Szerintem abszolut nem rosszindulatú ember, és ez tényleg csak egy nagy reklám, és a topic címe is kaki, lásd azt hogy kérdeztem vmit. és le se sz**átok.
Te egy nagyon gonosz, rosszindulatú ember vagy.
Biztos vagyok abban, hogy fogalmad sincs, miről beszélsz. Milyen alapon irkálsz olyan témáról, amiről semmi ismereted.
Jobban tennéd, ha tájékozódnál előbb, és nem másokat bántanál.
A színterápiáról röviden.
Ugy, mint a napfénye, az alapszín(sárga) magában foglalja a hideg (kék, zöld, lila) és meleg (piros, narancs, citrom) színeket. Az alapszínnel minden betegség kezelhető. A színterápiának ott van jelentősége, hogy, ha Valakinek például magas vérnyomása van, a hideg színekkel gyorsíthatjuk a gyógyulási folyamatot.
Ugyanez vonatkozik a meleg színek használatára, csak ott a betegség ellenkező volta miatt (pl. alacsony vérnyomás, elégtelen pajzsmirigy működés, elégtelen hasnyálmirigy müködés, stb) a meleg színeket használják.
Vörös szín: Aktivizál, élénkít, lendületesebbé, intenzívvé tesz.
Kedves Topictársam! Ha Te igy gondolod, magánügyed? Az az 1,200,000 ember, aki már Magyarországon is tulajdonosa és használója a Bioptron lámpának, engem igazol. És ha már rólad van szó, talán jellemző Rád az eddigi hozzászólásaid. Mert előzményed Neked aztán van, igaz?
Mindenkinek szive-joga, hány nick neve van, de hogy valaki saját magával beszélgessen .......
Uj topic, új név, tudod "Új müsorhoz új férfi kell..."
Mellesleg elég becsapós a topic címe is. Ha az ember annyit látna, hogy Bioptron lámpa, be se nézne ide. Az "alternatív gyógymódok" viszont behoz pár embert...
Jaj, de béna vagyok, nem is fényterápiát akartam írni, hanem színterápiát.
a színterápiát egyébként az Édesanyámék használják, mert Édesanyámnak magas a vérnyomása, és ajánlották, hogy hatásosabban lehet kezelni a színterápiával
Esetleg Anna többet tud erről, úgy tünik elég jól ismeri a témát:)
Nagyon örülök, hogy elmondhatom tapasztalataimat a Bioptron lámpával kapcsolatban. Magánrendelőben, évek óta kiegészítő kezelésként alkalmazzuk a Bioptron lámpát. A sebgyógyulásoknál egyharmadára csökkenthető a gyógyulási folyamat. Tapasztaltuk ezt égési, műtéti sebeknél egyaránt.
Elmondanám, először Édesanyámék ismerték meg a Bioptron lámpát egy bemutatón. Meg is vásárolták az akkor kapható kisebb méretű készüléket. Később megvásárolták a fényterápiát is. A családban (hárman vagyunk testvérek, családos) mindenki végigpróbálta, a felnőttektől a gyerekekig, annyira megkedveltük, hogy most már az egész családnak, külön-külön, saját lámpája van. Legutóbb sikerült a karácsonyi akcióban, nagyon kedvező áron, egy kicsi és egy nagy lámpát vásárolni.
Ismerőseimnek is őszinte szívvel ajánlottam, és örültem, amikor megköszönték, hogy felhívtam a figyelmüket.
A polarizált fény gyengéd fény, melynek sokoldalú hatása van. Mindenekelőtt növeli a sejtmembrán energetikai aktivitását. A sejtmembránok zsírsavakból épülnek fel, amelyek a fény energiája hatására újból rendeződnek és megfelelő módon szabályozódnak. Ezzel aktiválódnak az anyagcsere-folyamatok, a sejtben növekedhet az enzimem- és ennek következtében az energiahordozók képződése. Növekszik a szövet oxigén abszorpciója, az immunvédekezés is stimulálódik, a védekezés teljes egészében jelentősen növekszik.
Köztudott, hogy szervezetünk sejtek milliárdjaiból épül fel. A sejtek sérülésekor megindúl a szervezet csodálatos helyreállitó mechanizmusa. Ezt a természetes öngyógyitó erőt gyorsíthatjuk, illetve a legyengűlt immunrendszernek "besegíthetünk".
A polarizált fény használatával rendszeresen karbantarthatjuk szervezetünket, megelőzve a bajokat.
Az elmondottakból talán már világosabban látható, miért ajánlják megelőzésre és gyógyításra egyaránt.
A Bioptron Fényterápia engedélyezett, klinikailag hatékony, orvostechnikai eszköz. (93/42/EEC)
Magyarországon is, évek óta használják eredményesen.
A polarizált fény alkalmazásának fő területei:
Bőrproblémák
Sebgyógyulás
Fájdalomcsillapítás
Sportgyógyászat
Kozmetika, szépségápolás
általános egészségi problémák
Az immunrendszer erősítése
Részletesebb ismertetés igény szerint, emilben is.
A Bioptron Fény polarizált fény.
hogy az mi?
Ez azt jelenti, hogy a fény hullámai párhuzamos síkokon mozognak. A Bioptron Fény polarizációk foka eléri a kb. 95 %-ot.
A polikromatikus fény nem csak egy hullámhoszt tartalmaz (mint a lézer fény), hanem egy széles tartományt, mely magában foglalja a látható fényt és az infravörös tartomány egy részét. A Bioptron Fény hullámhossza 480-3400 nm között van. A Bioptron elektromágneses spektruma nem tartalmaz ultraibolya fényt és az infravörös tartományból is csak keveset.
A Bioptron Fény energiasűrűsége alacsony. Ennek az energiasűrűségnek biostimulációs hatásai vannak. Ez azt jelenti, hogy a fény a szervezet különféle biológiai folyamatait pozitívan serkenti.
A Bioptron Fény biológiai serkentő hatása a bőrre alkalmazva serkenti a fényérzékeny intra-celluláris szerkezeteket és biomolekulákat . Ez sejten belüli láncreakciókat és úgynevezett másodlagos válaszokat idéz elő, melyek nem csak a kezelt területre korlátozódnak, hanem kihatnak az egész szervezetre. A Bioptron Fényterápia serkenti és megváltoztatja a testben zajló regeneráló és helyreállító folyamatokat, valamint a test védelmi rendszerében zajló folyamatokat is.
A bioptron Fényterápia természetes módon erősíti a szervezet regeneratí képességét és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját gyógyulási adottságait.
A fényterápia használata hosszú múltra tekint vissza. Fénnyel való gyógyítás első fényforrása a természetes napfény volt. A napfényt már az ókori Egyiptomban is alkalmazták orvosi kezelésekhez. A későbbiekben Hippocrates is beszámolt a napfény felhasználásáról különféle betegségek gyógyítására. Bár a napfény terápiának akkor még nem volt tudományos magyarázata, gyógyító hatása egyértelmü volt és a római, valamint arab orvosok bevezették az általános orvosi gyakorlatba.
A modern fényterápia alapjait kb loo évvel ezelőtt rakta le Niels Ryberg Finsen, dán orvos. A fényterápia területén végzett munkájáért 1903-ban Orvosi Nobel-díjat kapott. Finsen fejlesztette ki az első olyan készüléket, mely mesterséges úton napfénysugarakat állított elő. A mesterséges úton szintetizált napfénysugarak használatának egyértelmű előnyei vannak: pl. az intenzitási értékek, valamint a kibocsátott fény spektruma szabályozhatóvá és ezáltal állandóvá válnak.
A fénnyel való gyógyítás kifejlesztésének kezdetekor a modern fényterápiában általában a spektrum infravörös és ibolyántúli részeit használták. 1981-ben egy magyar kutató csoport olyan fényforrást hozott létre, mely eredetileg a lézerterápiára épült, de a látható fény, valamint az infravörös sugárzás kombinációját állitotta elő.
A csoport a fény polarizációját fontos tényezőként értékelte. Erre a technológiára alapozva készült el a BIOPTRON Fényterápia Rendszer.
Édesapámnak nemrég volt térdműtétje. Előtte végigjárt egy csomó természetgyógyászt. Ideiglenes javulás tapasztalható volt, de a végén mégiscsak kés alá került.
"Kedves Pocakmicu! Igazán örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésed. Ha élő az emil címed, szívesen küldök tájékoztatót. "
Szerinted érdekel? amit kérdeztem engem az érdekel!
már bocs
Szia Szemfülecske, ha gondolod, emilben küldj telefonszámot és felvehetjük a kapcsolatot, ott már bővebben megbeszélhetjük, mi az ami Téged konkrétan érdekel.
Szia Anna, megkaptam a tájékoztatót. Hú, igazán nagyon érdekes, amit leírtál a fényterápiáról. Hogy lehetne megismerni, esetleg ki lehetne valahol próbálni is.
Komoly érdeklődő vagyok!!!!!
Én már évekkel ezelőtt vettem egy kisméretű bioptron készüléket, adtak hozzá fényterápiás készletet is. A fiam akkor még serdülő korban volt és rémesen nézett ki az arca. Annyira pattanásos volt, hogy már lelki problémákat is okott neki az állandó csúfolodás az iskolában. Akkor ajánlotta egyik munkatársam a fényterápiát a színterápiával. A hideg színekkel kezdtük a kezelést, és amikor már visszahúzodtak a gennyes kiütések, folyamatosan az alapszínnel kezeltük minden nap. (azóta is használja) Egy hónap után látható változás volt a lámpázás eredménye. Nem beszélve arról, hogy a lelkiegyensúly is helyreállt.(már nem csúfolták az iskolában.
Egyébként azóta már a nagyobb lámpát is megvettük, mert a kicsit kinőtte a család, de a kicsit mindíg visszük magunkkal, ha nyaralni megyünk, hozzánk nőt:)))