Bocs,hogy így belekontárkodom a dologba, de elolvastam az elmúlt hét hozzászólásait és most van egy csipetnyi káosz a fejemben.
Kanitkabir=Hugi Bugival??? Ez miért lenne jó bárkinek is, ha várható, hogy előbb- utóbb rájön az egész fórum? Nekem ezek után nem lenne merszem kijárni kiállításokra,mert félő, hogy mindenki rajtam röhögne...( Ha józan paraszti ésszel belegondolok...) Valaki világosítson fel, pls??? :)))
Én másfajta kutyákkal fogok menni a 2 napos BUDAPESTI CACIB-ra. Ezek LEONBERGIK!!! Örülnék neki, ha küldenél képeket a kutyusodról! Én is küldök!Ez az én kis csapatom, ezekkel járok kiállításra!
Aztán majd meglepődünk, mikor Kanitkabir megjelenik két, eddig ismeretlen emberrel a februári CACIB-on...az egyik Hugi-Bugi néven, a másik meg Dendera néven mutatkozik be....
Na akkor kell feltenni fogós, ámde ravasz kérdéseket nekik...és kibújt a szög a zsákból....
Én oda fogok menni egy lányhoz, akit majd sokan vesznek körül, mert én nem félek ám....talán enged az árból....ja nem...az a Tisza amikor apad... :-)
Akit ez a név takart, az pont egy régi, igen jó ismerősöm, modhatnám barátom barátnője....van egy fiatal orosz agara is...és ő ÉRTELMES és NEM ír le hülyeségeket....!
Ha kell tudok még képet is feltenni az agarairól...
Nyáron ugyanis én fotóztam őket Patonán....
Na ezért szeretnék találkozni Real Hugi-Bugival.....
Tisztelettel:
Geszti01
Ja és a félreértések elkerülése érdekében: Geszti01=Geszti!
Én nem tudom, csak olvasom...de érdekes felettébb ez a dolog...a világ már csak ilyen...mint a kisgyerek nadrágja....rövid és szaros....
Nem értem ez kinek és mire volt jó....remélem egyszer kiderül...!
Ki lehet az a felettébb középpontban álló, akit mindíg 100*100 ember vesz körbe....
És honnan tudná egy kezdő, ráadásul pályakutyás a show agarak között, hogy kinek is kellene nyernie...???
És igen ritka, hogy két azonos helyesírási hibákkal rendelkező ember így egymásra talál...hát még három....
És hová tűnt Démon Hill...akarom mondani "Real" Hugi-Bugi....
Most biztosan megjelenik majd...érdekes, hogy az eset óta nem hallani róla...
Esetleg szivesen beszélnék vele, meg Denderával, meg Kanitkabírral.....
Vagy megnézném a mail címét...na nem a freemailt....
Ja és még valami...a gép alapján nehéz bárkit is beazonosítani...elég csak egy laptop, plusz a munkahelyi gép, plusz az otthoni.....és még a szomszédé.........
Én csak érdeklődnék, és szeretnék választ kapni ezekre a kérdésekre....
Szerintem, ha mindenki "real" akkor semmi akadálya, hogy valaki beszéljen velük...na nem így gépen...mondjuk találkozzunk a februári CACIB-on! (Ha már ez egy kiállításos topic)
Nem nagy kérés ugye?
Mi ott leszünk, meg Elisebáék is, sőt a foghibás afgános lány(mármint a kutya) is...talán tiszta víz kell abba a pohárba....
Tisztelettel és senkit meg nem sértve, csak érdeklődve!
Én a www.meoe.net oldalt naponta megnézem, aztán egyszercsak hipphopp, ott a lista. Bár igazán nem a helyszín lényeges, hanem a bíró. Vannak, akikhez nem nevezek, mert tudom, hogy annyit ért az általam tenyésztett fajtához, mint én pl. a bulldoghoz. Az pedig nagyon kevés. :)) Ilyenhez akkor sem nevezek, ha a szomszéd utcában lenne a kiállítás.