, most azon is tul vagyok, hogy most az hogy a halál árkAIba átok, mert akinek van szeme, mag .-magja, napja? -anja -apja? -fita, itt annak a fog alma? Fita hogy ho ho hooo... Jézus az ut, az élet, az igazság? -látod a napom pom pom ufo-m? UFO-k? .made in Hu? -Whooo... Innenn... fita gondolkoDom, vagyok, de magyar RULL, rulLer? Mindent a belükbe, semmit a szakszarvezetŐikbe? -Elől ül a masiniszta... 100! -oááá... ... Michio Kaku... az ami az abszol UT Öltomátó Náto? -benne a biolgóia természetbe eleve? -nincsak ezek nagyobbak bak? Buck Ferrenc meg Buck Rodger, New Chigákók doberdók? -erdők? Fita, ezek akik nekik csak a PÉNZ NYOMÁS JOGA, MEG KONTROLLA na most, a nagy diszNŐ hülyaguk elpukkant volna, na meg BBRita, nagy bunda bugyia, lebeg az atom felhőik felett, vagy alatt...MOricKajuNUK fssa a WC falat...
UFOzzuummm... miEeee... MOM nem volt nem lesz, hanem örök bennem (bennünk) van, van belünk? -vagy látom az embereket mint fákat? 4.: Kávézzuummm... Tegnapra hogy a teretmtés, az örök, és minden ami a Nappal fénnyel, az is, és hogy jött ez a a aaa... ür zür létre, de látra, na meg latrok létra, minek van támbossva? Fita, ha kezdjuk felismerni merni, de előbb magam -magunkat, mert itt el vagyunk, alélva? Mott a teremtés, ugy nézne ki, hogy vannak teremtők, és azokat soha senki nem látta, láthatja, se a hangját GOD? - a hangod lenne? -azaz möst itt van minden előttünk is, csak embere válogatja? -vagy emberét? Ezt otthon, sőtt nagyrészét,otthon hallottam, meg beszélgettünk, de mint kis gyerek, hogy mi lesz, hogyha nagy leszek, na ahogy az apai nagyszüleim éltek, én is, meg most, ha lehet kapcsolát az hallhatatlanokkal, akkor az, mert azok mindent tudnak? Hogy vannak akikkel tudunk erről beszélgetni, az az... hogy azok ha nem tudják is, de az ÖRÖK ÉLETÜKBEN vannak, és most az, hogy miért nem lehet a magyaroknak megtudni, hogy mik kik mi ki MO? Most az hogy idő, itt az hogy akik az időt meg forditották, van? Sóval, ezt apuék, hogy az ür zür akkor kezdődött, ládd ezek a kezdetüktől fogva, nem azok? Na apuék bitta, hogy azzal hogy teremtsünk ember, azzal azokkal kezdődött az zür és ür? -mert embert teremteni nem lehet! 5.: Most lehet hallani, hogy az angyalokat egy fokkal magasabbra is meg az emberek felé teremtődtek, azaz itt az, hogy akinak fénye van, abba örök minden benne van, és az csoda élő fényvilágokkal veszi körbe magát, és azt meg próbáltam,de olyan hogy most ember? Fiteljuk meg a nagy zür zavart, mert talán a zsidók az a része, akik sehogy nem foGADják el a juhust, hogy az Jésushi, és ha te az nem eszed, iszod a vérét, te nem mensz be, a mennyük be, azaz ha majd, meg volt,várhatod hogy jönnek? Zna az hogy amit tegnapra, hogy akik embert akarnak teremteni, ládd a BbLila iratokba, JésusUK, én mondom, hogy ti is Istenek vagytok, na most, ezt senki se érti, mert itt UTÁNZÁTOK ÉS MUTÁNZÁTOK vannak, na meg mutáciAIk? Zitt trillió kérdés merül fel, ugyanis miből teremtettek, ha most nincs fény? Fita, amin szánkázunk, hogy maga a teremtés, az örök állapotos hellzet, és most valóban, legyen szavÁra lett, s lőn világosság, ami csak az van, és az ugy is benne van azokba, akik vissza tudnak járni álmunkba, munka? .-haza? -az az, ahol haza szeretet van, azaz kezdődik az M EM LÉ LÉK KEZEK? 6.: Ime a hellzet, olyan a fény gyermekéinknek, hogy most elmulik valami, ládd itt minden elmulik, ég és föld elmulik, ja mert NEM AZ FÉNYES ÉGEIEINKKEL, ami mi is MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖSÉG, na most én az vagyok! Na ez egy olyan gödör, hogy ebből kimászni, na az a a aaa... GONDOL LÁT, és csak az az ember! Zett itt hogy mindenkinek saját termő földje, és körbe...fita, ha most vissze mennünk, ládd vala csoda kértÉszek a magyar ok, a mi szüleink sully...na most,mi a fények fénye vagyunk,ezt láttam mára, és csak örök boldogság van, örömök, vég nélküli, azaz ...zegy gicsit ládd, voltam fen a FENYVESEKBE,ÉS A FENYŐFÁK FÉNYE, MEG KORONÁJA AZ ÉGBE ÉR? Ez az hogy a NAPOK A CSILLAGOK AZÉRT VANNAK, HOGY NEKED NEKEM RAGYOGJANAK, ÉS HA NEM? NEM AZ ÉGBEN VAGYOK? Zna fita, az álmAIm, azaz, ha minden titok, titkuk, a napra vettetik, na meg vannak a mag vetők, és a koin kojok kölyök mojok, majmok, mojomok, és minek? Só, most akik teretmtsünk embert?-sárból?- de az ő ők képük? -a sötétbe? Jajj idesanám meghalok, házasodni akarok...ides fiam, ne halj meg, inkább házasodjál meg a sötétbe... Hej nokedli hokedli... Innen... itt élned és hallnod kell! Halld mit zeng az égi kar, édes viszhangjAIval... Ha meghalok, nevetnek rám az angyalAIk... 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... MOM nem volt nem lesz, hanem örök bennem (bennünk) van, yan belünk? -vagy látom az embereket mint fákat? 1.: 5/18. A KÉP? Az iratok értelmezése, csak az ember érti! Hogy mi az hogy élet, az az, hogy benne van minden ami örök élet, azaz biológia létek, kertek, édenkertek, s fák, s most csak növényi örök növények csodább Édenrektek végtelene, meg fák, ITT A FÁK AZ EGEKBE ÉRNEK,azaz ahol nincs fa fás, hogy csak a gyömölcs hozó fákra érvényes, hogy csak fü fa virág környezeted az élet? Na van magasabb rendü? -ládd akik angyali lények, karzatok szarazat ok, ki szarik nagyobbat, de fény nélkül nincs élet, sőttt... Most amit szeretnék, hogy az ember, az az örök mindesÉg központja, kiinduló pontja, és minden ember ládd egy fa,de az ÉGIK ÉRŐ, (vagy sarkig) és hasonlit az Avatar filmhez, ami van egy NAGY ÉGIK ÉRŐ FA, és most az lenne, az Alfa? Most az hogy MOM, Magyarországunk-Mennyországunk, az (szerető tő Ő?) magyar ok nélkül, nincs! Vissza, hogy 2018 -10 -21. Most növényzettel jöttem,meg ami mi? Kimondottan, oda, ládd a MAGYAR ÖK TESTVÉREK KÖZÖSÉGE... ami föld nélkül, termő föld nélkül, kóválygunk mint gólya torcs a levegőbe? (fiteljal a zsidókat szér fröcsKölik, nem nézem őket se ellenseg sőttt...szerencsétlen mitn a magyarok? -vagy szerncsések? -fita az zsidók ténleg juh, de ezek mindent juhukk juhuuu...) Amit szeretnék meg láttatni veletek, hogy élő környezeted,(csak a Nappal vagy Pali át bepalizott palijuk lettél ?) az örök belénk van patentolva, és itt vissza tegnapra, hogy akik élettelenek, azokat meg kell látnunk, vagy NUK? 2.: Most az hogy van az MOM azaz a kertek közepin ázunk, van a Élet Fa, az egy nagy fa, amit részletesen láttam, hogy a KörpatkőmedenCenkbe, van a MOM FA, most az alatt van, minden ami élő természet, azaz itt most vannak a folyamok, Zitt most csak MAGyarország -mennyország -ok van, és az élet fa, az a Körpatkómedencénkbe van, és minden a fényben van, azaz most azok a növények... de itt az Élet Fa, ami monduk hogy A FÉNY A NAPBÓL (ÉLET ÉL) NAPTÓL-NAPIG VAN, itt a fa az ember! A mi tudatunk és GON DO LÁTUNK nélkül, nincs semmi, amit te tudz gondolni? (FITA AZ ÁLLAMOK MEG MOST A PACSIRÁTK ADÓS ÁGA? FÁJA, HOGY BORULNA RÁM MINDEN ÁGA?) Most itt hogy GON DOL OL KOD OM? Vicca, ha te nem gondol od magad, maga dal?- al, zitt az hogy mindenki aki van, és aki ember, abba benne van az Édrenkertje, és most van fása, aminek a koronája az égbe ér! Fita, ami történik, hogy általános iskola, és itt emlékezzettek, én a 8 emeleti iskolánkból... na hivatalosan csak annyim van, mert kirugtak minden iskolából, többek közt az összes KGST WARSOW AI PAC PAC PAC...na itt midnenek teteje a BÜN TETŐK, (mi van a zseBÜNkbe, erszenyébe? -a hasába, állapotos,három fnt kokain?) sintetika -artifaka -RobotIca -Cziborg Angyali nyali őrdögös ürdögös demooNUK? -intéz mennek jönnek? Fita, apuék, meg kell marad notok? -mit gondoltok, toko? 3.: Vissza az ÁLMOM -ÁLMAIM AIM? -tegnapra, hogy az ember teremtésénél, egg gizs olyan, hogy ISTEN? Nadon fida, ez jó hogy most szól? -ládd hol beszéltem az iratok, vagy bárki ellen, ami én AKAROM TUDNI A MAGYAR OK (ISTEN E?) IGAZAMAT ZAMAT? Zna most...fita, mi vagyunk a VILÁG OK VILÁGO$$ÁGA DE PÖSZI HOGY AZ ÉN JÉZIM MMM... Most is, ahogy előbb nagymamám ma is szeret, nem szeret ugy senki, de ez men anyumra (nem beczéve örök életpáromra) meg most minden magyar örök csodás JlézimMarim mmm... fényem testvéreimre, akik HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BE SZISZEGJEN? -csak be ne pu?- LEHELLJEN? -lehell betÖLve, nincsak olyan ismerős, azaz... engem azért is lehet csak ugy szeretni, hogy én ELŐBB NEKTEK? -VAGYOK? -DE HA NEKTEK, LÁDD A kimustrált FBI meg CIA-sokk? -ha nem vagy jó magyarnak, akkor amcsinak se! GondoljÁtok, ma is azok? (fita, olyan hogy ellensegg lehet, de most rapitya?) Fita, mert ha NEM BÁNT SENKIT, na olyan 4 éves valék, s apu... állandóan hogy hogy szökött át az orosz (nem hanem még tiszta magyar falvak Körpatkóukrajna, az ukrán nép magyar ok! -sőtt az összes Dunanak Oltan egy a hangja ha lenne?) falvakon (ha elkaptak mint katona szökevény, ott rötöen fejbe lőttek) hogy midnenidók legbravurosabb (Berlinnél áttöri az orosz gyürüket) nagybátyám Munkácsnál, a háborut elvesztettük, Pisa haza kelle menned, és a MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖSÉGE MINDEN, AZAZ LÁDD ÉN AZ ÉGBÓL EGYENEST, HOGY A MAGYAR OK TESTVÉREK (fita, előbb azonnal ha csak Erdély MOM?-kirugtak?) KÖZSÉGE ÖRÖK, MEG VAGY PÖCSÉTÖLVE A HOMLOKODON? LÁDD SANYINK, FENT A KÁRPÁTOK CSUCSÁN, VÉRZŐ HOMLOKÁVAL, ÁLL EGYEDÜL A MAGYAR!? Zna, apu, mi a törvény?- kezet nem emlesz senkire, kárt nem teszel semmibe, és mi az a magyar szabadság? -midnent szabad, de nem minden hasnyál, na most ez én teszem ozzÁtok, ezt-azt neked-neketek tudni kell!!! -gatya korcból? Innenn... apu hogy megy be, az a nagy medve, az oröszjányok barlangjába... 100! -oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Kezdetben? - vala az IGO? -és az IGOLLYUK, testet Öltött vala, hala hala vada, jó falat, szemnek szádnak ingere vala ham ham ham...MO mo mo... 4.: Kávézzuummm... hogy vak vezeti a világtalant, adjuk hozzá, hogy semagukról se semmi, nemtudnak semmit, zzz.... itt, mert nincs bennünk fény, tehát csak a vázUK, és tokuk, és most vagy kimustrált volt robot gépek, vagy az ami mára sejtelmem? Fita, nekünk MOM nincs az hogy kezdet, tehát ha mi akarunk egy csodabolygót 100? -sakkor azt csak meg villantjuk, kész? Először, ezt sokat ufőztuk, és most csak az... hogy az iratokbank, a szent iratok,már baj van! -ládd ha lenne olyan ogy ez szent föld, ez meg szaruk? -fita szaru -vida szurok? -aszfalt, falod? Itt az hogy GOD? -na minden olyan, mi teremtő, ami csak a gondol ha lát, ahogy mondom, látom és kész! -lehetne hogy Isten szavára? -ára? -vára, Wallter fiam jer haza, na apuék figyelmeztettek, hogy kerüljem...ládd menük a sivatagAIkbam, akik az utolósk, elsiklanak, skitörtik a nyakuk, na még LiTt is, hogy ne bántsam őket, ami most kimondottan, ládd a gyerek, JerusÁlom mindenek felett, éjjel nappal a Tóra szavain él, és elmélkedik? Zett az,most, hogy midnenki örök öröm álma ára megvalisitása szabadjára lett engedve, 2002 -2 -22..hogy a Mi Atyánk, mndenki kivánalma telejesitve, ami ha te meg én meg Jézim, örök egyek vagyunk és együtt örök egybe gondolkodunk, és egymás gondolát át bennünk van (ogy tudsz egy lenni az aTYÁNKKLA, NA KIK KIRÉLYUK LYUK UK JUHUKKK...) NINCS TITOK, NEM TOJNAK TÖBBET ARANYTOJÁST A TYUTYUK? 5.:Nana most, ha csak azt mondom, gondolom hogy nincs az az un.- halál büntett, se büntető, most mertem gondolni vége, te ki lettál zárva, a szarbödöNUK klotyók klotyognak gödereikből, most mit eszel, eszelsz? Zna mndent meg lehet tudni? -ezt előbb még nagymamám, minden este olvasta a BbLilát, és most akácos ut, lila, ha végig menek rajtad én, na igen, lehet találkozni örök életü testvéreinkkel kell, és most nemrég, apuék, nemcsak mindent meg kell tudni, hanem meg kell tudni, azaz a fény -honAInkban nincs titok!!!-fita, itt is őrjöngtem,és apuék, gondolkozz!!! -na most, ahoz ténleg Égi fény kell, hogy a Napfény az? Na most, ládd az előbb, mit incselkedsz...ami itt most... FITELUNGA... ez hogy ezeket az villágásokat tudtuk egymásnak villogtatni, ez az...hogy megtörtént, ugyanus mindent látni kell, smegláthatja mindegykünk, tehát csak te láthatod, és ha hiszed, az hályog lett a szemeden vagy mia! Fita, Sanyink, az idő áll, és ha nem születtem volna magyarnak, akkor is az vagyok, vagyunk? Mi is ufo-k vagyunk! Le van van dér? -vengercky? 6.: Na az álmom, őszintén azzal akartam kezdeni, és MINDENRE KELL, NEM LEHET? -LEHET EMLÉKEZNÜNK KELL, és most minden AMI TÖRTÉNIK, AZÖRÖK RÖGZITVE VAN, ami ha most kinyitom a szemem, az vagy örökfolytonosság fény ut, vagy te nem tudhatod meg nem láthatod, huzhatod?- a beled? -na az kigyóógyik a MO? Tegyetek magatok allá, adó fizetőknek robotigavonyitó állatokká... Zitt most... amit előbb leirtam,na meg itt amit ő ők, akik a teremtők töke tokAI, na mármin nagy tokás szalonna? -vagy husos? York syri vagy Mangol Yca? Onnan ahon reggel, hogy a fény gyerekéi,az mélyből felhozták kihoztuk ezt a bolygót,és itt a lényeg, hogy velük, már megvolt hogy hogy keletkezik, meg lettek a MÉLYSEGGEIK SGGE CSATTOG PU PÜFÖG, nincsak az amit conbaszó, na az állatok is azok, és most EGYÜTT... trüha a MAGYAR OK IRÁNYITÁSÁVAL ELKEZDŐDÖTT...nizzitek nem hogy a BbLiAI iratokat kerülöm, hanem valhalogy... MI MAGYAR OK MINDENÜT OTT VAGYUNK, MINT KISÉRTŐK? FiteLITek, ezt kellett volna nyomnom, mnt süket a budiajtót, holott csak kliccs, mert nincs? 6aaa... még egy kis sajt? -málna? Sóval, most olyan, hogy elkezdődik, az hogy OLYAN CSODA VOLT AZ ELSŐ TERMTÉS... FITA AZ BENNÜNK, A MAGYAROKBAN VAN, DE NEM LEHET SEMMIT SOHA KI SAJÁTITANI TANI TANI ÉS KI SAJTÖLNI? Zna maga a 6nap teremtés, már gulászta lácc, az áldozati báráNUK már meg ellett, Betlehembe, buj be a kemecébe? Ólba szóga? Fita itt ami eszembejut, hogy szerintem mi magyarok, örök egész egészÉges vagy seggesvár? -enyám a vár, tietek eszitek a lekvár? Na a kulcsunk vagy kulcs lukuk, kukucs? Mott monduk, most el jutottunk hogy van az alap állas, és most nincs még halál, hanem örökké örvendenek...zitt hogy egymásra találtak a lelkek, csak örök életpárok vannak, na most... fita, Petra, Pitosz? Ez van a Kár? Körpátmedence, pát pet az ut? -most pet rossz, az magyarull hogy arra ne menj, és arról fáról ne végy, hopp egy légy? Fita mert mert a takony habarcs...zitt amit válaszhatsz? Jézim ut, ez az hogy mindenki olyan örök teljes egész mint a MOM FÉNYMA MA KIKÖPTE JÉZIMMARIM, SEGGIT? Fita, a te hangod elárul téged, homoizion vagy homouzion, na most fej vagy irás stbbb...tbccc... Most az, hogy akik a halált választották, zitt most hogy voltam, fita benne vagyunk a HAD ESZ NA MEG A FENE, na akik hellett gondolkodnak, azok csak most is, számit, itt a szám, közös végbél nyilalása,jaja marha, harapj a szarba! Fite, ezt ugy kell, ládd próza? -prósza de nem pro szar? Innennn... fita... te érted ez, Szép virágszál, nekem nyiltál, az vagy? -he nem szép?-pesz, a présölőbe? -konposzt? 100! oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Kezdetben? - vala az IGO? -és az IGOLLYUK, testet Öltött vala, hala hala vada, jó falat, szemnek szádnak ingere vala ham ham ham...MO mo mo... 1.: 5/17. A KÉP? -még nincs, mert a föld sötét -kietlen vala, az, Ur lelke (lelte de lehelete) lebeg, a vizek felett? Ezt már piszklátuk, a Mi is ufok.k vagyunk! Itt a kezdete ennek a bolygónak, ami ma is, azokat a bolygókat keresnék, aminek van vize? Amit fel füllel, a tengerbe akanak lakásUKat, ami valóban, ennek a bolygónak a VIZE? Fita viz vér és szent lélek? kÉRDELEK HOL A NAP ÉS CSILLAGOK (AI_K?) ÉS FÉNYE? Hogy hogy keletkezik az élet? -le van irva, meg világosodás ládd én vagyok a világ? -Zitt rögtön nekünk magyarOKnak van egy degelett bolha fingnyi felemelő ötletUNK, azaz Édesanyánk FényMama MOM nekünk az egyetlen (végszó szó szól) menedéktek? Zitt vissza, amit jobban leirtam, hogy ez a föld föl? -aha föl föl ti rabjai a födlnek, föl fff...te éhes éhezz mint a sakál proletár ár? Most az a része ennek a bollingónak a története ne te ne, hogy kezdetben sötét kietlen vala?- de UrAIk (teemtők ő ők MOé varzsás láss bota te buta, apuék incslkedek velük? (most! -becsngettek) NEM! TE? -lelle, lelke$$ek d0g keselyek, a vizek felett? Nadon fida, az Égi testeket, de ür (ürülékek lélek, még van rajta -benne viz) testek az ürbe, bizon nemcsak mozgatni lehet...Óriási ÜRhajóikkal de maga az égitestek valóban mozognak, és itt vannak azok, amik saját mozgató meghajtó erümüvük vala,amit leirtam, ezzel a bolygóval kapcsoLÁTbank? FITA a gyerek ho ho hooo...BAN KÁR OK? EGY KÉZBEN (sloMOék) A PÉNZ NYOMDA, ÉS A HORORRR...HARAMYYAIKKAL A PÉNZ FOLYÓLYAI KONTROLLA TRA LA LALA LLL...KI A PAD (A PU, DE A NUKKIA LUKUKAIK KAJA) DA? -A DAM MAD AM? 2.: Az előszél, sehol egy fel emelő ötlet, egy szikra se szikrázhat a szemembe, de Golgotán, láttalak egy záp napon, jött meg a folyásom... na itt kérdelek, miért akanák el hallgatani a magyarOkat,és nevünket emlékünket, fita itt először aki nyelvel? Dfita a MOM Édesanyánk nyelve..azaz monDom MOM, nekünk FÉNY MAMA ÉS FÉNY PAPA, AZAZ FÉNY MAMAATYÁNK VAN CSAK, ÉS MI IS SZIKRA VETI KIS GYERE KID? -DIK? TÖKETLENKEDIK? Mot hogy a HAD ESZ ESZTER TÉR TEREK? Mot ez az, hogy KIÉ MIÉ MOÉ KÉ? IROKÉZ? -MO MO MO... na fida, mert most... hogy a HodászUKba, minden ami a föld alatt, az az!!! Most hogy HEÉ -IM? -hogy kell legyenek közötTünk (Tün fel már az Ég övén, aha UFO-k? -Hu Wohohohohooo... látod magad) magyarOk olyanok, ami még derenGÉNe? -na a fény az örök, ugy is ($$$...) hogy egy fotonba, mib midnened ed eledeled leled lelek, kellek, az örök fény fényesÉge benne!? -gondolod?-gondol lát od?) NEM! -ami itt nekem, ládd ha beteg?- lett valaki valami, MENJ BE A NAPBA, és azt a nicknevem azonnal törÖLik, ami fida dzsida, zitt a BbLia iratokba is, semmit de semmit NEM TUDNAK NAK NAK NAK...MAGUKRÓL, NA A MÁSODIK DIK KID HALÁL, HA (tudhatnék?) NEM IS AKARNAK SŐTT??? AZ IGÓ TESTÉ HU$$ HU $$$... HU$$A U$A VAGY RU$$IA AI ÁBRÁM? -NEKED ADOM A FÖLDED DEAD GOD DUK OD, A HANGOD, HU$ HU$ HU$...HA$ HA$ HA$$ $$$... 3.: Na az álmAImat, a legtöbbzör csak körbe bögre sárga bögre görbe körökbe... amit most mégis, mert volt olyan, amit a legutóbb...fita szinte minden olyan, amit tudnunk kéne kéne, TIT KUK S HA MÉGIS LÁDD MOST...NUK? Nadon fida, az Égieink, és MI IS AZOK AZ OK VAGYUNK! -na ezt ha te beszÉlsz magyar RULL? -ezt cak te tudhatod,és senki ezt neked, beléd verni nem tudja, tudja? Fita, hogy te NEM IS KÉRDEZDHECC...am most amit Ő ŐK MOék ADNAK ELEVE LEVE ELEDELÖL? Fita, még otthon kis ingó bingó tinkó porba fingó kis gyerek valék, és mi éjjel nappal a családom (MOM) ezeket beszéltük, és te a TEREMTÉS ELLÉ, azonnal elvitt az ördög ha te csak most...na mi volt előtte, ami te a BbLia taNUK elé akarnál kaparászni? NA FITA, NINCS OLYAN TITOK, AMI KI NEM PATTANA TANA TAN, JAJA 666... feneketek csak, pattoghat ha ha kaka bang BIG BAN KÁR KÁRÓK KÁRÁLHATNAK CSA CSA CSA...Fita, a EWOLUCZION, hogy az állatUKból, KirárályAIk, na most akik ÉHEN A KIRÁLYAIK? -azok angyaLUKká CLOkáká klotyog klotyog666...SAMUK PÁL OTT MEG ITT A SZÁD? -TÁTONG CSAK KÖZÖS VÉGBÉL NYILÁSUK NYÁLAZ OL? Na az az a fekete VASKARBON (KINÁNAK MA TISZTA ARANY SZOB BO$$ORA (ÓRA?) VAN!!!) VÁZ UK? -amibe mi. miután a Tejut elágazásánál, MAGYAR OK RÁ? -talátam, vissza jöttünk, és beÖLtöztünk, ne be bujtunk az örgögŐK (JN8:44!!!) bőribe, ördög bőr brrr... Innenn... nem megyünk mi se mi se mise s hova, Napra? -vagy RÁ, süss fel Nap? ... titok? - ti semmit,azt se tudhat hat hat hát...HátIzsák? 100! -oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... hogy ho ho hooo... a földtől az anya god gluUKtul (geci geciJUK juhhukk) el szakadjunk ho ho ho hooo... 4.: Kávézzuummm... rögtön az álmAIm, amik ami a követekző, Keressétek mindenek előtt... már apuék becsengőztek, mert MAGAMRA KELL TALÁLJAK, és most menjetek, keressétek szeresétek etessétek... meg el veszetnek el hitetetett tetti magát, kelleti? -alvó vagy elájultál, testvéreidet, ami én azzal... Fita, most olyan valamiket miket, kell érintenem, amit közbe,ládd most egy az egyben, talákoztam a két édöcsémmel, amit megpróbálok, de csak azok akik ébredeznek, nem fel riadtál? Halld a riadót, a vezér ürüh rüh... -ami szerintem, itt fel ébredni midnennél borzalmasabb! Zitt most csak nagyon röviden, hogy ez egy növény ültetvény -tenyészet, s azzal teremtik a TEREMTŐK? - a barmaikat pásztorukkal, és most onnan, ládd a BESTIA DÖGJEIKET eteted ne ne egyetek meee... ami men menüük... Most csak azt a részét, ami a mára álmom vala, amit a többi, tehát az összes találgatásom, mert itt én? - mi vagyok,ki vagyok, mi ki MOé? Fita, vegyük ugy hogy az irásokat, ahogy én látom és értelmezem, szóval itt csak állatok vannak, azaz növényekkel ala pu? -és vadállatok, hogy monduk, egy áldozatukat se (hittársukat?) ne is merÉszeljél, hogy meg tudnám közeLITeni, ami ládd...Fita kié a föld? -te nem az vagy? 5.: Most hogy azok a BbLiAI iratok, amik most ládd BabYlonAI, és itt most az ARANYFEJÜ VAS SZOBOR, és annak a feje, Nabugonoszur, ami most...zitt az amiket, hogy VAN EGY ÜR ALJA, AMI A MÉLYSÉGEK ERŐI, na az a VAK VAS UR ALMA almuk, azaz azok akik azt létre hozták, hogy minek, mert minden olyan, hogy örök Édeni kertészetek és EGYEN SULY? Fita, erre csak az ember képes!!! Na nagy betükre áll rá az ujjam, de nem, mert aki lát, az láthatná? -Nátok? Zitt mAI álmAImhoz, hogy legelőször a felesÉgen láttam ugy, hogy a FÉNYÉT, AZAZ FÉNYEMBER TALÁN A SZERELMED? -Fita most magától... ládd az ujom tudja? Szóval, ez az, hogy NEKEM NEKÜNK, na itt azok akik ha NEM BÁNT SENKIT, had beszéljen? Ha az már fen állna, ami most ami hogy láttam a felesÉgem s első látásra, egy csoda fényaurában, és valóban a fizikia megjelnése, is mnt egy szobor? (ma is) -ez az hogy nagyon arányos meg szép ábárázatu, most azt is mondhatom egy angyal, és most semmi másért, de azért meg akartam vele ismerkedni, és Ő AZ LÁNY!!! -Ne az álmomba, láttam, és ténleg ő! 6.: Most ugyanaz, amit...fita, itt amit mint állatok, tok, na meg most az állatokodból... angyaLUKat, őrdögüket, és demonyUK, angyal ok, ördögök, démonok, na azt a növénybe, zitt most annak moDomositása, az állat-ok! Fita, amit akarok, hogy most ugy láttam, magam, az állati részem, az amit itt...man, ami manó menüük is, és kimondottan engedelmes állatAIk, azok közzül is, sokan kanok nem hanem kanszuka jércéik AI pac pac pacalok, az elhivatottak,és kevesen a választottak, tehát egy robotukÁT amit angyal? Zitt az hogy ládd mi fényemberek,azaz magyar ok, most az ami meghjelenésünk, ami a BbLia iratok, meg az összes tobbi olyan iratok, ami repülő (repcse ufo csésze alj, jambók repkednek) ember, sőtt hipp hipp hopp...itt vagyok, ládd a dzsini, tahát azt az fényünket, ha akarjuk akkor az olyan kristály kő, amit nem lehet, ldd a BbLila iratokba, ha neki mész? -mész? -ez az hogy dematirizálódtál, de ez az, hogy tudjuk... ládd olyan kemény, mint soha? -ládd a fütyid? Na most... Sóval, most liliTtel... azaz nekem,meg a felesÉgemnek meg az angyali változatunk is, s most dragonx172...Zitt az hogy szó van rólla, hogy a Dam első felesége Llilit lett volna, ami nagyon is körül iráSOS! Fita, itt van az fekette X azaz Félix? MONDUK FORDITOT ARÁNY PÁR? Ezt a Mi is ufo-k vagyunk! -ba baba, midnent próbálgattam volna? -smirna! -volna!-széditesz teszt? 6a a aaa... van kaja? -aha málna a tálba? Most azt, ládd ahoz hogy az iratokat értsük, látni kell! Na még az öcséimmel, katona pajtimmal, na meg menrótingunkkal, amit...ldád most apuék, LiliTt de ő eegy ...itt neki nincs angyali vonala, ne hogy megbánts... na az nállam olyan, a te hited meg véd téged, ki vagyunk a vizekből, tehát ha valakinek van fénye, az egész ember-párba? Zitt Lilit...na én Tta...az Lilit... fida, ha a teremtők, zitt csak örök emberek rörök párba, és midenkinek aki van, van párj, de most AKIKNEK FÉNYE VAN, s itt vannak, minek? A következő a katona pajtim, itt van, és ma is pusziló igaz édes testvérek vagyunk! Na most, a mult héten pintekre, meg tudtam közeLITeni a két édesöcsémet, ami felvágott az egekbe... nézzetek csak fel az Égre? Most ugy mint az Égi látogatóm, hogy ha nekem nem árthat senki semmi, akkor most tejesen mindenkit szabadjára engedek, és ha nem? -akkor is az van!!! Na a fekete angyalok, hogy vannak fehérek? -jaja A sötét siron tul vagyon, a fényes Égi hon hon? ezek esze? -fiteljal az akinek esze van, annak fénye, és az nem is tud bántani senkit semmit, és most...na fita,most addig irnék, mig nem sirnék? Na nekem, meg van az az angyali FERRUM TESTEM, ami ládd...fita, a teremtők, azok öröm láNUKat -fiLUKákat, teremtettek,és itt jönne be Lilit? Na most az én angyalom vaslába, nincs! -letörték, vagy letöt magától?- az ami ládd a LÁBA KICSUSZOTT ALÓLA? Na fita, ha te ezt tudod olvasztani, akkor te ki mi vagy? UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo... Innen... na most nem ki kell menni(nincsak ahol van egy fényJizimmel testvér, és vissza szeret, az a MOM!!!- hanem meg kell maradnótók, Nátok, látod magad a tükrödbe? Fita, ha oda elérkeztél, gondolom magam vagy gombolom... 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... hogy ho ho hooo... a földtől az anya god gluUKtul (geci geciJUK juhhukk) el szakadjunk ho ho ho hooo... 1.: 5/16, A KÉP? -NEM AKAROK ELVENNI SINKITŐL (senki?- semmi? -porból lettél, porolsz, sporrá lehetel Etel? -de nem LiLiTt virit?)SEMMIT, ÉS NEM IS AKAROK ADNI, CSAK VILLOGOK X VILLÓOUNK, UFO-k? -mada in Hu? -Wohohohooo... hahó, vas a ló? Index főrum? -Relytélyes to pik? -bibipp bibipp fő a rum rom?- na meg rummolunk meg RÁmolunk mindent ládd a NAP RÁMA? -NA MEG GYÜMÖLCS SALÁTA LEKVÁR NEKTÁR, MIÉNK A VÁR, TIETEK A LEKVÁR? -NA DE MONDUK MÁLNA? ÉGI MÁLNA? Nadon fida,ezennel ez a kis UFO-k, fókák, nem de örökre bevágtuk az igényt hogy Éljen aki éltet, aki nem, (büntet) az ő ők dolguk! Megbünhődte ,már e nép? -a multat.s jövendőt hol is vagyunk? -vagyunk? -Mi is ufo-k vagyunk! -na itt a a aaa...emberek emberek itt a pna hempereg, hempered, itt áruljuk a rózsát a rószát, abbul fonnak bokrétÁT bokorba boKorba bo bo booo... Zitt az hogy ... hogy ki volt mikor kezdtem,azaz az 1998... olyan 2007 körül, hogy itt van egy igazi UFO-TOK? Ha már az a KIVÁNSÁGOD TOK, hogy mi is ufo-kák vagyunk! -na nincs ???... 2.: Na amit mi a magyar magyar ok valóság? -azt itt nem igen lehet lerini, INRI, mert itt nincs ember! -ember volt ő is , ő is ember volt, na olyan ember nincs!!! Hogy majmok mojom ok bolygója, na azt is, csak ha lenne egy szem ember, csak az láthatná, de az ember oi oi oi...egyes egyedül, hogy... Ládd mint a fel fe fff...dobott kő, ujra meg ujra a seggemre esek, és monduk néha a pfoámra mert a sggemem PÁNcél lett, pofára? Zitt most vegyük ugy, hogy az ember a legerősebb, csaK EM BERE BRRR...PÁRJÁT VAGY PÁRÁT VÁLÓ GATYA, VAN GATYÁJA? Kinba vagyok, mert ki az ÁLLATOK KIRÁLYA? Aki most dragon drgám az élet, oi oi oi..sép tud lenni, na aki most Dragon172, az a valóságban LiLITt... és nem sárból van, hanem TÖMÖTT... ládd milyen ALLAH KU A NAP NAP CSILLAGOK AZ ÉGEN, MNDEN AMINEK AKINEK FÉNYE VAN, AZ EMBER ALAK, ládd mlyen alakja van az ÉLŐ HUNY BA SZEMED, UNIVERZEKNEK, EMBERPÁR ALAKJA, tehát... Most az összes vak vak vakkogásom vaxxogásom érvényes, mert az ami van? -az hogy ember, annak van szikRÁja és fénye, amit hogy...ahoz hogy láthatod, ahoz neked is kell legyen szikRÁd nadrág vedRÁd de bolha az ingébe?- fényed! Ezt itt, ha van akkor az tud csak beszélni ki be szél, ha nincs, akkor te Luczi Halluczi fellah fel a kezt, lebugyi be dácó, alkoholtárs társUK társölly tarasolyUK mojom kenőcs vagy csak, amit hogy ho ho hooo... 3.: Most az hogy... angyaLUK UK? Vasasok vasa $$$... hasasok, hasa fa sza kasza nagyok, kiő MOéké ké? - a legnagyobb? -BAK BAKÓK BÜNTETŐ BAN KÁR OK? LUCZI HALUCZI PI NÁCIK? PI -R X R X PI PIPIK? - AZ FEKETE LUKAK, amik valami olyan GONDOL LÁT? -ANYAG, AMI EGY FEKETE PONT, ÉS PONT OTT A PONT, AHOL NINCS! Fita, ezt nem lehet meg ???... mert STEINUK A MENNYEKBŐL, ANGYALUK GYALUK KÖZZÜL, NA MOST AKI GYANAKSZIK (SIK SZIK? -KISZ MAYA E$$) IS, AZ A GYANAKVŐ VO VO WOHOHOHOOO...(NEKIK CSAK ANYÓSUK SUPP ADÓSUK?) EMLÉKÜK IS KI IRTANDÓ ENDŐ HA NINCS BENDŐ, NINCSA ÁH 4 KÉZ LÁB? AMI CSAK AZ VAN, AZAZ HA NINCS NICCS... TANICCS? -SIME SAMU DÁNIEL, AZ ÖRDÖG NE VIGYEN EL? A MENTŐ? A MEGVÁLTÁSRÓL OHHH..ZENGEJEKE, HOGY JE$$HU$UK UGG SZERETET??? SÁR TAN TANUK STEINUK? -KLOKÁTOK TÁTONG...HA NEM NICC... S AZOK A KIIRTANDÓ NÉPEK, ÉS AZOK KIIRTÁSA VÉGLEGES!!! Most az álmom, hogy az ami miEeee...na sok gnosztik könyvet olvastam, de kimagasló (olyan 1930 körül irta) EROTIKA? -ez volt a könyv cime, és itt minden az, és addig, mig az ember szeme kinyil, addig vergődünk, és onnan, csak szimplán MAGYAR OK vagyok, Mi is ufo-k vagyunk! Fita ez nekem, nektek nem, hogy az illető tudta, tudhatta? Zna most...fita, apuékat, mindenki utálta és monduk, hogy utálni = utuk -utunk állni? Fita, ládd arról, ami nincs, ami itt csak az van, lehet? Zna monduk, most még egy marokkal málna, ami fita,a kosár mindig tele, na meg a gatya... ...fita, most csak innen... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Senkise -mise tudja? -ha valaki tudja? -az meg nem men?:-mondhatja? Vak vezeti a világtalant, de süket néma is, Bull buli Adózerek? -sivalkodó sivatagiAIk? Tron NUKi puck? 4.: Kávézzuummm... vissza hogy 28 éves koromba, olyan 22 éves körül, jöttem ki, de az az Égeink akarata is, mert az hogy ÖRÖK ÉLETBEN TUDOM CSAK GONDOOLNI MAGAM,az ma se seholse engedilk meg,akik nem, és ha (hők) ők nem gondolkodnak (mama mia) senki! -tegyem hozzá, örök életükben? -na te is pislohaccc...Ládd az Ég és föld termtője, juhussá (coffolt abárdölt juhusUK a király) varázsöli magát, és meghalt érted (a bünödér tebünös dög) értetek, értitek? Na hogy vagyok, az nállam ugy jött jön be, hogy ahoz mindenek előtt, nekem kell lennem, gondolod? Ez a BbLia iratokba, hogy veletek vagyok e -világ? -fita rögtön, a világ az örök és végtelen, igy ahoz hogy vagyok, az az hogy örök egész vagyok, és csak azokkal tudok szól szót váltani! Fita, ezt a gyerekéinknek, és amit már eddig, na azok akik had beszÉljen ha nem bánt senkit? -Fita ha vissza mennétek, ez igy elhangongzott, és azok már gondolkodnak, mert én sem szeretnék senki vel semmi, ha csak gondolátban is meg tudnál bántani (ami nállam akár tudva tiudatlan boccsásatok ki) ami rögtön ez a gondolát meg is tud védeni, ez az... hogy nem felejtem el, hogy mi az ÓHAJOM ÉS $$$... Volt egy Dewol film sorozat, és a Dewol, mindenki óhaját kivánatát, teljesitette... és nem lehetett megölni! 5.: Nekem az álmom, az az hogy egy pillanatra nem felejtettem el, hogy amit AKAROK, az itt is, hogy ÖRÖK EGYENESBE akarok lenni, amihez nekem lenni lenni kell, és itt rögtön, ahoz nekem előbb...fita a BbLia iratokba, ÉN ELŐBB VAGYOK! PróbálNUK ezt ugy, hogy akármi van, vagyok, ahoz nekem lenni kell előbb? (gondolod?) Na én ezt...ezeket a gondolátokat még az iskolában is, mikor az órákon a tanár -tanitó beszélsz, akkor is rá tudtam gondolni,és ez nekem, ezekre nekem nincs szükségem, sőtt...fita, erre ami miEeee... lehet tudni? --- Mot nem támadom se a valláSOSokat, ládd Óh seggits mi rajtunk, Mária hozzád sóhajtunk, Mária seggit? - Na most, ha te nem vagy, és most ez az, hogy csak azoskóTokkal, akik most ládd... Fita, a nagyamám, hogy minden amit gondolsz, ölsz, az vissza jön ránk, amit akkor is, ezt én tudom is meg látom, mert ha van CSAK EGY VIZIÓ SZIV VISZ HANG, fita, ha már ketten, és itt most vissza, hogy a TESTVÉRED PIROS, SZÜLEINK MAMA FEHÉR, S MOST ZÖLD A FÖLD? Na a szeretet az rögtön fényben van csak, fénnyel és ragyok, mindennél ragyogóbb, (mint sokragyogó csillag csillog a szemed, szemetek?) mert azért azzal van minden! 6.: A Mi is vagyunk?- na itt az a a aaa... azaz Mi is ufo-k vagyunk! ---itt nekem előbb kell lennem, ami itt apuék, mikor mindent magamnak...aha nekünk? Na most az hogy EGYÉN? Mott emlitettem, hogy Magyar Testvérek KözösÉge... hogy három év kitartás! -most az hogy... fita, én benne valék,ma is, és az a SZERETET, hogy mi soha el nem hagyjuk(adjuk...na most abba a Jesus juhusuk a királyUK? -most ugy hangzzana hogy én bántanám őket? NEM, HANEM AZ EGY OLYAN MESE, HOGY MAJD JÖNNI FOG A MESÉS MESIÁSUK,( ami csak örök jelen... csak Napok fénye van, és látod vagy nem? -mi van előbb) egymást, és ehez, amiket itt is lebIrtam, na azok onnan, és itt bitta hogy mi AZ HOGY ÉRTEM, ÉRTELEM? Fita, amit mára, hogy nem felülre kerekedünk, hanem meg deresedik az Ég,ami örök nyitva, és senki soha nem lett onnan kizárva!!! Na most az Égi látogatóm, most próbáltam, hogy mindenki MAGÁÉRT VAN, HA VAN? Tróha ha egy a testvérek közössége, az hogy befoGODtuk,csak ha egy nem, NEM! Nos az hogy miért nem, mert van valami, ami még nem... Fita, itt most rögtön te, te érzed, hogy ez a mi barátunk Sándor, vagy nem egészen? -mellik? Na most, tag nem lett, de lehet hogy...Nincsak én csak ha ténleg... nincsak neked kell tudni vagy dugni? Dugovics Titusz, te ide a te zászlódat nem dughatod? Fita, ha meg tudNUK tartani azt amit (Jézim azaz vele örök a Világunk, központa Jézim mmm...) SZER-SZERETET, AZ MINDEN! Ha szeretet etet, terülj asztalkám,tárulj hazám mmm... nincs bennem?- mi vagyok? Innenn... na most itt a dübörgő vagy villám, Dunaparti fa villa, valóság, hogy mi is vagyunk, azaz mi a fényünkben, tündöklünk, vagy tündökölünk? 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Senkise -mise tudja? -ha valaki tudja? -az meg nem men?:-mondhatja? Vak vezeti a világtalant, de süket néma is, Bull buli Adózerek? -sivalkodó sivatagiAIk? Tron NUKi puck? 1.: 5/15. A KÉP KÉPEK, DE EGY A PU LEHELET NAGY KÉPÜK PUCK? Mi maradt, s pitim, nektek meg kel maradNatok nó tok? Magyar ok, gyerekid, van eszed,mit eszel, amit eszel az vagy? Ész? -azaz hova mész, na meg a méz, az fényed edd lenne? -az agy de a tied terméke, vagy te ki mi mi ki MOé? -agy vagy amt te gondolsz ölt ölsz, az vagy és egyáltalán, ha te nem vagy, mi vagy? Él benned Khristpihusuk krispi husuk, de tudz juhukkk... ká kákájuhukk kukt lenni? Fita, ez tegnapra, minden nap egy nap? Fita, magyarnapba népbe vagyok, ströha az ahol akol Napom és fénye, ott örök otthon vagyok, s a MOM Napnépemmel örök otthon vagyok, tüzön vizen át, meg kell maradnotok, tehát mi nem megyünk, ládd akik csak az Ő ŐK HANGUAIK JA KIK JAKIK KAKIK? VAGY NUK? TRO NUK NUKI PUPUSUK PUPPOSOK? -FO$$ -UK< Danadanadon, a padon, meg padlón, miJUK maradt a sivatagAIkba? Zne először, mikor itt ugy a mult század -ezred végin elkezdtem a nótámat, "Visszahivónak" hivtam, azaz hogy lenne olyan, hogy ne lenne, az csak olyan KIVÁN S ÁG GODGODOTOK HA GONDOLOD, GÖND ÖL TATA JN8:44!!! AZAZ MÁS GONDOLÁD?- esetleg, de az met (matt meat) mi? Ládd az egyszeri Ivi meg kivánta az almát (kigyósár stan gané jah ha ha hhh...a jawah) vagy meg kivántatták vele, ami érdekes, mert ha ebbe ... 2.: Na a mára almám, álmom, hogy nekünk, kik azok? -azok, magyar ok? Fita, apumék, most ha apunk ék? MARAD MEG, AZ AZ LENNE, HOGY MARADJATOK MEG, MAGYAR OK? CSÜCCS A SEGGTEKEN tökötökön szára A LÓCÁN, VAGY A PADON, AKIK A PADRA ÜLTETEK? PÁDRE? ÁRPÁD ÉK, ÁRPÁD APUNK-ÉNK IVA (EMESÉNK) DÉKAI? Zitt az hogy MI MAGYAR OK MI MINDENÜTT OTTHON VAGYUNK, LÁDD HA KETTEN, MÁR OTT VAN ÖRÖK MOM, MAGYAR ORSZÁGOM -MENJÜNK, JAJA DE JE HOVA, HA OTTHON ÖRÖK OTTHONUNKBA (UKUK KUKUKKK...) ÖRÖK OTTHON (HON NUNK VAGY NUK?) VAGYUNK? Nincsak az ok, akik NINCSENNEK OTTHON, azok mennek haza? (PA lesz Tina?) Zitt most ha Ő ŐK, AKIK A TEREMTŐK? -JÖN A BETAKARITÁS HORR -VESZT? Fita,CSAK AZ A HANG GOD, VAGY HANG UK? Aki jó lesz, megveszem eszem? -aki nem meg verem,verem? Na most, itt vannak a HÜLLŐK LŐ? KÜLLŐK COOL KÜL KILL LEREK? KÜLÖMBNÉL KÜLÜMBEK? A KÖSZÜBÖD BÜN TETŐK ÁLLJÁK? NEKED NINCS, NEM LEHET SE HÁZAD, SE HAZÁD? Elmehetsz már csóré árva, puccos KILÓTT sggeddel a nádvilágbaaa...nem kellettek senKINek? 3.: Mott a HÁZI ÁLDÁS al? -Holy fény, ott SZERETET TETT? -na az a fényünk, Jézim...ha Jézus akkor ládd a Mi Atyánk, fita, a BizáncAIkkal ottkerült kenyértörésre a dolog, hogy ugy ahogy ládd a magyar MOMosok, fita, jöttek a kunok bessenyók meg elárasztották a Körpetkómedencánket, a fekete csak tudÁItlan armadAIk? Na most, csak akiben még magyarOk JézusUNK (Jézim) szikra, azt az lenne, a vérszerzódés! Tehát a magyarOk zöme ma is TISZTÁN JÉZIM, VAGY JÉZUS UNK SZEMÉLÉVEL (szemem bensődet mélán átal járja) EGY SZEM VAGYUNK LÁTÓK,ÉS AZT LEHET LÁTNI!!! Na meg... ma is látt a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG, FÁT A GYÜMÖLCSÉRŐL, tehát a MAGYAR OK MA IS LÁDD ÖRÖK ÉLŐ ÉLET PÁROK, S EGYMÁST MI SOSE TUDJUK NUK? -ELHAGYNI, ÉS ITT VAN AZ...A UN- BUKÁSUNK UTÁN,(TALLPRÁ MAGYAR!!!) most megint, a HEÉ... nicsak folytAtom a Hiszek Egyet,már lőttek, mert A MEGHASONUL 000--- EGY SZEMSE LEHET TÖBBET, LÁDD EGY KRUKK SE EGY MUK? NA MEG NEM AKAROK LÁTNI? Zna hol FÉNY JÉZIMARIM SEGGIT? -FÉNYÜNK, ott ÁLDÁS LÁSS? -VAGY ÁLDOZÁS,AZAZ A NAP LE ÁLL DOZOTT? -DÓZER? -SATALIN EXX ÖL? Tehát a fény nélkül, na riwalda ölde, ládd az Atya az egy fiát? -fita itt csak egy FÉNYAtyaMama meg csak örök egy párbaba PÁRA Mama gyere kid, ez az hogy csak egybe, most ládd mint szikra, azaz Mamám MAMÁNK ANYUNK a mi ANYUNK (VAGY A NUK?- NUKI PUCK LUKUK? ) mmm... köpete vagyunk, SZEME (SZEMIRÁMA) FÉNY, NEKÜNK IS MIDNEN AMI FÉNNYEL FÉNY NYEL FÉNYESKEDÜNK,NEM KÉNES KÉNE KÉNE? Tróha a holcsa csak FÉNY ÉS SZERETET ETET VAN, ott van MOM, és nincs se anyaGODhoz se térhez köve, hanem a JÉZIM FÉNYÉBEN ÖRÖK EGYEK EGYEK VAGYUNK A MI MOM CSALÁDOM BA,BOMBA? -VAGY BAMBA A BAMBA BAMBA... Hol szeretet ott áldás? Álom az Élet, végnékül boldogság és öröm mmm... de Jézim fénye kéne? Jééé Jójojojojooo... csahojjj... Hol áldás ládd Ál-DOM a napom, ott NAP S TEN TAN TANUK, VAGY NUK UK? S ITT SZÜKSÉG NINCS!!! Innenn.. na ha ki innen, esetleg Ő ŐK mennek haza? -de viszik őket oiuioááá...ládd a Gohst filmben? 100! -oááá... ... fita, tegnap a c2c a gyerek, a szeg fejére talált egy csapásra a fej fájukba, -fá fá nem fájj...köszönöm a lekvárt... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Mikor a tudás nagy lesz, mikor, mikor a pna dalol? -na meg a popsink ki lett, kié lett? - a püspök falatod? 4.: Kávézzuummm... ha te nem látsz csodát, nem is fogsz? Nekem az hogy vagyok? -de most nem ugy hogy csak valakik által vagyok,hanem azzal hogy a örök -világ mindenség központába vagyok, az az hogy mndenki akik MOM, ami nem az hogy most mi kiválasztottak meg kivételesek, meg a kiválaszottak kiváltságai vagyunk, vagyok de vagyunk MOM családom -családunk nélkül, egyáltalán,el lehet képzelnünk, Jazaz ha te nem a ViláGOD középpontjában vagy, hogy egyáltalán vagy? Ezt elkezdtem már egy jó párszor, mert azzal hogy a mi Jézusunk, Na nekem JézimMarim, mert örök életpár nélkül, nincs ÉL Ő élet? Ő a mi magyarok mennyei Szüleink, akikel mi ...Fita, benne van a BbLia iratikba, meg a többibe bibe, hogy Én és az Atyám, örök egyek vagyunk!... na ezt te ha most az MI FÉNYÜNKBEN VAGY, TE NEKED, KELL ADÓT FIZETNI, MERT VALAKIK KÖZVETITENEK A TRO -NUK DRONUKKAL? Most ezt még jobban, mert most te vagy az, akid te örök életre szereted,ami nincsak olyan mintha üldözne? Most az hogy menjetek,és keressétek meg az elvesztnek -veszettnek hitetett testvéreiteket, ha te nem vagy ÖRÖK ERŐSZAKOSABB MINDENNÉL, MINDENKINÉL ami olyan hogy én el hallgatok, az lenne a MÁSODIK HALÁL, és az hogy most a JAMBÓSOK alatt...rázzod kivántatod a popsidat? 5.: Ha most ne hibáztass okolj bántsál senkit, főleg senkidet? Akkot hogy tudnék ellene lenni azoknak, akik mindenáron el akarnának, hallgattatni, de itt a magyar Édesanyánk nyelve, nyelvel? Fita,itt én azzal az emlékemmel jöttem haza hozz Átkot? Ha te az fényben vagy, akkor csak FÉNYED ADOD, és mert te neked is van, csak most ebbe igoszörnyezetbe, egy vak oktondó stoba süket vak állatuk, lehetsz, lehetsz? Na fita, itt van hogy ez egy állat -robot KÉpző? -mert sokan vannak az el hivatottak, kevesen a választottak,és itt nincs mese, na jön a mesés messia, mese mese móka kóka MOé bota te buta debuta? Sóval, ailyan fent voltam tegnapra, ma nagyon letörtem, mert ...Nosa itt triliiószor triillió véltozatban ismétlődik a HEÉ!? Tregnapra, most miután, találkoztam álmunkba, a két öcsémmel, most mikor a iföcsémmel, ami amit megfigyeltem, hogy itt TE EGY... ELŐ ROBOTUK VAGY, azaz apuék becsngőztek, de az nekem olyan, hogy az a valóság, és ez egy... ha ketrecben egy állat, akkor az még... de itt akik márt mojom -mojom idoMOék mok, azok már fél robotuk, és azok...Ládd most a vége az álmomnak, hogy tegnap ahol földet értem, fita a testünk az, és itt ne feledjem, ha láttátok a Prometheus filmet, na az lenne, ládd azt egy égitest, és most a föld testében, benne van az egész földi hü -hübeleváncuccuk, és benépesiti az idegen Alien bolygót, és msot jönnek hátulról, minek kell a teremtőtöknek csak a biologAIi NÖve vényed, azaz most mi NEM A TESTÜNK FŐLEG A FÖLDI ANYA GOD GUK KUKUKKK...VAGYUNK, HANEM MINT AZ IRATOKBA, BE ILLANUNK VILLANUNK MEG EL, AMINT LÁTTÁTOK ŐKET EL ILLANI,UGY FOGNAK ISMÉT BE ILLANI -VILLANI? 6.: Erre hogy ezt akartam, ládd én egy az egyben talákozom ÖRÖK ÉLÜ ÉLETHÜ ÉGI FÉNY TESTVÉREINKKEL, na megint megpróbálom, hogy most , Daz amit GRAVITÁCÓ... AZCSAK A HIHÜL FŐLEG FÉM ÉS FÉNYÖTVÖZETEI ANYAGOK RA HAT, ÉS HA MOST...fita, ha ki tudtalak ugy...(fekheavanültél a pltra?) hogy most ezeket tudod gondolni, akkor az valami olyan csoda érzés, mnt most mondtam a ki felesÉgemnek, mert az öcséd...nem érdekli a te ostobaságod, van neki elég baja, na kinek nincs? Na most ezt...mivel ez sulytalanná tett, ládd AZ ÉN IGÁM AZAZ VEGYÉL EGYÉL EGYETEK FÉNY! -KÖNNYÜ, NA MEG VALÓSÁG, MERT CSAK AZ VAN!!! Na amit montam neki, nembántom őket, hanem ha csak örök életünk van, az csak ők... fiteljunk, csak az egyÉn, de előbb, vagyok, és az az, hogy FÉNY JÉZIMMEL ...FITA, AZ MÁR KÉT ÖRÖK HÁZASPÁR OK IGAZ, AZAZ HA TE A KIRÁLY KANSZUKA JÉRCE AI pac pac pacal vagy? Nincsak az ÜR URAIK pacalt a husa (usa) kövérjét, mindennél jobban szeretik? Na itt csak az van, van nagy kövér hájad? -disz nő? Na most...igen érdekes, mert most tegnap ode mentem vissza, ahol kibujtam a lukbul, fita, mama luka, az a föld barlangjábuj buj zöld ág? -ja én láng? -ész esz? Na szinte semmit az mára álmomból, de az hogy... itt minden fejjel lefetye van, és most az is emberoAIda alak, ládd akik huznak le, azaz az egy... olyan mint a jamuka, hamuka, na meg a csésze alJUK KUJ, és most nem bántom őket meg senkit, mert nem is tudnék? -na ahoz rögtön, meg feketednék? -Ami megvan, az az ufom meg most ruha, jaja man, in black, Black is blac... Innennn... tröha csak hangod,meg szavad vak vak vak... s majd meghallják, akik hallani halláss láss UFO.k? -made in Hu?- Whohohohooo.... akarnak? 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Mikor a tudás nagy lesz, mikor, mikor a pna dalol? -na meg a popsink ki lett, kié lett? - a püspök falatod? 1.: 5/14. A KÉP? GondolkoDom a Damuk?- mi ki MO? Most hogy a két öcsémet, álmunk (álmuk?) egy az egyben meg tudtam közeliteni ( ládd da a mi Jézim -Jézim?- fényem -fényünk tesvéreim mmm...) most ugy mint... Hol a párdud na meg a galamb lamb?- vad oroszlán, végik üvölt, a nagy pusztán, ami az... hogy onnan hogy beugrottam a husállatukba...vagy a miénk, kellene kéne?) itt a husánGom husánGOD tok tök tököltök, Zna apuék, ezt a a aaa... jaja de ütődött is, meg olyan vagyok mint egy durcás kis gyerek, kinek elvették a játékát hagyám, hanem játszó pajtásaimet, na meg a pajtámat? -Pál puszta sajt? - Fita minden GONDOL LÁT,, ÉS MINDENNEK MINDENKAINEK MEG VAN ONE AZ EREDETY HELLe, S Hazádnak...az a MAGYAR OK ÖRÖK SZERETŐ ŐK? -TESTVÉREK KÖZÖSÉGE ÉGE? Fita, előbb ISMERŐS se AI VAGY EIMET KERESEM,na most itt..nagy cécó cirkuszi kuszi puszi LÓ LAW, ISMER MERT, LÁDD AKI SZÓL HOZZÁ, AZT IS TÖRÖLÖM? Fita, itt csak GONDOLKODÓ KONDOM (COTTON OTTO POPITOK) LÁT VILÁG OK, LENNE, HA EGY SZÓ SZÓL? -LEHETNE EGY LEHELET LEHELL LETT? Hogy csak örök életünk van, azt most az egyedeknek, azaz vegyed egyed? Fita, minden előbb is utóbb energia, ami nem vész el, hanem ÖRÖK FÉNY LŐ NŐ, ládd az idöcsém, most megeredt az eresz, azaz FÉNY UR-nak, hivott tagnap, (fita most is ne emlitsem hogy UJ DE NAGYLÁBUJ tópika, nem olvassa!!!) NA MOST NAGYOTT TANU 0 LáTAM LÁTTAM, HOGY miEeee... 5: Na az hogy...onnan hogy a kis falumba lomba fák virága, de temető a Tisza, mikor kivirágzik, na onnan, ami monduk a MAGYAR OK A NYELVÜNKBE A NYELVÜNKKEL NYELÜNK? fény, vagy mi adunk ADÓ NEKTEK A SAJÁT SÁR? -OD? -ÉLÜNK, HA NEM AKKOR HALUNK? MU az embeiésg Szülőföldje Csicsáky Jencink, s a köyvében Sir Bowing vagy Bower, aki a magyarok nyelvét nyeli, az Isteni titkokat kattog, örök napra kattrant, pattant, 666..fenektek pattoghat, és kezdetben vala az ige? (Jaj mit tett velem az a Jenő) -nem hanem Jn8:44! Zitt akik elhallgattatni örökre, az nem engem, hanem Édesanyám... ja ma a kis felesÉgem, boldog anyák napját NA PUNK? -VAD NA PUK?- örök édes élet párom, fél téglám? -anyák napja ma vagyok, koltylik a tyuk a padon, de apagyon? Fiteljal, azzal hogy EMLÉKEZEM, nincsak minden a kezembe az Iro kéz a homokba, a kis ceruzám, sose kopik el a hegye, örök irón INRI? (de csak amit ő ők látnak, látnak?) Fiteljal, milyen gyors a GONDOL LÁDD LÁT? Zna a KÉP, az az hogy... fita, azon a szintem, hogy TUDNA MAGÁRÓL A LEGKISEBB FIN GOT FIN GOD, ingott fingott pityorgot, HAJSZÁL FINGOD SE LEHET, CSAK AZ ÖVÉK PU? ANU NA KAKI NUKI PU UK? Na fita, most hogy a két öcsémmel, ugy hogy NÁLLAM TUDATOSAN találkoztam (nincsak az időcsém meg iföcsém is látták az UFO-k? -made in Hu? -Wohohohooo...na fita, most ők is ufo-k?-tegnap nemtagadta le a 24 évet tanyul, jó hogy nem nyutál ki, gondoltam, ami ha ő is látta, na az az hogy én is, és nemcsak én láthAtom na ez az NUKI PUNK nekünk is van?) álmomba, most megint...ha van olyan hogy berzegek, ládd mielőtt a a aaa...MIT CSINÁL VELÜNK? -ez bódölet, mert én ha godolátban is, nekem tegnap egy swáb bogár (kakarucs) eltaposnom, fájdalmat okoz, de ...egy nagy kanális mellett lakunk közvetlen, s ha nem irtod őket, egyszerüen ŐK el lepnek,mitn egy lepel, ami hogy lehetne hogy egyáltalán, még a kakarucsokat -swáb bogarat se... na mi lenne ha finom falat? -de kakarucs swábbogár fa?-az!!! 3.: Na most... fitellah Ellah hogy az iratokban, ami itt engem..amiért ha nem a hirek, vagy olyan filmek, ami szintén zenész, akkor a vallásos ADÓkat hallgatom, ami egyszerühe a padlóra tesz, ma is!!! Zit az előző sirataim, de az nevet aki a végén nevet, ládd rögtön, HOGY ÉN AZZAL, AZ ÁLMOMMAL MALL MOM WC - CCC... MOLLAL, most azzal ezt, ládd akik kisajátitották hogy csak az ő ől alma-SARA? .NA FITA, HA ARRÓL A FÁRRÓL NE EGYÉL, OLYAN FAK FAK VAN? ALMA AIMA A FA SZUK SZUHUKK KUSSZ MÁSSZ A FÁRA, TE VAGY KLOÁKKAIJUK UK? - ALATT? Fita, kedves tMünk, nem az ő ők müvük, ládd egy vöcsök? -na meg mindenki, előbb hogy legyen valami GONDOL LÁT? GONDOLNOTOK NÓTOK NŐTÖK NŐTTÖK TÖKÖLÖK KELL, jaja valakinek a hanggalg HAN HUN GOD, meg kell zzz...na az nekem Jééé... zzz...mmm...Leritama Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, hogy az a hang szó le mit látsz zzz... na mikor egy az egyben találkozok valóban,mert itt SEMMI DE SEMMI MEG NEM MARAD ARAD? FÉNYED ÁRAD, ARAD, VILÁGOS? - AZAZ A FEGYVEREÜNK A FÉNYÜNK, FEL ADTA, NEKIK, CLUJJJ...NA MOST MEG NE FULL VAGY SZARUKKAL FULJ, A PÖCZE GÖDREIKBE,MERT CSAK A HUSOD HA KIVÁNTATOD, SZARUK LEHET ECC PECC PECEK, DE HA TE BENNED, BELÉD ESETT A FÉREG, LÁDD MITŐL VAN FÉNYED... Fita, senkit se tudtam meg közeLITen enni, jaja a ha nekem adod a püspök falat? Namost, mégis csak ennyi enni, hogy vannak, voltak ismerősök, pitim, te olyan enni való vagy, málna? Innen... ki kell tudNUN gondolni ni ni ni... magambó -magamtól -magamtul az Ópinarácos tengerekken tul... ahun repkedne a TulRull Madárrr... 100! -oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... You Can't Tuch This...Te ti tá, csak Pepi tá? -mi a halál, te ti tá? -dá? nem tudhatod titok? Mi lett ha meg tudod? -semmi? -semmi széna szalma alma szecska, nem hogy fasirt? Siróka srtna maradnaja, Volga russkaja nyiga... 4.: Kávézzuummm... Ima a hellzet, ami itt nem lehet megtudni semmi, amira ...erre most apuék hivták fel a figyelmem, érdekes, mert nem az angyalok, de monduk a jók azok az ágyukba a nem men az ágyuk alá? Fita, olyan hogy ellenség, nincs, és itt rögtön lebuktak akik a teremtők, vagy épitók, azaz Kik a Siruk, sirunk, ásatják, jaja rom örök romba, ami egy olyan nagy végül, hogy nincs lyuk UK?-tovább, az lenne... a Vég áldomás a treebuli után, vagy? Na most, apuék, nem hogy mindent meg lehet tudni, hanem mindent tudni kell, ami minden kis magyar -magyar ok ivadéKÁBAba eleve mint szikra -ember gyere kid, benne van! . Jna most mit kell csinálni, testvéred szeretni etetni, mint ami örök hü, szüleink sully, iskolába, de fa iskoláda jár a kába? MOt egypinalatra, hogy örök sose muló, végtelen Fény fénye energiánkba vagyunk. és ténleg gondolátunkra -szavunkra hangunkra minden rögtön ami élő, megjelen, mert a fényben csak ma mama MOM mmm... Égi honunk, látlak e még, na ha tudod gondolni, akkor benned van, te benne? Most reggel, tudtam volna ugy a látottakat, hogy esetleg, jobban láthaTóvá azaz a tiszta viz tükrébe? Nincsak, miért maradt fen, ha felnézett a Égi tükrébe, vagy a tó tükrébe, és most valaki meglátta, kipukasszák a szemét, a szemét? 5.: Na az álmot, csak ha az illető ténleg magára talál lel lelek, az az ÖRÖK FÉNY -EMBER, talán a szerelmed, és annak örök fénye, benne örök mindene van, csak! Zitt hogy te nem gondolkodhatsz, azok a GONDOLÁDD GONDOL LÁT, RABLÓK, ÉS KI SAJÁTITÓK TITKOK, na most itt azok a jó angyaLUK, mert ha van nem jó, azokat ki csinálta? Ládd a mi angyaLUNK LUNK jó,a tieAItek nemjó?-amiket mit csináltunk, mit csináltunk mi? UFO-k? .made in Hu? -Whohohohooo... Fita, mi csináljuk magunkat is, a mi magunkból, ládd Mi Atyánk, a mennyekben,minden vele együtt, egy szem gyerekedbe,JézimMarim mmm... MOM mmm...Tröha, most az álmAIm, az amit én látni akarok,és az hogy miEeee... az nem volt meg lesz, hanem mi van? Na ez nekem, ládd én rögtön, az álamAImat, ami most az nélkül, hogy tudtam volna ugy, hogy mikor találkozok az mi Égieinkkel, ez a BbLilába, Illéssék meg Ezé ki Kiáss...jaja kiáltó szó a sivatagAIba baba, hol vagytok, mnden kis gyikAImó a föld alá ássa magát., na fita, mert itt minden az!!! Most jutott az eszmebe a jamukájuk, de a pop ugyanaz, meg minden ami ADOM ADÓM A DÓM MODA, az azzal... s itt ugy hogy ha a zsidó vallÁsuAIk (mindminden 1 mint ...KALAP VAN KALAP NINCS VAN NINCS...) magukra veszik, azaz minden amit a TEREMTŐK za te tudtod, és hogy nem együtt, azaz nincs olyan hogy ki mi m ki MOék, DRAGO NUK UK GOD UK BIGG BAANGGG BANKÓ... Ür UrAIm és teremtőm, mindenem tülletek van, mert TEREMTSÜNK EMBER, az nem lehet, mert az GONDOL S LÁT! Na ez az...amit akarok, hogy ezt ugy ahogy van, kell kellen kéne kéne ne látni? 6. Fita, nagyon gyatra lesz, mert az össze látássAIm, egybe! Nincsak én örök egy egybe, tahát az nélkül, hogy ne találtad volna meg a te gondol lát viláGODut ODOD DOM OD, ami a hangod, s a ha vak vagy, szólj egy szót megmondom mi ki MOé bota te buta debuta? Ha EGY LÁT,és itt én nam akarok megbántani senkit, mert az én lennék, azaz én egyba látok mindent, és most mi az ami nem egybe? -az is agy csak feketébe vagy feketére éjre festve, s fekete ruha rühe, ládd...itt a LiLiTt... neki nincs, és most engem élrdekel, hogy vele mi lesz? Lesz ami lesz? -cores a mores? Na most van az ÜR (SPAICE)TEREK? Most az amit ...Amit legóbban, hogy van egy nagy fekete olyan, mnt egy nagy vaskorong, de vaskos! -na az a TARTARRA...fita az irásokban, igy is hogy teljesen kiherélgetik, szint fel lelhető minden ami van, de amo nincs, csak az hihehihehihihihiii...Nza ezt, azaz itt mese nincs, és a a mélységek mélysége, ami most az ÜR? FIDA EZEK A SPACÁIKBA SPACÁIKKAL az ürGÉikkel az ürbe akarnak menni, na most itt...zitt az van, hogy minek kell nekik a föld anyaga, ami ládd ténleg, te te te...te egy ültetvényük vagy! Teremjetek jó gyömölcsöt? -most még egy málna... 6a a aaa... Itt vissza,hogy közel a Naphoz néztem, hogy hol van kezdődik az a feketesÉg, és nincs, a fényben nincs fekete,folt? Na a barátunk, hogy MENJ CSAK BE A PENTANGÓNUKBA VAGY KUROMÁNUK WITHE AZ ÖRÖG ELVITTE GYIHA GYEHENNA, Jna leirtam, hogy kirugtak spechepichába... tehát a gyerek, na nekem hihetetlen, mert mondtam nektek, én mindent le tudok ellenőrizni, azaz miért vagyunk MOM előőrsük?- és fel deritók az Napra RÁ? Zna most az ami amit ..egy nagy vaskorong, és az az összes minden ami vasbeton dzsungelÁIk? s minden ami vak vas vassal vasal uralomUK?- s most... Fita, minden egyes akik felébredtek fény gyekek, azok egy KAPU NAPKAPU A FÉNY HONAINKBA,ming most, közelebb mentem, és az ami midenek ajja, na monduk, ez megint, NINCS A FÉNYBEN! Talán itt van, ezt én éreztem, pici ingó bingó porba fingó gyerkőc valék, és orditottam, leirtam egy vagy 1000-zer, mert el felejettem... nemtudom az álom hova tegyem, nem tudom megfejteni? Na most...Itt van az al világAIk, minden ami ugy valássok mint látszatra ellen állás pssállás, ugyanaz az, ládd teljesen mindegy, hogy mellik párt fog gőzni, tröha most az amit ládd...DE 1986 Sziveszter szilver cord accord? -Benessék abba a fekete jambóba jummamba Szása jamukába vannak, és onnan... fita, a fej az agyveló az egy számitóGÉP épAIpe, nagyon fontos, mert az EMBER AZ GONDOL LÁT!!! NEM ANYAG NEMIS FÉNY ANYAG HANEM LÁDD A BbLILA ÉN ELŐBB VAGYOK,ezt tögtön meg láthatod, ha tudsz magyar RULL, ami nem elég hogy azt kattoGOD hanem érted? Na most...onnan ládd a fényeseknek meg van a fényuta, egyenest az FÉNY HONAIKBA, mig most onnan, fekete zsinorOK, nemsárga,nekik oda, és ez az...hogy itt most... zerintem az MAGYAR OK MOM mmm...fita nem az anyag meg nagy számok számuk MUK? ---jaja ha te a magadét tudod? Juhlika,sose leszek a magáé? Na meg a Királyé? Innenn...ez arra, hogy pontosan meg kell tudnod, ez egyéni dolog,vagyok,kinek minek, mi ki MOé? 1000! -oááá... ...fita, ezek az iratok, meg kell mardnótok ugy, hogy ezt te is meg tudod,de ez ládd a fény? Jézim fénye kéne kéne? Vegyétek ugy, hogy ha láttátok a Logan ran filmet, ez az hogy olyan csoda maga a gondol lát, ládd a gyerek látok látok látok...na az már a MI Jézusunk (Jézim)? -fénye fényében? Fita ugy lássák a ti fényetek, hogy megegyenek? -vagy van husánGOD?
UFOzzuummm... miEeee... You Can't Tuch This...Te ti tá, csak Pepi tá? -mi a halál, te ti tá? -dá? nem tudhatod titok? Mi lett ha meg tudod? -semmi? -semmi széna szalma alma szecska, nem hogy fasirt? Siróka srtna maradnaja, Volga russkaja nyiga... 1.: 5/13. A KÉP? Ezeket, sokat álmodtam, álMOMba jártam, de ebbe a állatiba behozni ni ni ni... mindennél többet ér? Na most, ha te a TIT TILT KUKÁT? - láttad, tartsd meg magadnak, vagy M MAGYAR -MAGYAROK HAJ VAGY HAL VAGY HALL LÉKOD LÉKED IS ...Fita Herbert Armstrong, Babylónya nem iraqun, hanem a Körpatkómedence, ami kiszárad, és sakálok fognak üvÖLteni benne? TddhatNUK mint magyar Ok ok ko kotkodács, mindennapra egy tojás, na szarany meg csak görbe többet? Zitt a Bblia na meg honnan hova fu ki be szél? Sóval az a SAPKA? -JAMBÓ ITÁLIÁNÓ JUMAMBÓ? Fita, itt a kiválasztottak, na minden ami tányér csézse aljew alaku, az a FEKETE NAP DE KORONG, tehát egyáltalán nem gömb! Gömb DOM OK DOM BOOK, csak azzal akik FEKETE NAPOSOK!!! Otthon KÓpek AIpek, GOBÉK GÓBIK, GÓBI (SAHARA) SIVATAG AIK? Nizzitek, itt nem akik zsidók többségben, hanem most akik a zsidóAIknál is tudatlanabbak, verték eddig rám a tüzet, hogy ez egy antyszemet? -kapott? -ponty? -hal? -na a halak hidegvéreüek vagy meleg? -hallak, hall lak? Fita, az hogy a GONDOL LÁT? -sokat leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunk? -vagyon NUK? Nadon fida, ugy jöttem ebbe a HUSGYÁRAIK HUS HEGYEK ZSIR TORNYAIKBA BE, hogy akarom tudni akarom tudni ni ni ni... na NAGYOBB RELYTÉLY (Jenő, mt tett velem ez a Benő? LEHET? LEHEL LEHELL LETT? -lehell betöltve? -fita itt azért nekünk is vannak még akik látni akarunk vagy NUK UK? 2.: Fita amiket most is láttam, és most azt akarom hogy ti is látNátok? Na had kezdjem el, s a követrkeccő a hellzet, hogy a amAI a popa, na most nemrég ezért máglyán égetnének, s most a falumbel aki nagy nagy komcsi lett,(nem nagyobb a idöcsémnél, de most zente a béke, és nem tudok hállálkozni apuéknak MOM mmm...) meg rögtön hogy bedöglöttek lőttek, most a legnagyobb CORONA TRONA TROTTY...na leirtam hogy kjött, előadásokat tartott és ő 1000 -dolcsiért nem tart elő adást? -mondom beszélgessünk...rögtön verekedés lett,zezz EGY EGY POGÁNY ZSIDÓ...Fita, olyanok rohantam rám, öreg emberek meg fiatalok, akiket sose láttam! Közbe, MOST ITT SEMMI DE SEMMI MEG NEM MARAD, KIVÉVE A TISZTA MOM JÉZIMARIM SEGGIT? -SZERETET AZAZ MOM AZAZ MAGYAR MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG ÉGEK, MELED FORRÓ SZERETET TETT! Még csak nem amit csahol? Sóval, ha valakik TÖR ÖLTETNI NI NI NI...AKARNAK, AKKOR NEM HAGYJUK MAG UNK? -VAGY MAG UK MAG UK? Mott... itt belehjbarodok néha, hogy CSAK FÉNY ÉS ÁRNYÉK ÉS FEKETE MEZŐK, MAGNES MEZŐK VANNAK, és most van a NAP UNK? .VAGY NA PUUK, NA AZ IS AZ, DE MONDOM DOM BOOK? A SIVATAGAIK BA BÁBUK? AZOK A FEKTE CSÖSZŐ CSUSZÓ MÉREG KIGYÓ FÉSZKEK CSUSZÓ -FÁRA MÁSZÓ (A SIVATAGAIK BA BÁBOK...nincsak el kellet ásni, mert a nakukat kitörhették,jaja azt ették?) ÁLLATUK? BÓNUS A JUHUSUK HA HUKKT? KUKT? NEM HA NEM KUKA LETT? -A KUKÁBA? 3.: Apunak a tiltott könyvei, én megtaláltam, mert én el tudom hagyni, na csak közönseggesen a testem! _Te is mndenki, ezek szerint az egyik LEGNÁGOBB TITKUK psskuk, HOGY TE EZT MEG NE TUDD,DE EZT CSAK MINT EGY ÉN (NEKÜNK MOM JÉZIMMARIM SEGGIT? - EGYÉNENKÉNT, sitt van a kinom,mert nem könnyü, és tegnap a barátunk, mindennÉL NÉL NEHEZEBB MITN A RÉZZ ÁGYUK? ARANY? -WARROSUK? Fita, valakinek a szemét, ha szemét már csak a KUKÁJA kukija. Namit most apum könyvei közt, na Whithe testvérnő egyik könyve, hogy fekete majom alakok, fejjel le, és tüzbe, és csak a lábszáruk volt kint, na meg... most hogy honnan olvastam a rengetek gnosztik könyveket? Fita, mert teljesen SZABAD MAGYAR MOM SZABAD TUDOK LENNI, AMI ÉLJEN VAGY ALIEN A MAGYAR SZABADSÁG ÉLJEN A HAZA, Dna most még bloondiba is az hogy USA frist, de monduk inkább farkas lesz 1 na pina? -az az hogy egy az egyben ő is a testen kivül tud lenni (mnden földi nagyság ok, vagy van angyaLUK?) és most ITT VAN TALÁN AZ, HOGY A VILÁG? -E VILÁG, AMI ABCAIZACCA ULTIMAIKA KALAMAIKA KOROM FEKETE ÜSZÖG, FIA KI TUNDAK MENNI, AZAZ AZ AMI A TUD Á$$ LÁ$$, HAT A LOM *BIKAIK* UK? -Fita, most mi legyen, egyen málna a szába? -de a kasszába? Mi az aminek nincs ára, és áru lója? Na fita, ezt fel teszem toszom, mert ha nagy... Láva, a lárva csüré árva, ha látna? -mind roHanna a korpába? 100! -oááá... ...fita, ez e gyerek, eddig az egyik legjobb, hogy mi fán terem a rigó go go go... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita,leirtam a nevét, mert nagyon jó és őszinte a gyere kid? -Aage Nost, nalod a a aaa...
UFOzzuummm... miEeee... Robotok robotoljatok, meg ne botoljatok, lészen nagy jutalmatok? -ür ürGÉik, az Ür urAIdnak nak nak nak... 4.: Kávézzuummm... Csak Gondol lát " ember" van, és az a fényember, ládd FényJézusUNK... msot van a képernyón, hogy nem ugy hivták? Honan ho ho hooo...tudták meg, mikor olyan hus -ember? NINCS! -csak fényember, talán a szerelmed? Mott amit én látok? Fiteljal, EGY SZEM DE MÜ?- szemembe könnyel Golgotán, láttalak egy záp napon, amit ezek olyat KÉP zzz... képtelenek! Ez egy ROBOT KÉPZŐ (ez most végleges, van lege) LÁTE$IT $IT $IT $$$... az az az Ür UraIK robot képzó intéz men e menük mennük? Ezennel most teljesen át váltunk, a sötét sggükból alul a világosságba, csak tudni kell gondolni? Zna azok, itt én nem vagyok senki semmi ellen, és mégis a magyarokat nem lehet uralni? Jaja gig az UrAINK? UrAIk? Urunk éltes és üdits fel, szent orcáddal? Tróha nagyon jó hogy nem tiltotatok ki végleg,ami kétségtelen, az hogy ember, az GONDOL LÁT EMBER GYEREK KID, VAGY KID? Volt apád ás anyád? Most az hogy ami nállam, hogy TÖKÉLESEN TÖKÉLETESEN EL LEHET HAGYNI, AZ ÁLLAT BURÁNKAT, sőtt ... AImi vagy ember, vagy ür ürge robotuk lettek,sokan el hivottak,és kevesen a választottak? -magadra ismersz meresz? Zitt az hogy ember, az nem anyagból és anyagtólfüggő, hanem még a fénytől Napok -Csillagoktól se, mert valakinek ki kellett gondolni, és most minden... GONDOL LÁT OL? 5.: Nadon fida, nem lehet senkit semmit ellenezni, mert elüt a vonat? -azaz alláh kerülsz? -most ütközni sem, és ez olyan csoda ÁLMOM ÁLMODOZÁS, hogy ma na na nagy ünnepnap van máma,s mama papa nem ment el, végleg? -gyertek be, de most GONDOL LÁTUNKBAN MINDEN EGY EGYÜTT (JÉZIM FÉNYE KÉNE KÉNE HUSA?) VAGYUNK, s itt amit az első álmom vala... Minden ami elmulik, az örökre, na most itt minden elmulik, aminek az emléke is!!! Ez hogy miEeee... hogy nincs is mivel, azaz itt mikor ide bepotty... mindenhogy hogy, egy ösztön állat, amin keresztül kell jönnünk, és most Juhász ül a szamáron? -nem iá iá AI...orditva forditva? Na ez ami most...ez meg meg meg rázzó, magyar rázzat zzz... Na most... az ami az itt álmom, hogy tudnám meg láttatni, itt kezdve a két öcsémmel, hogy NEM A HUSUK MARHA BAROM ÁLLATUK VAGYUNK, AZ ÁLLAT TENYÉSZTÓINKNEK, HANEM MI MAGYAR OK? -VAGYUNK, Mi is ufo-k vagyunk! sőttt...UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo... Most azt amit mára, hogy mindig eleinte hogy kijöttem, haza akartam menni álmomba, de most...ládd a felesÉgem, már nem akarok haza menni, mert nincs senkim otthon!? Fitaljal HAZA CSAK OTT VAN...Na most, csak a családok dod örök hü szeretete marad meg,és itt az nem hogy olyan nincs, hanem azokat tüzzel vassal bizzel bazzal gazzal ki gyilkoltatják, na meg M LÉK KÉL?- ÜNK KÜNK? Kő kövön (nincsak csak azoknak akik roBotuk lettek,(nem Botond?) önként?- nem maradt? 6b bbb... Ez ami mára, ez olyan, hogy ezzel, most egy az egyben haza tudtam menni, DE AZ A MI VILÁGUNK, és az minden EGYÉNI, és most...Na had villogjam be, ami monDom, ez ólyan nagy, mint MOM olyan nagy lett mint SOS? Maga az álmom utja, mint mikor 1848 és vissza foglaljuk (egyse bukfenc nélkül BUDA VÁRÁT, nem oda Buda? Fita, kinek kiknek a gondol látta vala? Nincsak számitot a husállatuk? Ez az, miikor az ÁVO teljesen kipucol mindent a zsidó kóser üzletházból, (nincsak az előtt se volt, kaádr kolbászból szalmiból a sövény) akkor ...nincsak engem akarnak...fita most szintén,PÉNZZEL bizon, na fita, rögtön az hogy Drága véren pénzen vásároltattok tok? -toko? -de gondol kod ol? -mo mo mo... Fita, ha részletesen, skörbe körbe görbe akaném, ugy 6000 lap elől hátul tele talán, de most az van, hogy AZT? Na ma is láttam, hogy ott kellene legyetek, egyetek? -Uri muri? -ASZTALUNK VISSZA!!! Na itt..ez az hogy keresem, hogy hogy tunnék megközeLITeni, ahoz ezeket ugy kell olvasnod hogy a vasat is meg olvasztod, treha most FÉNNYÉ VÁLTÁL, LÁDD CSAK EZ A MEG VÁLTÁS VAN!!! Na fida, most mikor LiLiTt most a Napba az az hogy az egy csoda ember NŐ alak, és az az Isten alak laka? Zitt az hogy... mopndtam neki hogy deee... mindenkinek van örök élet párja vagy pára? 6ccc... Nincsak most is a gondol látod? Na az ha husban vagyunk, nekem is...nincsak ez az, hogy ho ho hooo..elefeldtem az álmom, ami most itt minden gyilkos galócAIk, és maga az a krom fekete szaruk füste, mindennél gyilkosabb mérgezőbb,ládd azért vannak a TETŐN BÜN TETŐK A MÉRGES KIGYÓ FÉCCKEIK FIN AN CIA? -ÜR URAI? Hogy ezek az ÜRBŐL JÖTTEK, az az a a aaa...ládd az DOMBOOK DOM OK DOMA? Szóval, én megtudtam közeLITeni azokat a gyerekeket, akikbe az... mint bennem van ma is van,ami szülői sully -shully iskola? Na ezt meg kellen tudnunk, azaz most értem jobban az Égieinket, meg apuékat, hogy pitim, ne szarj bese da ha nálam már csepegi Atyám? Na ezt ugy, hogy találkozzunk a Szobornál, AZ AZ HOGY AMIT LÁDD LEHET HALLANI, HAZÁDNAK RENDÜLETLENÜL, LÉGY HIVA Ó MAGYAR? Zna most onnan fentről, ahova a felesÉgemmel is, na az a 1848 Tallpra Magyar ál?-MOM? -alom a sarat, most az el van választva, ládd Buda és Pest? -Na az idöcsém, rögtön közvelten Buda alatt Pesten, ki van rakva a fényképe a minisztériumba, s ott...egy kis fehér szoba, s nem ismert meg, azaz itt minden az hogy ezek robotok, és nincs olyan hogy család ok fog alma $$$... CSAK SAT'N GAN $ GANÉ DOM BOOK TRÁGYA DOM BO BO BOOO... Most velem, megosztotta a szobját, ami egy fehér...(nincs benne semmi)na csak egy épület tömb, annak a végén, na most mentem az iföcsémhez... háza van, és az asztalhoz ültetett, csak ugy ahogy 1999 dec utolsó hónapában, és eljövett, mondtam neki Zoli, te Zoli vagy (fita mnda két öcsém, ládd te az vagy, ami a tesvérem,de itt olyan nem lehet!!!) tehát nem tudhatod itt, hogy mi ki ki mi krimi miki MÓé bota te buta...egyáltalán hogy vagy? -hogy vagy? De az a szeretet ami monDon ismét dereng rengg... Innenn... nincsak az aki az ember, az beszélni magyar RULL mer merne.... na meg el mereng, s hova merengett el sép szemed világa... 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Robotok robotoljatok, meg ne botoljatok, lészen nagy jutalmatok? -ür ürGÉik, az Ür urAIdnak nak nak nak... 1.: 5/12. A KÉP? Előszél forgószél, sodort a karjAIkba tán, azaz hogykerültünk AI rabszolga kerekskedők markába?-te marha? -barom állat álomáNUK? Senkise tudja, ha valaki tudja, az meg nem mondhatja,mert forró olom a fülükbe, és szemük ki pukkasztva, husuk? -csak juhusuk... fita itt az hogy az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, BÁRÁNUK LETT, ÉS ITT A HUSOM, A BÜN5TÜK, NINCSAK CSAK AZ 5 ÉRZÉK SZERVAIJUK -JUH HUKK? BOCSÁNATUK ÁRA? Mi lehet az hogy BÜN -ŐS? Dfita, nem vagyok és senkinek se ADÓSA, ANÓSA? Zitt finom (nem) akarok lenni, Pink Floyd? Hogy hogy miEeee... ez most az, hogy most a magyarok tiz tizingel? -törzs NYILT NYILAZ NYÁLAZ szövet s ÉGe, ége? Fita, itt az magyarOk M LÉK ÜNK? KIK MAGYAR OK ISTENSZÜLEI SULLY SCHULLY GACCUNKBUL A MAGYAR OK? Na most az álomba az Én MAGAM -RÉ LELEK? -fényGÉNÉNEMagos (magyar) hazajár, AZ AZ ÖRÖK MAGYAROK TESTVÉREK -CSALÁDOK KÖZÖS ÉGE FÖLDE, na most akarNem láttatni hogy M-ÉGI IS kik mik mi ki MOé? -vagyunk? Sóval, most akik magyar OK, azoknak van ugyanaz a FÉNY -KÉPE, mint amit az iratokba, hogy FÉNY JHELLENSÉGEK! Az itt fény AIra?- de RÁ -rája van? AIU RÁJA? (fita vannka kiválasztottak, na itt a kulcs, hogy ez egy robot AI PACAL KÉPZŐ INTÉZET ZZZ...TORUK? 2.: Most röviden, haza mentem, és nem fogadnak be sehol, sehova, és van egy AKI a világ végét várja (fita mind akik az, azok a idöcsém, azaz csak minden 1 vagy kettő?) és előbb azzal... na ő az idősb öcsém, és most... fita, ITT EL IS MEG LE PISA A FERDR TORNUK NÁTOD? -VAGYUNK KI LE RABÖLVE,MERT ÜR ROBOTUKAT AKARNAK NAK NÁ NÁ NANÁ FARAGNI A LERABOLT LÁDD THE PLANET OF APES, MAJOM BOLGÓ FILMEK, ami pösze hogy előbb ALLATUK ALLAH -HALA állatUK zubbona, zene bona, ricsaj, és ha valakik... Zitt én tudatoszan jöttem be, és ezért, ha minjárt az ingmért de a gatya? Fita itt az hogy gatyás tyutyuk, gal lambook meg gatyátlanok,de NUK UK?- sőt neked nek kopasz naku nyers a nyaka csak rom rom a roma aroma NUK kaka sok, kakas bAItyiik? -nem batik? Tróha, most én a családomba is, mindenek felett, engem nem érdekelnek az anyagiak, ami az osztoskodás... mindenki (egy asztala ládd ha mindenki egy aránt az aszatlunk? )acsarkodott na meg haragosok lettek, nem beszéltek a testvérek (évekig, na most én éngem nem rédekel ma sem, hogy mennyi vagyonod meg pénzed van?) egymáshoz, ami most, nincs elég alma? -fita azt is satan- szartan GENÉ? -GÉNE KÉNE KÉNE? Nincsak, rögtön a magyarOk legyilkolása kezdődik, na meg ez, hogy M LÉK ÜNK? -UK? Hogy tudták a 10 törzset, azonnal el tüntetni, (DE MA IS KIGYILKULNAK VAGY PUCOLNOD KE???-FITA EZEK AZ IRATOK??? -MOST HOGY NEM TILTOTTOK, EZ NEKEM 100) amiket leritam, hogy akiknek van UFO? -ISTEN GYEREKÉI JÉZINKMARINK, SEGGIT? Hna az egész az össze magyar irás INRI, -karcolatUK? Nincsak fita, a magyarok iGÉNis is, ma is most is a MAGYA ÉGRE IRUNK, VAGY NUKIZUNK PUKI? 3.: Pl. - nem tudnak magukról magunk? -semmit, és nem tudhatják mit csinálnak, hizz vak vezeti a vaKONUKONUKIAIKt? -vak ondóAIkat? Fita, most mint IDEGEN GÉN? GÉN DE SZEGÉN azaz most mint utcalakó, tehát senki se ismer mer?- fel, ahoz ismerni kéne kéne mag át? Fita, egy GONDOL LÁT, tróha most az hogy megtudok JELEN NI NI NIMRÓD RÓDUNK UTÓD DA VAGY DAI? Fita, az hogy Tahiri Üngürüsz, nincsak TÜNDÉR LÁNOK? - na az lenne a szikra veti emberek de rek reketye? Zna most... lehetetlen hogy emlékezne, ládd a felesÉgem, az ugy, hogy a fent a gazdag negyedben fff... és mi is nagyon gazdgok vagyunk, és most ez egy olyan (UFO-k? -made is Hu? Whooo...Cadillak, amit még nem ismernek lessz lesss... Fita, mert ez az az ÁL MOM -MUNK? NUK? -hogy miért nem emlékezhetsz az ÁL MOD-DOM -RÁ? Lehet hogy egy két málna adaggal több, de most NINCS OLYAN TALÁN, CITROM IZÜ BANÁN, HOGY A TESTVÉREIMET, AKIKET KET (VIDZSÁNUK-ZSÁKUK ISZÁK ZSÁKUTCA) TELE VERTEK, BELÉNK VERTEK ROBOT TOLLO TOVA LÖKÖDŐK VAGY ROBOT ÖLŐ? -ezt akiAItok tök tökölők, fita, ezeket az iratokat, nem itt, hanem most te neked halvány FIN GOD, UGORKA? NA AZ!!! -OGY MI TÖRTÉNIK VELED, BELED VELŐD? -AGY VELŐD? Sóval, nekem is, most kell hogy tupasz azt, hogy itt van egy olyan történet NET, ami a miénk, csak most TELJESEN AZ AGYUNKBA, FITELJAL, AZ ÜR URAINK,KURÓAINK KUROMÁNUK BELE KEVERNEK KATYFOLNAK, azaz ha KI TUDÓDIK KID DIKUK?- A TI TOK? 6a a aaa... Sóval de hátsó, na közbe málna, a szánkba, csak nagyon az, hogy ugyzse olvassa senki, meg nem értik, és ez miatt a felesÉgem, minket is hülyénk néznek, sose tidja meg senki, hogy ki vagy, mi ki MÓ? Na most..fiteljal mert ITT MINDEKI AKI BELEBUGYANT VERTEK VAGY VERETTÉK MAGUKAT AZ ÁLLATaiKBA? Zitt az, hogy Ő ŐK A TEREMTŐINK MI KIK MI KI MOi-AIk? Ezt most, na az IRÁSUKAT KAT, nemigen engedték volna, azaz ma is az a wC LUK? .ogy teljesem vak stoba legyenek a barmUK buuu... bujákmuják a barUKba korlátol? -mukiAIjuk? -sgg lukAIk, kloákkák kajÁIK, s ne klogyojatok? Na most, ahonnan én haza be megyek oda, ládd OTT NINCS FOG ALMA SE, HOGY A MAGYAROK AZ ÖRÖK NAP FÉNY FÉNYE CSALÁD OK, hanem midnenki már teljesen csak BOBOT UT UK, és senki se akarna ROBOTOLNI HANEM NYUSZI PUSZIT RABIT ÖLNI,LÁDD ITT A HUSUK A RABUK FA SZUK? -KUSSZ MÁSSZ... FEL A FÁRA? EWOLL LUCZI HALLUCINÁCI A HAJÁT... KOPASZ EMBER HAJÁT TÉPI... Na nekem, fita, most az hogy UTCA lakó, most előbb az idöcsémmel, Dfita, te olyat, hogy te GONDOL LÁT EMBER VAGY, ezt hogy nem lehet...LÁDD A JÉZUS LÁTÓK, CSAK HIPP HIPP HOPP...A CSIPEJÜK KI FICAMODOTT, hogy GONDOL KON -DOM, ÉS GONDOLÁT SZÁRNYÁN SUHHOG SUTTOG... AHOGY LÁTTÁTOK ŐT FEL MENNI? -ALLÁJUK JUHUKK... VOLT GATYÁJUK, VAGY MIT LÁTTÁL? -TE BIRKA, CSAK A HUSÁNGUK? - BOTUK BOLTUK? KIRAKAT UK, ÓSZALGUK...JA DE CSICSÁS? -MEGVAKULTÁL? Innenn... fita csak KI GONDOL HAT HAT HAT...fenekünk fenekük pattogha ha haha... 100! -betelt a pohár? ---oááá... halljuk? -vagy haljNUK,na meg BBRita nagy bugyijuk? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...nincsak miért akarnak VÉGIDÓ TREBULLIIK... az orszok, nem voltan az ApolóniAik, de nyenecek, ba kaptad...Fita, itt teljes rövid zárlat lett...Virtuállat realitty... teljes barom a baromba romba... -vitézek mi lehet, e szeles ki fingott föld alatt felett...
UFOzzuummm... miEeee... Csillagok - csillogok, szépen ragyogjatok, ne válasszunk magunknak, gyerekéinknek csillagot - decsillagokat, mint sok ragyogó csiillagok, de csillag ösvények? -vagy merre visz a végzet? -göröngyös uton, sötét az Ég? 4.: Kávézzuummm... hogy vagy? - a kérdés, azt magadnak (mag ad?) nak nak nak... azaz mi mi az, mi kopog? -ki az ki az ki kopog? Nézdcsak nézcsak apám, ott egy vándor? -kapud ajtód nyisd ki már, jaja ha Uncle Samu? Most George Washinton (az első Nép KÉPviseló házzal? -álma, ami ténleg a Világ összeskövők? Fita, most nem sokat traccsolok, hanem ITT ami történik, azt az... Találkozok a mi magyar ok, legközeleb hozzánk, ufo rajunkkal, na piti te is az vagy, mert gölümbü...Itt megint kell egy kis körités,villám körte, hogy nekem ez, sehogy, azaz most ha valaki ezt teremtette volna? Fita GOD, az a hangod, de te sem hallod? (én? -nem vagyok?) Na most, valami olyan mnden ami van, amit hologram, és üres is, meg sulytalan! Ezt most hogy van az a FÉNY, na maga a Kristály -ember, az az hogy van a KÉPe, és azt... csak akinek van az KÉPe, csak annak van! Ládd olyan vagy mint én, és megpróbáltam, ami most... Zitt megint egy gizs kitárő, ha most mi is vagyunk vagy 100? -Nincsak mikor legelőször haza mentem,és a virrasztóink ami vagy 100? -most mit csináljunk?-világosságot! Fitel mert ha most téged érdekel a sorsod, Óh mily sors ón mily...mely le- End? Sóval, most valaki a Napnak támadhatna? Az gondolni kell!!! De már nincs! -azaz most ha neked nincs, senkinek? Fita ne xexölj ne ölj gondolátban sem, de ha mégis, mert gülümBÜN a BÜN TETŐK Ő OK, AKI TEREMTETTEK TÉ GED, DEG, DEGESZ ESZED? DE EN GEM GÉM? -SGGECSKRÉM? Én-t nem tudnak, nem lehet, csak van! Én vagyok én vagyok én... 5.: Ez mellé körités volt, hogy hogy ho ho hooo...Mindenért fizetni kell? Kinek kiknek Gik Gazok azOK? Fita, most amit mikor egy nagy cső fekete,és men le, és most van egy balra L szöge, és a szögnél ki akarták lukasztani, de nem hagytuk! Na mostmár többet tudunk,az a TEGELY BE? -AZ MINDEN AMI ITT GOD HANGOD? NEM HANEM UK MUK FUCK...Fita, ha vakjAIk vezetik a világtalan ok? Na az a hang, hogy most AI -alien lények, mi a lényeg,mert most A GOD DUK UK? Fita, bloondi, akiben van még szikra? -az az hogy USA FIRST, ami ládd a nyakába (AIpac) a gizs buzigáNUK? Fita, itt az hogy elpusztitlak, esetleg puszi, de most fida, most hogy bárátkozzuummm... na most az agymba, ugyanis a szava az csak gondol látok? Fita, ha te gondol látod, (gond öl?) a bajod okát, már meg elkaptad a tokát? -de az hogy te be fókuSzóltad, nem ölted,hanem a te FÉNYED MEG VÉD TÉGED , NA ENGEM IS HA VAN JÉZIM FÉNYEM MMM... Zna mikor másodszor találkozunk, akkor már nem itt?- hanem ott vagyaunk, hogy RÁNK TÁMADNAK A SÖTÉT ÜSZKÖK, és most ahol vagyunk, az abba a a aaa...amit legjobban a The Chronicles of Riddic cimü filmben, mert most vannak e VILÁG VAK VEZETŐIK, és most az KÉT RÉSZBÓL, KÉT MENNYEZET, és az most a fekete cső csővezetek! -portolok? --- Vég állomásuk, van olyan a fénybe? -VÉGE? 6.: Prószálom deee... itt minden hang? - s zörej, ládd sock & al, ölt, és azzal mert félnünk kell, rögtön allattuk vagyunk, vagyunk? Na az egész hogy valakik, olyan tudomáNUK? -na ha KUN -NUK ék, a KINUK? -ami minden ami ki rezeg, vissza rezzeg a rezgés okozó kiinduló pontba? Zitt az hogy... először hogy ez nekem, sehogy, tehát én vagyok többet a vallagod szagolója és gondozója, gondod viselője, az Ő ŐK felruház meg taplál,ő rád ránk (te tudnál olyat kitalálni?-hogy te vagy minden ami van, termtője?-na az ők is, hogy tudják, hogy te azt nem nem soha meg nem tudhatnád?- gondot visel (na ha nem ke! -most mi lett??? -fita most gondol lát halál, vagy ha ha ha...)) Jna most az amit ábrám neked aDóm a földet, az undorral tölt meg engem,amit nem tudok ma se el folytani, de ez most, én mondom meg,hogy meddig meg merre, je hova visz a végzet? -nekem nincs, és én ezt gondolom!!! Zitt ami nekem is, hogy a HANGGAL AMI RÖGTÖN AZ GONDOLÁT AZ HANG, HAN GOD, ÉS AZZAL...NA MOST ITT ELŐBB A SZERETET ETET, AMI RÖGTÖN, MERT FÉNYED VAN!!! Naz, itt a kiNUK kin? _az KUN NUK? -ami most... Tróha most ha ezt ami most történik, ha jelentem az ORSZÁG HÁZBA, most...Fita, ha nem lenne ugy az Fényes Égi testvéreinkkel egy az egy kapcsolát, akkor te ezeket a sirásokat, te nem is tudnál róle, de semmi!!! Nincsak ha te azt gondolod, amit most meg kell halnod, az az ha te ezt gondolod, most élned és hallnod kell!!! Itt élned, és (oda vissza) hallnod kell!!! Na röviden, MI A FÉNYBEN LAKÓLUNK! TudNátó gondolni?... Innenn... ha nekünk van saját (MOM) álmunk, gondolát világunk, most hol kéne lenni, enni, amit a magyar?- földöng?- megterem, jaja az anyaföldünk, ami nekünk kell, meg müvelnünk? -müvelődünk? - föld müvess müvelés müvészet? -ész, eszünk? 100! -oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Csillagok - csillogok, szépen ragyogjatok, ne válasszunk magunknak, gyerekéinknek csillagot - decsillagokat, mint sok ragyogó csiillagok, de csillag ösvények? -vagy merre visz a végzet? -göröngyös uton, sötét az Ég? 1.: 5/11. A KÉP? Ugyan édes, párnám csuccsa, mit álmodtál,az éjszaka? Eh szak szaka szaga szakma? Termő földek, de kik a gazDák, vagy a földek tulajdonosai? (Gaz dögök) Isten ki teremté, az eget a földet, szava mindenfele, támaszta életet! Zitt kimondottan, amiról szó lenne, hogy MINDENKINEK KELL, LEGYAN EGY ALMA? (saját szalma széna szára szara alma?) Na nekem az álmom, hogy saját földem, és saját zöldség gyümölcs kertem legyen, hellett? Olyan hogy te vagy? Te vagy a fing fin god, nincs, se sejtelmed nem lehet, az én gatyámba de ha lenne, látod a Királyod Urad és alkotód, mindenenetek tülle tüllük van, Uram és alkotóm, mindenem tülled van, dus kegyben része sül valóm, dus kegyedbe sül részesül valóm?- lehell betöltve 100! -998ba lenne jó? -kedven ott más, hol? -ismerős 100? Na most... kölönösen a jappánok, akiknek terület igéynük van, de kinek nem? Nincsak itt az hogy HIT SZEMÜK? Fita, az hogy álom? -sack & al? Na nekem, a rémálmom, ha megtudják az álmom, és van...ládd a lehell betültve, valakik a lopo tökükhöz nyulna... shirtelen törölnek, de mi az, mert ugynugy ugy két SzinüsKÖDtem volna? -smirna! -volna! -széditesz teszt, a kezde a bilikbe lóga, Logan ran, de az is mi?- találtuk ki, deee... 2.: Most amit tegnapra,hogy a canadAI magyarsággom mall mell? - egy hold körüli ut, most mi nemhogy válasszunk magunnak egy 5 águ? - MOGÉN dávid -dAIda ládd vannak a vaksijAIk és akik még... láttam valamit, de mit? UFO-k? -made in Hu? Whooo... na azt ... most végleg a szemeim lehunyom becsukom,(Vgyuri?) mert egy látomás... na na neee... csill LÓGhat, (nem a bika hentes fel, lóg a töke 1000 fele...) jaja a 6 ágUK alatt ami 666...kétszar 6 = 12 +1/2, oszd meg őket és uralkodj a biológai kerteik felett, allatt? Gyümölcsök teremjetek jó gyümölcsöt, Dna most itt ki mi mi ki MOé, kinek adta a HAN DE HUN?-GOD A FÖLDED? -KI MI A DEDE, DEAD E? GOD KIFINGOTT S GIVERs OF DEAT? Na vegyük ugy hogy szorit a kapca, és egyre buzösebb büdösebb lett...ami fából vas karika, szép kisláNUK Erica Erica (észtér) mégis ki fordülne? -jaja bedülne, prósza? -nemet (nyemec) mond, az igen? -ne nem nyeee..bracka? KÉPek GÉpek AIpac pacal pörkölt ÁLOM MÁS? SÁMÁS RÁMÁS? SIRÁS RIWÁS FOGAI-K CSIKORGATÁS? Fita, kénytelek vagyok vissza...amit most az első pinaláttul fogva, hogy mi magyar RULL igazIbu buli buli bulah, Arany bulla de bili? -nem hanem Arany Warros szAranyos anyós? Fita, Pajtás, daloljunk sép magyarorszáról, mely a büsÉg kincsét ontja rád, rám is Ráma? Panon Ráma Panonia? Tiéd a gyár, tiéed a föld, kalásza virága neked terem, na battUKmeg, nincsak vannak a (Hadészek kigyó fészkek) fak, és gazok, miggigazok? 3.: A felesÉgem, ládd azt amit egy rublika, amit most 1.: -velem ugyi könnyen meggy? Felmen a legény a fára, megyfa tetejére, lerázza a meggyet, gyere Rózám? -rózsám? -szedjed,. piros kötényedbe... Ami HEÉ? -fita, én nem tudok a MAGYAR OK VILÁGIT? Nincsak itt, hogy ha valaki betegsegg ...jaja én állandóan nyakamon érzem, seggem mily nehéz, na minden ami azzal törtnt termék, az szar!!!-na most te eltudod HINNI VÁGYOL? VÁGY ÖL? -OGY ÉN A SAROKBA A SZARUKBA A FÉRGÜK (fehrée tápláléKUK ládd a A NÉLKUL NINCS... MI? -juhus a KIRÁLY JÁJJJ...) VAGYOK VAGY OK? NA NEKIK AZ A CAJUH NUK? KAIUK? A FŐSIN TÉRUK TÉJE MAGADHOZ DRÁGA SION -KAJÁJUK, TE MIT ESZEL ETEL? SÁRT? Sóval, most itt AKIK LENT TARTA-RÁK TANUKÁK BENNÜNKET, BENT? Vissza, mert ha valakik, na éngem érdekel mint HANG? Fita, most a fiam, kilótték a SuperHiddrónikus fegyvereket, akkor milyen fegyvereik lehertnek? A HAN GOD!!! Nincsak véletLen hogy a magyarokat ugy büntetik,mnt senkit? Fiteljal, nemrég...David Dick, a háboruk a területek fel elosztása miatt van, na most...a legelső legnagyobb terelet igénylóa a jappán tyukok! -tuYTUK UK, ugganés csak MAGYAR RULL LEHET GONDOL KOD OL? -VAGY ... na már nem tudom ...esetleg du. -dudolunk, a harcunk de arcunk, pirul? -nana Pirka? Pa PUK irta? AI papa de popa? Innenn...csak ki gondolkod OL NI NI NI...NIMRÓD UTON TUN MAGYAR RULL? -NA HA TÉGED ABBULI (BILI) FÁBUL FARAGTAK? 100! -oááé... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... fel zzz... le $$$... felesünk Tallpra magyar, vagy hasra csusz -mássz, fetrengjetek csak ne zzz... 4.: Kávézzuummm... hit? - szemünk? -látha azt? -mit -meat? -teljesen, azaz hő szem látó? -éjjelilátó szem? Most aki azt mondja hogy van halál? -az azok az ok, te tudod hogy van halál? -na ha igen, akkor te vagy a 0? -az ajtaja kapuja? Momnduk akik nem tudom, azok őszinték, mert az amit itt... GOD DUK UK OKOSOK? - tüzzel vassal bizzel bazzal gazzal belénk vernek, azok nem ide valósijak? Na most aki van élet? -ha van, csak örök élet van, az bizon abba van, s itt Swédenburgunk, minden ami van, van! -van? Megprószálom álom álMOM? Minden a GONDOL LÁT VILÁGOD hangod vagy od? -ki adta? Na szokták mondani, az élet olyan egyszerü mnit egy pofon, ha kinyitjuk a szemünket, akkor annál egyszerübb nagyszerübb van? Na most magamRÁ találtam, ami neked kell, azaz most az hogy... elragadlak magammal, mint a tüzes lovak a szekérrel? Tróha bemegyünk a fénybe, ami csak az van, és csak a fénnyel, és most vannak, akik le meg kihültek, és az lenne a HOT SZEME, ládd a hüllők, csak a mleged, hődet látják,.és szagolják, ami NÖ VÉN? -LÁDD VURÁGZIK, MAGZIK, MEG MOST KIHÜL? MEG VÉNHEDIK, MIUTÁN VEMHEDIK? 5.: Most ugy ahogy az éjjeli (bilibe lógott a a aaa...) megfigyelésem, hogy van a mi NAP KÖREINK, AMIT UGY IS HOGY MINDEN NAP? EGY NAP, azaz most ahogy bejövök, csak az 0 -aura, és ez az, amit a BbLia iratik is, egy fény-test? _na mostmár az, hogy akInk ébredeznek, már amit emlitettem derengünk? Na most egy gigantika napok tengengárok tengerében, annak is a közepin ázunk! Most amiket irtam, hogy a bal oldalon lent, van egy TÉGELY, AMI A KRISTÁLY? -TEMPLOMUK, és az egy gömb azaz mnt egy kristály tégely? -alaku! Onnan még ki lehet jönni, hogy az illető felébred, és itt...meg kell emlitenem, az összes irástudók farizeusok...fita most barátkoznék velük... az agyam lebénult... na nem bántok senkit, sőtt...szadiceusok s az összes Királyi popság szent nemzetek? -nem vagyok ellenetek, de azt hogy én hogy látok, ugy nem lát senki, ládd az asztalon az alma, és körbe álljuk, és én az almát látom... de nem azt meg ugy ahogy te, esetleg alma? -álma? (szék?) Zna mikor 1999 deci utolsó 3 1/héten, leirtam, hogy minden templom melett előtt vagy közelbe, magyarok gyülije bulija vagytok, vissza a tárul hazám, terülj asztalkánk, ami ugy ahogy mondom -mondod a hangom a hangod? -az van! 6.: Na most a vázlat lát csak! Fita, mikor gyalog az Napba mentem,meg most le a föld aláh, na MOM,az bennünk van, és ami itt kint vn, az nincs, azaz nincs bennünk, ami nem ott vagyunk, ahova ők akarnak klehuzni ( a budi láncot)oda... Szóval a tégely még a világba van,(de fida, elszigeltve a naptól néptől? - de most onnan... szintén, le le le...ez egy NÉGYSZÖGLETES olyan három (2 1/2) emeletes, de csak két emelete van, a harmadik az allatta az a fekete... az ami itt a Hádesz, de az ténleg... ládd Hádeszból még ki lehet jönni a napra fénye? -csak gondolnod kell!!! Most ez az...már sokzor, mint a filmbe The Chronicles of Riddic, hogy onnan, senki többet vissza nem jött, még Riddic sss... Ha igen,akkor az az...mint te meg én, a pokóLUK kapujAI se vehet erőt rajtunk! Fita, ugg irtóra kerültem hogy a BbLia szinkronizálása se? -de most ahogy vicca nézek, amit irtam eddig, azt meg lehet taláni az HIT? -fita azok kigyógyik a MOék? -Mok moka moka kAIn róka? Van olyan, ami akik ezt maGUKra érti, vagy érzi hogy a farka szőre, szaká llat ég? Zitt nem hagyom ki, hoy tMünk, hogy egy nagy kerek is lehet, ami nincs kizárva, mert most a MI ÖRÖK EGY NAPUNK KÖZEPIN ÁZUNK, ÉS ÉLVEZZÜK A LÁTVÁNYT, NA MOST ITT MI MERT VAN NAPUNK, AZAZ MÁS KÉP, LENNE GONDOLÁNK? UFO-k? -made in Hu? Whooo... fff...mer forrooo... nInnen... na ki be ki blöki, azaz egy szempillantás, smost velem voltatok a mi Világunk közepin pin pont? 100! -oááá... ...https://www.kindness2.com/fibonacci---szaacutemok.html
UFOzzuummm... miEeee... fel zzz... le $$$... felesünk Tallpra magyar, vagy hasra csusz -mássz, fetrengjetek csak ne zzz... 1.: 5/10. A KÉP? Minden ami zzz... zizeg az a fénnyel ugy, hogy megtudtam hogy van pénzem zzz... nadon nadot e$$tünk eszünk? -mit? -sárt? -jaja de ki ad nekük enni? -a pénz éheseink, akiket sose lehet...kielégiteni? Most elvárnám tőlletek, hogy velem lesztek, esztek? -ja Égi málna, mállik a szánkba? -mmm... MOM? Zitt az hogy vagyok, az az hogy én vagyok, és teljes egészsÉgben (seggük bank) Jézim mmm... fita mindenhez közvetlen, nem kell KÖZ (közte) VETITŐ, azaz az ő ők KÉPe pepe? -hason mászó kuszók hasonLÁT? -AtomásUK? Mérges kigyóógyik a MO? -hol a helletek? NA MOST... vannak a frigy ládások, az egy lent, most az ami először, hog lent a balsarokba egy tégely, ami most az egy OLYAN ELKÜLÖNIT MENJ MENNYÜK? -AMI EGY (PÉN$$$ E$$ $$$... csak az ÖVék, övön a lulik?) LÁDA, de az olyan, hogy onnan csak le zzz... le rezgés lehet, ami ha láttátok The Chronikles of Riddic filmet, akkor az a Helleria -Krematória és onnan csak le rezzegni lehet, ami azalatt egy fekete allahgut vala!!! Minden ami lehuz, le szopja az energiád ád? -na ugy áll rendelkezésünkre minden zzz... hogy azt azzal fel tudz rezzegni az Égbe, ládd ŐK akik kiválasztottak meg kiváltság ágUK? -az Egedbe há hája retty... rotty.. csak veled,azaz nélküled akik zzz...Fita itt vannak a magyar OK fa fak? -jaja de ok fa, arról a fakról fák? -na hogy lehet felisMerni hogy ho ho hooo... 2.: Fita, gondolkoDom, de itt az csak a fénnyel és itt van,az hogy J? -zzz... vagy jó$$ UK muk fuk fak, ut (vesztóink ink vagy ik?)mutaTók,(mutánsaik) azaz ki teremtette adta a viláGOD, azaz a valaGOD ki pufoGÓD vagy ki gyártmanemüik, csattoghat ha ha 666... feneketek rapitya kloákkáJUK, juhuuu... JuhusUK a KirályUK? Te te te...nem tudz tudhacc haccaca haccaca jaccaca Dandy Borza malacca ccc... anyit se, mint a szopos ma foadzott ujjá szült, mallacUK rinya rinya mama koca malaccUK? Na az ami az a FRIGY LÁDA JUHUKK KOSOK? Zett most ugy, hogy az UFO -NK -BA BABA DE NEM BÁBUJUK? Fitelem, a szemem keresem? -most a Mi is ufo-k vagyunk! -zott zzz... torrr... azaz csak olyan, hogy ha nincs halál, akor mi van? ADÓ = HALÁL? -na ott ciffrázztam egy gicsit a rizzIgót? Fita, itt nekünk a leg fa szább... zitt most apuék, most erre az Ivre, maradj meg... fita, ami rögtön beléd üt, magyar ok nak nak nak...fita, az az hogy meg kell marad NŐtok? -fita,az hogy NŐ? -minő segg, bemenő dik ki be imenő? Zna ogy az ogy most...GONDOL LÁT SZÁRNYA SZÁRNYA SZARA A MADÁRNAK? Most egy olyan, ládd EGY TÉGLALAP ALLAH KU, ami az al világijak? -Amit Had esz? Az a GONDOL LÁT, AZAZ NEM GONDOLKOD HAT? HAT HAT 666... FENEKETEK PATTOGHAT DE HA CSAK HA HA HA... van mitől de kitől? Csak akiket ő ők a temetők szartak ki, férgeik, ami akik ezt el hiszik? -kuszik mászik s viszik Ylonád (anyád?) lobog a hajja hajja... az Égnek áll? - ha lenne? Koppaszi kákó jön a fa vágó? 3.: Tróha ha a Lát ás áss vagy $$$... süsü bolondság és kész veszedelem, veszed elem, ellem? Fita mert az elemek is, élnek, és azokat se lehet... ne él? -azaz nincs éle? -nincs élet benne, (mndenem az Ürü uraknak A DOM???-szivemetis neki ADOM, baxxanak meg? -megáldaNAK) ami most az te te te... nagyobb vagyok vagy leszek, ha megeszlek, ládd Juhu$UK a KirályYUHHUS UK UT? Zitt ha valaki kik mi ki MOé te buta, bota BotanIca? - a kertbe mentek a tyukok, mind le ették a magot... Éliás Tobiás egy tál dödöle...ettél belőle? Mott azok, zitt a MAGYAR OK ÉDES ANYÁNK NYELVE? TEJE NYELED? VAGY FÉMAMA MOM MMM... Fita, most AHOL UGY VAGYUNK, HOGY NEM NEM MI VAGYUNK, VAGYUNK? -Na a Mi is ufo-k vagyunk! -itt igen sokzor hogy az hogy vagyunk! én ???... Amiról nagybaszó lenne, hogy ha van 0lyan hogy örök boldogság -örömök élet (lett?- vagy 0ne? -nincsak a porhüvelyünk 0) vég nélküli, hol van? Fita, ha ketten, azaz egyet értünk, az az hogy ki kell nyitni a szemünk, ami van a mü szem pilla, és most MINDEN SZEM 1- mint minta (JéziMarim mmm...) VAGY SZEMETEK? Na az amibe most bele csak a bele,de az sem a te beled? -jaja ki lettünk belezve, és most mégis bele $arUK $$$... nélkül, Dfita, most amibe vagyunk, azt estére de aki nem lép egyzerre, nincs málna, lépes méz, bokor? -csipke bögyü csiperke... Innenn... na ha nem lehet ki kel kell e? -pu? ...titok? -nizzitek itt elfogulatlan, van foga, mindenkinek meg kell látnia, mibe habarodott...korpa? 100! -oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ Wetiko vert igó?
UFOzzuummm... miEeee... GGG... Gondolkód ok? -vagyok? GondolkóDOM? -vagyok ami aki vagyok? 4.: Kávézzuummm... az emlékezés? -és az emlék törlés -törÖlés? Na dögöltek, dögölők, tökölők vannak, de halál? Nincsak NEM emlékszek, na most apuék:-ne hibáztass ne ökölj ne bánts gondoláttal? se senkit, demost mi van, ládd a magyarok, emlékét... Mára hogy nagy nagy pénzügyi krizisek vannak, és ezt a Istenember egyenlő Istenembergyerekeknek csak ha van HAN GOD? GOD? -fita a magyarÉdesanyánk nyelve vezet, örök időkön át át át... ami nekem, hogy a Fénymamánk fénygyerkéi gyere kid, nem dik, csak, na na na... meg nem hazudik? Zna most, ez az, hogy miEeee... fita ha nem lehet okÖlnünk senkit, magunkat? Fita, hogy te tudsz gondolkodni, az lenne amit GOD DUK UK? Fita, Kit teremt magának, a boldogtalan, s mint védangyalának, bókol untalan... ismeritek a verset, és itt az is közbe közre köz kézre játszik, ládd én a falumba mndent könyvet (a könytárbank) kiolvastam, és nem... zitt, az van, hogy... deelőször, amit kerestem, az magam? Fita, minden a világosságot GOD? HANGOD VIDÁM... csak ugy is, hogy van ebból miEeee... kiut? Most azt hogy lenne? Most ollat, hogy ami történi velünk, ez a magyar csaláDom, és most...van egy olyan, hogy itt... 5.: Fita, most ezt gondoltatni nem lehet, sőt, az is fen áll? -hogy ha nem hibáztatunk okÖlünk, nincsek mindig van egy köcsögük? -fingóstra ját a füst, és kell lenni áldozatuknak (GOD GONDOKODIK AZ ÁLDOTATUK LÁDD A ÉG ÉS FÖLD TERMTŐJE JUHUSUKÁKÁ LET, S AZÉRT KIRÁLY?) ládd most...Na emiltettem, hogy azok akik a PÉNZ URAK, azok vannak minden habiruzás cruzzás UK? -UK AZ ANGYAL URALOM, ami kezdődik az amit ők teremtettek téged, de engem? Nem mert én valóban, ÉGI UFÓ ÖSSZEKÖTŐS VAGYOK 100! Zna ne feledjem, de fennáll... ládd ha csak egy 0? -feket luk, ja ma nagy fekete gyorsan mint a villám GOMBÖT láttak...repül a nehéz kő? -feltehetó hogy az kristály szerkezetü azaz vasbetun (fita minden hanggal van létre látra hozva!!!) gömb, de az a feket, ami ma irok a liLiTt? -ugyani de hasonlót lát, csak most én nekem, lád ami ki be, ézt az hogy ha valaki csak olyan kiván alma, haragszon a töködre, mert nem futott a kukurIca tövemre? Ha fényember vagy, márpedik az hogy ember az az!!! Na meg örök élet párba, ha nem miEeee... Fita, ha fényed van, s de nem lehet gondolni se, akkor ha nemmered villogtatni, a szemed szikRÁját?- na fita? Itt azért töröltettek, és nemigem engednek be sehova, hogy rögtön lelövi a poént? Zitt most ...ládd tegnap est éjjel, a barátunk millió billió (milliárd) évekkel dobállódzik, de a tudósok is csak annyit tudnak nak nak nak...semmit!? -azaz zitt az hogy te magyar magyar ok vagy, srögtönte NAPOD VAN!!! fita, de van, és azért vagyok ha nem születtem...fita itt csak szüli sully van, mert szeresd a szpszédodat mint magad dagam? 6.: Na az egyetlen megoldás lenni lenni enni, $ü$$ fel nap? Nadon fita, nem vagyok senki semmi ellensegge? -az is egy luk UK lenne, ha lenne? -de ennek, ami ládd ha egybe? De beszélt a bártunk, hogy SINgle, az valóvban mert minden (jeremi verem mi?- ás, siralmai?) ami van, az A HANG JA? De azzal jön létre minden, de ahoz kell legyen FÉNY AURÁJA? (na akik ezt tudjÁtok, csak azzal vagy bizzel bazzal gazzal) Nincsak a fény...itt vicca,mert csiklnadozer hogy PilátusUK, fita a Bblia meg minden olyan irásUK, ahol már van moduk DOM MODOSOK?- MOé bota te buta,most csak 10 parancsolat (LATORCÁK)lát? Olyan hogy hogy akárki a magyar -magyaroknak parancsolhatna, hatna? -nem!!! Vicca, tröha...na de megint, ha Pi lát? pi nát usuk? -kuss? -mi az igazság? -na a BbLia iratokban is VILÁGOSSÁG, CSAK KI KELL NYITNI A SZEMED, MEDESZ? NA AZ A FÉNYGÖMB SZIKRA VETI EMBER FIJA PUJA FIADZIK!!! Fita, ezekkel nem jöhettem ki, meg mág csak várjunk, Warjuk, várjuk az Urat folyon várjuk, nem tudjuk de NUK? -után, közbe, vagy előbb, a jó kisláNUKa luka pu? -az agáyukba, nincsa megjött a WOO LE GÉN NUK? -NA ANNAK MILYEN NAGY NUKIJA KIJA?- LEHET, LEHET? Na hogy nem lehet, esetleg ugy mégis,hogy akik nekem szoritnak,-FITA,ÉN NAGYON ROSSZUL VAGYOK, hogy ha akárkit akár hogy... el hallgattarnak mert meert AdamadA bátyám, pávát látván... 6a a aaa... Milyen nagy őröltségnek látszott... fita, ha te csak gondolátban is meg tudz bántani akárkit, (na jobb ha megbántad és nem toszod meg?)akármibe kár okozon, te már nem vagy, ládd ha te egy juHUKK... kinzásában husa édesitése puhintása coffolása lássa, abárdolása, ládd az álzdozati állatok fel abárdolása lássa, közbe csurog a nyálUK? Na ha ezt, a gyerekéInknek, (a mi KÉP másunk? -mászunk?) ez az egyetlen UT ÜDVÖZÖLÉS? ---mott itt az én vereimról, azaz vérben az élet de az erő is, erőtitka ErotIca? Zna még annyit, hogyha mi NEM okÖlhetünk -hibáztathatunk 666... a fenekünk pattoghat, am most igaz hogy vak vezeti a villágtalant, akik... Na itt vagyok izgalomba, alom bikukba buxa jöm már a bika fff... hogy csak ugy, hogy pont ellenkező, hogy neked-nektek?- mindenki mindenek előtt vagyok, az FÉNY JÉZIMMAL MMM... MALL? Na tegnap, hogy ho ho hooo...egyedül vagyok? -most ha nem lesz meg ez a fika testem...zitt megint, monduk mi van ha ez egy PRÓBA TESZT HELL? -HOGY HELL NEM VITÁS, HOL VAGY LEHELL? Na most, voltam (most rögtön ott vagyunk?) a HEDESZ HAD ÉSZ MINDED NEDVED, MINDENEM AZ ÜR URNAK ADÓM???- MEGESZ A MEGECEK? Fita az hogy szikra veti ember, ládd a gyerek tegnap, a kwantum meg nanó de popo? Nem lesz, meg volt a magyar -magyar ok, hanem van, és itt van az hogy szikra veti? Ne babra, mert szikra veti? Na a hádesz, most amiket leirtam, az olyan, hogy most...valamit mÉgis tudtunk TUN TUNNOLNI pinálni. Fita az irásokat nem lehet el tüntetni, főleg ami az Égre bolt? --- most apuék, ládd aki élen járók, azok irnak? -sirnak, adjanak adjanak, a szegén kolDUSnak? Innen ki kell tudnunk gondolni vagy gond öl? ..titok? -ne tudják meg a magyarok, hogy magyarok? 100! -öááá...
UFOzzuummm... miEeee... GGG... Gondolkód ok? -vagyok? GondolkóDOM? -vagyok ami aki vagyok? 1.: 5/9. A KÉP? -apumék már figyelmeztettek, mert a pénz éhsÉg egy olyan LYUK UK, ami fekete de a fenekuk feneke fen megette feneketlenség ége? -pisz ok, szalmaláng -alma, mig van szalma? Amit mára, hogy az árak? -áruk, az egekbe hágnak, ami most amit tegnapr, hogy egyfekete 0 -ba, csak belépek vagy repülök? Fita, a triBulisok, hogy a reptura a triBullik előtt. vagy a közepin ázunk, vagy a tribulik (juhbilik kiborult az ég) után, jönnek-mennek értük az angyaLUK? Itt egy pinyalatra ne feledjuk, hogy ember, az azt jelenti szikra, ami nekem, a testem, az fényból van, napból, és golyókból, ami most nekem van egy napom, van több? -jaja de azok csillagok csillagok szépen zápon ragyoghattok... és a (JézimÉNünk) napom az atomom, TUD ATOM? Fita, vagy az anyagból indulatoszt? -piritott kenyerük AI pacaluk? -vagy a tenyerükbe, vagy itt a fasom, na azt (piszkafa) rágj666átok? Na most, főleg a ufooo... UFO_k? -made in Hu? Whooo... a szakmám, mam MOM? Fita, itt van a Lóg Ica, Hazám hazám, te mindenem, tudom hogy?- életem, neked kösznhetem, na most, aki eze nem érti látja? -az vagy szemét, van?-becsukta, vagy hagyta magát át verni, ládd KI$$EGGECIZIK?- izzik - na az is hogy GONDOL ÖL KÓDIK-KIDÓK ADÓK HALÁL, JAJA DIK EZ A SAMU (SAUL SÓL SZÓL BUUU... PÁLOTT A SZÁJA, AKI NEM ESZI A JUHUSUK HUKK KUKT KUKTA VAGY LERBE, NEM ISA A VÉRÉT, AZ ÁT KOZOTT, MAMMA MIA? -LEGYEN NE EGYEN?) BIKA? JÖN MÁR A BIKA FFF... 2.: Na most, itt nincs, nem is lehet egy fel emelő(HA A FA FELLÁL ÉSZ MEG ÁLL?) fita a gizs V. --- most maga a GÉp, incsak mi az hogy számitó gép? - ha a tied-é. a te kon? (KANONIZÁLT) -az utánzat, ládd de. -szaladj a fin god? -a tied, na szagalod, sárszag, vagy du. -a fin god, után, utÓl is értem talán? Na V. -GÉorgia, hogy a kinaiak 30 % -át, ki fel emeljük, s kész a sütemén? Zitt én javasoltam IV. -GÉorgiának, hogy nincs pénzük, nem lehet velük semmit kezdeni, hogy addjatok nekik GYÁRAKAT,MEG ÁRUKAT MEG ÁRAKAT KIRAKAT, LÁDD ÓSZLAG -OK? Megtörtént, ami most mielőtt kiütött a TIFUSZ, ti fa szok?.-nem azok mi vagyunk, na kloákkátok tátoghat, kezdve juhturós puna Cszarban a ggatya vagy BBrita bundi bugyija? Na hogy a HUGY HÓLYAGUK olyat fog pukkani, mint sose napján vásárnap, jött meg a folyásom... egy két nap mulva, meg szólal a Corona (nemzzz... nemzetorr...)ViruzsUK? Közbe, hogy most... az ami az a 0 ami most itt a porhüvelyem hulla hulla hopp... Egy pinanyalatra látra ra ne feledjuk, ÉN MAGYAR NEMES $$? Fita, hallgattam a Danis Práger müsort, a RÁ dióba, és a behivó, van a 30% kiemelet pénz éhes, ha most 31? -vagy 29? -az már nem 30? Igen á á ááá... 3.: Fita tegnap Drrr... gan?- nak nak nak... hogy a pénzed, a pénzetek el fogyhat 666... feneketek pattogha de hogy ha kaka protty... jaja de ha nincs kakának való? (mniden sárba vágva csak siva tagok sivalkodnak?) Zna most... zitt az hogy egy luk? GONDOL LATRUK, LÉTRA, VAGY GONDOL LÁT OD? dud a te odud? Nizzitek PÉN ZZZ... nélkül nem lehet, és nincs is... Zna itt a büdÖLet, bedültetek? Az ami az a láthatatlan FEKETE MI? MI LYUK CLUJJJ... UK? Naha most valaki NEM GONDOL GÖND ÖL? Zitt nem tudom, hogy azzal hogy halál? ITT SENKI SEMMI MI? -SZECSKA? -SÉMI? -SÉM SÉM SÉM...most a fiaim, itt senki NEM GONDOLKÓDIK? DIK? -KID? Egy általán, na amit apumék, fida, itt azok akik ÉN VAGYOK AZ A PÁ TOK, VOLT? -ANYA(G) TOK? Na fita, hogy mi bárkit hogy ... ha kény szaratnak, SZART SZA RUK? -KURR DURR... ADNAK?- ne egy UT?- hanem menj el vele? -a bokorba, csakj az aggancs? -ott maradt? Száljon szálljon, ANGYAL SZÁRNYOM, elragadva vigyen el, nem az örDögÜK?- Vigyen fel a Golgotára ára, hol meg váltott vérivel, na most itt amiból kiindilatoszkodunk, aza hogy ha bünöd öd? -vérpirós, fehér lett mint a hollooo...ho ho hooo... á meg á meg kiccsikó, had el hadd tegyem lábam kengyeledbe...ketten ülünk alóra, hárman meg a csikódra gyiááá... VOLT? -WATT A (TAMPONUK?) FAK? Innenn... na ki innen, de az be beee...de fényt bele, belibe? ...titok? -na az vonz engemet, és ha most... tudni akarom, nincs? -csak a lábad közzé nyomok? 100! -oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... jobb lenne ha nem lenne? Lenni vagy nem, enni? -de egyetek fényt? -ingyen van, ládd a Nap az Égen? -a föld? Föl föl, ti rabjai a földnek, föl föl te éhes proli? -jön a troli? 4.: Kávézzuummm... ma szakmai kérdéeseket is fel teszünk, de ha vissza mentek, akkor most a lejtón felfele... nincsak az az ogy rögtön, itt az a gondolát irány NINCS, éa nem is lehet? Ez mikor mindenünket kirámoltak az ávok, (vok) ami én ugy 30 -32 éves koromig, aput hibáztattam, ami nincsak... Te eltudnád hinni, hogy van olyan,hogy te tret azt, mit? -nem beszélheted, és itt van minden balsorsnak az oka!!! -zitt ha nem nácizok is, engem mindig le humgariskáztak, meg reakciós na meg itt kint, nyilas focista de hogy anti szemét, esetleg ha Anti Krizantinnak lenne szeme helle $$$... Na fita, ami a tudat alatti vagy feletti tudát, azaz itt egy pinalatra, hogy valami olyan baj van, hogy itt az hogy a halál? -na az ha valaki... ládd engem, ez miatt, ezt apuék, akik apum meg apunkaja nagyapu, szemtőlszembe ismerik Jézust, és ezért kellett nekem, még itt... na most ez bizon kacskaringós, és ezeket, az örökönk örökké örökölnek (ne ezeket a sirásokat ásóval) szeretteimnek, ami ládd ha Jézus lett volna, na fiduzz és duzzogjatok jatata jatata... Egy szomoru vasárnap, jött meg a folyásom... Előbb most beszéltem a iföcsémmel, ami egyszer maga... na voltorovosi kivizsgáláson,és most legelőször, A TE FÉNYED MEGGYÓGITA TÉGED, és már a mára,álMOM közepin ázunk... 5.: Zna hogy ufo a szakmám, az most megprószÁlom,mert tegnap hogy elragadlak bennetek a fényemberrel magammal,akiknek fénye van, az hogy van? Na most TUDOM MEG LÁTOM MAGAM? JAJA GONDOL OHM OHM O MAMA... Na most...onnan hogy jöttem ma reggel vissza, és most okvetlen át kell adnom, a fényem, de Jézim fényünk mmm... Vicca, itt csak ott is a fény honainkba HUN GOD? Fita a BbLiába is a HUN GOD AZ AZ ULTIMÁTUM FEGYVEREK DE CSAK VÉDELEMRA A TE FÉNYED MEGVÉD TÉGED, DE ENGEM? - HA NINCS FÉNYEM CHARLI HADA GANUK? NEKED VAN? FITA HAD ESZ AZ HAD ÉSZ? -HADÁSZ -HODÁSZ, VÉG TERMÉK RAKTÁROZÁS? JÓ GYÜMCSÖKET jaja ha meg csököltek? - TEREMTÉL? NA MEG LETTÉL MÉRVE, ÉS HIJJÁVAL TALÁLTATTÁL, MOST MI LE$$? Most arról, ami UFO-k? -made in Hu? -Whooo...szakmánba vágó? Na nem tudom hogy sikerál, amit először a gyere kid, gyerekéinknek, és ha nem lettel volna, ládd kell egy jó barát, na itt van Sleuth tesónk, itt van még? Hogy akiknek van fénye, azoknak van! Mott...fida mert itt van az izgalmam, mert az hogy apuék, ők szemtől szembe látták Jézusunk, fita nem a dzsu, meg most csak vasbeton dzsungeleik,na meg tiszta őrület és most lesz az AI iá iá iá izé ahol megáll,arany városUK SUppp ... csikre leves, vagy bika töte abárölve... 6.: Itt megint, megint zsidózol, ami eszem ágába, hanem ők is az iratokra hivatkoznak én meg amit tudok,azt látok, te te te ...ti ti ti...tá tá dá? Na hogy szoritom össze... a izém? Szóval, most megint... én ide ki be járok, azaz az hogy szikra veti, az az hogy hogy BENNÜNKET A FÉNYÜNK ÉLTET, ÉL TETŐ? Fita rögtön a BÜN TETŐK? Zna most...megint kénytelen vagyok, hogy most itt minden a földöng belül van, és az az a zsák (Hus Juhus husIzsák te vagy benne) utcá lyuk LUKXUR UK? NA MIDNEN LUK MINT EGY NAGY LUK? Sóval leritam, hogy A FÖLD BOLSEÉJBEN,VAN KÉT NAGY ÓRIÁS ATOM GENERÁTOR UK, az most, ládd egybe van és számit minden, ami van? -ha ideigLennesen is? Na most mnt a bálnák BUUU... hangja, kivágott az Univerzekbe, és a golyóim szét fröccsentek, ami igen igen a HUNA ARRA ÁRA AGTELEK HUN VAN GOD,AZ AZ ABCULDA ULTIMAKA ÖNVÉDŐ FEGYVERED EDD RED? Fita ha vért itatnak veled, most az zzz... lett vér-szemed? Na most... a gabona körökbe lehet látni hogy kezdődik egy nagy gömbbel és most ogyhogy köröződik és végződik egy kis gömbe...na apuék,nem egészen,de most az a JÉZUS LÁTÓ TESTÜNK, AZ GÖMBÖKBŐL VAN! ... HA SZIKRAK IS, AZ EGÉSZ VILÁG MINDENSÉG BENNE VELE! 6a a aaa...málna, Most azért figyelgetek, mert ténleg mi csináljuk legelől a legelőn magunkat, magam, de miért? Fita, ha te ezt fel tudod fogni, na meg Juhlika szoknya, akkor te már...szikra veti? Tegnap, meg mikor canadai magyarsággal, Hold körüli utat tettünk,azaz neked is van, fénygolyós tested, ami ha szikra veti rázz... Amit most meg tudtok érezni hogy hi hi hi... Én vagyok? -miért kinek minek, na az,már eleve örökbennünk van,van? De adó meg halál nélkül, igen igen boldogság lenne lenni, Égi szép haza...Nincsak itt a legkisebb nosztalgia, ne ezt levezetem, hogy miért lesznek öngyilkosak,csak az van,a AI pacaljaik? Na most... itt most ugy ahogy most történt, EGY FEKETE 0? -FITA A TESTÜNK, AMI EZ A FÖLD ALATTI ÁLLATI TESTÜNK A KAPU! Értem, vagy érteni akarom, és az az hogy ...fita hogy miért irok ilyen sokat? -ami most... azért jöttem, hogy most miden magyar tesvérem ott legyen egyen, mint Jézim és én! Nincsak ez osztán, ládd én nem gondolok semmire, csak hogy tudnunk vagy NUK,egymáshoz ugy?- Szólni? Helló bábi helló... Látod hogy a felesÉgem szerint, szerencsétlenebb... (ezért nem hogy pénzt...ássd el magad... na nem az?)jaja de mégis, na hogy vagy? -örök életpárom, féltáglám, s ahogy én szertlek, nem szeret ugy senki, de ez ténleg igy van,mert csak ÖRÖK FÉNY JÉZIM JÉZIMARIM CSALÁDUNK VAN, VAN! Fita, csak ennit tudtam, na most... fita mindenkinknek, meg kell ismernie a MAGYAR OK ISTENIT IGAZSÁG ÁT, ITT? Fita, már most elkezdtük a szakmánkat oááá... szakkörök? Innen... ki kell tudNUNK... melőtt NUK? -nincsak valóban, ládd a iföcsém, emlékszik hogy a mult héten kedden, mit vacsorázott, ami én nem! -te ti tá tá dá? -Na hogy ogy az álmod...fita nemtudod nem látni lá tok lát ok ...na addig? 100! ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... jobb lenne ha nem lenne? Lenni vagy nem, enni? -de egyetek fényt? -ingyen van, ládd a Nap az Égen? -a föld? Föl föl, ti rabjai a földnek, föl föl te éhes proli? -jön a troli? 1.: 5/8. A KÉP? -Teremtsünk embert? -a mi KÉPünkre? -hol s KÉP? Na rögtön az álmom közepin ázunk, hogy egy jó párszor, hogy az a testem, fénygömbökből van, és az van! Ez ugyis hogy a Napok -Csillagok körbe vesznek bennünket, ugy hogy most van a fizakaki porhüvely testem, estem pestem seggemre még jó, de pofára, ládd rögtön... Dfita, elmélkedi álmélkodni ébren álmodni lehet, de csak MOéknak és mo mo mo...kék az ég, MOriskáiknak? Fita itt midnen a KEZDETÜKTUL FOGVAM NEM VAN, NEM IGY VAGY UGY S HOGY VAN? SIVALKODNAK A SIVA TAGIJAK... ISTEN TAGADÓK DÖG ADÓK? Zit van valami olyan icckiri hogy a mom magyarok is vannak? Na itt is, ha názi (náci nácizik) vagy Nimródozik, töröltek, de ha Fercsi bátyámat(Drabikikánk) mondtam, azért is? NA MINDENEKHEZ A HOZZÁ ÁLLÁSOM SOM HOGY NEM LEHET ELLENSEGGEM,AMI MOST...fita, magyarok függetlenek akanunk NUK? -fita most az hogy függetlenül mindentől mindenkitől MI IS UFO-K VAGYUNK! -satalata látta... UFO-k? -mede in Hu? Who ho ho hooo... 2.: Fita, hogy MOM FÉNY MAGYAR -MAGYAROK SZABADSÁG? ZITT MINDEN MAGYAR -MAGYAROK EMBEREK ÖRÖK EGYENEK AMIT MI? -FŐZTEK KI?- SÜTÖTTEK ÉS ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK EGYMÁSNAK, VAGY DÜJ BE, Á NYÉGYKÉZLÁB... apuék most figyelmeztettek, és mikor figyelmeztettek, az az hogy ezt a HANG NEMET, KÉPtelen érteni, de ha semmit, smemi szecska kubaccka? (na fita itt vannak a JUhdácok és JUHmördörörIzsákUK? - a zsákutcáikba?) Zfita, most végleg, tahát MOST EGY AZ EGYBEN ISMÉT LÁTHATÓ HALLHATÓ AL ALTATÓ KAPCSALÁTBAN VAGYUNK 100? 100 JUHOCSKA MIND EGYÜTT LEGEL,DE HOL A LEGELŐ ÉS LEGELSŐ = TULSÓ SZÓ, AMIT VISSZA VONTÁL, VONYITÖL, JÖN A FEKETE VONAT, FÜTYÜL A BAK???-TERHÁZUK? SÜVIT A SZÉL, JÖNNEK A SIVA TAGIJAK...Zfita, ami most is anyagilag pénzügyileg aki nem fexik sirkó lyuk UK, (JUHUS UK A KIRÁLYUK?) alatt, azt... nemcsak aki pslákol, hanem most a NAGY TÉRITÉSNEK a vége, (eleve végbele?) hogy nincs semmi, csak a kaka puk, qpu pi1 pu2 az a második halál, hogy olyan lehetősegge senkinek hogy volt? Mert a multad?- fiteljal az a tudatunk unk vagy KUN NUK UK? Ne félj tehát kisiny sereg? (fita agisz..ternap a barátunk, na god ok, van sok, de most a krispijáNUK, azok goda a dzsuk ok UK? -kérdelek, nam az??? -van ok nélkül ok)Kérdelek, kinek ártottam azzal hogy magyar RULL gondolkoDom és álmodozok Háry yányoskodok Hantáziálok? Na nekünk fény golyó testünk van,az az...hogy ÖRÖK MINDNEN ÖRÖK, AZ EGÉSZ VILÁG S MOST KELL LEGYAN SAJÁT VILLD, VILLA NEGR... BENNÜNK BENUK NUK UK KUN UK? BELÜNKBE VAN? BEL EART, BEL T (TIRAX) ENYÉSZET CSAK? 3.: Na tegnapra, hogy ha te ezt csak tudod ol vas? -azaz az hogy minden vas össze olvbasztva, ládd most a TESTEM, az a felesÉgem, azaz ha nincs örök kiegyensullyi szüLei lejMÓ? AZ ÉN IGÁM IGÉM? Fita, olyan nincs hogy örök zagyva tó tók tok tek tökölünk, tok de toko? -Jna megjöttek a ORSZÁG OD VILÁG OD, ORSZÁG -VILÁG? HÓODITÓK? HOORR ORDTÓK HORORRR... LETT A HAZÁD? Tröha csak ÖRÖK EGY EGYBE MOM CSALÁD -CSALÁDÁK VANNAK, ÉS PUZDORRNYÁK OK? Na fitelem, mert csak ÖRÖK EGY FÉMYMAMATYÁNK A MOM A MI?-MENNYÜKBE DE NYÜG?- MI BENNE? Fiteljunk, mert te ezt, Fita, a apuék? -na most is együtt vagyunk, de most, mindenki, kivéve a kis felesÉgem, na meg a két fiunk, most már három, van egy kis kackiás unokánk, ők... fitaljal aki ezt tudod olvasni, AZ RÖGTÖN A FÉNYBE FÉNY ÜNK NYEK NYEK NYEK...FÉNYÉBE VÁGTA MAGÁT, és NINCS TÖBBET AZ, HOGY NINCS MIT ENNI? INNI INRI? Zez zaz hogy én azért is most is amit nem szabad, na mérsékKelten, mert amit itt BE VILLOGOK, az villám láss t-átok, na az csak... Fita,itt van Lilit Tta, ami monduk nekem két perc se, hogy az egész Index hu-t, át nézem, és azzal is, a békát védem? Na ami...csak EGY ÖRÖK PÁR PÁROK...most azt amit itt...de a fizikaki testükn abszolga rbbszolga korom feka fekete,mert nem tudunk rólla semmit, maga (MAG UK?) magunkról? -Dfita, csak egy ember pár, na most azt fénygömbök veszik körbe, és mi MOM? -mam mam fényünk fénye nyelve?- mmm... Innennn.. ki ki ki... menjbe a menyneünkbe beee... benne? 100! -oááá... ...titok? -NIN! -te nem tudhatod? ...https://www.coasttocoastam.com/