ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... HADÁSZOK VADÁSZOK HAD ESZ HAD ÉSZ HADIPAR PRRR... WARRR... tengerészek nagy merészek, rájuk GONDOLNI GÖND?- BEDÜTENEK?- ÖLNI? -sem jó, akkor baxnak a legjobban mikor süpped a hajó, de UFO o o ooo... Óh egy fényufó, mért ne lenne nekünk jó, pöszi -szöszi hajadat fujná a szél szellő ufo fff... 1.: 4/3. A KÉP?-skérdelek is játszó szó? -pajtim a homokba, mi benne vagyunk (homok) a KÉP? -van, lehet olyan hogy mi KÉPünk? Fita a a aaa...Nap lemente? -le ment e eee...Fita az egész gurusunyi dolog, és ime...A NAP ISMÉT FEL KÉL? Fita, itt gyerekKorom? Na most is koromba valék, azaz nemcikrázom se cikrázik, a félelmem most is, hogy törÖlni fognak, a HAD ESZESEK? HAD ÁSZOK HOD ÁSZOK? Na tegnapra MÁJUS HAJNALA HA KITÁRUL? Mikor ha lenne egy barátom nekem is? -neked, na vicca...Zitt borzaDalom olyan siralmak mak mak mak...neki ne menjek a vakaKABBaknak rühell kéjpedofeka -kéjmazivista -mázli -kéjszadista kéj kani Bellák vannak, akik nemcsak halálra degeszre kinoznak, hanem ha meg tudnának NÁTOD NÁTJÁTOK A NÁTHÁSOK TAKNYOSOK STAKNYUK FRÖCSÖG, AZ A NÁT NÁ NÁ NÁTHA NÁTOD? NA VICCA,zitt én csak magyar ok (orba porba ingó bingó puzok, kis gyere kid? -dik kötekedik?) vagyok!!! -ha az vagyok, lehetek? NEM ÉS RÖGTÖN HA NEM AZ AZ HOGY TE NEM GONDOLÁZOL?ALLELUHA ALÁZOZ AZZ KI A LEG ALÁBB VALÓ? NICCS!!! ÉL BENNED KRISPI? NA AZ A SÜLT BORDA BORDÁD JUH HUSUK, A LERBE VAGY PESTBE? A csirkét megsütik, a csirkét megeszik, na és ki kik szarnak-szartak ki téged, meg engem,mert a TE HUSOD? HUS ODUD? KI ADTA, HA NEM Ő ŐK, A TEREMTŐD? -TÓTÖK VAGY NŐ TÖK, NŐTTöK TEREMJETEK JÓ GYÜMÖLCSÖKÖT BIKA CSÖK LU DÖRGŐ SZAMÁR PÜFÖLLŐ IÁ IÁ IÁ...BAXZÁTOKBUXXÁSOK AHOL MEGÁLL STBBB...TBCCC WC-SEK SEK SÉK... (VÉGCÉL 1BODEGA 1BUDI, MINT A LUNAK?) NEVÜK DICSÉRTESSÉK? NA ITT VAN AZ ÖRÖK KRAKSZAKA MEG HÁDESZ HAD ÁSZ HODÁSZ ESZESEK MEGECEK MESZESEK? KIVÜL CSICSÁS PICSÁS BELÜL KAKÁS? 2.: Fita a legkisebb, tehát ha a halvány degellett bolha fingnyi sejtelem,amit JESHUSUK JUHUSUKKÁ VÁLT (MEG VÁLTOT ÁT NÁTOD?)AZ ÉG ÉS FÖLD TEREM-TŐJE, EGYETEK MEG DE ELŐBB OLYAN CIFFRA KINZÁS KANIZÁS, AMIRE A MENNY AI (GONDOL JÁTOK JÁNUK NÁTOK, MOST FEL TÁMBAXXASSÁK?) ATYJA IS, VÉGLEG ELÉLVEZETT KIPURCANT, GYALÁZATTOK GYLÁAZZATOK!- LÁDD ÉN ÉS AZ ATYÁM EGYEK?- VAGYUNK????????? Zitt bedobom, CSAK GONDOL LÁT FÉNY FÉNYE FÉNYT NYELŐ CSŐ UFO?- EMBER VAN!!! FITA ITT RAJTAM, MEG MOST A MAGYARJAINK KON? KUNUK NUKI SOK SOKK...nincs ember, de ez benne van a BbLila? -Lia LILIT? -nincsak csak egy lila pna EMBEREK EMBEREK... de szőre $$$... NÁTOD AZ A NÁT ÁTOK NÁTJÁTOK AZ ANYÁTOK IS VOLT EGY JÁNUK? LUKI PU NUKI PU TOK? JÁNUK ŐLNEK A TORONUKIBA ARANYÉR NA MEG VÁROS ÉS JÁNYOS JELENÉSEK? Vicca ATILLÁNK HO HO HOOO... MAGYAR VIRTYUIZIJÓ VAGY UZIJÓ BIZZIO BIGYÓ BIGYÓZ TOK LE BUGYI BE DÁCÓ NÁTOD? Mott hogy KEDVEM OTT MÁS, AHOL AZ ORRUNK FOG HAGYMÁS? SZAGOLITOK? Na az a fekete hompölygó gomolyok ok, bolyongok a város peremén, AZOK AZ ÖRÖK WARROSOK AKIKET AZ EMBER?- FIÁNAK LÁTNI KÉNE KÉNE? Zna azok nehogy a NAPON NIPON SZIFON? NÉP =PÉN? Fita, az hogy én, na meg apuék, a MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Zitt tregnapra hogy MI LENNE, na nem tregnapra hane az előtt, tregnap előtt, HA NEM LENNE UFO? Nizzitek, most is kinba vagyok, mert ennek elment az esze? -eszelős?- reszel, tercel? -korántsem tudom ugy...hogy A MI ÁLMUNK VALÓSÁG ÉS NEM VALÓSÁGRA (SEGGETEKBE UBORKA, SEGGESVÁRLAK ARAD VILÁGOS CLUJ FJJJ...)VÁLIK.MEG VÁLT, AZ EL VÁLLÁS VALLÁS ADÓK, AMI KIMONDOTTAN HADI SAR SARC, NÁTOD? -NÁTJÁTOK ÁTOK? 3.: Fita a BbLia vagy Lila a pna, szőre, na ha luk, baxhatjuk vagy NUK? EZEK, AZAZ HADESZEK? ŐK ESZNEK MEG TÉGED? -VAGY TE ESZED AMIT ŐK ADNAK ENNI? NUKI PUUK? A POPSITOKBA? Fita, amit tegnapra 100 juhocska végre mind együtt legel, azaz most történik az hogy előbb ÉBRACKA RACKA RICKA JUHOCSKA, na most de de de ... ÁT EL TUDNAK HITETNI (HIT?) VARÁZSÖLNI VARÁZS SZÓSZUKKAL GECI GECIJUK UK FA SZUKKAL? Nincsak itt midnen ORDITVA FORDITVA, TEHÁT HA AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE JUHUKK...MOST AZ ORDITVA FORDITVA, ÉS MIN MAGUNK? (nincsak ez hogy juhuk, mia magyar ok sőtt ufo-k, itt egy pufók?) FITA, APUÉK, MARADJ MEG, ÉS MOST MARADJUNK MEG EGYMÁSNAK? -AHA NEKÜNK? JOGUNK JOG GOYITA? -VAN HOZZÁ? NEM HANEM MI UFO-K VAGYUNK!- satatatata SateLITa? Tita? -veszed a laPUT? TTi? Zitt... apum, sárból sárvár, kutyából szalámi, kadar kolbászta? - sövény? -bulibula?-ja de bili, ezer éves juh HUKK a bilibe?- na mi van, még mindig 1 frtn a krumli lángol? Zitt most ha ezt valaki tudja enni, azaz ez igazibu ÉGI MÁLNA MÁLLIK A SZÁTOK NÁTOD? VAGY MMM... UFO-K?-made in Hu? Who o o ooo... Égi málna égi málna táplád bágyadt vágyad? -vágyom egy nő után...mi nő? -a adóság GOD? -Givers Of Deat, inka dinka a halál? Fita minden kinzóbinzó fegyvert, akik létre látra? NEM! -ha ők nem, mise? -az ember szól, szolgálatába azonnal is késő? -késó mostmár kis öreg? NEM!!! -nem nem SOSe...Juhlika, sose leszek a magáé?- de egy szomoru vasárnap vas ár? -jött meg a folyásom... Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -most azonnal minden olyan ami fegyver ver, azonnal OYLAN GONDOL LÁT? -VAGY GOND ÖL? -ÖLT? -TÖKÖLT? 100 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Mint sok sok... sokk ragyogó csillag MOM MOM MMM... mind ugy fénylünk, mint kristály tiszta szivünk? -egy szivünk- hiv hü szivünk szeret igazán, igazán? Május hajnala ha kitárul... 4.: Kávézzuummm... hogy ezek az iratok, ha megjelentek is, itt vannak a világosság -gyerekéink, és itt most... egy tucat olyan, hogy amiket ide be tudok villogni, ládd... A kis felesÉgemmel ugy 1970? Na ő az aki... az örök felesÉgem, ami most...Na a hozzánk legközelebb magyar -Égi (fiteljunk, valóság hogy olyan testünk van,ami a miénk ládd Jézim? testvéreink, a legközelebbi rajunk, piTiM, ird le, mert ez az agyunk? -apuék márbecsengettek, nincs kifogás de nyafogás? Szóval nincs mentség, pedig egy gicsit olyan, hogy itt elfeledünk mindent, mert ez egy... E világon, itt kénytelen vagyok, olyan fogalma álma... esetleg éhes disznó makkal álmodhat, de itt ténleg vak vezeti a világtalant, ugyanakkor a napnépek? Nincsak a mi ünnepeinket, ami MINDEN NAP?... nappal népemmel tüzön -vizen át, s most mára...Na eee... miEeee... világon s most ha magyarul beszÉlsz élsz? -jaja ha érted a szavak vak vak vakert? -kert? Most egy tucat olyan, ami hogy vala mi val ki ellen? Ezt megint, mert ha sarokba szoritnak, ládd még a patkány is védekezik? -vesztére? Fita, mikor volt az hogy egy csatát nem veszthettünk, és most...o o ohhh... Na itt bün és baj uralkodik, amit most ha TÉNLEG ŐKET VALAMIK -VALAKIK? -TEREMTETTÉK, HOGY LEHET NEKIK... BÜNÖZNI AZAZ CSAK BÜNNŐZNI? BÜN NŐ? 5.: Naz a felsÉgem, ládd fele fele, 100 Frintnak 50 a fele, na meg monduk két fél tágla? -megtalálja a párját? Monduk, itt apu, aki azt mondja, de előtte, láttam a Kantin kapuba, és Őőőő... fita, most mi, ládd a ÉdesAnyánk is volt, vagy van? - na az a Szól szól lelek? -na fényMama? Nincsak ha mi azt, ami van, s mindenkinek kell egy alma, fa? -ne fa szi? -azaz fa szista? -az is jobb mnt 1 fa se? Madarat tolláról,fát gyümölcséről, göndört az orárról, na máris szarba... de az övéké, nem hanem atám a gatám a golgótán? -na most volt gatyájuk? Ba fiteljuk... hol a lukUK? Fiteljuk hogy akik igérgetnek, vagy hitegetnek, azok árny lények, és most az hogy az összes sugalat szellemi (spirit) iatok, mit sugalnak sugÖlnek? Nem ami a szádba kasszába, bemen, hanem ami kijön, amit apu, fsss be foss ki, de iigy is f$$ be, f$$ ki! -na azt Satan szara, na az az Szar tan? How to make money? -sár és gané dombok magaslanak? Most kia SiNUK... egg gicsit...sejpitek? Noz a felesÉgem, gyere te papoLÓfejü, néha kutya fejü, mert ő ha állat, akkor vizsla! Ime a hellzet, én 28 éves koromba, végleg, egy szivrohamba ténleg elhagytam ezt a a aaa... 6.: Na meg a felesÉgem, ne nekünk, mert ez igy van nálla, amit kimondol, az elmulik, ird le! Fita, amit le be ufő -zokk? Kerülni akarnám, hogy ezek nincsennek benne a szent iratokba, ami benne van, csak olyan mint a csürő szürő csavar, szélcsavar, és itt vannak a magyarok, meg Bizánc? Szóval két napja, amit állanadóon a föld alatt egy zsákut, vagy csatornak, az amit a BbLia iratok Hádesz, és az egy veszdelmes barlangok? Fita, ezen iratok, most ogy ott lent bent voltam, hogy a gyerekéinknek, okvetlen ezeket, mimt a fényt, magunkba kell ömleszteni (fita a te fényed, vagy hited elhitted?) mert itt az a hiány cikk, cikis? És most itt aBbLia főhős a juhusUK a királyUK, a két latorral hogy te miért lógsz, mint a gyümölcs a fán, a másik, még mindig rajta van a bo$$düh, kangörcs, s aki ládd, hogy lehet az, hogy te NEM VAGY? Na ma velem leszel eszel? -a paradicsomba? -nem hanem a Hádesz esz? Zitt az, hogy monduk én meg akartam volna halni, mert zerintem rohadtabb nincs, mint előbb édes volt a keserü hugyuk, most meg végre... na izleled, azaz keserüh minden?- és most...Na fita, amit most leirtam, az az hogy... Na az alvilág az az ami a BbLia iratokba is Hádesz, megesz, de most vannak fekete naPUK? -NUKI PUK? -KUP UK? KAPUK, na az ami a Hádesz, annak itt vannak ami a pokól kapu sem vesznek rajtatok erőt,erő? - izom? 6 hat a lom... Most hogy az Égi tesónk, hogy csak aki a fényben ben, csak az van, meg akiben a szikra még... nem veti? Ahoz kell egy... nincsak akiket Égi küldött, nem külde senki! -a kérdés, akiben Égi fény szikra vagyon, azt el lehet e venni? Fiteljuk csak, ha oda adod magad? -itt feltétlen az a ne xexölj gondolátban sem, ne most ne ölj? -gondolátban bank sem, ami amit most megfigyeltem, hogy az akik vagyunk, mi azzal a fényMAGUNKal, minha imitálnuk, de nincs az az érzés, ami itt olyan mnt mikor a szárás fssás rádjött, üriteni ke? Zna most...itt van a ész,.szőke -barna kislány hova mész, na itt van az hogy angyalok? Ezt meg kéne jobban látnunk, vagy NUK? Az alvilágok, azok hogy lennének volt Égiek? Fiteljal, Isten vagy Istenek vagy SteINUK UK vérallahfutásos a mennyekből, angyalok közzül? Na ha valakit nem érdkli a sorsa, Óh mily sors, óh mi sors leend? Amit most megigyeltem, hogy az hogy nem akarni tudni az örök Jézim Napfénye igazsáGOD, a tudatlanság is, vagy ha leveszem a szemem az Égról, ezt apum állandóan, süpped a hajó? -azaz ezt az egészet ők, itt monduk mott a bukott angyalok, akik xexxölnek, azaz ami xexölés xexxelletés, az ténleg hö hö höhhh... ö ö ö? - jön a vonat? -vég állomás, kiszálás! -elment, csak azok akinek van jegye,el lettek jegyeve, na meg a repülő, üres az álom, más? Innenn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? 12 22 32... ki lett a hunyó? ...100 oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Mint sok sok... sokk ragyogó csillag MOM MOM MMM... mind ugy fénylünk, mint kristály tiszta szivünk? -egy szivünk- hiv hü szivünk szeret igazán, igazán? Május hajnala ha kitárul... 1.: 5/2. A KÉP? Épül FÉNY ORSZÁGUNK, ÖRÖK KÉSZ! ÉGI HONOM MOM! Fényes JézimMarim UTon járunk, Álljon Tallpra magyar ok, minden ember -fény -szikra benne izzik- testvérünk Május hajnala ha kitárul, az Égieink -testvéreink (Tulrull Turbéhulu Madaraink, na itt az egyik nem gyik? -UFO -k? -made in Hu? Who ho ho hooo...) FigyeLITek az álmaim következetesek, szövetkezzetek, mit termeltek, dinnye? -tök málna? -mállik a szánkba, ami minden ami szemnek szájnak ingere... gyeride? Tárulj hazám, na az éjjel... jaja terülj asztalkám kánk kánk kánk...Ami most is a számon van, Vagy meghalunk? -egy szálig (ez két ll? -de kétely métely?) na ennek ami eleve deglett lőttek? -na az RÁ _ÁRa éra? vagy ami MOM? -ÁLMOM -ÁLMUNK? Fita itt csak az állhat az ÁLL MOM, AZAZ ÖRÖK FÉNY MAMA MOM ORSZÁGUNK NÉLKÜL, ESETLEG A fa szuk? -xuxu xuxu lukUK... a sötétbe? Már mident ládd ITT ÉLŐBE TÖRTÉNNEK AZ ESE MEN AZ SE, SEHOL SEM MISE SEMMI SE DE NINCS MESE $$$... Fida, most nem ciffFinanC'zzoommm... de Magyar Álom Állam HAL ÁLLAM? VAN A HALNAK ÁLA, FA SZÁLLA na meg Tina, olyan borbély borotválja, kinek állán van a szája hal álla leesett? -na meg pop az ágyról zzimme zzuummm...vagy twsit és kiáltások oh oh hhh... kiadá lelkét? 2.: Tróha a mi is vagyunk? -na ez az a a aaa..GONOL LÁTOD MAGAD,A NAP ODUD TÜKRÉBE, ami mára egyzerüen nekem is észbontó? -hol az ész, jaja hova mész, hol a mész vagy méz, van eszünk, mit eszünk? Zetor tott mindennél egyszerübb és olyan hogy titok nincs! -ha kinyitod a szemed, Május hajnala fényre beléd árad, az árad? MAG -Y ÁR? Legszebb hajnal, Óh Égi fény, tünj fel már az Ég övén, had lásson meg minden ember, Tünjetek fel már az Ég övén? Na ugy a 70 -s évek eleje, s itt is leritam, hogy nyemecből gyerekektől állandóan kaptam leveleleket,( a magyar élet közepin áztam) ami egyre jobban kevesebbet és végül is megszünt! Na most... ezt ugy vegyétek és egyétek ládd egyetek fényt...de hozzá kell tennem, ennem Énem Jézim??? Na én nemtudtam tudok ma sem hinni senkinek, és csak az álMOM (amit minden erőseit, ládd ha nem tudnak megülni, de el hitetni na az a végleged második halál?) vala, én abba az bennem, de az NEM OLYAN ANYAG, ami csak pénzük áltlal van s Óh milyen az ilyen yen milyen? - szent ÁLDOZAT mint Bethlehemi csillag?- hem, ham ham ham ..ragyoghat... na az disznó szalonna, husos ládd van York syre meg a Manga Lyzard? Tróha az álmomba, CSAK FÉNY VAN, ÉS CSAK AZ VAN, ÉS CSAK AZ VAN, ÉS INGYEN VAN!!! MINDEN? -MINDEN!!! Fita, csak ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGES TUDOK LENNI, ÉS CSAK AZ AZZAL JÉZIM, JÉZIMMARIM SEGGIT? - neketek is!!! ÖRÖK NAP NAPOM-MAL VAN MINDENEM, AMI KEZDŐDIK MAGAM GONDOLOM LLÁTOM...Leritam hogy találkoztam (ÁLMOMBA?) Jézinkkel kell? Hogy egy NAGY ÓRIÁS NAPTÜKÖRBE, piTiM, kis turbákuló madaram, látod olyan VAGY?- mnt ÉN NEM, MI IS VAGYUNK? -sőtt fény madarak szá szá szá...szájjalj szóllaljál meg tubintos (tost?)virágom,.világom? 3.: Akinek szivünk (szavunk?) van, ez a VALÓSÁG vagy LU FA SZUK? Fita az hogy LU BOSSOK? -azok angyalok! Nassóval, most ugyanaz, s most fita, mert nekünk megvan az ami a feleségemmel, most ő mondja meg, hogy hova megyünk, NA AZ AZ...LÁDD EGY OLYAN CADILLAK VAGY ROYS -ROYS -ami itt is ufó, és az a fekete... amit ma...na senkit sehogy nem akaROM megbántani, meg hozzá érni, esetelg a kis hugom (xoxo) TNt? Zan most, az jóval lassubb, ládd az az hogy men a juhász a szamáron, na most földig ér a lába, az az hogy itt vagyunk, tehát az az...hogy látjuk az angyaLUK UK gyalázatát, MIG HA VANNAK JÓ ANGYALOK, AZOK INKÁBB A ROBOTOK? (ládd a testünk de teszt, kié?- ki csinélta? ki?) Sóval, sehol az egész Juhturóspunát (nagy kloákká vonaglik) végig tapiztuk, ÉS EGY FÉNY JELENSÉG TÖBBET? Most ..fita irtózatos izgalmas nekem is? -mert vannak a fekete ufo-k, azok itt ahogy gyerekkoROMba (rom az romboló ölő,tökölő) CSAJKÁSOK ÉS CSAJKA, AZAZ CSAK KLOÁKKÁJUK UK, ládd a szeplőtlen makulátlan kifogástalan JUH HUS UK, A KIRÁLY LYUK UK? Fita, az a a aaa..WC -WÉG CÉL LUK, CSAJKA RENDSZEREK szer? -KáBitószerek látod? Rögtön, ténleg amira most men a játéKUK, a nagy orszok (inkább slávUK?) földjét ládd MOM? -azt nem lehet!!!--- sőttt... szét fricskázzák? Na most nagyon óvatosan suttyomba léptük át...fita az nem a FÖLD MEGKÖZELITŐLEG SE (SZIV VISZ SZIV VÁR VÁNYA ÖRVÉNYEK KRISTÁLY TISZTA TENGEREK) HANEM MOST MILLIÓ OLYAN MNT MIKOR TALÁLKOZTAM A MI ÉGI (FÉNYUFO) TESTVÉREINKKEL!!!- MOST EGYENKÉNT IS (MIILLIÓK AKIK MENNYEI BÉKÉRE VAGYNAK, VÁRNAK, NEM TÖBBET) EGYSZERRE VILLANÁS AMI SOSE VOLT LESSS... Innenn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -addig mig el hitethetnek, lehunod becsukod a szemeidet...HUN GOD? 100? -oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Az Éltetetők élnek, az halottak halnak? 4.: Kávézzuummm... Éhen Május elseje, na miért csak Május 1? - a munka ünnepe? -népe, sehol, holott dolgozó népé a jövő? Borzalom duma, és itt van... HEÉ? -miután kipucoltak az avo mindent a házunk, fenéket, ma sincs senkinek, na most ha gondolát lenne? -nona, no no le tá? Olyan 2 éves körül valék, vagy 10 zer leritam, hogy nagy ponyvás teheratók sorba álltak, és mindent kipucoltak a zsidó házából, s apu, állunk a falnál, na hol volt anyum? -nem emlékszek rá, hogy ott volt? Na valószerü haza szalad, ami egy pár házzal a tuloldalon a paptóval szembe.Na nézek apura, ezek az álmod akarják, ki se mondta, azt nem! Vajon mi köze lehet, hogy azért is, ha minjárt az ingen, de gatya? -atám... Na meg hogy rohamos voltam... zerintem ma is vagyok, de van valami, az ugy nézne ki, hogy valamért, ide jöttem volna? -smirna! -volna! -széditesz? Itt va a HEÉ? -ez jobb lenne ha nem lenne! -most jobb lett volna ha nem születtem volna? -smirna! -volna? -szédült vagy? -széditesz? -megszédültél? Na fita, ezek a hangok is ott vannak! -ma is! Na most, itt akármit akartam volna, csak nekem ugy nézett ki, én olyan nagy állat leszek, mint senki, de csicska, kubaccka? Most is, nemtudom elképzleni,hogy tudtál... fita itt szeretni, az ha az állati ösztönöd, öd? -meg bazdüh -gangörcs, s most is, teljes egész, hogy a xex... a feleségem az olyan mint az evés meg szarás, erejd rázzd ki! Na most hogy hozzuk ahoz, hogy gyere kid, valami olyan árzés, ami zerintem, ezt a csak a magyarOK, fita itt az kimondottan zárt hazasság azaz MOM? 5.: Whooo... ez nagy málna lenne, befér a szánkba? Fita ma is imádom ládd...a BbLiába is, Óh természet, na most ezt Sanyink látta meg először, vagy a napot? -a tenapod, lehet látni? Fita, most olyan jó érzés, mert az ÉGI LÁTOGATÓM, zitt emlékesztek, beszéltem neki a a aaa...na atom, az nem az anyag legkisebb még látható része, na azután, az egy X? -fita xoxo kis hugom, nem inkább yoyo? Zna itt van, vahon, ő lát az én szememmel? -modom olyan mint egygomba, ahhh...akkor neked is kell okvetlen, na most fitaljatok, én szeretlek benntek, és nekem is van napom, jó napot, ne vegyel le a vaskalapot? Na nem egészen, mert az a sejt, ládd a tyuktojás de strucc, na a liba tojások is jó nagyok, de a galambtojás a legfinonabb, az asszony az se hagyja, pedig olyan mint a wearwoff... ha nem ő öli meg? -na a nők azok furcsák? Fiteljatok, mert ahogy mondom, nagy csatapaték vannak, az ürbe Urba, jó nekünk? Fitaljunk, most ténleg, a felesÉgem nállad csikkenebb ... itt kapantyuk pac pac pac...nincsen? Fita, én ugy pucolnék csak attól, ha rá gondolk, ládd a barátom Miki, s ketten vannak a fia is Miki miki jól nézünk mi ki? Tőllem 10 évvel fiatalabb, lu fa, na csak egy foga van, most monduk nekem még csak három hiáényzik, most megint eltörtem az első két fogam, most kell egy hid, ami... hogy a fene, a rettegett félelmem, na most nagyon lent vagyok! (csak az ugy, elhagyott a fogam?) 6.: Amit tegnapra ... fita itt jók vagyunk, mert nem a haj a fontos, na az is, én most hagymalé meg fokhagyma meg amit a yutubin irnak, most olyan...haja haja hajja... az égnek áll, legalább? Amiket betudtam villogni, na most a halál, az a pnalat azaz nyalattal kezdődne, ami most...nyugi meg itt keveredés van, és az amit a Jézus (juhusuk jes hus?) Na most...azért is, itt az van ami meglepő, hogy most magyar kid dik? -gyerekéink (kéjink?Ö azért is mi felülre kerekedek? Fita, itt az nem az, ládd én ténleg berepülő pilóta, katona pályára jelenkeztem, s kirugtak minden KGST oskullájukbu bu bu bbb... mert itt van a felé festék, vagy alánk vágtak? -volna... Itt mi nem ez, miEeee... Na kétseggtelen apuék, meg most az Égieink, mindig velünk vannak, csak most... fita, én ténleg ... ládd a husáru üzletekbe mészár székekbe, na meg a nagy áruházukba is, a hentesárunál elájulok? Na most, itt ami a fiaminál, egymást soha el nem hagyjuk, meg mindent együtt csinálunk, ami itt nincs... mese? Na az lenne az, hogy mi NEM EBULL A VILÁG? Fitaljal, itt csak KORLÁTOLTAK, MEG KORLÁTLANOK (állatuk JUHUS a KIRÉLY UK UT?- MÉSZÁR SZÉKEK VÁGÓ HIDAK DISZNÓ ÓLLUK mi ki a gazda?)vannak, és azt nekem -neked kell...csak mi a pna, látok, azaz most az, hogy ezen ugy, hogy most már vagyunk egy jó páran, akik pss...piszlákulunk, na AZ AMI LÁDD JÉZUS? -na azt a testet, azaz az már ha tökéletes BÜN TELEN? Fita nyitottam egy nyitány, Krisztus egyben az AntiKrisztus? Innenn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -ha a szemed, kinyitod? - ha van, rögtön behunyom lehunyom a szemeimet... 99... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Az Éltetetők élnek, az halottak halnak? 1.: 5/1. A KÉP? -minden ami van, csak az agyunkkal, ami egy számitógép -conputer, vagy az agyukkal -ágyukkal, jó angyalok az ágyba, a nem jól sikerültek az ágyuk alá? Szinte mindent érintettünk a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, ami minden számitógép -conputer program, és kik? mik? (AKIK A TERMTŐK, ÉS HA AZOKAT SENKI SOS -HA? -MEG NEM MEG LÁTHANÁ NANÁ CSAK ŐK ÉS AZ IS LÁDD ÁLOM ÁKOM BÁKOM, MAGÁT HAZA VAGY HA HUSA USA RUSSIA HUSA KIVÁNTOS, AZ ÁGYUKBA VÁGOM BÁGOM BANGGG...) a programozók? Zitt rögtön az mi magyar -ok ufo-k, UFO-k? -made in Hu? Who? -ki programoz engem, meg téged, ha mi csak magyar RULL gondolKODulunk, adjanak adjanak, a szegén koldusnak Mária seggit? -gondolkodunk? Minden ami NEM GONDOLKODÓ GÉpezetük, talán minden ami van, mi van? Ő ŐK a teremtökösök -csak nekik lehet, és tőké$ek $ek $ek $ek...kinek van a legnagyobb ülepe? -szenteltessék meg nagy neved? - jöjjön el már orszagod, ha kirlyságUK, hol az országod, Király! -te tetted ezt? Zitt vissza, hogy beufóztam a Király ház, na most miért hivjuk magyar ok, ország háznak? Mellesleg, ami van, az eleve 1 mint a lunak, virtuál állati valami, amit Elon Mask? - az az hogy a FEKETE (MAN IN BLACK UK?) BETÜZÉS PROGRAM, AZ A ALIEN IDEGEN PROGRAM, AZAZ VIRTUÁL ÁL ?REALITIK, ami vissza... ezt lehetet hallani, amit a magyarok a fejükbe vesznek, azt meg valósitják, ha most MI A GONDOLKOZZ ÁTOK? -DE MAGYAR OK VAGYUNK (UK?) RULL, TULRULL TURULL MADARAINKKAL UFO -k? -made in Hu? Who ho ho hooo... 2.: Maga az álMOM? Fita ha MOM? -magyarországotok tokösös tökéletes tökélesen tokostul de toko? Emlitettem, hogy az hogy a mi ufo-nk? -oi oi sép, na valóban mi csináljuk mag -magunkat hogy mi gondolkodunk, magyar RULL, és mi mondjuk azt amit mi (látunk???) gondolunk ki, gondbolt ki a sejem inget elejit,vagy cliccet da ha zipzár? Nizzitek csak a kis hugom, xoxo (xexi?) TN?- már kigombolta gondolta? Mellesleg minden akinek magyar neve volt, ők? - át irták, ládd Arpád a pun-k, a pu! -nevét, az ezred fordulóig, nem mondhattad ki, tehét (jaja a teve hajCszarUK rukik?) minden ami magyar el nevezés? -az ma ál név, nin nikita niktó nye nine konyec? -nyemec? Zez most olyan, ládd ahova a magyarok bevonulnak? -(fény Napos lett mindenUK?) nem kellett meg erőszakulNUK, a nőiinket,(hiz csak örök hazás -házas párok örök párta pártosok pártába? -mindenkinek napja anja anja s UFO jah?) akik fita, ma is mdnen NŐ, ami nő, az magyar -OK? Örök NŐ? -vagy URUK ÁRUK? -RUKIIK, ÉLTESS... Fita, tanulmáNUKizzunk (DE TAN A NAPUNK TANA TANUK, VAGY NUK UK?) minden szent iratokat, Nés tegnap a c2c on, na most ugy állok midenhez, ami most megrázzó vala, hogy ha az Égim hangja, akkor most amira felhivta a figyelme-INK? -m, hogy CSAK AMI A FÉNYBEN VAN, AZ VAN!!! -VAN? -TE TE TE ... TI TI TI TÁ TÁ DÁ??? 3.: Zdana mott...van a fekete betük? -betüzések, ami most amit akarnék, hogy MINDEN AMI VAN BETÜK ÉS BETÜZÉSEK? INRI? -Zitt akik fekete betük baTUK UK bathat hat hat... fita, a halál halála hall álla, lesett, na meg a nylon bugyi meltartó? Amit, most akármit mondog, az az hogy az irás? -az az Égre van irva, azaz NEKÜNK TULRULL (nincsak ezek a FÉNY JÉZUSUNK (JUHUSUK HUKKT KUKT?) JÉZIM, GONDOLHATNÁK AHA NAK NAK NAK...TE NEMGONDOL HAT HAT HAT...SŐT, NEKTEK FENEKETEGG SE PATTOGHAT 666...) TURULL FÉNY HOZO HORDÓK ADÓK? - MADARAINK, UFO-k? -made inK Hu? -Who? ---itt a telefon fülke monduk akkor is, a lényeg, azaz TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, had lásson meg minden nemzet, vagy csak U.K. -kék az ég? -nem feket FEGGETTE, azaz ami fekete is, figyeljunk, most rögtön azonnal az AGYUNKBA VAGY ÁGYUKBA VAGYUNK, VAGYUNK? -Fita az szerencsétlen áldozaTUK tyutyukUK, olyan gondol látta, na itt a Cion bölcsei jegyzókönyve, akárki irta, az tudta olvasni, a fekete...itt figyeljunk, TI TOK? -TOKÓ? NEM CSAK MOé bota te buta DEBUTA = GOD GIVERS OF DEAT, AMI AZ ROSSZABB A HALÁLNÁL, AMI AZONNAL MOST ÉN IS EL AKARNÁM HAGYNI A A A AAA...Nafita, HOGY a barátunk, azaz most LÁTOM AZ ÉGIM ÓRIÁSI IZZÓ NAPJÁT!!! Na itt az arany (városUK?) lenne a legközelebbi, ami akik fekete irásUK, azok az irásuk is... ládd ha valami megjelenhet a titkos iratTUK itt vagyTOK TIKOK tyutyuUK, (zsenge csirke hus?) de csak tyukszem edd? -fekete de feket satirozás, amit most ki verte a szemeteket, ha lenne? NA DEMONYI (SALLAH MONYA TOKE RAGYOGÁSA MONEY SIZZZ... TÉMA, A BETLEHEMI CSILLAGOD RAGYOKHAT 666...) MEGSZÁLLOTTAK? Na a tanácsa de kalács? -hogy semmilyen VÉRES VÉRONTÓ ÁLDOZÁSBAN NE VEGYÉL RÉSZT, UGANNÁGGOR JES HUS A JUHUSUK VÉRE, AZ EGYELTEN AMI MEGVÉD (NA DE MOS KI A SÁTÁN SZAR TANUK? -LEVÉD DÉVEL (DÉVÉD?) DEWOLL WOOL TÉGED? AZAZ CSAK SÁTÁNUK, CSAK ANNAK KELL A VÉRED, AMIBE AZ ÉLED LED? Fitaljal, itt van az BIZTOSITÁKÓD KODOK?-KÖLDÖG ZSINÓROD? -NEMROD? VAGY NIMRÓD? NI NI NI... Innenn... Leesett a pap az ágyról twist... ...titok? - te nem tudhatod, de ő ők...örök hők? 99... oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... olyan fityfirityty fütyre lában sem lenditem, hogy aztbántsam? -aki nem bánt engem, amit akik törÖltetni akarnak, részemről én hogy téged soha...az én az részemről nagyon be be beee...nincsak ki mit lát, lát? -nem láttatni?- az lenne a BÜN TETÜK TETŐK? TÜTÜTTT...
UFOzzuummm... miEeee... kinok kinja, ha fény -ufo nem lenne, mi lenne len len len...van lentebb? -lenne e e eee... a a aaa... 4.: Kávézzuummm... Teljes HEÉ -élmény, ami ha lenne halál? Ami történik, hogy ez amiben vagyunk, vagyunk? Ma hallgattam a vallásos adókat, és absolut power in the blood? A sötét siron tul vagyon, a fényes Égi hon, hon? Mot két olyan, hogy nincs sir! -se sirás azaz sirat ással, az is egy foglalkozás, de hogy azokat,akikben szikra,azokat se meg törni, se betörni köcsögüknek, nem lehet! Aha valamiért mi magyarok itt vagyunk, de ez az...hogy ami mi magyar RULL gondolunk, vagy más gondol lát, mondjuk ugy, nekünk nincs, meg nem is lehet, lehet? Ez az egész a GONDOL LÁTÓK, és akik -amik lettek, mik? -ha lenne maguk, gondol látUK? - akkor ha az árnyékuk, az árnyék székük alatt, csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt!? Fita szaruk az szartan géné DOM-book,na apuék csengőznek, mert vagy fény -tan tanuk, vagy nuku fény NUK UK? Itt ami a valóság, hogy ha valakit valamiLYUK UK? Ezt most ugy, hogy ami itt a valóság, inden a FÖLD ALATTI ALLAH GUT UT UK? Sóval, most én, ebbe a föld alatti alagut, ami inkább most ládd egy nagy csatorna olyan mint egy óriás szenyviz csatorna, na annak a folyama, azaz a legbalabb kiiinduló pont, ANGLIA! Zitt mese nincs, az angolok az angyali magaslatok jáécobb létra magaslata! Most én, ahol ma a Körpatkómedencénk?- amiról most mesélek, az az a föld alatti UT? -ami Babylóniátul Londonig, amit ugyis hogy Loandontól BabyLoanig, egy teljesen olyan adós -kamat rendszer, ami teljesen GÉPIES, amit a BbLia iratok, midnen meg lett métejezve, ami most is itt NINCS EGY EMBER SZEM $$$... MESZ? 5.: Amit leritam a Mi is ufo-k vagyunk! -ba baba azért jöttem ki mert beszéltem a MI ATYÁNKKAL és valamit tennem kell, mert ennek nincs semmi más értelme, mint a KINZÓIKON ÉS KINUK NUK PUK? Fita ez márra, hogy KINOK? KINUK NUK UK, ha az egyetlen kiut, ha mnt egy egy egy egyénenként is meg tudnak félemliteni vagy meg venni, azaz itt ha LENNE OLYAN ISTEN, AMI NINCS? De mikor végül is, ki kell menjek, ami most az amit a fejlódés utja, az a föld alatt, és mondhatni Babyloantul -Loandonig! Most onnan, egy ut ami ténleg fel fele, de minden az ALLAH GUT KUT UK? Fita, most ezt, ládd ami történik az egyénnel, az minden egyénnel! -és csak örök egyén van, az az egyéni kezdemennezés és $$$... Van az anyag, és annak is van elemi részecsakája, ami A HANG? -attól függ amitől lóg?-logica? Aki nem gondolkodik, az az anyag? Fita fény nélkül nincs anyag $$$... Na aki akik a hazért ért? -az szó Szól (Saul Sol? -Pál fordulát? ) Fita fehér ház, az a NAP HÁZA, és nap fénye nélkül? PÉN? Mott hogy az amit ásatnak velünk, azt ugy, hogy olyan treheket raknak ránk, na itt vannak a bukott angyal LUK? 6.: Azok láthatalanok, és ha megjellenk, az a haláLUK kaszása bagzása lenne, ami minden ami xexxel xexcellett? -xexxel lett, az nincs,na mott, akiket megtudnak megdugnak xugerálni? -csak azokkal van csak az ember árjnyéka ami a bukott angyal LUK UK? Most az az ut, ládd Triesztbe, otthon voltam és mindent felismertem, ami most az ami MOST ONNAN... Tróha monduk az ami most lapos föld, az inkább ami van, mi egy nagy ZSÁK UT, fitelitek, az utnak vége, mi van a zsákba? Na most...csak az emberek, akiket nem tudtak A KINZÁSUKKAL megtörni, betörni, ami most azokat a kinokat KINUK UK? Na azok a fekete lukak, és akik... nincsak a KRUCZIFIX? Fita, kik mik azok, akik ezt bejáccák, és a gyengebbéink, bedobják a törölközőt? Naccóval, most haza mentem, ufo nélkül? (az a halál, ha nincs saját világod?) -azaz fényünk nélkül, sehol egy ember? Na volt hogy sár, amibe bele süppedtem (az öngyilkosság rohamaim) és most addig, mint a BUDA HEGY LÁBÁHOZ (RózsaDOM BOOK bokrosok) értem, és most...vannak magyar testvérek, ami van heaven, ami hajt engem? Nincsak ezen iratok, eddig nem kerülhettek volna közkézre, ami most a legnagyobb, biba, most halot, hallott vagyok, azaz a mi utunknak nincs vége, de akik minden kéz e irokéz ekézz, van aki többet meghal érted, érted? Innenn... Leesett a pap az ágyról twist... ...titok? -a Nap alatt? 99... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... kinok kinja, ha fény -ufo nem lenne, mi lenne len len len...van lentebb? -lenne e e eee... a a aaa... 1.: 4/30. A KÉP? HEÉ? Olyan hogy halál, az magyar RULL szó szól értelEmber brrr... az illető aki nem hall, az végleg el tünik, a sötét medrekbe? Először hogy az Égim, hogy figyeljek a prédikáTorra, vagy előadóra, vagy a gyülekezet (church) vezetőra, pászTorra vagy akik osztják az ostyát a bárány husa, meg vére, Óh fej mely vértől áztatva, meghalt kinok (NUK NUKISUK) között, na most a KIN OK? KINUK (KINA CSAK?) NUKISOK? Az Égim, ami vagy csak ÉGI HON-UNK (HONUK?) VAN, vagy semmi!? Fita, a szeretet az fény, és csak a fény van szamara, ezt mikor az ürben van az Uj Jewrusálom, és beriadóztattam az Égieinket, és hol van? Ha nincs az örökfényben (Egünk) nincs! Na tegnap, mondom igazibul, találkoztam a mi ufóinkkal, és nevettek, nem is adtsk egy gondolátot se,és milyen lehet a gondolát világa annak, akinek NINCS UFO -jah, jah? (kapanyél kattog a foga) Itt az hogy am mi? -Na én örök egész egÉszseÉges (égek?-égetem magam) vagyok, akarok lenni, enni? -fényt? -minek -kinek? Itt az hogy arra hogy én azt ami a FEKETE UFO-KÁKKÁ KLOÁKKÁK NA MEG FA SZUHUK? Zitt kimondottan hogy Juhus a KING -GOD meghalt érted, (ÉRTEM IS? -ÉRTEM?) most én értem ne csináljon ne is GONDÖLJEN ugy, hogy értem (értem?) vagy helyettem bármit bárki meg csinálhat, mertr én ÖRÖK EGÉSZ, LÁDD AZ ÉGIM MMM...VAGYOK AZ ÖRÖKSZERETET MAGYAR OK TESTVÉREIM (FITA RÖGTÖN HA EZT TE TUDOD OLVASNI AKKOR TE EGY MAFGYAR GÉNÜ ÉNÜ VAGY, TÜZET KAPTÁL KAPTUNK, A SÖTÉT UFO BAZIK, KAPITULÁL?) KÖZÖSSÉGEM (SEGGEM?) ÉRE ÉRA (ÁRA?) ERE DETTY?- ÖRÖK ÖRÖM ERE MEG TERE FERE? 2.: Na az ÉgIm, az ugy ahogy a Nap az égen, mindenre ami van, meg mindenkire aki ki? - mi ki MO? (fita, ami nem fény, az nincs!!! -azaz szikra veti ember csira bira brrr...) Na most, magamról -magunkról (fita szüleink link ink link lakatos, sullynk nélkül, most te aKármilyan nagy vagy, az EGY NAGY LU LUK LUKUK, LUDÖRGŐ? -HA NINCS FÉNY MAG SZEM JANKÓ) akik Mi is ufo-k vagyunk! U -fő, hogy U nyitva vagyunk az Égnek, meg a fénynek, ezt most, apuék nem ugy... na Jézim? -IGEN? -GÉN? -ÉN? NEM GENOMOTA NAGY SZÁLLÓ DE HELL SZOMBATHELL NAGY ÁLLOMÁS...? Sóval, most fizikakilag is kinba vagyok, és a kin ok KI NUK? Mott az hogy, főleg engem mindenütt hogy te názi, fasiszta, hungarista, nyilás láss... na az hogy antiszemita, az az hogy pogány zsidók, ami az...a lényeg, te nem beszélhetsz meg se mukkanj, ne lássunk, azt a büdös skita szittya anyád... Istenét? . na most a legtöbzör körömmel foggal tőrkésekkel psztolyokkal rám rohannak, na az hogy elkezdek curikkolni, mert ténleg nekem ugrálnak...miEeee...(még eddig, nem tudtak meg érinteni?-ellenben az rom romboó roncsoló erő erők, most a tudatlan gyerekéinkre stesvérkéinre ládd ösztöjnös félelem, bizon mi vagyunk, lent a legmélyebben s Ben hörrr...) Most amiket ládd ezt egy OLYAN FÖLD ALATTI ALAGUT, ami most fénytől le földÖlve ugy, hogy...mára egy föld alatti nagy folyó? Jövel az élet vizéhez, ami nincs, csak ha esik, beszivárog csepeg és csak sara? Tröha, milyen lent, azaz ha nincs Égieink, magyar ÉG ok? Fita, csak a magyarOknak van Ege!!! MOM??? Most ez ami az éjjel, hogy ha nincsennek magyarok, lesznek, ha esznek? -eszünk s mit, mit adnak a szánkba az izé izé sizé? -juhUKk kukt? -juhuuu... 3.: Ez most ugyi is, hogy most ahonnak lentről, feljöttem (nem a felszinre a Napra) a NAGY FOLYÓBA, ahol ma is vagyunk, a kis családommal, és most...Fita, ezen siraTÓK, ez az hogy hallAtom a hanGom, és vagyok, azaz csak az Égi UFO -k (FÉNYÜNK ÜNK) csaláDomnak vagyok, mert magyar ok vagyok, na most más KÉP? -valóban nem vagyok, és nem tudnék... szó Szól? -nincsak mi beszél, ki beszél, FÉNY? - ufő -nk? -Nap Arcunk? Fita, mert ténleg ... EZT A GUNYUKAT leveteni, ami most apuék, ha azzal, azaz ahogy a MAGYAR OK SZERETNEK, NEM SZERET UGY SENKI?- azaz az hogy ezt...Vannak akikkel tudUNK beszélni ami fény nélkül, Jézim csaláDom -csalamádé pomádé ládánk nélkül, lennünk? -Jaja itt ISTEN NAP IS TEN TAN TANULUNK, MIT? LENNI VAGY NEM, AZAZ NAPFÉNY NÉLKÜL? Fitalom, most hogy visszajöttem a NAP FÉNYÉBE? Engedjtek meg hogy esetleg egy két málna mállna a szánkba TÖBBLET? Fita a BbLiai meg az összes amira szent, meg nem szent szeny iratok, pl. 40 éves kősza a sivatagokba, azt csak ha van szeme, Jézim szeme, ha nincs, szemetek? -szemetÖlnek? Fita, itt vedug ugg, hogy én képtelen vagyok HOGY VAGY ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZ-ÉGES (égek, nem az?) VAGYOK, vagy nem értem, és onna, mikor olyan 2- 3 éves valék, minden este apai nagymamám mmm...a BbLiából olvasott fel, amit ma is talán a legtöbbet ADÓ (HALÁL HÁLLAH ADÓK???) iratok gyüjetemennye lenne, csak ahoz FÉNY MAG MAG SZEM EMBER CSIRA GYER KID (DIK?) KÉNE KÉNE? Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -vak vak vak... vakÖlnek öltek? -amit megölsz, a tied? 99... oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
nagyon laggol most kb. es reszeg vagyok, illetve mindent elkovettem hogy leszigeteljem kb.
Ghostos alom az olyan hogy
1. alvasparalizisbe tortenik, de tudsz mozogni es mindig sotet van, akkor is ha nem...
2. A szellemnek hatalmas ereje van mert kepes teged megtalalni kb. es az van amit o akar, pl. olelest nem szokta engedni kb. pedig az nekem nagyon fontos
3. mindig akkor jonn amikor mar nem akarod, nem szeretned es nem kivanod, ezert legy felkeszult
fogadd el egy pillanat alatt...
(noknek nagyon fontos tudniuk hogy a pasik akkor kivannak es akkor talalnak legvonzobbnak, amikor nem vagy hangulatban//
'|
\/
egy pillanat alatt rahangolodhatsz, es nem fox felni
Szoval nehezen aludtam es arra ebredtem hogy Valaki hatulrol letepert... aztan a szerszamat igazgatta rajtam, en meg az egeszet hagytam... ereztem hogy bennem van, lagyabb volt mint igaziba...
Segitettem neki hogy a mozdulataimmal, melyebbre hatoljon. a szerszama jo volt magamba erezni....
aztan meg akartam fordulni misszionariusba, es hagytam hogy ujra bedugja de ekkor mar at is tudtam olelni, igy egyesultunk:))))) Nagyon nagy termete volt, nem tudtam teljesen atolelni, bar asszem sikerult. ekkor a puncimhoz raktam a (tenyerem) es ekkor megszolalt a felesege, aki a szomszed agyon ult de o azonnal lerikoltotta griffmadar hangon (addig nem is vettem eszre) (tehat nem magyar, nem angol hanem vmi rejtett szellem,
Amikor kinyitottam a szemem, vibralo arnyat (fekete) lattam csak de nagyot, sotet volt... (bar az alakjat a sotetben tokeletesen ki tudtam tapintani, es a ghostos alomba minden erzekeles kitunoen megvan**)
picit szeretkeztunk igy (meg) aztan kiszakadtam belole mert oldalra fordultam es osztonosen fel akartam ebredni... Az egesz 5perc, volt egy hamis ebredesem + a szallo tok ures volt, elmentem a baratnom szobajaba, az ajto tarva nyitva, sehol senki, elvettem par cuccot majd koboroltam, bulit kerestem vmi folyoso vegen ill lepcsohazba (zoty) ekkor adtak kis fenyt hogy lassam mi van a kezembe, citromle tusfurdo... es ahogy kozelebb ertem a bulihoz, egyre hangosabban hallottam a zenet... ami elektronikus volt de ekkor felebredtem... ebredes utan egy eros fenyvillanast lattam magam mogott (feher kicsit voros, rozsda) , illetve egy kis vekony hold jelet egy negyzetbenn (jobb oldalrol)
a szellem gondolatat is hallottam ekkor, olyasmi hogy nagyon szep vagyok es o nagyon boldog (egy mondatbann)
ekkor visszaaludtam...
A lenyeg hogy ezek a jelek a vegen nagy aldast jelentenek, ami kell a kovetkezokhoz...
(foleg a feny mert az ritka, es a zene is fontos hogy meghalld mert az az ovek, ugy)
*a ghostos alom vegen mindig van egy vilagos, egyertelmu, elvont szimbolum amit ok adnak, valtozatos de pl az a katodsugarcsoves szgep-ajandek is az volt pl. Kigy ha latsz egyatalan barmit is abban a vilagban, az is az o ajandekuk...
fatboy slim right here, right now [video]
Repcse te megbantottal, es mindenki szolt erte...
A feljebbvalo prostitualtat sak prostitualt-nak szolithatod, (de) meg prostinak sem...
A lenyeg hogy eltorted, a skarlatvoros gyongyomet (es mindent ami alatta volt) es tudod, hogy nemtok ujat csinalni...
(tehat ez mar nem olyann)
MAGIC THE GATHERING KALDHEIM MIX
Draga noi kovetom, Egyedul Nana elso resze, ve°d meg tole...
a fiuket is tudom de hala repcsenek azt nem osztom meg...
Igy jartatok...
Amm rokonom megtiltotta h kepet possztoljak, Nem akarok hallgatni ra de igaza van (majd tan buliban)
*a ghostos alomrol korabban irtam egy osszeofflalot, ha megtalalod akkor az igaz
UFOzzuummm... miEeee... Ő ŐK teremtettek minket, nem a mi MAGUNK? - az ő-ők szavára savára 666... pattoghattok mint kecskeszar a deszkán, meg csuzda ha hudnak fssnak szarnak a darvak vak vak vak... 4.: Kávézzuummm... Körvasut hu hu hu... Széchenyi -ék, ládd tegnap a c2c -on, Whitley Streiberünk, a neveket...na én is csak a cselekedetek, és amit Jézimmel tettem?- teszek, az marad meg csak! -ha nem tosztam? -toszt? Zna itt minden aszfalt ég vasbeton dzsungeleik és mnden fekete romok okádákuk, s ez men... Tegnap este, nézem a nagy vallás adókat, és az Égim, felhivta a figyelmemet,és ismét olyan hogy nemcsak meg égtem,hanem fff... A fiam le van merülve,és mondom, nemsokára nem lesz kipufogó, hanem a fenekedbül kihuzol a drótkonektort,és bedugot az elektromos konektorba, és fel tölt! -na hallotta a feleségem is nagyon le állitottak, pedig az lesz? Vicca, hogy az Égieink, tökéletes teljes egész szeretetben vannak, és most...megint megégtem, te őket is szereted, ami 1 pinnalatra teljesen magamba zuhantam! -ez szószerint az vala! Ma a fiaim, meg a feleségem is megölné azokat, akiket nem szeretnek, ami ha vissza emlékeztek... a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, hogy én...itt olyan okból is, hogyha csak olyat gondolunk, hogy megbántunk bárkit, itt a zsidókat is bele értem, akkor én azt nem tudom gondolni, mert az hatványozva vissza jön ránk? (fiteljad főleg a zsidó vallásokat, mind az egy kalap sár allatt!!) -igy az hogy ládd... az Égim, hogy ho hooo...Fita, hogy én ugy utálok itt mindent, de mégis az hogy az ellensegged is szeretned kell, most az az hogy HA NEM TUDNAK NEKÜNK ÁRTANI, szóval mig ez e testünk lenne, addig mégis én most is utálok mndent! -mnden olyan rohasztó szaruk okádok, ami most mégis, ládd a felesÉgem nyaggatom,jó jó de magad szereted? Na itt a hung suly sulli szüleink?- nameg a fai...akkor nincs baj! 5.: Na ha a fiaim, betudnám ugy hogy... de most apuék, veled vannak!!! Nincdsak ez nekünk Égi málna Égi málna mállik a szánkba, azaz eddig feltornácozni plafon, na igen igen nehéz, ládd itt van az, hogy GONDOL KOZZ? Kérdem, igaz az hogy minden, bennetek van örök egészbe, mert ti Istenek vagytok, és az csak örök egész egészséged lehet, ami most...Ismét hogy a bukott angyalok, azok vagy mint a The Plenet of Apes, vagy miért üldözik a terhes nőt, a kigyó alfarkjták? Vagy most amit mára, hogy MI CSINÁLJUK NEMCSAK A MI KÜLSŐNKET MEG JELENÉSÜKET, HANEM MINDENÜNKET! -KEDVE MAG MAGUNKKAL, S VANNA MAG MAGOSOK, ÉS MAGTALANOK! Nizzitek, minden a szemünk előtt van, de a szem ellenzők is? Zitt az hogy...akik szivük tiszta, azok Istent látják, na meg aki hallja a hangom, az nem lát halált sose? (rögtön az árazók és ártánok, el villanak? -vagy sose voltk,watt a fak) Na fita, ugyanaz a forrás, de most hogy lehet, hogy valakik mégis most te nem láthatsz semmit, vagy ládd mitn Géhus Krajzlert...na nem, bitófára szegeztetünk,.ládd én? -ők nemcsinátok semmit, egymásra verik a tüzet, te tetted ezt puChar? -cChar? Charma Jankók? Közbe a buga angyalok, fekete ufo-k? 6.: Most a formák létre létra jáccob létra látra hozása, az a szó Saul =Szól Pál fordülők, pontosan az, hogy ha valaki mást mond??? Fita itt nemcsak a formákkal, hol a mák, van prücük, mert megint onnan meritek, merek, ahonnan te...ha mást mondol, az előbb gondol? -mondol gondol mondol oda vissza? Ha ez részemről fenn állna? -ami lehetetlen mert én nem ebbül a a aaa... Fita, itt az hogy bukott angyalok, azok...fita,itt a husban, erősen bebőg az állatok, ami lehet ldd juhukk? -most vannak anövényevő állatok, azok közt is kezes báráNUK? Fitaljal az hogy angyal ok, azok ládd ...itt a legközelebbi lábbeli, hogy a végén, ládd a STRIBULLIZÁCION NUKIZÁSUK UTÁN, csak ekevasat vasalnak, na most az lenne az ami angyalok? -jó angyalok, s ami döglesztő élertő kovászosuborka, a kertek közepin ázunk, hoy az ANGYAL LUK?-TUDNAK NEMCSAK BESZÉLNI NEKIK, HANE JÓ TANÁCSOT ADNI? Na most ezt figyelem, hogy hogy az angyalok tundak GONDOLKOZNI? Na itt van, hogy tutajon képest, Na az nagy árviz idején, csak Kárpáti Zoltánnak volt csónak, holott most is mindenkinek kéne lenni, vagy ne, halászni és halas tava vak vak vak... kacsa? -hala vad jó falat? Na maga az alak (forma) gyártás, lád ma gyar jaja UFO.k? -made in Hu?-Who? -most az ténleg az ami a magyar háza, ládd a csiga viszi a házát a hátán? Nincsak mi a kumcsi nagybátyámmal, halastó, és málna kertek,na meg lábas edény és villan a körte? Fita, mi magyarok, mi magunkat ami nem véletlen mag -mág-Y ár, na meg pna gyár? Fita, ez most ugy ahogy mondom, ránk nincs hatással a magtalanok, ha nekik az se kell? -mi ke, mi az apu kasza kő? -fita ezek kan meg árkan meg szuka angyal LUKok? -át látsz a lukon? Innennn... Leesett a pap az ágyról twist... ...titok? -ha vak vezeti a világtalan ok? 99... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Ő ŐK teremtettek minket, nem a mi MAGUNK? - az ő-ők szavára savára 666... pattoghattok mint kecskeszar a deszkán, meg csuzda ha hudnak fssnak szarnak a darvak vak vak vak... 1.: 4/29. A KÉP? -mindent mi csinálunk, magyar OK OKe, (okádékuk?) nem MOe cokereszt a MOkereszt, hej de komelom az anyósom, neki menek nem menek, a fekete szemeteknek.veszek nektek három deci kevertet? Még azt mondják hogy részeges vagyok...Kocsmárosnál ég a világ, sütik már a rántott békát, zzimmezzuummm... Nincsak hogy szurták ki az EGY SZEM MÜ? ÓRIÁS SZEMÉT? TI NEM VAGYTOK, HANEM ÉL BENNETEK A RUDI? -AZ Ő ÖL ÖLŐ ÖLT FA SZUHUK? Adjátok a szent BbLilát a kezembe, Dna most fita, mert mindent amit hallod hangom -hangod, rezzonálna benned -bennetek -beletek? -bel telek? Győrtelek, 7 órától nem gőztelek várni... Na itt... bennen van egy a BbLiláJUKba bab. hogy én Jésus azaz JuhusUK mondja, aki az eged egyed földet dead deat, GOD DUK UK, na most az nem DAVID DUK A KIRÁLYUK LUKA LYUKA PU, KI FINGOTT? -A TE FIN GOD? UGORJ? A YOWA ÁI NÉGY KÉZ LÁB, A TÖBBI HA$ON HA$ON BA$OM BA$$ON CSU$$Z MÁ$$Z KU$$Z KU$$ MÁ$$? KULCSZAR?- e$$ kula$$ok kulac$ok Judas CSOKO$$OK A DOM BOOKO$$OK OKO$$OK? Fita itt a szánka a beretva élen, na meg a bugyli bicsk magátul? -kinillik a zseBÜNKbe, MegBÜNhödte már e nép, a multat? -jövendőt? Tróha a szánka, az akit ők Jes hus UK, juhusUK a kiráLYUKUK coffolt abárdölt JuhusUK a KIRÁLYUK, AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, HUSUKKÁ FA SZUH HUKK... DE UGY EL VERVE MINT SE ELŐTT SE UTÁNNA, FITA, HA KÉPTELEN, NEM TUD MEGHALNI? HOGY ÖLTÉK MEG, ÉS HOGY HALT MEG? -hogy lett coffolt abárdÖlt JuhuSUK susuk? -vak JuHUKK... az övéké övön alluLi... nincsak eleve kiválasztott... szeplőtlen makaul, ma is? -az ő ők kiláJuhukk? -lukUK proccs... 2.: Itt a kezdetöktől fogva, nem igy van? -van? Nincs mert amit hinni kelle, van a mese, ami hazugság, de van a fele se mese ami rosszabBasz (felboss hübéry rend?) a halálnál, na mindeni CSAK AZ LENNE A MEG VÁLTRS, de ha semmit de semmi szacsak csak kubaccka se tudhat hogy ő AZ Ő VILÁGA TEREMTŐJE, ládd az a JuhusUK, aki ... na apuék, közbe, TI IS ISTENEK? -az az hogy Isten= Mi Atyánk, ( MAMA A KÖZPONTUNKBA SZEMÜNK FÉNYE, DE MI IS MAMA MAMAM MMM...) VAGYTOK CSAK A TOK? Zett torr... picike kis gyerek vagyok, és monduk a Nap a nappal a Csillagok a csilagokkal, csodálatos, de az hogy itt midnent a fene feneketlen fenek keke kakaJUK eleve megesz, na meg a megeccek, hogy olyan, hogy az egész falu gyereke angol kóros skorbuta lett, na meg nincs mit enni? Fita ma ugganaz az állapotrohadt hellzetek, mert egyre (müszaruk RUKIK?) izetlenebb mnden és egy őrültebb vakitás á$$ vaKULÁ$$... Zna tegnap este, Tuckert kivágták mnt macskát szarni, talán az egyetlen, aki MIÉRT HABIRUZNI USA RISSIA SIA SIRHALMAK MAK MAK MAK... VAN ABLAK? -fita mosmár csattog, hogy antiszemita? -na akik ezt hangoztatják, azOK azok!!!.TE TUDOD MI A MAMA MAMA MMM... 3.: Fita, itt pénz beszél, s a kutya... na most ...addig mng ÉGI TESTVÉRISÉG KÖZÖSSÉGEK oááá... Ha végre le tudNUK (GŐZNI A HÁBIRUZZÓK AZ EGEDBE HÁGNAK?) mosni a gyalázatot, amt ránk kentek a századok -ezredek ládd most 1023 éve annak, hogy a magyar a a aaa...fita emlékünket, az ÜNK AZ AZ HOGY MI ISTENEK VAGYUNK!!! Most mi magyarOk. ez az hogy apuék, MODOM MOMNDJÁK AZT MONDJÁK NYOMJÁK CSAK HOGY sitim pitim! -gondolkozz, amt mondok nektek is, de MAGYAR RULL!!! Fitra ez nállam, (nincsak itt ez ténleg nehezebb, mert örök életembe? -nem! -életünkbe???) na ezeket leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! AMIRE ÉN GONDOLOK, HOGY VÉGRE EGYENESBE VAGYOK, fita, itt te nem tudz, kiegyenesedni sef séd?- mert azonnal... ládd GOLGOTA ÉS GEREZD NEKIK ... a kéjpedofeka, kéjmazovista, kéjszadista, kés Kaniballista, dögevők, dögölők, ami az hogy kéj? -fita, itt ami a GOD DUK UK OK? Fita azt BÜNTETI A BÜNTETŐK???- akit (amit ládd ha husod kivőánatos és tossz toszt?) szeretnek, ládd ha valaki a JuhusUK amit felsoroltam KÉJ LUKAT találják benne, na azok az AI pac pac pacaLUK asztala vissza? Ur asztala Uborka vacsora, csorog a nyála taknya? Na fita, mi MINDENT AZ OGY GÉN-ÉN, NA AZ EGY RÁCS,(fita ugy jegyeztem meg hogy egy olyan mint a vasut hu hu hu... és vasut hállózatok és vagonok?) ÉS MI CSINÁLJUK A MAG MAGUNKÉT!!! (szegén ... nem jön be a neve?) Na ne feledjem, most megint... a Fényes Égieink, mert a vallá$o$ sos S.O.S. - adókat nézem, és sss... Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? .az nekünk, kimered vagy kivered... a szemed edd... nyitni, egyél fényt! 99... Fitellah ellah a megszökött özvegy bak kecske, csak ha ketten, már itt van MOM? ... oááá... ...roppant érdeskés, bugyli bicska kinyilik a zseBÜNkbe, minha szinkronizáció cipó (vakarcs) de jó dejó... egyhang öszhang lenne, lenne? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... leirom a nevét, Whitley Strieber... aki ha van (MOM USA) magyarOk, ő az! -fita, mi csinálunk juk? -juh? - jó? - magunkat, a mi magunk? -vagy magUK? -ha magtalanOK? - fa szuhuk? -vidázz szurok?
UFOzzuummm... miEeee... baj van a hussal, a husunkkal vagy a husukkal? -hát még a husánggal banggg... Kié kiké (miké MOké) a föld banggg... 4.: Kávézzuummm... ugy összesÉgében, az összes ide meg oda? -villogásaim, hogy én az örök életem -életünk, fényében fényével létezek csak, ami ha itt lenne olyan, most én lennék a Csongorádi gulyás leves? (jewish csirke vagy tyukleves, nátha ellen?) Ládd az ég és föld teremtője juhus a Királyuk lett? Na aki teremtette, van esze? -ész, eszel, akkor egyetek meg, de előtte coffolás és abárdolás, ami sose napján vasárnap, jött meg a folyásom... Itt minden fekete füst, üst (csjka benne a csajka?) üsd, és okádékuk! Na a nyers alma? -álmom, ami megint, a tegnapra folytatása, ami vissza... A testünk itt van, egy bilogóia köcsög azaz menük, ládd a rántott halat, vagy kirántott békacomb rabok f sza? -stbbb... s nem tud magáról se, sőtt ne tudja a te balkezed, mit csinyál a jobb, mit? -belenyulsz a zsebedbe, most az utolsóvasat, ládd a szegény nő, akinek két filérje volt, mert lukasztott? -pukkasztott, de itt van szivem, neked adom Uram, neked ki teremtéd? -fita,ki ad neked-nektek enni? Zna most, tröha iitt mnden el be van földelve, és most...Na ezek ténleg ami meg van irva, szóról szóra...amit előbb... Itt most ládd...akik hogy ezek, be akarják játszani az unalmast, azaz örökharag, meguntalak, te ti nem unjátok a banáNUKat? 5.: Nincsak a felesÉgem, amit eddig, abba kellett volna be lüni, amit akarok villogni, de nem tudom, sőttt...Hogy hozNUK ide be, azt hogy nekünk, magyarOk csak örök életünk van, ha gondoljuk, ha nem gondolkódulunk??? Te mi ez, itt az izé -ficánkol...giliszta? -az annya... iskoláját...Na mott... ez az hogy most... ládd ez egy ujabb nagylábujujujjj... kezdet,és mondom, ez ami itt van minden ami létesitmenük? -ma men nem men a menük? -fita az hogy nő, na az a magUK, ami aziratokban, a kigyó magja meg az asszonyé? -és az asszony magja kigyó fejét tapossa, az mig az (asszony?) sarkát mardossa? Itt hol van az, hogy a bün zsoldja a halál? Azaz kinek fizettek adót, vagy kinek adták be a gyerekukát? Na fita, amit akarnék, ma emlitettem a családomnak, hogy mi lenne ha örök életünkben gondolkoznunk, azaz mellik nehezebb, ha gondolkoz gondol lát ok vagy nem? Ha elhisszük azt, hogy ha nem minden gondolátoddal, látod, sőtt az már az a csalás, amit halálos büntetnek a büntetük, meg minden erődból meg szived szakadásáig, az Urad szolgálod mindenek előtt? -akkor te létezel? Na most az... mára, lementem azon a luyokon, amit tegnap, az ugyanaz mint abba a fekete koromporgömbbe, ami ugyanaz mnt a Pokol (halál) bolygó közeLITI ezt a fÖlt gombot, és itt azok a teremtők!!! -akit soha senki se látta, nem is látja,hizz hogy ha te a teremtmenük menyük vagy? Zna itt ugy, hogy minden a föld alatt, és azaz hogy minden sár bevonat, és minden ugy, hogy ami fent kink van a föld alól, ládd a házak meg colloszális épitemennyik, ládd a Corona tróNUK az Uj Jewrusálom Arany városUK? 6.: Na mott, tegnap a fenti olyan mint a garázs, hogy a föld az épület alatt, és most kinyitottuk azt a tetőt, ahol mi a magyartesőinkkal, ismét felvettük a tere fere? Na most...mi itt van valami...mert ezt most nemcsak a felesÉgem, ami ő most is a kezdemennyezőnk, hanem most a két fiam, most ezt...együtt csinálNUK? -ami eddig müködik, és itt ez most... na van lefele egy olyan, amit a Fekete napuk,bolgólyukon hogy négyszögletes...(frigy ládák?) pitek, ami magnes...olyan hogy az egy magnes ruduk? _fita, itt te meg én csak... ez a porhüvelyünk, minek?-hanem van szikrád vagy nincs? -ember? Zna most... mára lent voltam abba, amit a mélységek erői, és egy olyan, mint egy nagy subwoffer, dang dang dang...ez hasonklit az (atomtültetü) tengeralatt járók jelzéséhez, és most...Fita, rögtön ott voltam, ahol a dobogó kőnk? Most fida, mostoszt puszta a puszta, na csak a GONDOL LÁT VÁLÁGOK LÉTEZNEK, és most...Csak puszta a puszta vala, és csak EGY NAGY OLYAN AMIT OROSZLÁN de az az a DÖG, amit mndig, ládd egy kutya, na most az amiket...most nem nyomnak többet, az állatUK AZAZ kezdődik az oroszlán Babylónya s szárnya oroszlán -párduc médóperzsia na meg a kecske bak, Nagy Dándureszka és ROM romba tökölők, na most is az van, az egész... 6a a aaa...málna a szánkba mállna, csak röviden... szóval, az hogy mostan puszta ám a puszta, fita mert ez a valóság... most még a Dr.Who filmben, hogy messze nagyon messze megtaláltam azokat, akik az én? -fajtáim, de mint halot,vagy techalot, de még voltunk? -nem hanem vagyunk, csak senki még a szemét se tudta lecsukni, és most...most nincs senki! -csak egy nagy... nizzitek mivel UK. -a a aaa...na minden rom romba rombolás meg tökölés, és most az a FENAVAD, na mikor a Filmekbe az UK-t, egy orditó oroszlánnal, na meg az juhda (juhhentesáruk mészár székek oltárUK olt árazás) is? Nona, elkezdtem keresni... van itt valaki, Pásztor keresi a juhát, átjár szava bércet pusztát,na irtó fényem van, és most teljesen át világitottam minden, ami most... itt volt egy gyerekkori barátom,aki Toldy Mikice Kininzsy Pál a Hunyadyak Báthoryak stbbb... azaz most a föld alól kiugrott (fita az orditó orszláNUK, ládd senki mert... a napra fel kigyünni?) és egy nagyott vágott a SZÖRNY OROSZLÁN?- FEJÉRA, AMI NEM CSAK MEGDÖLÖTT, HANEM DEMATARIZÁLLÓDOTT... NINCSAK HA CSAK KETTEN? Fita nem a nyüvek sokassága hanem hogy... EMLÉKEZZ!!! Boldog órák szép emékek képen,rózsafelhók...fenéket itt ugy csikoznak mint sss... Fita, esetleg közel vagyunk... ez az hogy meg kellene védeni a hazát? -fita, most esetleg egy perc se ami ládd... A BbLila jóslatoknak... be kell verni? GodUk GodögUK, azt bünteti kit szeret,na ráuntak a husra? -vagy elfajzottak? Nincsak az angyalok azok hybrideik, jaja ugy a arkan, min a szukák? Hogy értitek hogy jó angyal? Ha meghalok, nevetnek rám, a jó angyaLUK? -nincsak sintetüke -artifaka- robotIca Cziborguk... brrr...ember? -a tallpán? Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok! -nincs hanem ha egy szemse nincsak ezt ott, ezt itt, ez ha csak ládd egy szem, fecske...ogy közel vagyunk az atomozásho ho ho hooo...csak ha egy ELSZÁNT KIS SZEMESNEK, SZEMESEKNEK ÁLL A FA FA FEL ÁLL? SZEMESÉKÉ A VILÁG? 99... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... baj van a hussal, a husunkkal vagy a husukkal? -hát még a husánggal banggg... Kié kiké (miké MOké) a föld banggg... 1.: 4/28. A KÉP? Mi öröm? -mily öröm, de itt csak üröm? -lett az uj földöng? Ami van, az egy nagy... dang dang danga...az utolsó végső végszó Szól (Saul) orgiájuk... És örökké örvendenek az örök győztes?- győznek? - seregek? Királyi popság, szent nemzetségek? -Égek vagy égek? Kik mik a gyertya tartók? -pislákolsz? Ahoz hogy a kinzók kinozhassanak, élvezhessenek, kell (hus) kinzott? No pain, no gain? - gané? Hol a párduc vad oroszlán, végig üvölt a nagy pusztán, mikor a párducc a tigris az orszolán hiénák stbbb...tbbbccc... együtt legelnek a bárányokkal, ha gondolkodunk, $o$e napjjány va$ $Ár nap? -kié miké MOké? -a föld, na most megint a zsidók a mumusok, holott a szent iratokat akarnám ugy érrtelmezni máz? -hogy értheném? NEM! -hinni kell bennük NUK? -a teremtőkésekbe, azaz előbb, kié a föld? -a földes urainké, osztán a pártunké,kuromáNUKé? - és most...MOrickáké? -rizigó? Troha nem is magamért, (da akkor???) hanem a gyere kid? Jaja de ha te olyan nagy Ókos vagy, mi a megoldás? Na ha valaki nem gondol kodik, hánykódik,azaz itt minden eleve OKÁDD OK? DÁKÓ ROMA ROMBA TÖK TÖKÖLÉS ÉS MOR MORA DÖGÖLÉS, VÉRKELÉS A POPSIN KONÉK? KUN NUK UK SOKK...sokasodjatok, na ha minden sarkon egy egy egy...atomreaktor diszNŐ torrr... 2.: Hej mostan puszta ám, a puszta, az kezdődik a Királyok kora, Rákócziék dicső kora, nem jön vissza többé soha? Na az oroszláNUK jelképe, juda?- firstesek? Fita mindenütt, ládd az oroszláNUK, ma is U.-K? -mindenek juka PUna Cszara!? Most a mára álmom közepin ázunk, s ez az összes nyavajgásom olyan folyatása kása,(apu kasza kő?) mint a vizfolyás vagy havi baj? Fita a kristály viz, meg a fény, na most hozzá lökik a szeny erszény lélek? Fitelunga bunga... ha ti?- elhallgattok, megszólalnak a (harangok) kövek, ami most... ládd én a bankokat, hogy kié a föld, ha nem a bünTető ban-károké, akkor kié? -azt bünteti kit szeret? Fita, olyan hogy magyarok országa, na nincs az emlékezetekbe se többet, emlékeztek, esetleg akik itt, olyan irmerős, és ha nem bánt senkit, had beszÉljen? -berzengjen? Zengjünk lelkesen? -ke$$ ke$$el kesely persely, a $eggibe te$szel $$$... toSzolnok Mira seggit? Na valószaru... Nincsak a BÜN -TETŐK zsoldja a halál? Nadon fida, vissza hogy apuék, itt kimondottan kezdődik a huszár nagyapámmal, hogy igen igen igen..van meg bocsátjthatalan BÜN NŐ ZŐK? AZ HOGY AKIKINEK MINEK, GIG MIG EZEK AZ OK GAZOK? BEDÜLNI!!! Most itt én nem hus főleg a husUK hasUK ba. baba azaz a kis kakis ma született bárányka beee...azért jöttem, hogy meee...megegyetek beee LÉPEK, a TSz- TYÉBE? Nincsak, itt ha most ... ládd Pitu bátám, rá lesztek kényszerülve, hogy magyar RULL, az itt történt, mert aki ELHITTE HOGY CSAK A HUS UK, VAGY, A HASUKBA SUPPP... jaja jewish ... fita az Iratok, rátok átok? -akik zsidók azok nem zsidók, ez az hogy akik jewishek? Drága KŐ az ilyan szent áldozat, mint Bethlemi hami csillagg ragyoghat,s Óh montstad e Juhusom, lakj az én szivembe, na az csak husUK fa szuk szuhuk által lehet? 3.: Tróha ha mag magamra lelek, az az... hogy most magyar RULL gondolkoDOM? -kőDOM? Most hogy jöttem ide be, ami teljesen más az ami az ösztön állatUK riadalmai mai, s mik kik ezek, ami vegyük a mostani GÉP-ÉK MOék PAC PAC AI PAC RUHÁSOK RÜHE? Fiteljétek, na törölték, mikor blonndi fetreng az AI PAC PACRUHÁSOK ELŐTT? Na bloondi az létezik azon a szinten, hogy van benne még emberi szikra, és leirtam, hogy beszéltem vele, ami ő az angyalok (Alfak) fejedelme... de az a része, ládd MOM USA FIRST? Zitt az hogy MOM? AZ ELŐBB AZ ÖRÖK FÉNYEK FÉNYE...az az amit itt a KIRÁLY OK KIROJA? Fita, apuék, ami nélkülük lennünk? -de ők nélkülünk? -(fita itt ha mama luka csak? - egyzse, de férfiu filuk? -gondol od) MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Na itt van, én nemcsak kapcsolát az ÉgiEinkkel, hanem egy vagyok, aki siti piTiM. te tudz a legjobban hasalni? -mi kell a bélbe? -bélés ami bélás? -kell egy bélás láss? Fiteljal, ezek akik verik a tam tampont, a fiam, hogy egy lukat csinálnak a gyerekeken, amit egész itt léte be kell dugnia? Láttátok a DUN filmet? Nozz... most otthon... hon? -ha nincs az emlélkezetünkbe akkor hol van, van olyan? Na NEM a doboGo kó adja, a tam tam...ez egy olyan, hogy a legalsó C vagy GÉ, tang tang tang...Fita, az összes Vallagunk, vallaGUK, vége (aranyváros lekváros) várók utolsó banggg...BANK LYUK? KUJJJ... VILÁGOS, ARAD, SÉP VÁROS CLUJJJ...Fita, a fiaim, legyünk már tul rajta? Fita itt ez egy ALIEN AI PAC PAC PACALUK VAGY VAGY... ÁI! -KIVAGY? Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -fita, a legbátrabbak is hanyat hasra... na meg ha lenne szeme -szemetek kiválya? 99... figyeljunk, az egy elveszettnek hitetett juhunkat (juHUKK?) is meg kell találjuhuNk, azaz ismét 100 juhocska kaka mind együtt legel, legelől a vezér kos? -bika? ... fita, tMünk, hogy van mindenütt a (ahol fény árnyéka is?) világmindenségben az ürben is ur? -azaz saját (magszemviláGOD) magnes (elektroNUK tron, klotyójuk) tere (negativ tér) van, midennek ami van? -mi van? -gondol lát lát-od? -mag-Y -ár? -gyár, UFO-k? -madi in Hu? -Who ho ho hooo... ufooo... fő? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... AILeLuja (yowa) kik a SioNUKat, épitik mostan tani$$ $$$... 4.: Kávézzuummm... mikor megyünk az Égbe, csak az ürbe? Elmegyünk mi Égi honunkba, nem leszünk itt fájdalomba, Látni fogjuk, kit szivünk imádott... kész? Nekünk nincs olyan hogy majd, az hinni kell, és azt ha csak a helle, a sziikra veti ember, most őrjöngeni kezd, Utálom ezt az egészet? Amit akarok, hogy ténleg itt az Égi málna, mállik a szánkba, ami amira én is kérlek bennetek, hogy aki gondolkodik, az az ő saját örök világában van, (fita, nem ez a duma kéne kéne?) és most nem ciffrázom, az amit ma ufo? Fita, mikor kijöttem, na apu szerezte utlevéllel, akkor most az emlékemet is elvesztem? (anum,vagy ember lesz belőled,vagy megdöglesz,apum, attól félek el veszel a magyarságuk szamara) Irtó szar, na nem feledek semmit, és most azért is a testvéreimet, mindet össze toborzom verbuválom, ami talán pőre gondolát lát? Sóval,amire kérlek bennetek, hogy ÖRÖK ÉLETÜNKBE VAGYUNK, HA VAGYUNK, na most ugy gondolozzunk -gondoskodunk, ami ha fitelitek, nekem először kell lennem, de most neked is neki nekik és én most azért is, ha minját a ingem, tudatni fogom magam, itt vagyok, meg csillogok, látjátok az ufo -nk, UFO? -made in Hu? Who hu hu huuu... Mindeni aki ami van, az a sját szeme -világában van, s itt van hogy te hogy látod? -a világot? Vibrál villog a Hun God? -hu hu huuu... 5.: Most azok az iratok, ami hogy mi a földbe vagyunk, bele? -vetve, vagy BewerlyHills? Na az hogy... fita, ez kemény dió, s a legtöbb álmom, és ténleg csak körbe körbe görbe, mnt macska a forro kályhát? Ami érdek de ce$$... a Hegyi beszéd, és hogy aki beszél, az NEM ISMER HALÁLT? Na ha én értem, vagy te aKármit meg csinált, akkor te NEM VAGY!!! Akik mi magyarOk vagyunk, mi NEM ISMERÜNK HALÁLT!!! Most tudom hogy ez az...apuék állandóan te meg neked! Amiket be tudtam passzIrózni, az olyan, ládd ma is, hogy a testem, nem tud semmit, na meg mstmár... itt minden megrohad, és gané DOOM BOOK Ó MO kosok? Ami nállam, kivágta rögtön a biztositákot, hogy épitjuk a szocialista -kommunnizmost, és minek? Fita, lehet hogy elcsépelt amit most is próbálkozok, de nem ott vagyunk, ahol a testünk, hanem amit el KÉPzeltetnek velünk, azaz most kénytelen vagyok, mert reggel mégis, valami...s itt ogy mi is a földbe vagyunk, és valakik teremtmene -menüje, teremjetek jó gyümölcsöt? Fita, az az utódod az ütődött lenne, ha nem tudjuk őket, fel meg világositani tani tani tanta...s az Élet iskola? Itt olyan fog alma $$$... SOSE VOLT, WATT A FAK! 6.: Mott amibe reggel bele? -kezdtem voln, ki kéna belezni? Tróha, az hogy ha te a legkisebb szikrád is szikráztatni akarod, most mi másak vagyunk, azaz mi ha nem is tudjuk, hogy mi nem ez? -ezek vagyunk, jaja de de lehetne csak egy szem pilla? NEM, mert jönnek a magyarok jönnek a magyar ok... a szivsebész bácsink, na most...itt a legnagyobb problémájuk máj, Aftung aftunk lugeneráj ne degeneráj... hogy (de Tuckert azért menesztették, mrt a magyarok barbárok?) minden eszközzel a magyarokat meg akkdályozni hogy észhez...Tróha olyan terheket raktak ránk, ami mellesleg már 1023 éve annak, magyarOk vannak, na vannak...ezt megint beszoritom tud atom, ha nem bánt senkit, had beszÉljen, és ez az, hogyha gondolátban is, akkor már nem vagyunk magyarOk!!! -balékuk, egyetek meg, na előbb duhbe!) Zez az, még nincs vége, hanem ki kell hogy nyiljon... a bugyli bicska a zseBÜNKbe? Most hogy levették a Mi is ufo-k vagyunk! -most ez az...ládd most ismét...fita amit te meg én álmodunk, csak az van!!! Sóval, hogy végleg törölni akanának bennünket, ahoz m is kellenünk, és most egy uj olyan...Na itt mindem ami a föld anyagából gyurma, az a GONDOL LÁT? NEM LÁT ÉS NINCS SOSE VOLT SOSE LESZ, JUHLIKA,SOSE LESZEK A MAGÁÉ! 6a a aaa... olvad a málna mállik a szánkba, ami ugyzse tudom, hanem te is ha magyar RULL gondolkodol ol öl?- akor...na akik nem azok is örök...balekok? -ládd Denis Práger, jewis háztartásban nőttem fel, és ő mondja,a jewisoktól, minden mndenk csak balra bal -balabb lehet, lehet? Most nézzetek ugy le? -fita nem aki lenézi a másik ember társát, ládd itt is, hogy nem érnek annyit, hogy ki tegyem a szivemet, na neee...Szóval ami történt, az az ahogy rögtön---fida, ennek a TEREMTŐI azok az örök Ürük alja,és most ott vagyunk! Na minden itt sárral sár váruk rukuk gané dombjaik, de az az...hogy minden a föld alatt van! Na már ... itt csak az, hogy most én bedobtam egy olyan feket tárgyat, amire... fita,minden a föld alatt van, igen igen mnden, kezdve a testünk? -kell? Na a a aaa...ez az ami az utcák csartornák lejárója, egy nagy kerek... vas és ott a lejáról, igen ám, de itt... ládd azok a lejárólk, azok a magnes -földalatti amit ládd az ufok,csak neki mennek a hegynek és éltüntek,vagy a viz alláh? Most... ez az...hogy a magyarok a legalsó allahgut allatti allahgutakba... és most...az ami most, felvettük a mienkkel akik legközelebb vannak... a meg világosodáshoz, ami mikor gyalog felmentem a Napba, meg vissza, most a piramosok, foriditottak, és annak az a Cupja, na az egy kristály s innen a jewel richek? Fila, bácsi, maga régi módi,de hova valósi, pösti? -szögedi? Fita, nekünk nincs halál, és azt ugyanugy lehet gondolni mint nem? Mert nem akarok én mindenáron férhez menni, na olyan fogalom alom? Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -jaja tok ok? -tokó? 99... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... AILeLuja (yowa) kik a SioNUKat, épitik mostan tani$$ $$$... 1.: 4/27. A KÉP? Kolo$$'alis ARANY -VÁROSOK ami egy Épület? -Város? -aminek nincs ablaka, csak lerájói, kapui - ör -ürvényes portolai, ahova nemhogy engedély kell, hanem az ami a BbLia iratokba, testet kell ölteni! Zitt most vissza, amit a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy gyerekkoromba, azt álmodtam, hogy a föld felett, EGY GÖMBHÁZBAN laktunk, és regglente ha a nap felkélt, lejöttünk a kertünkbe, amit most ugy...MI A FÉNYBEN A NAPOK S CSILLAGOK FÉNYÜNKBEN VAGYUNK, CSAK, ÉS CSAK AZ ABBA AZZAL VAN (ONE) OTTHONUNK! Na az az, hogy az egész Világminden s Ég, MINT EGY HÁZ HAZA OTTHONUNK! Zitt emlités van,hogy Jézus, hogy Óh Jew (Jewish you vi$$ de ne visisis $$$...RUSSA -USA álom? -fita ha kiüttteik őket egy mással, gigé az egész gané állomáNUK) zna itt az van, amit Sanyink, mikor börtönéjből szabadul sas lelkem? Fita, mi magyarok, itt Tx xoxo, szöszi sziszi,(kis hugicám) na hogy milyen KÉPzel lett? Ami most neki, az a auRÁja (álruha) megvan, ami nekem volt, mig a Tejut elágazásánál magyar ok .testvéreINKre nem találtam, és beÖltüztünk feketébe,(az egy kenőcs amnivel kenik a lőcst ) fekete láthatalan man is black blöki, az az ANGYALI BIGYÓ? Zna mostt ez az egész, az ANGYALUK KOTYFOLMÁNIÁJA MÁNUK?- és most van a yowa?-na meg LOva? -szószerint LAW -JEW LÓ WÉYUK UK? - Tróha ha megforditottuk a piramisokat ami A ... meg sáveltam, de rossz helyre ment, jó hogy megleltem, mert ezt olyan őrültség nekem is, hogy miért kell ezt tudni? -na ezeket el fogják dugni, mert semmi de semmi itt nem tart örökké, ha olyan fog alma $$$... Ivy szakaszta az alma? -fita mert az az ajja ajja ajjajajajjj... ami most csak az ami a föld alláh dugintotta, na mi az, hogy a földr sara pora, hamuja ha muja? -muja süket- néma-vak gyerekek, nem az? Maya? Áapokalipsik ypsik? 2.: Most csak jegyzetelek, tehát az amit mára, hogy CSAK EGY FÖLD ALLÁH ALLATTI ÉPÜLET VAN, na ezt hogy az angolok, ládd csak EGY JUHTURÓSPUNA NYILÁS KLOÁKKÁ CSATTOGHAT, az egy ajtó? Most vannak le -bejárók, NA FITA, VANNAK FEKETE UFO-K? AZOK ANGYALUK!!! Nem láthatod soha napján vasárnap, jött meg a folyásom...bedagat mint a két tojásom fa som ba som, tehát az angyalukat, csak az angyaluk láthatják! Ezt ugy, ahogy tegnapra, hogy a földbe... azaz most ők, akik a földed dead, DOG (DÖG) GOD? Zna itt a magyarok? Fita, az RÁ utalás, az ÉN IGÁM? -KÖNNYÜ? Zett torrr... akik angyaluk -őrdögök -déMONEY YOWAS? -tróha vannak a jó angyaluk, az ágyukba, a nem jók? -az ágyuuk alláh? -te mellik akarná lenni? Na itt van a bibi? -mert monduk én, na meg most a Tejutonos TUN? -UT? - magyarjainkkal,amit rénk kewntöki kin csüng Krati kin a pricsi... a gyalázatot? -nincsak egy lettünk kö ZULUK? -zulu az lázDdó? -oda vissza? -mi senkinek nem fizetünk adót, ki péne van a KÉP=PÉN?-NAP -NÉP? NOP, NAP SOSE JÁRTA látta? Zna, most igen igen örvendetes vala, mert most... Fita az átlag magyaroknak, az ami ... ládd a feleségemnek van olyan, mnt a fekete -fehér KÉPernyő, csak fekete fehér, és az az... hogy te nem mehetsz be, ill. -pont az, hogy az nélkül, hogy tudhatNUK, magyar ok vére van a kis.. xoxo kiszmi? Fita, minden, a légkisebb GONOL LÁT IS, már ruihát ad, AMI HÁT A GUNYÁM HOVA TEGYEM, ANGYALOM GALAMBOM? 3.: Ugy az Égieink, mint apuék, ez az hogy pontosan az, ami most itt is, hogy gondol od, azaz van odud? -na az az amit most... ufo? UFO-k? -madi in Hu? -Who na itt az hogy yowa a lova? Fita az hogy itt legyél, egyél, na most ez ládd Égi Málna Mállik a szánka? Te mikor eszel, eszelel$$ mit eszel látni tudni akanád? -az anyád is volt egy jány? Fita, itt mig élt Fényes Mari seggit, az ulolsó sajtó napon, nagy világra szólló minden évben összejövetre, s rám rohantak... sose xoxo láttam őket, na nem Tx hanem Trxexesek azt a büdös curva skita szittya anyádat, vereked;s lett currikultam... s akkor estére este akartak 0ngyilkosok lenni... a fiaim megölni magukát?-Nincs halál, de olyan hogy alvás, ládd Rezsót, meg látogattam volna... és alszik!? Fita, ha beléptél az háza előtérve, HOGYAN GONDOLKODIK EGY KIRÁLY 14 pont? -na fel vette a David Király nevet, na most pontosan megmondták neki, hogy hova kell tenni azt a pénzt, ládd kb. 3ezer dolcsi, de ha kölxcsön veszi is dolgozik, és 3 év és letudta fizetni, tehát megmondták neki, hogy hogy? -Na itt van, az hogy most... alszik? Naccóval, csak ürüggyel okkol lehet, azaz ha magyar vér van a puca, sehogy, nem tudz a föld allattyakhoz bemenni...nincsak a FÉNY UFÓINKAT, azokat se engedik be, *zitt mnden amit sÁRrukkal, a rukik, ki rukkölnek, ládd nekük is van yowa, lova? -lová lowáyukká... kuká kuká kukta...fita az álMOM...most a felesÉgemmel,hogy ez most van?-meg a gyerekekkel, egy lejárón, bedobtunk egy... amira kinyilt az a a aaa... na fita, itt magnes -elktromos terek és viharok...na ahol születtem, bivalybosznád az is tócsa, azt vihar saroknak szarok, hivnak? -gyerIda, ládd jjaja csak a viharrr... jön a vihar ki be szél be ki bLöki? -mi ki MO? Innenn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -hogy vannak magyarok? -te tudod? -csak te te te...ti ti ti ... tá tá dá? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... A VIZ - VÉR ÉS SZENYEZŐK SZENY LELKEK, HALLATLAN ÉRTÉKEK ÉS ÖRÖK ENERGIA FORRÁSOK, MIG GIG A PQ -PU1 -PU1 -PU 2 1/2 UTONÁLLÓK UTÁLATOK, AZ EGEDBE HÁ HÁJA ROTTYOGOG DAVIDUK TRONA ROTTY ROTTY ROTTY... FORTYOG666... NAK NAK NUK UK LUKA PU? ROGYOG-HAT666... 1.: Kévézzuummm... minél többet látok. itt? -annal kevesebbet tudok, sőttt... pirulva ámbár bevallom, imádlak édes angyalom mmm... Fita. irtóra szenvedek meg gyötrődök, hogy mi lett vagy lesz a gyerekéinkkel,gyere kid? -Fita ez nekem, olyan erőt ád, ami nincsak mi sose hagyjuk el egymást (fita a két fiam 20 éveskoruk körül,öngyilkosok akarnak lenni, ami fita, emlitettemnektek, meg apu apu fakapu? -na nem lettek, de aminek értelma van, hogy egymásér vagyunk, ami csak az!!! -azért is?) ami mi értelme van, mindeneknek, hogy örök együtt vagyunk MOM mmm... és mindent együtt egyként (Jézim ÉN-nel neil) egyet értünk, és m csinálunk mindent, ugy hogy előbb ész? -eszünk, mit? -fita, itt a BbLia iratokba is, fényt!!! -nyisd ki a szemed, demesz? -van? -eszed, látod mit eszel?-leszel? Mott olyan csoda álmom vala, hogy mnden üvegkristály tiszta, és csak viz van, de az olyan mnt a fény, és levegő, és fény? (kristály dünákba) Fita, ezt ki lehet venni, az iratokból, de valami mi, s itt a teremtők, akik mit teremtettek maguknak, és itt az van, hogy ez a három, (4) tiszta krsitály tiszta viz, tiszta kristály tiszta levegő, és fény, nincs még csak ez a három egy egybe? Ahol fény van, ott örök létezés van, vagyis maga a teremtés automuta! Na amit az iratokba,hogy szellemek megjellenek, meg eltünnek,az azok az ok? -azok tiszta megtisztult meg világosodott szikrával (saját gondol lát világgal) rendelkező emberek! -az előbbi Miufok vagyunk, hogy maga a teremtés, az örök? 2.: Hogy eléinte, mikor csak megjelent az élet ezen a gömbbön, semmi nincs, csak egy csoda mint soha amit Édenkeretek? -kertek? -minden a MAGuk, faja fajták kertek, tisztások, mikor....ime hogy sokzor, hogy az irigység? Tegyük fff... most mindenki aki ember közösÉgek, most mi ...fita mi most, tehát ami aki vagyok, az aki vissza jött, de el se mentem, most az hogy nekik a messiásuk, jön, mi mindig fényben, az lehet hogy el lett árnyékölve, de tudat alatt most is benne, meg csak ugy vagyunk! -Jna most, itt csak kristály tiszta vizek,és pontosan meg figyeltem, a testünk az egy ház? (valóbam az amik az égen gében ufo? -ami itt csak egy fa! -ezt ugy, hogy az ami Jézus látók meg jelenések, azok csak az emberek,és azok KÖVETKEZETES KÖVETKEZETESÉGGEL GONDOLKODNAK, ming a többi, csak gazok! Fita, most nem menek bele... mert akik azt hogy gazok,magokra veszik, azok azok az ok? Zna akik most ...zitt az hogy ábrám? Csak csoda tiszta vizek, ládd a testünk is egy darab föld (ami az a ház?) és most ez ők? -akik rögtön lementek kigyóba, amiből KI lehet GYÓ-GYULNI, jaja a kigyót a tisztitó tüzben, őők mennek odahaza,mi meg haza? -nem mert mi örök otthonunk NUK? KUNUK? -vagyunk! 6.: Most nagyott ugrok, komám asszony,meg egy nyul,ugrik ki a zöld leveles bokorbul buli? Sóval, előbb csak növényevő állatok vannak, ami nincs állat! Hogy Ivy evett az alma fáról, szakaszta vala,(Billy Gramafonuk, azért kellett egy állat, áldozat? -mert rá huzták a bőrét Ivikére?) alma, és ada a Damnak is, na azok már robotok, és most... itt nagy nagy hézag ok, hiány cikk? -cikis, xoxo cuki puszi? Zna most van a második teremtés, ami most, azok akik ma is hogy ...Zitt az hogy ábrám? Vegyük csak mondaNUK az asszonyt üldözik, mert terhes vala,(hoiva szaladt, menekülhetett? -nincsak most a husod? -hát a gunyám hova tegyem, angyalom galabom, ezt azonnal, nehéz minkával keresd a kenyered, és fájdalommal szüld a gyere kid? Fita, én láttam, és most is előttem vala, mert én azért jöttem, hogy a a magyarok vagy a mi álmunk, valóra válik, vagy meghalunk egy szálig, hol vagy Szállasy...na fita, ezt apuék: a föld azé aki megmüveli, a gyár akik dolgoznak benne, NA MOST ez egy az egybe ami ma mima ufo-s duma!!! Fita most, hogy itt nincs rajtam kivül még 1 mint a lunak, az ami ládd az topickozat, fita minden a kristály üveg tisztaság, amihez ládd beteggükké (ha nem eszed a cöffölt hus, nem iszod a vérét, azt kitiltani, jaja de ha a husa se kell... ládd a magyarok álma fa, lárma? fita amit mondtam, hogy a szuhuk, fa szuh? Na azt azzal, átveszik ez a robotUK? - na mott, ide be jönni, csak alulrul a lurul? -Lu az nagy angyal! -ludörgő, szamárpfÖlő, bikák egyre bikásabbak, és modom, ez ami most a tokUK, erre nekünk nincs szüseggünk, egyre szükebb... na meg akik az országut...Krati, krin a pricsi... Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titook? semmit se tudhatok tok? -bbb... 99... oááá... ...fita, ami most az égitestek is, a fénye rámája (Kirlán foto) emléke? -a fénybe? -megmarad! -ládd akik hallják a hangom han god... JN8.51!... mit árulnak ezek? -kazáká fá? -á 4kézláb? - iá iá iá...
UFOzzuummm... miEeee... A VIZ - VÉR ÉS SZENYEZŐK SZENY LELKEK, HALLATLAN ÉRTÉKEK ÉS ÖRÖK ENERGIA FORRÁSOK, MIG GIG A PQ -PU1 -PU1 -PU 2 1/2 UTONÁLLÓK UTÁLATOK, AZ EGEDBE HÁ HÁJA ROTTYOGOG DAVIDUK TRONA ROTTY ROTTY ROTTY... FORTYOG666... NAK NAK NUK UK LUKA PU? ROGYOG-HAT666... 1.: 4/26. A KÉP? Ez a Gömb Bözsike ugy ahogy van, tupasz a vize csak, örök csoda értékben (pénzben) kifejezhetetlen, azaz a A VIZ RENDSZERE ÖRÖK CSODA ENERGIA IS, DE MINDEN PORCIKÁJA MOST A VIZZEL, VIZELETE, Oh természet,mely szem? Fita, tegnapra, hogy az hogy VALAKIK TEREMTŐK ÉS NEKIK, GIGAZOK, AKIK MOST ...fita,ha vizét el vesztette Bözsikénk (ládd az összestöbbi ürülékük az ürben, jó nekünk?- mindent? -na most azokat is, és NEM TETTÜNK SEMMIT, HANEM A SZARUKAT RÁGJUK MO MO MO... NA MEG A FA SZUK? Na zitt hogy HÓBÖRGÖLSZ? Fita amit nem lehet el hinni, hogyha valaki megSzóllal, azt a sajátjai is, el hallgattatja. na az MÁSODIG ÓH FEJ MELY VÉRTŐL??? JAJA (H? - HIDD ROGÉN ATOM?) BORUK LETT? A FACCOPÓKÉ KÓPÉK, KÉPEK, MEG VÉRCOPOKÉP-GÉPEK? Zna ez az... ládd ha megtudják a magyarOk hogy mik kik, akkor NAPPALODIK DE PÁL SZÁJA PÁLOTT? Na maga a testünk is, 80%-kaka viz, de TISZTA KRISTÁLY JÉZIM VIZ, VAGY A DR . GOD DÖGÖK KIHUGYODTAK ( A SZEMETEK) SZARTAK TEREMTENEK BENNÜNKET? Bocs a nagy Betty... de olyan csoda még mindig ez a Földöng Bözsike, amit ha csak magyarOk Jézim szem? -egyzse? 2.: Viz visz lát vér és fény, ugyanaz? Fita, ez nem az hogy eltudnálak rag-adni... na a földtől meg anyagtól nem kell el szakadni, mert mi Mi is ufo-k vagyunk, és UFO-k?-mad in Hu? -Who az a hangunk árja ára meg bevizeltél, nállam már csepegi?-beszartál fsss... te szarházi, se hona se se hangja, hanem egyen halat, jó falat? Ami van, hogy azokat akik csak robotoltatnak, oltárUK? Zitt most már annyit ciffráztam (fa szukák és szukáik) őket, hogy akik gondolátbank is ölnek, zitt tegnapra, hogy nem szabad etetni őket? -azaz ki ad nektek enni? Ezt mikor M.Pita bátám, jaja deha meg mersz mukkani, rögtön NEM ADNAK ENNI? PÉNZ URAK MAZURAK? A KIVÁLASZTOTTAK HOLLY LAND LOWRDÖGÖK? LO LAW MO? MO MO MO... Tróha a Who o o ooo... végtelen Világ-mindenségben Égben, minden csoda, aMira azt mondja aki látja, VAN? O NE, NE ROHANJAK ODA?- NA NE HANEM MENJ BE!!! GONDOLKOZZ...MONDJÁK APUÉNK? Fita, az iratokat nem lehet meg hammisitani tani tani...ládd itt van a kis ingó boigó pingő pengő pendül, rózsa dombo bimbó bedül dingó siti piTiM, MI ATYÁNK A MOM MENNYÜNKBE MENJÜNK BE JAJA HA MINDEN ÖRÖKEGYÉVILÁG ON ON ON ... BENNEM BENNED BELEDBE SIRVA IRVA INRI VERVE LENNE HA VOLNA? SMIRNA! VOLNA! SZÉDITESZ TESZT? GOLGOTA ÉS KERSZT, NEKEM ÖDVÖT CSAK AZ EREZ A LEGNAGYOBB ERES? 3.: Fitaljal ez egy olyan gyerekes ke$ he$$$ he$$ he$$$... Megvan az a kezettám, amit otthon Május 1re (szele) a kommunizmus ... érdekes mert 1948 Május 14? -az Igéret retek rettek rettegjetek? Derbő szinKronizáCioNUK? - kik a CioNUK -át?-lukát? -nincsak juhturós punok? (panonok?) -van haja tok? -hajja hajja az égnek áll? -ha lenne, de kopaszi kákók, megjött a fa vágóg, GOGOD -dögölőtök láttok lőttek?- s makogok, Juhlika, sose leszek a magáé é éé ééé...élve? -jaja de el élveztél? -még? -mo mo mo... Hitszemünk? -mit lát?-hat hat haaa...Fita, hasonszór, ládd az ürge a sivagba kött, ki, s ládd a sivatagijak? Na most az utolső... mi az ami előbb okoz neki viziót? -viztelneség? Na most, amit az éjjel, most azt láttam álmombank! -nincs senki semmi, csak a TUPASZ MEZTELEN FÖLD, AMINEK A CSODÁK CSODÁJA A VIZE!!! Most az ami ládd az ember? -az ténleg egy szikra, de mindent lát!!! Most nem a homokot, meg homokosokat? -fita, ezt most ezért, azonnal törÖLni ládd... most szoritom a seggem lukát át? -na hol dobog a kis szivem jó sziven, szeret igazán? -azért a szivemet neked adóm Uram, teremtőm, s szerees te is engemet, na ne a fa szom nem ke? Hej Szobathell nagy állomás...jaja itt a husángom? -danggg... ...KI?- Innennn... ... titok? -ma nincs tej? -tegnap se? -mi van? -nincs 1 mint lubnak állat se többet? -iá iá nagyszamár, baxod ahol megáll iá iá iá... 99... oááá... ... lehetsegges hogy az özön viz, ózon viz? -fita, valamiért, monduk ozonozol? -levették, ládd ha semmit nem változik a foximaczyy lédy... de csak faxUk láda...baxxunk? -na baxxuk baxa$$uk őket is? .kicsi csoMO nagyot kiván (ÁLMUK KUNUK) alma...
UFOzzuummm... miEeee... Nincs élet =adó do re mi fá szól? -lát a tinó? -szalonnád eszi a gyik a MO? -na meg juhusuk vagy? -beee... a beletekbe beee... 4.: Kávézzuummm... ami mindenek előtt, meg szólaltat? Szó Szól altat?-hogy hogy tudnám elérni ugy a szeretteinket, hogy az anyag nélkül? Itt mi magyarok, mi teljes egésszében a nyelvünk, (hanGod) beszél hozzánk, ÉdesAnyánk nyelve vezet? Egyetlen menedéktek, Magyar (Ok) Édasanyánk nyelve vezetne? Fita, mindig kétségeim voltak, hogyha nem magyar RULL, beszélek, ezt leirtam vagy 101zer, hogy az olasz táborba, egyszerre tanultam az angolt,meg az olaszt, és ha gondolni akartam, akkor nagyon mélyen lent egy fekete vonal,most magyarul, és ezüst -fehér -arany fény? -Tejut? -na arra gondoltam akkor, de most is aTejut az Fényut? Nemrég, hogy MOM? MagyarOrszágok -MennyOrszágok, tehát az zerintem kimondottan a magyar és magyar ok, mennye! Most az, hogy dehogyis akarnám akárkitól bármit,akármit elvenni, vagy kölcsön kérni, mert most is ha arra gondolok, és itt a a aaa... Fita,mert ez az éjjel, hogy nekünk, van itt is, egy olyan hogy külön MOM -ok? Fita, az első, mikor ide kimásztam (bujtam bujj má ki)mama luka, na olyan hangokat adtam, anum,meg kellett paskoljam a feneked, na nem mnden... mamost születetnek meg kell? -tud meg, mi az élet és sirás de sir ásás meg rikatás rikitás? 5.: Mott az, hogy a szüleim szeretete, a hugom meghalt olyan 4 éves korában, apuék azt akartak, és most valami borzalom lett, sőtt hallottam hogy neki kellett volna meghalni, ami főleg az apai nagymamám, olyat kértem, akit nem lehet megölni, de magam meg akartam...na 28 éveskoromba meg is haltam,(egy sziv rohamba, ami most tökig voltam lettyem mindennel, adonIsten fapapuc fakapu) na a felesÉgem most mindent nemcsak letagad, hanem hülye, és téeged is meghülyit... mondja most is a iföcsémnek, mert hallotta a telefon beszélgetésünket, na na most, hogy mirét csinálja, mert PONT AZ ELLENKEZŐJE, A CSELEKEDETE, MOST IS KÉSZ A KÁVÉ, ami tegnap, csak nem megint kirugtak te szerncsétlen, na az jobban bántja őket, na engem is, de fideLITek, valakik, na most ugg apuék, mint az Égieink, gondolod? -ami itt van, JAJA GONDOLKOD OK VAGYOK, s fita, GGG... ezt én csak az utóbbi időkben,de hogy ténleg, GONDOLOM ÖLÖM MAGAM, LÁDD GÉHUS A KRAJZLERBA LERBE FENÉT SUSHI MARCINGA? Zna mott, én most is mikor az anyagi dolgok, s most... Na mára, hogy a a aaa...kerülni akarom A PÉNZ ÉHESEKET, de azokat semmi, nincs olyan, hogy azok éhségét (mélysÉgét) átvágyát bárki csak csillah podj pulya ki pujja?! Vak vezeti a világtalan ok? 5a a aaa... Nincsak nekem, onnan hogy 2 éves koromba, teljesen mindent kipucoltak a zsidó (ávo) hentes üzlet volt, apu...APUNAK NEM VOLT ELLENSÉGE,és ezt nekem is, na most itt van a BESTIA DÖGGEL KÜZDELMÜNK, hogy mégis, mosmduk mi is szert tehetünk olyan fegyVerekre, hogy aki csak ...ládd itt nem lehet...Nincsak én nem vagyok se a a aaa...Fita, akinek van vagy lett ellenségge, az már önmaga ellen, és ketté hasadt, ládd amellik ház? -fit csak haza van, az ahol fény van, azaz én az vagyok!!! Fita,mit mondatnak JéHusUKkal husevők, vérszopok fa coopk? Fita, borzalom, mert most a KIN? -Nicsak Tucker Carlson-t mert meg interjuholta Viktor öccsét, vagy rokonát, és borzalom, amit gondoltatnak a gyerekekkel, akiket engejétek hozzám jönni? Na ezt hogy értitek? Nizzitek, a feleségem, nem is sss... ládd nem is hallja, ugy csinál, na most öszzevagdosni a gyerekeket, ami most...na mondom neki, én magmra veszem minden kint, és ott is hagyott! Mam már, nizzitek a kinok... fiteljal, mi is elkezdünk kinlódmi vergődni,na most egymásnak esünk, és most már...még beszélni élni, se lehet a kinunkról, azaz... Nincsak hova lehetne... na én, most mégis, de ez ugy nézne ki, hogy VAN EGY EMELETTEL FELEBB... Emeljetek felebb felebb...a BÜN? -gyászos éjiból, na az van, a feneket, annak is afenekét végre a tied csattog? épüffög, lángot vág... 6.: Ami van, mi magyarOk nem azok vagyunk, amit...ládd most hi kibujunk mama luka, ki a pupa? -ha első nájsz écaka krakszaga? Fita, én nem létezik, hogy betudtam volna születni, jönni, vicca valamellik éjjel, ahogy JÖTTÜNK LEFETYE, ABBA A FEKETE NAPUKBA... fita ez ahol most a testünk, mit tudz rólla, na most rögtön, mi fizettünk gyerekenként kb 5000 dollcsi (Barancknál közelezővolt abiztositás havonta 1000 dolcsi,ezek emberek, emberek, itt puna na kloákátyok klotyog?) közelező volt, orvoshoz járni, tehát...most ha vesszük, a feneként meg most olyan hogy ország szaga se! -na az lenne a názi? Na fita, talán tul nyomtam a BANGGG... DE MOST OLYAN,HOGY HA EZT MEG TUDJÁK VELÜNK CSINÁLNI, AKKOR TÉNLEG...na most fita, mert az hogyha az apa meg fia egymásra találnak? Fita, apuék nélkül, mindenhogy már rég tökön szurtam volna... Na nekem, ami életben tarta, hogy MOST ISMÉT MENGNYILT A MENNY...fita, az amit MOM?-mama mama mmm... Na fita, MAMA KÖZPONTU MENNYEK VANNAK CSAK A MAGYAR OK KOSOKNAK? Na a szabadság harcaink, nincsak a fiaim, ha oda kerülne...akkor mennek haza? -osztán lelőnek, jaja kell golyó fogó is? Ami van, A GONDOLÁT AZ AZ ABSZÓL??? ABA APA SZÓL? Na most, NEKÜNK, TEHÁT MOST HA VAN NÉP -PÉK? KELL LENNI NAP? Nincsak hogy be kelle... monmduk nem a pézzel van baj, hanem ha itt vannak olyan ok, hogy az egetekbe há há há? -tökölők? -nekik nincs? Ládd a mi Atyánk tökéletes? Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ... titok? -olyan nincs nem szólhattok egymáshoz, s ti nem gondolodhadtok tok? tek, tök? 99... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Nincs élet =adó do re mi fá szól? -lát a tinó? -szalonnád eszi a gyik a MO? -na meg juhusuk vagy? -beee... a beletekbe beee... 1.: 4/25. A KÉP? SE KÉP? -SE PÉK? Fita, abban a pinalátban mikor a Dam bátánk pávát látván, pávát látván száját tátván... fitelunga ha valakik -valamik? -sárból megformálták, és bele lehelltek? (az ő ők a temetők KÉP másÁra?) Rögtön, itt mniden ami létezik, az eszik? -azt eszik, nekünk MOM van eszünk, mit eszünk, sárt? _ha a föld porából van minden, akkor van az éhség, és inség? Nincsak van a benső -belső lehelletük -lehhel tellünk?(lehell betöltve, tÖlds be sziven Oh megváltóm, sznet lelkeddel teljsen? -tejesen lettem szent Csarnoka) -azaz bel savUK meg luguk, mozgatna mindeneket, azaz LEGYEN HIT -ED? ÉS LÉSZEN ORSZÁGOD? -NANA SÁR SZAR SZAGOD FSSS... Na akinek Hite te te te...büccke kozák, azok a melegvérüek, közte (még meleg de kihül?) vannak a melegeik, és a Hite hitt e nyoma se, de nyomuk a a aaa... porba 8sivatagjaikba baba buibuk) na meg szagok a levegőbe? Fita, itt amiről látomásom? KÉP MÁSOM? HASOM MÁSOM HASOM HASZON MÁSZOM MÁSZOK MAÁSZUNK HOL A SIONUK MÓRUK RUKIK? Fiteljuk a mérges kigyó faccérokat, nagy göngyölögÖlnek, legelnek, azaz Hit szemünk = szemük szem MÜ?- látja azt teljesen? Fiteljuk, én azt azokat nem akarom látni, azaz 2 éves körül valék, és jönnek a buggó ponyvás ford kocsik, és teljesen kiüritik a ház, zsidó volt koser mészarszék hus kiostó vala, és olyan hogy neked nekem van valami, a farkad? -nem csak kloákkád... 2.: Zitt amiről nagybaszó lenne, hogy ugynaz amit az ÉLET LEHELL LETTE le tacs? -kezdődik a NŐ VÉNYEK? VETEMÉNYEK, AZ ASSZON MAGJA ÉS A KIGYÓ MAGJA MÁGLYA? Na a nagymamám, a mérges kigyókat össze kell fogdosni, és elégetni, ami ténleg, mi haszna a mérges kigyóógyik a MO? -most ezt a zsidó? -na magyaRULL azaz akik amit adnak, azt kapnak, és amit vetnek, azt aratnak, tehát egyáltalán, a zsidók se mumusok? -itt csak MAGYAR OK VAGYUNK, AZAZ Mi is ufo-k vagyunk! -azaz UFO-k? - made in Hu? -Who ho ho hooo... látod? Fita HIT SZEM MÜNK = SZEM MÜK? IGEN DE EGY MUKSE MUKSI SE? BUKSI? GOD IS GIVER VER, AZT BÜNTETI KIT SZERET, AZAZ A HUSA USA RUSSIA SZIA? Na GOD DUK UK, GIVER OF DEAT!!! Na ha megtudNUK pennázni, hogy senki fia? -láNUK? -nincsak kinek van a legnagyobb petrencés RUDINUK? (minek ha nincs országut kloákkátok juhturóspunÁtok Nátó tá tá tátong gana) Sóval, most onnantól kezdve, hogy A FALHOZ ÁLLITTOTTAK BENNÜNKET, és nézek apumra, vigyázz mert ezek az ÁLMOD (DOM) AKARJÁK!!! -onnantól kezdve, már tökig UFO vagyok!!! 3.: Na most... mielőtt találkozok egy az egyben a BENSŐMMEL MELLKAS? Na most, az első osztály első óra, szivrohamot kapok, és nem apu, menek haza hallgat, hanem namamamamamammmm... én ezt nem csinálom! -kisifiam, MAGADNAK TANULJ!!! (fita, most innen...KI KELL TUDNUNK NUN VAGYNUK, MAGUNKAT MAG -Y ÁR, MI AZ ÁRAD? -VILÁGOS SÉP VÁROS CLUJ? -ITT NEM A FÖLD, HANEM FIDA, OLYATHOGY TE VAGY,HA NEM VAGY? ÉL BENNETEK A JUHUSUK A KIRÁLYUK)Zna most, apuék kezdve Nimród apunk, velem velünk vannak, és most is állandóan basztatnak, GONDOLKOZZ... ÁTOK? -LE BE JÖTTEM HOZZÁTOK, KIK AZOK? -AZ OK? ISTEN VAN, HA VALAKI GONDOLKOZIK IZZIK? (fita Ttt... töröltnik xoxo? -nem zokszó, de zokni?) Zitt amit csak te te te...ti ti ti... tá tá dá!? -tudhatol meg, hogy te mint én, ÖRÖK VAGY VAGY BAGY...bagoy a sggibe szagoy... Már meghaltam, zett torrr...mielőtt vagyok, vagyunk? -jaja mi is ufo-k vagyunk! Fiteljatok, mert én meilőtt itt vagyok NEM MEN? -A MENNÜK MENNŐK MEN NŐIK CSAK? NAGY FA SZUK NAGY CSICSA KLOÁKKÁJUK CSECSÜK SZÁJUK? Monduk, az ami mégis... ládd itt van Sanyink, sunyi Sanyink: Óh tremészet, dicsó természet, mely szem? -mag? -értel magyar RULL, vagy NYOMOR UR? Fita, a FIZIKAI NYOMORUNK OKA, AZ A SZELLEMI HOGY TE NEM LÁTHATOL, ÉS FŐLEG HA LÁTSZ, LÁTOK LÁTOK ÁT OK? GOLGÓTA ÉS KERESZT,NEKED ÜDVÜD CSAK AZ EREZ? Fita, ha a TEREMTŐ JUK UK? Fita, ha te egy gyümölcs fa?TERMJTEK JÓ GYÜMÖLCSÖK... Én nem vagyok, hanem többet él bennem MAN CICA? Egy cica két 100 megfogta az ici pici egered? Ég ér, vagy cégér? Fita, te meg én kell hogy tudNUK, hogy nem etetjük őket? -gigazok? Fita, mikor a szabadság harcoaink, ládd NEM VAGYÜNK SENKI JUHA OLDAL BORDA MALACCA PÖRKÖLTE... MI IS ufo-k vagyunk! Na meg UFO-k? -made in Hu? -Who ho ho hokedl? -senki szent eledele? Innenn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? - ha nincs, azt kapard ki? SZEMED SZEMETEK?-hogy vagy? 99... nincsak csak 1 kell, azaz az te vagy? -o o hooo... Valaki hiányzik az ösztáncból... te? ... oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... hol hol le a kalappal , hol az ész?
UFOzzuummm... miEeee... Mennyüből az angyaLUK,lejött hozzáJUK, lássátok lássátok csak tok tek tököl lök gőz -gázpüfögészetitovalöködők csih ha ha ha csi ha haaa... 4.: Kávézzuummm... Van wszünk, mit eszünk, amit eszünk ja ja ja...Égi málna mállik a szánkba, az leszünk, de mi vagyunk? -aha, mi is ufo.-vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Who ho hooo... Tünjetek fel, már a magyarÉg övén? -övön alul, vagy felül? -ládd a Kirlán foton? Fita, mi sose halunk, mrt hallunk, és itt egy gizs magyar rázzat! GGGondol lát világom? Gondolkodám látom, a világom, és ha a sliccem ki gombolom, jájj ha czibzár? -vagyok! -vagyok? Jaja vágyon egy NŐ után, na meg futok a pénzem után, ul is érem talán tán tán tán...Akanák valamit, hogy ha NINCS EGY AZ EGY KAPCSOLÁT... na ezeket, már mind érintettem a misufok vagyunk! -vagyonunkba, hogy kéne leegyszerüsiteni lád ufónk, azaz ha egynek van ufoja, mind!!! Na Lulu-nak hivtuk, és nálla letergiább valakivel még nem találkzotam, és elisrmerte mester, te mélyebben vagy nállam is, mert allám vágol? Fita, itt, még irosgathattam, hogy ez rögtön lelővi a point, ki is tiltattak minden topikból, de mire menne a játék? -Jöttem, láttam lőttek? Zna mikor mesélt, le kellett kapcsolni a villanyt, és hogy van Isten nincs van...csak lekapcsoltam a villant, meg fff... Na megegyeztünk, hogy ha ő vagy én előbb halunk meg, akkor jelentkezükn, ugy hogy kivágatjuk az égőket, ami megtörtént, és leirtam, hogy meg is hivott, s nem érhettem hozzá semmihez, volt a kikötés, és fideljunk, te ezt most gondolod? -látod? 5.: Minden a fénnyel kapcsolós és kapcsoLátós, azaz aki gondolkodik, és látni akar, rögtön ládd KINYILT A SZEME??? Fita, hogy lehet az, hogy a mozivásznon, de most a TV--- meg minden ami Képernyós, smart telefon, látod azt, aki veled beszél, amit itt is kapisgáltunk, hogy hogy történt, történik a dolgok, mert ha minden, BENNÜNK ÉS BELŐLÜNK, na akinek csak a bele, az mindent mindnet bele bele... Zitt a a aaa...fita, na bejött, Supernaturál film sorozat, azt hiszem olyan nem lesz többet, mert teljes egész? -vakság vakitás kezd lenne, és az hogy...Az hiszm, már ezzel, ami végre lett egy topiszkozatom, ládd ha tiszta a tó vize, lehet vizelni vizuálni? Nincsak le van irva, hogy aki belenézett a tótükrébe, meg az égre, azokat megvakitották, ami itt van, ezt én se tudom elhinni,ma se, mert fita, vannak olyan valamik, akik kint kárt okzonak a másik...ufff... Már az mára álmom közepin ázunk, jaja hull a jégeső, és most hogy itt több... magnes gömbök Dimenziók vannak, azaz most ahogy ma reggel jöttem be, az az ami Sanyink, berohanok a halálba, és eltünt a ködbe, na az fehér köd vala! Fita a JésHusUK várók, Im eljő ő...ő eljő felhőkbe? Na meg mint villám (fita ha most elkezdődik az atomháborUK, az első párperc???) láss? -na csak az!!! Nap kelettől Nap nyugtáig? Valamit amit ... a feleségem nálad csikkenebb nincs, na ezt a nagymamám, amit gondolsz másnak, azt te vissza kapod csőstól csomóstul, s ha nem te, a gyere-kink -szeretteink, és én ezt, TUDOM!!! 6.: Itt mikor elkezdtem is, ez csak álMOM, és az mindenkinek kell legyen,ha egyen, ugyanis álmomba(való a terülj asztalám kánk kánk kánk) sem bántani nem tudnak, mert te nem az én álMOM -ba baba, és ezt hjijjjába mert azt én nem álmoDOM? Na mag az örökbocsássatok ki, ládd Sanyink, börtönéjből szabadul sas lelkem, na erről kelleltt volna, hogy ITT MI MAGYAR CSLÁDOM S MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Mi örök párba, és örök párok, keréppárok? -vagyunk, és itt ha ide valhallod ---ez lehet az, hogy AKIK EZT LÉTRE LÁTRA LÉTRA jáccob bak (sonoma BRICH) na ezt ugy, hogy nekem az első pinanyalat óta, hogy lehet hogy a KIRÁLYUK KIRÁJA? ROYOK ROYYA ROTTY...? Fita ven egy felesége, akit meglát és fürdik, és most az lett...(fürdős kurva?) az igazi gazi feleségge, na meg most 1000 másik LUK tátongana? Zitt ha nem GONDOLKOZZ... ÁTOK? Sóval, ha magyar RULL gondokoDom, fita, az én? -azzal kezdődök hogy én vagyok!? Na a felesÉgem, ma is, ő megölné magát, magját? -ma sem tudja elhinni, hogy hogy tudják meg lehet ezt a nőkkel, nők ezek? -megtenni! -vagy amit a másik ember társa? Élet társa? Most előbb...az ami a barna meg fekete (afrikai) nők? Zitt nem tudok kitéreni, de csak EGY NŐ VAN, itt nem számit a bőre vagy husa szine, mint csak egy férfi van, és fieljunk, Ha férfi vagy légy férfi? Nncs más, és CSAK ÖRÖK ÉLETPÁROK ÖRÖK HAZÁS HÁZAS PÁROK VANNAK, ÉS AZ AMIT LÁDD...Teremtsünk ember fazoNUKra, azok robotUK s GÉpek, és a NŐK SÉPEK? Fita olyan hogy bün csak büntetők vannak, azaz ki teremtett téged? Na az emberpárok, ládd azoknak van fénye, és az az... most vegyük csak a magyarOkat MAGunkat? -valhallogy..zitt mikor az Uj Hitre, meg VallásUK? Fita, akik valóban ládd teremtmenük, (fita JésHusUk, báraNUK? -NUKUK KUNUK NÉLKÜL) és mosot itt mese nincs, mi keveredtünk, azaz mi? 6a a aaa...olvad a málna mállna a szánkba, hogy csak körbe tudnám irni Inri, lehetetlen, mert ezt akiben szikra, az veti? Apuák, mindenki vehet szikrát (levegőt, finGod FIN GUK? DE MI AZ ÁRA)ingyen, tehát az hogy magyarOk, az csak az élni akarok, de most ha 1 mint a lunak, mndőnk? - és egymásra kell találNUN, vagy NUK? Hna semmi ha szikra van a szivünkbe, már leritam, ládd miért kellett ezeket a puq -pu1 -pu2 s 1/2 pupuk? Fita, Ég és föld között vagyunk,vagy az ür alattunk tátongGana? Zitt a mai motto, hogy EGYMÁSRA KELL TALÁLJUNK, UGY IS HOGY ÖRÖK FELESÉG ÉS FÉRJE? Nincsak most van egy arfican szines nő, és nagyon szép, minden ami ládd...Monduk ha erteenük, NŐ MINDEN, ÉZ AZ A CSLÁDÁK KÖZEPE KÖZPONTJA FA, NEM A FA SZUK?- és a proszlárma, a pedofeka -kéjszadista -cannibalisták...latrok -kurváik-himringyóik, latorcáika eunuckjaik, NA MOST minden ...szóval már érintettem, hogy ennek a földgömBünnek a magnes terei vannak, nem egy hanem több! Van a legsötétebb, és most annaik is az ajja ajja ajajajajjj... Fekete vonat, elvitted a páromat, na a huszár nagyapám, sose ült vonatra, kivéve mikor vitték Inotára a halál táborba, (tulélte mert neked meg kellett születned!) meg autóra kocsira, és itt van a vallagotok vége, vág állomás psss...Ajajjajj fekete vonat...Fita ez megint a karcolát se...Na van örök párod, és van! -na ha ezeket tudNUK, am ami most...ládd akik Derbőbe,amit a magyarokkal megtudunk NUK? -ágykába árnyékába ÁRNYÁK SZÉKEK... KÁBA, s többi nem számit, és nem fogjuk kommunizMUSnak (USA RUSSIA SZIA? -NINCSA US MOM ORSZÁG UK?) must? Power in teh blood? - hivni hane... New Chikágók? -Doberdók? -adók? -na mit adnak? Gyia gyia HannaH hhh...lerek lerek? Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ..titok? mi lenne ha mégis meg tudod?- NUK? 99... oááá... 100 juhocska?- ismét, mind együtt legel, de nincs legelő többet? Betty...
UFOzzuummm... miEeee... Mennyüből az angyaLUK,lejött hozzáJUK, lássátok lássátok csak tok tek tököl lök gőz -gázpüfögészetitovalöködők csih ha ha ha csi ha haaa... 1.: 4/24. A KÉP? Mi magyarok mi a FÉNY GYEREKÉI VAGYUNK, és mi örök vagyunk, és mi örök házas -hazás párok vagyunk, és itt a zür? Az ÜR URAK ÉS HÖLGYEIK, bizon teremtmenek jönnek mennek, gyeride? Fita, a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉGE? -itt van a motto, vagy a motyo? Fita, most óriási jelentősége van, ami van ebből kiut, és APUÉK GONDOLKOZZ... na most itt nemrég a Mi is ufo-k vagyunk! -ba ba ...jaja GONDOLKÖZZ DE MAGYAR RULL!!! ( a Cion bőcsei jegyzókönyben, mi tudjuk miben tér el a mi gondolodásunk, a goyyométul tul?-fita most mindegy mi klattyogok, kirtandó lettem, sőtt az emlékünk künk is?) ) Fita, mi magyarok, mi MOST IS AZ ÉGBE, ÉS ÉGI HONAINKBÓL-HONAINKKAL, mert az az amit Tulrull Turul Madarak (repcse csészealjak fény gömb jelenségek és észlelélek? -fit ész, bbb s Élsz? -vagy halsz hallsz, vagy gatyába sár, Atám, a gatám, ládd minden ujszülütt pellenka, vagy nincs gatya?-az állatoknak van gatya?) Ezt már ufóztuk, és itt... NINCS ÉSZ, SZŐKE -BARNA KISLÁNY JÉ HOVA MÉSZ? SÉP KISLÁNUK AZ ÁGYUKBA, LÁDD BET SÉPE? -A TÖBBI AZ ÁGYUUK ALLAH PU? Zna ez most ugy, hogyha kinyitod a szemed, látsz? Fita, mi magyarok mi ÖRÖK PÁROK VAGYUNK, amit csak az láthatna meg, akik MAGYAR RULL GONDOLKODIK HÁNYKÓDIK, MAGYAR RÁZ RÁZZAT RÁZKÓDIK AZAZ MOM, NEM ILYEN LOVAT AKARTAM? -siTiM piTiM OFO? -made in Hu? -Who wo wo wooo... 2.: Fiteljunk, vagy LUK BATHAT HAT HAT 666... NUK? MINDEN AZ EMLÉKEZEM S ITT KEZEM NEM DISZNŐ ÓDISZ LÁB? Csak az embernek van keze? -lába? -a többi csuszó mászó állataiak, mind kigyó -hüllő fajta, és csusznak csösznek másznak, azaz az egedbe há há há? Mit jelent az hogy ÉG? -GÉ?-pek? KÉPek? -ha beengeded őket, nincsak beléd esett a féreg? -viszketni fog a feneked? -rázni foGod sék sék sék ...twist és kiáltások ah ah aaa... Óh de tuszik ez a banán héj... Fiteljunk, én ide KI BE JÁROK, AZAZ KI AZ AZ... Fita, az iratUKba ami itt midnen többet, csak mindenki luka timsózva, és vazelinozva, és ládd a lábát kölnizzed huddozzad, az urnak, azaz olyan amit ezek, ezek...a nagymám esztelenek? -meztelenek, na most fiteljuk meg e legszebb NAGY CSZAR PÁL -PÉLDAMIKOKAT KOKASOKAT, ELŐL JÁCOBB LÉTRE KAKAS (BIKÁK) BATYIK? -A VÉGÉN MÜTYÖRKÉIK? Fiteljad a NAGY CSEGG KUNNUK NUKISOK FA SZUK SORREND? Nizzitek, én a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG EGEKHEZ, (MÁG-Y ÁR?) AZ AZ...ládd aki Mi is ufo-k vagyunk! Az olyan, hogy a magyar gyerek, önkéntelenül él el Szólta magát? -maga maga, vagy maguk maguk? egyáltalán tán... 3.: Te vagy a párom...na most itt az...hogy nem az van amit itt be szél ki be szél? -csak sgg okUK, okádok? -luka pu? -na meg a szaGod tokod? -nincsak sárszag od? (Sárika egy gicsikét butácska...) Fita, akárhogy kárrognak ak cSzarjaik, már ezek az iratok, bizon... na most itt a TÉTEL A VÉTEL, NE VÉSSZ EL, MAGYAR MAGYAROK TESTEM -VÉREIM GYERE KID? NADA VEREBEK MEG VÉREBEK VEREKEDNEK A PIACON A DISZNŐ SZARON, MERT MI FÉNY ÉS A MI FÉNYÜNK VAGYUNK, AZAZ UGY LÁSSÁK (nincsak ahoz Magyar ok testvérek Jézim fénye szme kéke vagy fekete kéne kéne???-nincsak ha mehhalt? -azaz az ajtódba állnak, jaja csak nekik van kulcsa a házadhoz, hazádhoz GOD DUK UK) A TI FÉNYETEK, HOGY A TÖBBI BIBIS FÉNYEK IS FÉNYLJETEK FÉNYELJETEK FÉNYT (JÉZIM FÉNYÜNK??? BE BEEE...) NYELJETEK! Zna itt amit legközelebbi, hogy a Kirlán foton, hogy az akinek fénye van, lehet látni, akinek nincs, azt...az nincs!!! -a Fin God? -az, eleve kifingott? (FING = UGORJ UBORKA FA) -fiteljal itt az hogy ki fingott? Ki tanyája ez a nyárfás, nem hallatszik a kurjantás, Vagy alusznak vagy nem hallják, vagy talán, nem is akarják? Na mott, most ezzel ezennel, az ami ládd A MAGYAROK VISSZA -HAZA JÖVETELE, ezzel, ezennel most is van, meg mindig van, csak HANGÁROK HUNGÁRIA RIA RIA RIADALOM NEM ALOM DE ÁLOM, VAK PALI VAK PALI MINDENT LÁT, MENTS MEG A HAZÁD, NE HAZÁRDIRR DURR DAL LA LA LA...LŐTTÉL, JÖTTEM LÁTTAM LŐTTEK? BIM BAMM BIM BAMM... Innenn... Leesett a pap az ágyról twist... ...titok? -na végre, kezd leesni a hájog? (a népnek nincs joga?) -zitt ami lényeg, mi is vagyunk!? -jana meg, UFO.-k? -made in Hu? -Who wo wo wooo... 99... oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... Tucker Carlson, Fox Newus' most popular host, aut of network... de magyar ok gyereke... MOM USA MUMUSA vagy egy muk$e $$$... mUK$$iik...SYYVATAGIJAK?
UFOzzuummm... miEeee... Két keringő vértömlő jut nekünk, vannak az eszesek, és esztelenek, többet ésszel mint erővel, főleg erőszakkal, s kié a világ? 4.: Kávézzuummm... a legtöbbzör zür? -az álom látásaimat, körbe irom ugy, hogy csak örök egy Égvilág van, és abba minden világlik? Itt az amit az álom világunk, azt ide behozni nem lehet, mert vagy mindenkinek van saját alma, alma fása, na meg gyümölcs -zöldsÉges keretje, ami most azzal kezdődne mi? Ne feledjuk, nagyon nehéz a réz ágyu sokszor, mert el lehet feledni, ami most az ufó -rajunk, piTiM ird le! Mott minek (kinek) van értelme, ért alma, ennek a sirásnak, de nem sir ásás,és senki sirját mi nem ássuk, a maunkét $$$... mott van a hireken, BRICS sonoma bics? -nem tudom mit jelent, de kötekedni akarnék? -nem, mert magyar ok usa, no money de semmillen monyosUK, na rögtön, ha lenne egy ember? -de fénye, (pénze?) magyarok igazsága nélkül, ládd látható a bumper ragasztókon, igazságot a magyaroknak, ami nem bennünk lenne ha lenne, csak egy szem magyarja, a magyarOk Istenéra esküszünk esküszünk, köccködünk meddig? -addig folyvást, meddig? Vagy magyar szabadok leszünk, na az már két $$? Sllahmonya démonya ragyohat, ragyoghat, mint Betlehemi csillag? (nem bántom a zsidókat, mert olyan nincs, ládd AZ Ő CSAILLAGUKAT senki látta,meg nem is láthatja, azaz csak ha megjött BANKKK...BIDI BANKA? -MOST NEM AZT VERIK BELÉNK, HOGY CSAKHAMAR JÖN CSAK HA MAR, NA ZOKAT MEG VANNAK KARMOLVA?) 5.: Na ismét kecskemét, Kecskemét is kiállitja nyalka verbungját, csárda elé ki is tüzi veres zászlaját...Vicca, hogy ha valaminek van ért elme, akkor az hogy Ivi szakaszt az alma fáról, tehát még nem ért meg az alma potty...na ezért kitiltották Éden kerjükből, ládd kié a föld, de kié a világ, magyarok magyarok sorakozz tormára...Sóval,most mikor a fiaim, ennek nincs értelme, na várjuk meg mig megérik a málna?(Strobi field?) Na apuék, pitim, gondolkozz... zitt tovább... Nincsak azzal hogy meg kell halni, csak azt lehet, semmi többet hallni? Szóval, ha lenne olyan ogy sötét sgg? -luk? -mia? Ne bujjál ki se beee...Ime az, ez most ugy jött hozzám, megbántam hogy gyere kid? -fita azok a fény testvéreink!!! Na monduk, most olyan, hogy lehet hogy...mindenesetre ezeket az iratokat, fideljál, mert vicca... megbántam hogy ember teremtettem, de monduk akkor még, hittem hogy egy olyan mint a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉGE? -Na apuék, igen igen lehet találkoznunk az Égeinkkel, most itt? Fita ugy apu meg nagyapuék itt? IGEN! -ho ho hooo...nyisd ki a szemed! Zna az az...hogy ha van örök élet, van? -akkor csak az van! -van? Most megnyilt a menny nekükn, most GONDOL LÁT BANK? -bizon most rögtön azonnal ott vagyok,.te te te...ti ti ti...tá tá dá? 6.: Mott az hogy az álom, mindenkinek kellene legyen saját gondol lát világa? _NA MOST... a VILÁGOT HA VILÁG ITT? VILÁGIT? Értitek, azaz mindeneknek van értelme? -ogy lehet látni? -zitt olyan, ládd innen ami egy...sir ris (Sirének) hell? -ahol Sirod is leled, Dna most...rögtön ha Térj magadhoz drága Sion, van mág néked Istened? -hol a mag? -fita, mert az hogy Sion, rögtön csak arra értik, hogy te azt nem is gondolhatod, ami ládd... Akinek fénye van, annak kell pénz? Fita, ha van fényed, azt el lehet venni? Sóval, most ahogy ma reggel, ide bejövök, az az Index és az most az, ami a Betlhemi csillag, és most csak... te honnan jöttél? -hát fényből fénybe, azaz most... Fita, ha most... nincsak MOM a kezetekbe van, ami csak ahol Jézim fénye szeretet etet? Égi málna mállna a szánkba MOM mmm... Fita, kb.-ha a szivtől fel, az hány %-ka a testünknek? Fejjel fel, és ne fejelj? -ha kérdeznek felelj? (nem beszél hozáznk többet, jaja mehalt) Banggg... Sóval, most az vicca... ládd a DR. WHO filmekbe, és az hogy telefon fülke? Na meg hogy az apai nagyapám, hogy te legyél, akkor neked előbb lenni kell, na Jézim, hogy kell szere$$em a felesÉgem? ELŐBBB... Zna most...vagy fénnyel, vagy pénzzel... Három szabó legények, elindultak BRICSke? Fitelem, csak világ, és mi csak... van világod? -vagy valetod, farzsebed erszényed? Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -mi van a far zsebetekbe? -sár?-sártan s sártáNUK? 99...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Két keringő vértömlő jut nekünk, vannak az eszesek, és esztelenek, többet ésszel mint erővel, főleg erőszakkal, s kié a világ? 1.: 4/23. A KÉP? Van a kis vérkeringés, és nagy? Mott hogy van egy nagy TÖMLŐ VÉR, ami 75 %-a a vérnek, és van a kis tömlő, az 25 %-a az egész vérereknek, és ténleg, lukak (a sziv vérzik?) vannak rajta, és vannak vérszopók, bögÖlők, csótányUK és fa szop-ok oszt lopok temt lopok stbbb...tbccc... Ezt piszkálgattuk a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, na mert a tudás =hatalom? Zitt nagyon fita, mert mitha az arány, ládd 75/25 s 25/75? Nincsak habár fölül a gálya, nem a gólya, orrod a dugója, mégis a viz az ur? -viz -vizelet -vér s szeny lélek, azaz ugy nézne ki, hogy a 75% azok buta Moé bota te buta debuta vak ösztön állatok? Fita, itt kimondottan a látomásom, tehát álmom, ami semmibe nem több vagy kevesebb, mint akik ők a világUK ura, és az szent fazék izre lerek? -jaja minden álom, azaz KÉP, és midnenki azt gondol amit akarna, na akik a 75% tömlőbe beee...tömlöcükbe (vérrögök) vannak, azok maguról de egyáltalán, semmit se tudnak tudhatnak 666... ? Fita, apuék TÉNLEG A MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖS ÉGE, MA IS, és kérdeztem,még nem jártam iskolába, mi a MJTK (fite Jézim nélkül csak semmi, és az $$$... ami az a Sallahmonyuk money demonya$$$...) törvénye: kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel semmibe, na ha én arra képes lennék, akkor nem itt lennék, mi lennék? Moé bota te buta debuta? - az árokba hármom kavicsosok kovácsosok is uganaz a gné DOM book BUKUK?) 2.: Na most csak a 25 % -kunk, képes GONDOLKODÁSRA FÉNYBEM JÁRÁSBA, MERT SZIKRA, NAPJA VAN!!! Fita, ez olyan amit mára, is, hogy egész éjjel ezt tanulmányoztam, na most...amit AORTA VÁGÁS, az valóság! Valamik a vérünket s ami a nagy aortán lukakat furnak, és ezt vissza...NA MOST leirtam, hogy a UNIVERZEK BELÜL ÜRESEK, s ez vahon menne mindene minden Univerzre hogy üre van? Mott az olyan, hogy egy nagy csavar és most onnan, NAGY OLYAN MINT NAGY ÉGI HAJÓK, SZIVJÁK KI VALAMIT, MIT? GÁZT? Fita, itt is ami vas fém ötvözetek, azok AZOKBÓL BULL ANGYALOK, azaz van jó meg nem jó? -AKIK AZ EMBERT? Mott a FELSŐ TÖRZSNEK KÉNE FELÜL (Kirlán foto) LENNI, ÉS AZÉRT MINDEM GÉPEZETEK, na azokat emberek hozták létre, és vannak GONDOLKODOK OK (MAGYAR OK?) EMBEREK ÉS AKIK ALUSZNAK, NA MEG AKIK NAGYOBB VAGYOK MINT TE, ÉS ÉN PARANCSOLOK NEKED? MAGATOKNAK? Na megint becsuszott Betty, ami csak költői kifejezés,de van feje, csak behuzta? -értem, köss hárra, ami mikor félek, már bennem vannak, és fita, hogy OTTHON VALÉK,na anyum ténleg, eredj innen mert minket is megölnek miattad? -ez 1999 dec utolsó hónap, annak is a vége? 3.: Itt van egy olyan, amiért néha néha, ugy érzem néha, ami olyan suly nehezedik rám, hogy volt, hogy egyszerüen, most a testem nemhogy nem akarja hogy ...na amit nem tudhatunk, nem fáj? -mi van ha tudni akarom tudni akarom dugni...ládd most az álom = álmunk, az lenne a munkánk kánk kánk kánk...közepin ázunk? -jöhet a jégeső? -Na mott, az ami ládd... fita, amit tMünk betett ANYAHAJÓ...na nem a oumujamuja mooja, (dorong?) hanem ténleg...fekete ufössök örök zürösök gyürüéjükbe vagyunk, ami csak az...ládd egy szikra veti, azaz meddig jáccunk dögölősdit? -fita, itt szó szaros értelmében, miért nem dögölsz már meg, ami mikor meg zse mukkanhacc na az??? Fita itt mi az vagy ki az, aki élhetne? (te le tudnád fizetni az árad, mi? -a dögszaGod? -van dög cédulád) Mott... na rengetek ELMÉLETEK vannak, és az papiron PAPUK KUNUK UK IRATA, ÉS TEKERCSEK CSEK? KECS? -PAP? PÓP? -POPA? OTT A TÉLI PALOTA, CIFFRA PALOTA, ZÖLD AZ ABLAKA? Na ami van, hogy itt? -ládd ez a mi FŐRUM RUMMOLUNK KI RUKKULTUNK TINK TENK TANK? Ime mára is, mi akik a kis vérkeringés ami a fej? -sziv visz árAD? Kis szivünk hü szivünk szeret igazán? -neked is carik a cigány? -fita az jó szerncsét jelent, mert mitől carik? Na még az, hogy a KIS VÉRKERINGÓK KIMONDOTTAN NÖVÉNY EVŐK CSAK! Jaja de megeszém a libmáj kacsmáj ne degeneráj? Innenn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -nincs, csak övön aLulik? Ló Lugal nagy angyaLUK? -made in, fita, IZ RA EL, az egy nagy, talán a legnagyobb angyalt... fita a gyerek tregnap este, EL eLIT?- az NAGY angyalt jelent! -fita él? -ugy jáccobb birkozik az angyalával, s most ha ezentul a neved ne vedd komolyan? -mi (mi ki MO) került felÜLre, aLulra? -Szárnyon szálljon angyal szárnyon...elragadva vigyen el, Vigyen fel a Golgotára, hol meg váltott vérivel...fita hol nem azt monmdtam, ami passzol az irásUKkkal? Na te ezeket, magad-tul nem látod? -add meg, kázáká fá!- tagadd meg maGAD? -DAGam? ...https://www.coasttocoastam.com/
Jol van, rosszalkodjunk picit.. Meg Te se fogsz orulni neki...
Tudod en meg mindig emlekszem miket irogattam Neked regen, azokat most is komolyan gondolom (vagyom ra)
Ilyenkor nem erdekel se a feny, se az ihletettseg.. De neked szivesen beszelnek rola ha megkersz, pl. femnek csak akkor hivhatod ha az osszes variacioja az adott tipusnak, megvan...
Nagyon szeretem a minosegi dolgokat.. (alapesetbenn) Te nagyon sokat irtal nekem ezert szeretlek annyira.. Semmi masert, de abban elet van es az erot energiat ad nekem hogy kedvi legyek, engedjek mindent szoszerint meg ilyesmi, meg ahhoz is hogy ez az egesz jol alljon...
Szegeny kiralynom (hidd el tenyleg az mert mindenhol kimondtam h mindent megerdemel) szomoru, de vele most nem tudok kapcsolatba lepni... Ha olyan akarsz lenni mint en, kovi eletedbe kapcsolatba fogsz kerulni vele, de elobe es kotelezo lesz sokszor bokolnod neki... Olyan lesz hogy vegtelenul eros lessz, nem lesz kedves (sokszor) de igen kozel all az ihlethez, ebben kell majd segitened neki
Mert az ihletettseg szempontjabol minden korulotte forog, es a tanok szerint az (titokban de nagyon) utat vaj maganak itt lent
Tehat ot csak az ihletettseggel lehet legyozni, crazy strong es ultra-rich lesz, elo sarkany aki meg fog bantani es minden lelki dologban utolsonak fog tunni, maskor meg legelsonek a vilagon es akkor mindenet, meg az erejet is meg fogja veled osztani...
Aaa rossz a sorrend, nem igy akartam csak olyan lassan tudok irni most
Meg ejjel ereztem azt veled kapcsolatban es nagyon jol esett, tudod mint a regi ghostos almokban a tapizas, csak ugy megtortenik egy rossz uzi/hirdetes utan...
Azt is imadom ha Tita'nak hivsz engem de tudom hogy ezzel megsemmisul ez a nev, nemtom en sokszor kertem azt, hogy hivj megegyszer igy... (ez volt az elso nev amin hivtal engem.)
~xoxo ~kiss
Alvin ki menti meg? - Tudom ez egy nagyon banto szam de a tobbiek igy latjak a mi beszelgetesunket. ..En amugy nem hallgatok magyar zenet regota, csak ilyen pontos a randomom ami ezt dobta ki (Csak ritkan, leginkabb csak akkor hasznalom ha otletem sincs...
Ide kepet zenet se szabad kiraknom, igyis megszegtem az osszes szabalyt szinte... de minit kepzelj el most, farmerost es kis fekete pantos toppot, semmi mas ugyertem mezitlab (mindig) meg minden... (nagy fekete hajjal
Amm te is rossz voltal foleg a mi-is-ufok-vagyunk-topikba es admin nem torolt le, de ha ezt letorli az se baj -(nekem az bejott nagyon
soxor)
~xoxo
Szoval most nincs ilyenkor ihletettseg meg semmi, de ez olyan hogy kell majd, a jovoben is...
Na itt vok kincsem
Omm olyasmi volt a gondolatom korabban hogy a laikusoknak folyekony/gaznemu, a haladoknak es a mestereknek kristalyos format alkot de kesobb ez megint szetfolyik es a szelen megmarad apro mozaikszeruen a kristalyos forma (random)
Vagy maskeppen fogalmazva szintlepeskor az elozo szint teljes anyaga elvesz, elfelejtodik, felulirja az uj.. Igy minden objektumot el lehet torolni, meg a fenyt is, ami csak az iras nyoman fog ismet keletkezni (azt pl. senki se tudja hogy igy jobb lesz de igen.)
(itt meg az a megjegyzes hogya elozo szintet kepes vagy latni, ha eszleled, vagy legalabbis erezni... akkor)
Lassan mennem kell , buli utan az jutott eszembe
**i knoow you watchin me, sof (igy mondta.)
(a hangja a hurricane zenebe van
Lumi meg azt mondta not the happiest, but the most clevered ppl. see themselves as, in the mirror of erised. (egyebkent meg jo tukrot is nehez csinalni...)
UFOzzuummm... miEeee... Robot világ? -egy szemse? -szemetek? -egy hang se? Hungárok, az árokba, na meg három kavics... 4.: Kávézzuummm... Csak a fényben, világosságban van, hogy nincs titok, meg olyan oi oi oi...hogy te nem beszélhetsz, mert te magadtól magadból kiindulatoszkodva gondol od, saját odud van,(na ez a gondolát már büdös vagy, azaz égnek áll a haja hajja hajuk, de ha leégtek) és te nem vagy! -ha nem él benned KriszthusUK husa? Fita itt az él, a testemmel mi történik, amit ha nem is gondolláthatod, hogy valami közöm, lenne hozzá? Fita, prószálom, hogy még otthon, az iskolába (általnos) legyél öntudatost! -na most kisdobos -uttörő és kisz-es,na meg ifju kommunista,és Éhen a Pártunk meg kuromáNUK? -a tied, azaz van itt egyáltalán egy olyan majom, majmuk, aki tudna gondolkodni, mert ha a másik oldal, az árokba három kavics koc koc koc...megfogom a csecsed cicid Maris marna? Fita,minden a gondolod odud gondolkoDom? -na ez az ami magyar RULL ufo!? Kell legyen saját csak a tied veled kezdődik világod odud? Fita, akik most magyar RULl kezdünk gondolkodni,na mag az hogy gondol lát? A Mi is ufok vagyunk!-ba, majdnem mindent érintintintettünk, és most EZ IS AZ HOGY MI CSINÁLUNK EGY MAGYAR RULL, MAGYAR OK GONDOLÁT GÖMBÖT, NAPPT, JÓ NAPOT, NE VEGYE LE FEL VAN KALAPJA NINCS...A K-ALAPOT? Itt most az vágna amit mára álmodtam, álmoDom? Hogy az én Atyám házában sok férő hely van, már a ZSINATOK ZSINATA és csak káosz? Semmi nem lene, nincs, ha VALAKI VALAKIK MI KI? -MI KI MOék, ki nem vágták. a traccsot? 5.: Amit az éjjel, az az hogy mindenki aki gondol kódik, az van! Most itt aki a fényben van, csak az GONDOL LÁT, és csak azok...ládd had beszÉljen rukutyumutyUk csak, elvtárs, a csákányt jó méllre vágjad, induljatok hát előre hátra, üljetek fel a vaslapátra,(fekete vonat) vagy mi az apu kasza kő? Fiteljal, mrt most mi a MI GONDOL LÁT DE MAGYAR RULL!!! Ezt megint, itt apuék, mikor megütöm hogy ebbül, ezzel, mit kezdel? GONDOLKODJÁL!!! Ezt Tta kezdi pedzeni, mert Tta az ő világában van, és ahogy mondom, NAPBA... ez az hogy azt mondhatnám tömör aranyba, de nem hanem tömöt fény? -azaz élő Npafény - és most...nemvéletlen hogy ma jelentkezik, mert MINDEN A MAGA BOLDOGIT ÓJA,ÓHAJA, VAGY SIR ÁSÓJA?(Jer temessük el most e testet máris késő) Na maga...hogy ezt tudjuk villogni, az mét a FÉNY -TESTVÉREINKKEL KACÁRKODUNK? FITA, FÉNY ÁR? Zett mott...na pontosan hogy itt...vagy fény vagy fém? Na az hogy MAGYAR OK-TESTVÉREK KÖZÖSÉG ÉG? Fita, én A FÉNY HONAINKBA KI BE JÁROK, ÉS AZ AZ AMI HA KULCSOD, ezt apu, ha elvették,erőszakkal még hagyám, de ha te lemondol hogy saját pájzod (terülj aztalkád kánk kánk kánk) és csak neked legyen kulcsod hozzá, az a a aaa...(fita a fényben rögtön azonnal gondoltod jelen, tehát akik soszorositották a vizet,az nektár, és a kenyeret meg halat, azok mi vagyunk, csak nem tudhatjuk, vagyunk?) Na akik adó halál adók? -na ez vágta ki, a biztositákuk kukucs, csak kukacok, gané dom book okosok? 6.: Hogy hogy, a földtől el szakadjunk vagy NUK? Zitt vicca Pitu bátámho ho hooo... Kérdelek, te ezt ami ez gondolod -látod? Na ezzel, ami ez, a testemmel mi történik, mennyi bele szól? -csak a bele szól? -a szól =hang, és most az ami ami az a a aaa... Zitt a szól szó szaros értelmében, te annyi vagy, meg én amit hallok -slÁtok,a nagyamamám, kérdezva hallva, halva? -ki lehet menni a világból, ami pontosan az történt az éjjel! Ez az, vicca, hogy most párhuzamok világ? -na nem mert ahova gondoljuk, gondolNUK, s kérdem, Einstein, (ténleg mondta, hogy egy emelettel fellebb robBaszuk magunkat?) na itt CSAK A VILÁGOSSÁG LÁTÓ, AZAZ AZ HOGY ÉN HA GONDOLOM MAGAM,LÁTOM? GONDOL ATOM?-MOTA -oda? Zez az hogy MI EGYSZERRE VAGYUK A MI SZÜLEINK SULLY ÉS MINDENT EGYSZERRE GONDOL LÁTUNK, NA LÁTHATUNK VAGY LÁTHATNUK?- LÁTUNK? Ezt megint, ha te most tanulunk MAGYAR RULL gondolkodni, akkor minden az előbb, ládd én elbb vagyok a TEREMTÖKÖSEIKTUL, és értettették, ma értik, és most te te te...Zitt zokzor, ha lehet tartsuk meg azokat a villogáccsa, amit LÁDD ÉN IGAZIBU, A MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Na nagyrésze az ottani meg beszéléseink...ládd az amit az a a aaa... aranyváros, azt Fercsi bátyánk kibányászta, hogy az a NAGY KU HU MAGYARIEZMA, azaz az lett volna, NIMRUD APUNK BIROD ALMA? Na egy Napnép vala, és csak egy nyelv? Fita, Vámbériék, elég jól...Itt a lényeg, hogy ahoz hogy legyünk együnk, fény kell! -mit? (meat) fényt! Innenn... Leesett a pap az ágyról twist... ...titok? -maga az álmom mára, hogy CSAK TELJES GONDOL LÁT ÉS SZÓL? -LÁT, HALL LÁT, vak pali vak pali mindent lát...Fita,legalább egymás között, mert ténleg, a legkisebb olyan gondol lát, erőszag? -már ketté hasadt, hasa csak? 99...oááá... ...https://ancientmistery.weebly.com/egy-meg337ruumllt-vilaacuteg.html
UFOzzuummm... miEeee... Robot világ? -egy szemse? -szemetek? -egy hang se? Hungárok, az árokba, na meg három kavics... 1.: 4/22.A KÉP? Itt több ocsmány gyilkos robot raccák qurassák GÉpezeteik baxxák buxxák göngyÖlik transformálják egymást, amibe nem hogy bele keveredni magyar gyerek, hanem valhallogy meg kéne szabad dulni, decsak bedülni, á négy kéz láb? Fitelem, ez az egész... itt az ami az iratok, te nem is érintheted eheted? EZ A KEZDETÜKNÉL FOGVA FOGOY NEM IGY VAN! -VAN? No, ember sem nem men sejt alma, lád Ivi beleharap a sárukba, azaz az egyik talmudba, mi UNIVERZAL FÉRGEK VAGYUNK? Fiteljuk, az ELSŐ ÉS UTOLSOW ALMA, A DAMUK? Nizzük, ha az Ég és föld teremtője, megmurgyáltatta magát,és ezt a föld lakósa mosmár 8billi teli? -azaz nem tudják mik, miért vannak, és itt nem is fogják ják jáki ják...Fita, itt vagyok, és az irataimat irtóra féltem, mert a gyerekéimnek gyere kid? -dik? -kéiinknek hagyatékom, azaz Édesanyánk is volt nékükn, nekem most is van!!! (most a fiam, azok a gömbök a 5dimensionból, azaz vannak élrtelmes lények is??? -mi a lény-eg?) Nincsak ha mindenkinek be kell oltódnia ábra hami tkiba, most csak ugy,ládd az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJÉT megeszik -isszák a vérét, (vélrében az élet? -power in the blood Bloodi Mari seggit?) na most hellbe vagyunk, és rögtön, a VÉRENGZÉSEK és most az erősebb kutya (god dog) széttépheti eheti a gyengébbet, miért nem teremtette magát, hogy ő az erősebb kutya ugat, pénz beszél, juhturóspuna kloákaja tátong kloattyoghat,és az erősebb joga, a gyengéb ebet megáldja, (apu hogy megy be, az a nagy medve, az orszjányok barlangjába) és megeszi, nincs ugatás egy se? 2.: Volt ez igy se, ugy se, sehogyse jó, mindig csak a más asszonya volt a jó,na nizzük? David a kiráLYUK kirojal, és meglátha BetSebát fürödni a szomszédba a kádba, s azonnal meg kivánja, és magáÉva teszi tossza, na most hogy EZ AZ EGÉSZ EGY ROBOT VILÁG? Fiteljal, ez az hogy EGY SZEM SE, EGY HANG? SIRI CSEND csak csalódás kész veszdelem.egyébb megoldás, nincs más csak a szivem,ÉS HULLASZAG? Zime a hellzet,ha az én szüleim, gondolátban is elhagytak volna? -smirna! -volna! -szédiTeszt? -akik a szüleimet szét verik, azt megöltem DEMATARIZÁLOM (ITT ORDITVA FORDITVA???) VÉGLEG!!!- volna? -smirna! -volna! -szédiTeszt? Na most érdeskés, nyisz nyisz nyisz. a fiaimtól ugyanazt hallottam, volna? -sminra! -volna! -szédiTeszt? Nona, itt akaném látni hogy MINDENKINEK VAN EGY ALMA? -BE ESZ ESZÜNK, KI BA SZÉL, JAJA FIN GOSTRA JÁR A FÜST? Ábel juhot áldoz, a füste egenyest fel az égre, Kain szalmát, a füste egenyes a szemibe? AZ UR, A KÖVÉRED, LÁDD KRISPIHUS A KERESZTFÁN, OMLIK PIROS VÉRE...NA MA IS? Zna az álmom, azaz én akaném tudni, ládd minden este mikor a fiam jó écakát, figyeljed az álmod, és ne feledd el!!! Álom az élet, jaja apám, te birod a strapát! 3.: Na fita, az irások beszélnek a második halál, ami most...NINCS OI OI OI ...ERŐ, MELY LE GYŐZHETNÉ KI A NÉPÉÉRT, ÉRT? Fita, állandóan bele esek a GÖDRÜKBE, és vergődök, és gyötrődök, pl.-tegnap este meg éjjel, mi lesz a gyerekéinkkel, igen igen a mieiénkkel? Hát beállnak geczi huszárnak, azaz kötélnek? Na most... most azonnal hogy mi a magyarok KÉP? -PÉK? Ha meg vágod a kezedet, ki süt nekem lágy kenyeret? Na te meg én GONDOL LÁT (LÁTÓ LÁ TÓK? -LÁCSÓK) EMBEREK SZIKRÁK VAGYUNK!!! Azaz nem a BÜN TETŐK BAXÁS BUZÁS KÁSÁJUK? KESELY, A SGGIBE TESZEL? -TOSZOL? Most pontosan ott, ahol most is vagyok, azaz AHOVA GONDOLTATNAK bennünket, és az egy egy... DOLGOZNI AKAROK, DOLGOZO NÉP? -AZ UGY HOGY EGYEN EGYEN EGYENKÉNT IS NAPOK CSILLAGOK NAPOK NAPJA, AZAZ ÉGI FÉNYEK, NA AZOK IS A MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG -ÉRT? Fita, hogy miért csinálod ezt, sitiim piTiM? Fitejatok, akik oi oi oi...ismer...meris meriss? Na az Égből lejöttem hozÁtok, bőven hul a kosárból mindeneki egyaránt áron alól vehet ehet,a szánkba a málna, málna kert? -vag GECSEMANNA? Ó FEJ, MERT VÉRTÓL ÁZTATVA, MEHALT KINOK KÖZÖTT, AMI NEKED NEKEM TE OLYAT KI TUDNÁTOK TALÁLNI, VAGY GONDOLNI LÁDD AZ ATYJUK, UGY SZERETTE A VILÁGOD,VAGY VALA VALLAG GOD, DE BÜDÖS, EGYZER VOLTAM NÁLATTOK NÁTO, LESZAKADT AZ ÁGYATOK... EGYSZER VOLTAM ARADON ARADON AZAZ ÁRADÁS ÁR VEREZÉS VÉREZÉS...VILÁGOS? -CLUJ FFF... ÁTVERTEK KISZEGGECIZTEK ÉS MOST AZ A A AAA...Amit tegnapra, hogy tecchalot halok hallok? -halló halló... itt slomo meg tasziló? -vallagotok vége vuigszinház, utolsó fel vonyitás proccs... Innenn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -fita ez eleve egy robot világ, de csak vallagUk barna, kis aszzony szőke pöszi puszi cuppp... 99... oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
Ezt mind nekem irtad? Ha 1/2 szemelyben irsz en azt magamra veszem automatikusan, ilyen vagyok ez van
Szia amugy...
Kovettkezo buli varhato idopontja may 19 pentek (80% esellyel)
Akkor leszek otthon, ittt nem lehet...
Tudod sok szabadido, pihenes, vmennyi eltelt ido, es magany kell hozza, meg ilyenek
Kovetkezo buli temaja: hat irj ki ide egy piros kerdojelt, zarojelbe meg azt: Jo lenne tudni mindenki erdekeben, zarojel bezarva
Am elozo jol sikerult (ihletettseg szempontjabol) szinlatasom is volt bo 1 hetigg (ilyen sokaig meg nem fordult elo utana.) de sajna piros szinu bar szep izzo szine...
Megis vetettem hibakat a buliban, bar nem romlott el, azt hiszem...
Az meg ketszer rosszabb lenne, mert akkor szegyen es bizalmatlansag is jelentkezne
Rem nem valtozik meg a buli temaja, bar a buli hatalmas erejeben mindent ki lehet vedeni (akkor lesz jo erzesu, kellemes ha kiveded., es ez utana megtortent mar)
UFOzzuummm... miEeee... Fel testvérek, ébredjetek, elmult az éjszka, Miért aludni? -mikor már itt a reg, siTiM -piTimet mét ismét találkozunk kozo kozi kocc kocc kocc... 4.: Kávézzuummm... az unalmassal, hogy mi magyarok vagyunk, és hogy ki mi mi ki MOe bota tebuta, debuta? Előbb nekem, mert szeretetben meg kell előzzük egymást tütütt tütütt... a lámpám a dudám a kuplungom... Itt a krds, a sötét oldalosok, ládd a Dam meg Oldal bordélyuk, Mad -Dam, a föld porábul lettek formálva, és beléjuk lehelnek, a temető -teremtők...(jaja homlokára lehel) Zna most az éjjel, kemény álmom vala,hogy az amiről most is akarnunk NUK?-értekezni, ha mégis nem hagyjÁtok abba, NUKi PU? Fita, abzölda kukorica szár...ultimuka olyan tudat -sötét zárlat van, mint soha napján vasárnap, jött meg a folyásom... A fiam, hogy (Ur város) iraquba, nagy vasgömbök repkedtek a levegőbe, a 11 éves háboruba, és most jöttek elő, a felvételeken, hogy mig azok nagy gömbök, vasgolyók? Na akkor leirtam, hogy én is látogattam a terepet,(na az alkalomhoz máltó ufo?-azaz nincsak, itt nemcsak a látható mutatváNUK, hanem itt a magnes hátterek) és nagy gyilkolást csináltak a a aaa... Fita,most amit ládd gyilKosok, de még milyen, vannak akik magukra (veszik?) értik? Fita, bitta lehettek benne, hogy ha valaki ezt olvasni tudja, annak nincs hal álla? Mott előbb, hogy mi az hogy TECC HALOT? -Na az ga ezt... most gondolni (gond öl?) tudod, már ébredezel, de vissza esel, mint disznő a szarába, elég itt most...itt minden rohasztó test és lélek, az a fényed, gyilkos, és fita, a legbátrabbak bak is behuzza a farkát, azt hiszi puszija van? -cuppp... (nincsak ha ez amit málna mállna a szánkba, na monduk, a mieink, meg közeLITnek, de most rohamosan málna igéynyesek lettünk, na az lenne a vesztünk nááá... 5.: Zna az egyik legjobb beiráSom,mikor 28 éves koromba egy szivrohamba meghaltam, na olyan nincs nekünk künk, mert magyarok vagyunk, mi is ufo-k vagyunk! -sőttt... UFO-k? -made in Hu? Who wo wo wooo... Sokat fogom emlitani... hogy azokat az iratokat, ami a mi is ufo-k vagyunk! -tartsÁtok meg mert valóban ÉLET GYÜMÖCSE MÁLNA, MALLNA A SZÁNKBA (vagy cobákuk) és olyan hogy halál, akár hogy el van csépelve, ahoz te is kell-esz, hogy megtudjanak murgyálni, azaz itt csak az van!!! Zna most...miikor 28 éves koromba...fita itt az van, hogy csak elhagyod ezt a bőrIzsákot, nem mondhatom hogy a zsákod, mert rögtön... Fita, apu, ha csak annyit tudsz, mint e -világ? -fiai, sehogy...lufa nem vagy a mennyünkbe ha nemvagy benne... (fita, nincs halál, ki a halál adó?-na zitt vagy mi ki? -vagy mi kiMoék) na na na...Sóval, most a legjobb, amit ma reggel emlitettm, hogy itt...fita, amiről nem lehet beszÉlni,na csak abban van vagy fényed,halláss, vagy vallás...vallatás, vala vallaGOD? ORSZÁG UT? Fita, olyan hogy MOM -ORSZÁGOK, még a fog almuk se, senkinek!!! Na ha vanna, fiteljatok, akik magyarok azországa vagy szaga benne? 6.: Ma emliteteni akartam fiamnak, és mostmár... inkább el gondolkoznak, hogy az aki te vagy, azzal nemtudsz, meg nem is mersz előjönni, ugy meg zavarodott... hogy nem tudta mit csinál, na forditva rakta össze, na meg csavarok helyett petentokat tett, szóval nagyon belefáradt...ami nincsak ITT KELLE LENNI, APU ÁLLANDÓAN AZ ELLENSÉG A LEVEGŐBE VAN? Fitaljal, csak MAGNES MEZŐK VANNAK, ÉS AZ AZ A FEKETE AMIT ANGYALI RUHA, ÉS MOST EZ AMI miEeee... NINCS!!! Zna most át éltem ismát azt, hogy hogy szakadsz ki ebbül, na mit irtam akkor, a a aaa...puha fekete fsss...a szaga is?- zer God? - ugy hogy figyelem (fite te is képes vagvy rá, hogy ez én lennék? -Gond?-azaz gané?- magam...na az egyik legjobb aki Sanyinkat körözi, suta3? -na most ez megint, nincsak akik ezt el teremtették, azok minden ami boritásUK, könseggsÉg fita itt az szar szerinte, ami férgek, azzal ők TELJESEN POZZESZÓLJÁK, na minden itt... azért fekete,mert minden KINNAL VÉRREL, ÉS VERITÉKÜNKKEL, ROBOTÖLNEK ROBOTOLTATNAK,azaz nehéz terheket cipőeltetnek... hogy miért, ha lenne eszünk, mi szarnunk igy csak ők és habzsa... AMINEK SEMMI DE SEMMI... ÉRTELME A MI MAGYAR OK SZAMARA? -IÁ IÁ IÁ...BAXOD AHOL MEGÁLL? Na itt az, hogy mikor elhagyod a BÜNT? -fiteljal itt senki se mer GONDOL KOD? Gondolkozz, most TÁMADNI FOGNAK A FEKETE UFO-K, ÉS BOSSZUT ÁLLNAK RAJTAD, Bosszut állnak ifju gyönge lányon, mosmár csak azok vannak!!! Fita, zitt most KITARTÁS, és monduk, azokat iratokat, amik ládd...EZ A MINDEKORI KOROK... KÖRÖK, ÖRÖK KÖRÖK NEM SZÉDÜLSZ? -pedig fejjel vagyunk le fele... Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ---titok?--- zitt az hogy te ki m ki MOé? -na hogy te ki mi vagy, azt ők hiába tudják, ha te nem is...nemes vagy? 99... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Fel testvérek, ébredjetek, elmult az éjszka, Miért aludni? -mikor már itt a reg, siTiM -piTimet mét ismét találkozunk kozo kozi kocc kocc kocc... 1.: 4/21. A KÉP? -ha magyar vér van a pucátokba, (csicsa) akkor mi csinálunk mindenÜNket is, és nekünk az ami halál, jaja ha a fa szuk (NUKIK na kik?) feláll? Fita,amit mára, hogy én meghaltam, és vissza jöttem, és hogy miEeee... azt csak te te te...plöda csak te te te ... tudhatod hallod? -hallhatod ugy, hogy hallod a saját HANGOD-HUN -GOD? HUNGÁR RIA RIA RIADALOM ÉBRACCKA!!! -na meg hallhatod,hallAtom Atillah hallotta vagy halot?-gomba Nappal bomba, és erre van az, hogy néma nyemec (fita a magyarok ténleg magyarok, és az az,hogy némák lettek, de minden nép, Duna Olt Rajna és mninden Élet folyó folyama magyar gyátmán s ki mi az ellensegg???) gyerekÉnek, az anyja se hallja a hangját, de a szája mozog, és tátog? Száraz tónak nedves partján, döglött lőtt, béke kuruttyol... Hallgatja egy süket ember, ki a vizben lubickol... ehaj denevér, biciglizik az az egér éjhaj ...Vak meglátja hogy kiugrik, a sánta utánna szalad... Kopasz ember a haját tépi, a néma meg óbégat ejhaj ne haj magyar süket tot... hajja hajja az égnek áll? Szóval, én ÖRÖK ÉLETÜ ÖRÖK ÉLETHÜ ( TURULL MADÁR AZAZ UFO-NK?-made in Hu? -hunk, Who? -ho ho hooo... huhoghacc hu hu huuu...) MAGYAR MAGYAROK CSALÁDOM SZAMARA VAGYOK,VAGY NEM VAGYOK, (MAGYAR NEMES???) NEM ÉR A NEVEM, KÁPOSZTA A FEJEM, S A BIRKÁK MEG KECSKÉK ELŐL, MENEKELEK, MEGESZNEK, LÁDD GÉHUS KRÁJZLERT LERESTÜL A MEGECEK? Na fita, egy zse senki rajtam kivül nem érti, nem ÉLI ÉLI MA SZABADULOK SZABADITOK, TITOK? FITA, HA ISMERŐS VAGYOK, ÉS HAD BE SZÉLJEN BESZ ÉLJEN, HA NEM BÁNT? Fita, a magyarOknak NINCS OLYAN HOGY HALÁL ADÓ? 2.: HÁLA, AZAZ BEHÁLÓZNAK, LE KÖTELEZNEK KI SZEGECCIZNEK STBBB....TBCCC... ÉS MOST...HA MAGYAR VAGY, VAGY MAGYAROK (FITA DE VAN FÉNYUFÓD SŐTTT...VAN FÉNY MOM HONOD A FÉNYBE, KI MERED NYITNI A SZEMED?) TÉGED ENGEM NEM TUDNAK BE HÁLÓZNI!!! -MERT ÁT LÁTUNK A SZITÁN? -FIN GOD IS ÁTMEN A SZITÁJUKON KON KUN NUK KUNUK UK?)MIÉRT -HOGY MIVEL? MERT CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS VAGY VAN HANGOD HAN GOD TOK? TOKÓ? -LÁDD JN8:51! Fita, ha maga maga tok -od ODUD,(AZ EGY MATGNES BURA BU RÁD RÁ D RUD RÁD JÁR) tokod (tököd?) nem ismeritek, lát tok, gondolkoztok, na itt APUÉK HANGJA (AKIK MÉG ITT VANNAK, JAJA DE HOL? -ÖRÖK ÉGI HONOSOK MERT ITT IS CSAK AZ VAN!!!) fiteljal mi az ami neked van, és a SZÜLEINK (SULYINK) VAGY SZULEIK, (CSAK A FA SZUK!!! KINEK VAN NAGOBBI SIVATAG SZARHARRORRR... HORRR... NUKI PU, A KLOÁKKÁTOK BA BANK BANGGG...) AKIET ELŐBB TEREMTETTEK (NINCSAK AZOK A FARAGOTT SZOBRUK KÉPÜK GÉ PU A PU, ÉS FARAGVÁNUK) MINT TÉGED, ÉS MOST TE, CSAK A RABB SZOL GÉÁOYY UK? -CSAK A KIRÁLY LYUKÉ UK? -LEHETSZ, AZAZ A KLOÁKKÁJUK KAJÁJUK A TE KAJÁD ? Bocs a nagybetükért, de akarnám hogy a fületekbe (forro olom) orditsak, ami vissza... Mint a Dr. Who, filmekbe, most van egy TELEFON FÜLKE, AZAZ AZ OLYAN MESSZE VAN MINDENTŐL, S VALÓBAN AZ ISTEN HÁTA MEGETT... Na most, LESZÁLLOK AZ ÉG FÉNYÉBŐL, és megyek meg keresem az enyéimet, ami most...a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, nincs más, be villogtam, és egy közülünk, közel a telefon fülkéhez, de ő is, akik még a szemük (szemünk, fita csak ÖRÖK EGYSZEM MNDEN SZEM (JÉZIM) ÓRIÁS OK) nyitva, azok MOZDULATLAN OK, TECCHALLOTAK LŐTTEK, ÉS MOST BIZA, HALTOK VAGY HALLOTOK? HU HU HU... HUNGÁRADAT RIA RIA RIA DALOM? 3.: Fitelem, akik hallottok, vagy akarNátok hallani élni? -megtudom nektek mutatni, hogy MIBEN VAGYUNK, AMIBÜL BÜN, JAJA A BÜNTETŐK MIATT, NEM HIZBÁZTATUNK SENKIT SEMMIT, MERT MAGYAR RULL GONDOLKŐ-DOM -MAGYAR RÁZZKÓDOM DONGGG...-GONDOLKODNI -GONDOLKOZNI KOZZ ... NEKEM KELL, AMI ÉN VELEM -VELED -VELETEK KEZDŐDHET, NEM HANEM VISSZA A RÉGI KARDUNK, BEZZEG MIG KARAD VOLT A KEZÜNKBE,(AZ ISTEN KÉT ÉLŐ KARJAD A SZÁNKBA VILLOGNA?- S MI VOLT AZ ELSŐ MIKOR A HORRR...HARAMIA MIA, MAMA MIA? HADAIK RÁN TÖRNEK, DE VÉGLEG? -FEL ADTSTAD, BEDÜLTÉL, HUZD BE A FARKAD, VAGY KÖST HÁTRA, ÉS MEG LESZEL ÁLDVA? BIZA MA IS CSAK AKIK SZEMET A SZEDMETKEBE SZEMETEK LETTEK, AZOK HASA JÓL MEGY? FITA HAS -HUS VILÁG, ÉS EGY SZEM SE, NÁDA SZIV VISZ SZIVÁRVÁNA NIRVANNA TENGEREK VÉGTELENE? -IGEN! VÁR RÁTOK ÉTOK ÁTOK SZIV VÁR SZIV VISZ LÁT? Tróha, most hogy meg miért, hagyjuk, hanem elönt bennünket az a a aaa...Atillah hallita, mi az a feket de fekete korompor hömpölygő gomolyog, ami ládd... FEKETE UFO -K? -s pora halál, AZAZ OLYAN MAGNES ELEKTROMOS TEREK, AMIK MINDENT... A GONDOLÁTOD IS MEGSZÜNTETIK, AZAZ AVAGA... Bb Lia lila vallaga, fiteljal, hogy kik irták a BbLiát, na nem azok akik ládd akiket ODA VÁGTAK, na a leg közelebbi SAUL VOLT RABBIKÁJUK -PÁL FORDULAT,AZAZ NAPPAL? NAP PÁL UK, NINCSAK EZEN IRATOK UGGANAZ, MINT THE FRÁYZIS OF SAUL RABBIKÁJUK, SZENT PÁL ÉS BEPALIZZÁK AZ EGET? NEM LEHET A FÖLDED? -DEAD? Fita, ki mit lát, az az övé... Juhlika ha bemenek a szobádba... Innennn... Leesett a pop az ágyról twist... ... titok? -fita, itt ténleg, arra vigyázzatok, hogy a magyarok, sose tudják meg, hogy MOM mmm... jaja mi ki MOék bota, te buta, debuta? 99... oááá... ...fita, olyan hogy halál, még gondol látta? -azaz főleg ha őket teremtették, mig minket MI MINDENÜNK MI CSINÁLJUK, NEM PINÁLTUK? -CSA CSA CSA...GONDOL KODOL VAGY GÖBNDÖR ŐL, HA NEM MAGYAR RULL GONDOLOM IGAZ AZ IS LOM, ARRUL KÓDULSZ? -TE ÁGRÓL SZAKADT LOTYO LÓGOL A FÁN LU FA, GYÜMÖLT CSÖK VAGY? Fita, fel kell ébrednetek, ami elég a kigyókkógyik gyik a MOé? -kaka? ... https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Akinek van szive, (szivünk = szavunk!?) tiszta, azok a (szivárványa) fénybe -mennyükbe vannak, sziv -visz -lát! 4.: Kávézzuummm.... sziv küldi szivnek szivesen? Amit mára, hogy a sziv viz szint, itt a fényországok, szivesekben (a vese a gyomor felett van?)és egy szivben van, mig most van bél? -szint? -ami itt minden, az az, hogy nyisd ki a szemed! -s mit látol? Ogy miért van ez? -miEeee...igy, az az, hogy mindennek oka van, és ahoz ember kell, azaz szikra és kell legyen szive, ami körül van, (sót az a közepe, az is a gyomor felett van?) az egész világ -minden s Ég? Minden kapcsolát kapcsol, az gondolkodol? - és lát? Ez nagyon frontos, gondolkodom dom... álmoDom? -ami nálam rögtön, attól független,hogy szüleim gondomat viselik,mégis egyedül érzem magam, mert nem gondolkodhatom azt, ami én látok, azaz nekem van saját világom, és az az...hogy Árnyas erődben szeretnék élni nyáron át, nem, hanem Nádfedeles kis házikóm, e világ? Fita, nem egy teremtő van, hanem teremtők, azaz a perui bugimen, hogy sok helyről vannak itt az idegeNyók, na fitel, ezek azok? Na az egyik, akik itt állatukat, ez fida,mert itt az amit humojomid? - na onnan, az amit elveszettnek hitettnek, másik majom fajták, azok már csipezettek, azaz ami most...ezt megint, hogy azokat az alkatérszeket rakták az majmaikba, ami az itt TUD ÁS SIRT ÁS A SAJÁT SIRJÁT? Az hogy TUD ÁT, az az hogy mi magyarOk, mi egy az egy kapcsolátban vagyunk, ami UFO-k? - made in Hu? Who? Dna most mi, a fény honainkból -világainkból vagyunk, hogy itt? -jaja itt a piros ott a piros... lett a paradicsom nem sárga... 5.: Mott teljesen az, mint Zrinyi Mikicénk kirohanása, sőtt...Fita nem feledjem, az a kehely? -az az ami graál, na a nyemecek is keresték, azt most, akartam volna be villogni, de szerinte, csak azokat érdekli, akik NEM MAGYAR OK? Fita, a terülj asztalkánk abzuli ultimuli igaz! Most esetleg, jobban megprószálnám, de ahoz, ládd miért vagyok én itt, mindig? -mert nektek lenni akarok, na most a fiam,mégis mit tuidnál adni? Zez megint, hogy én rögtön, csak az örök életem tudom gondolni, meg álmodni, és azzal, rögtön MOM-ba vagyok, azaz magyarországunk -mennyországunk, mert szeretrni, csak ha érdemes, érdemes, s óh azért küzdeni érdemes? Fita, az irataimba mindig is, hogy kell legyenek magyarOk, és mag a gondolát hogy vagyok, akkor örömteli vagyok, és most ez olyan, ládd a kis felesÉgem, gondolátban mindig együtt vagyunk, ami most mi az, ami ládd... HA EZ a SZIVÜNK (szivunk = szavunk, de szagunk?-ha a popsiba dobog) kis szivünk hü szivünk szeret igazán? Óh azlrt a szivemet neked adóm, szeress te is engemet nagyon nagyon... ami most mi mi mi? Nincsak MOM bennünk van, s hogyan? Te érzed a távolságot,mert az hogy hogy lehet örök egybe együtt lenni, az az hogy az a szeretet, ládd a magyarok családái... csilánt ládák, és nem csap abba bele a villám... 6.: Fita, mott itt... nagyon enhéz a réz ágyu, mert ezt, amit itt csináltatnak vakok, na vak vezeti a világtalant, és most itt...amit rögtön ha ki meritek nyini a szemeteket? A nagy világon e kivül, nincsen számodra hely, Áldjon vagy verjen sors keze, itt élned (meg) hallnod kell, NA ÉN EGY AZ EGYBEN HALLÁS ÉS LÁTÁS KAPCSOLÁTBAN VAGYOK A APUÉKKAL, ÉS AZ ÉGIEINKKEL, amt rögtön, a magyaroknak ez lenne a normális,de most mivel... Fita, ezek látják, ládd ha ŐK TEREMTETTEK (PÉN NUK?)BENNETEK? -AKKOR MINDENT, AZT HOGY MI GONDOLHATSZ MEG NEM, ÉS AZÉRT HA TE...HA ELEVE BÜNÖS VAGY, AKKOR BIZON TE AKAROD TUNI, HA MAGYAR IVADÁK VAGY, HOKK MI KI MOé? -TE BUTA, DEBUTA? Na mot az Isten, azaz az a magyarok ATYJA, NA A SZIV KÖZPONTUNK MAMA SZIVE AMI OI OI OI ---ÉDES, ÉDESNYÁM MMM...ÉDES VOLT A TEJE,KESERÜ A MÁS KENYERE...na fita, itt a szent Gral, és most...amit elkezdtem, hogy van három gömb, és az egy edényt formál. Na csak MÁGNES MEZŐK VANNAK, és nem kell az, amit itt terméken földnek hivnak (FITA, MINDENT JÓRA, AZ VAN?)és most azért...ládd ábram, neked aDóm te Dam a földet, ami most...fita, ezen iratokat, EGY FEKETE KÉZ BENYUL, ÉS MOST AZ EMLÉKÉT ANNAK IS AKIt A MÁLNA SZÁJBA VÁGTA, ANNAK FŐLEG!!! Ha tudtok mertek gondolkodni (FITA ITT, NA A Mi is ufo-k vagyunk! -egyáltalán vagyunk, s apuék GONDOL LÁT LÁSS DE MAGYAR RULL!!!-NINCSAK A FÉNYBE CSAK ÖRÖK VAGY, DE HA NEK, MÁR NYISZÁLJÁK A TORKODAT!!!- akkor nicsak esetleg amit bedolgolgotáztak, a zsinatUT a zsivánuk, na ne feledjuk, itt az ami teremtők, azok valami horrr...dögök, és most azért vagyunk itt magyarok, hogy aki dögöl,dögölt?-jaja második dik, kid? -halál a hal álla lesett...Nincsak csak ők Evickélnek a vérünkbe veretékünk,na most itt nem csak az aki adja, hanem mit kaptok... csak várjatok...mert jön jön jön... sose napján vasárnak, jött meg a folyásom...az itélet id-ők? -vagy ordita forditva? -fita, csa te meg én, na meg a szél malom? Innenn... Leesett a pop az ágyról twist... ... titok?-nincsak azok akik összevágták az iratokat, na ezt, nemtudják MOzésit sit sitani, és most itt van a bibipp bibipp bipp... Na valóságban, tehát az a szem, az a tyukszem, és rá tudnak lépni? - padonmi...do you have grata pupon? 99... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Akinek van szive, (szivünk = szavunk!?) tiszta, azok a (szivárványa) fénybe -mennyükbe vannak, sziv -visz -lát! 1.: 4/20. A KÉP? A sziv mi, hus vagy acél, a sziv az acél, fita, a Cél, egyesitjük juk? -sziveinket, hogy a CÉLunk, vagy juk, CéLUK, érjük el? Az nem lehet hogy annyi sziv, hiába onta vért, keservben annyi hü kebel, szakad meg a honért, mi az, ott -honunk vagy HO HO HOOO...NUK, HÓ-NUK ALJUK? KUJÁÁÁ... (a fiam most, akik a tornyba berepültek, két CIA szija, szivózz... hattok?-nincsak a mindentudók azok tudták, fita minden Uj Sikágó (zsák husIzsák, na az lett az legujabb Uj Jewusa álom állam város) érdek tröbbet) Tregnapra, hogy MI NEM HUS, FŐLEG HUSUK VAGYUNK, hanem NAP s Ten -Tengerek -Tan taNUK, na az lenne az a NUK? -ke NUK -kend töte csöcse kint csünGene? -KUNUK kuncoghattok? - azaz mindent vissza az A DÓRA DURRR... Amit adsz, azt kapsz csős-csősztől adóstul kamatostul, na meg ki mit vet, azt arat? -a halál? -van olyaN mag? -magnes? Fita, mit ránkkentek a századok, lemossuk a gyalázatot, na most az lehet fény is, a Napunk (puNUK) fénye? -világa? Ugy fényljék (fényel fénnyel fennel vagy fenek?) a ti viLágosságotok tok? Zna itt van a nehéz a ráz ágyuUK, felszántja a hegyet völgyet, sfita Isten velked édes Rózám, el kell válljak tőleld, azaz a PÉNZ URAINKÉRT NEMCSAK MEGHALNI KELL, HANEM EL KELL KÁRHOZNI ÖRÖKRE? (fita, a férje, meghalt Wietnamba (én csak ugy, ha allájuk irod a papirt, hogy azonnal mész Wietnamba, na mikor kijöttem, az első nap, USA kapitulált vége) s az egészséges mét családok, szétverése, most midnen habirukuk rukuk oka, okádékuk??? -jön a MasszásUK, ami most átváltott New Chikágók örök doberdók adók az egedbe hujjj...nemcsak a kacsótok na meg lábfej, hanem előbb a lukatokba -kloákkátokba NUKi puci, nincsak eleve AI pac pac pacrühük rühühühüüü... 2.: Itt van a katona pajtim, akivel inkább 100 halál, de mi nem lövünk senkire, a cseh hekk? -senkire (nincsak vissza adják a területet a magyarokknak, nem kellett több s egy lövés se?-kivéve Juhlika luka... mert gondolátbang se ölj, na meg ne xexÖlj, ugyanis gyere kid a testvéred? -a Nap alatt? -minden ami mozogna mocorogna ládd a szive még ver? Mi van ha nem? Fita, most ez lett, ez a harCUK -arCUK kuc kuc ArCUK Ál arcuk,, lett a végsó SOW-sav (savuk hasuk) -vasUK? -haSUK, kuss...Fita, ténleg vannak LUCZI FERRUM ADAM-UK, ami ha kinithatNUK a szemünket, SZEM MÜK? SEMMITÁK, és te te te...(Anti semmita?) azt meg mered látni? Zna a nehéz az ime ami a SEGGEM A NYAKAMON ÉRZEM, SEGGEM MILY NEHÉZ? - fita, ez a valóságban, ládd most eg ggicsit megfájdult a derekam,(megerőltettem magam) és egg gicsit meghajlottam, és ha kihuzom magam, ládd két krumpli egy zsákba, na az a fizikaki erőnkel kell, az történiik? -akkor nem fáj, ha jót toszol eszel emelt fővel járj... meg van irva? -Többet észzel mint a fa xukkal gerendási? -xuku xuku jérCégek? Fita, ezek akik itt hancuroznak, ölnek öletnek gyilkoltatnak kárhzotatnak (szivük vicchanga lenne) azok feket naPUk bolygóikról vannak itt, (gigazok?)és mennük kell vissza, na meg aki Tisza tiszta vizét itta, vágyik annak szive vissza? 3.: A végtelen Világ -Mindenség kozpontja a SZIV-VISZ VISZHANGA HUN GOD?- jah meg Dobog a KŐ, ehh mi a kő? Itt? -a magyaOk, szive kő? -fita a BbLia iratok, na mindegy mit villógok mint gyümölcsök a fán, vagy siratok mert a sirotok... vagy egyszer voltam nállatok, le szakadt az ágyatok? -az agyatok? -szét robbant bank, bent? -NA AMI DEMATARIZÁLHATÓ, AZ MAGÁTÓL DEMATERIZÁLLÓDIK GYERE KID? Fita, itt csak ÖRÖK HÁZAS HAZÁS PÁROK VANNAK, és az ami ládd...nincs közvetlen a Nappal -fénnyel fényt nyel kapcsolát, az csak szalma láng? -alma? -sara? -lemossuk, ládd az lenne az igazi be meritkezés, azaz meg kell tisztulNUK? -na most azok akik NEM-MEN, NEM MI VAGYUNK? NemiÉlet?-csak nemigaz? Fita, ezeket a iratokat, ami mégis, ha van valami mi? -lehet látni? -NEM, Mindenem az Urnak A DÓM?-minden az ÖVÉK AZ ÖVÖN ALLULIK? KU LIK KILUK LlA KÉT HEGY KÖZZÜL, MI MÁSZ KI? Minden IRATUK csak nekik lukasa? Ki mi lát, sitafita,mert monduk, nem is a NUKI PUPSIK NUKI PUSA USA RUSSIA? -HANEM VAN A SALAK ALATT... A FINANCIA = MÉRGES KIGYÓ FÉSZKEK? Zitt fita, aki a Rich ded por ded könyvet irta, hoogy MONEY = GOD, ÉS GOD = GIVERS OF DEAT!!! Na most, azok akik nemtudják hogy MONEY = DEAT? -AZOK NEM MEN, NEM MI? -nemigazok, -VANNAK? Eh mi a kő, apu kasza? -kő? -vagy mi a Kőszivü ember fiai (filuk -láNUKisok) brrr... Innenn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -a nap alatt, felett? -mellett...maga megellett... jaja de ki kik mik terméikenyitettek ettek meg?-vétkezünk, de vétkéinket mi az? ( büneinket) megbocsá csá csá Krati, kinba a pricsi...fita,én rajtam a Világ terhe he... (szeme szemetek?) kinja, na magamra vettem a Napruha ha ha ha...vagy rühe? 99 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/