Én leginkább a gyermek mellényeket látom hiányosnak a képen. ha gyermek mellényről van szó én ragaszkodnék a galléros változathoz, ami nem engedi hason lebegni az esetlegesen eszméletlen emberkét és a fejét is a víz felszíne fölött tartja.
Helo mindenkinek Tud valaki segiteni honnan lehetne ilyen mentömellényt venni?Amerikai gyártmányú a cég neve Texas Recreational és a mellény neve SUPER SOFT LIFE WEST.
Ápr. 23-24 -én nyílt nap lesz a a Lánc-híd lábánál, a Kossúth étteremhjó mellé kikötött "SOPRON" zuhatagti vontatón. Lehozzák a neszmélyi hajóskanzenből a "ZOLTÁN" gőzöst és ha minden igaz lesz ott egy AN és AM is. A rendőrség "DUNA" m/s -át is meg lehet nézni, ha minden jól megy. A belépés ingyenes, mindenkinek megpróbálunk válaszolni minden kérdésére és időnként beindítjujk a "SOPRON" LÁNG főgépeit is. Akinek van kedve jönni szeretettel várjuk!
További infok a gőzhajók, hadihajók, hajózás topicban!
Szerintetek mennnyit érhet egy kb. 10 éves Yamaha Malta (3LE) eredeti dobozában, kevés üzemórával, korának megfelelő állapotban.
Felelegessé vált (kicsit nagyobb hajóval járunk), eredetileg egy teljesen PVC (alja is), felfújható fa hátlapos talán 2,5 m-es testen volt. Tul. kép' a kettőre együtt kéne nekem egy ár. Ez olyan mint egy kis boci egy vitorláson.
Most jutottam hozzá egy motoros csónakhoz. Folttul működik, de ettől függetlenül szeretnék minél többet megtudni a motorról. Rákeresetem a "csónakmotor" szóra, és a sok közül ez a hely tűnt a legnépszerűbbnek. Szóval ez egy orosz (szovjet) Szoljut 3C típusú, kétütemű motorka.
Főleg az érdekelne, hogy hol lehet hozzá alkatrészeket szerválni, van-e gyenge pontja, mire kell vigyázni a használata során?
A fő gondom az, hogy a típusra keresve nem találtam semmit a neten.