Én is ezúton szeretnék köszönetet mondani a HÉV-es szakembereknek és mindenkinek aki lehetővé tette a mai nyíltnapot! Szép volt a különvonat is és szvsz jó választás volt a Csömörtől lefelé nem használt vonal is!
Nem vagyok egy nagy szakértője a HÉV-nek, de ma elmentünk Cinkotára a nyílt napra. Nagyon klassz volt. A körbevezető személyeken (illetve a különböző részeknél lévő embereken) - sajnos nem tudtam megjegyezni a nevüket - is látszott, hogy kenik-vágják a munkájukat, igazi szakemberek, és hozzáértők. Sajnos a munkakörülményeken, eszközökön volna mit fejleszteni, javítani. Talán így többen látják, hogy az ott dolgozók nem csak a fizetésükért járnak dolgozni, hanem a pályaszeretet és az elhivatottság is a jelenlegi pozicíójukban tartja őket. Nagy köszönet a szervezőknek, igazán remekül volt megoldva minden.
Sajnos nincs. Ez egyébként is inkább Tar Admirális, vagy amúgy nemecsekesen írva kopaszkapitany úr dolga, a szerelvény festése egy darabig még úgyis szép tiszta lesz, van még idő így megörökíteni.
A kedvenc vonatom nagyon kicsi korom óta!!! Nincs véletlenül képed a próbáról? Biztos csillog-villog, nagyon kiváncsi lennék rá, mert jó 1,5 hónapja biztos nincs már forgalomban!
A "DU" rövidítést hagyjuk meg a délutánnak; ha a ráckevei vonalról (bocsánat, 6-os HÉV), illetve Harasztiról beszélünk, akkor használjuk továbbra is az "Uh"-t. :-)
Csepelről 4 kisegységet vittek el. 3-at Cinkotára (841, 847, 957) és 1-t Harasztira (955). és 3 vendég szerelvény van Csepelen jelenleg 1 SE-ről (975 itt maradt), 1 DU-ról (949) remélem jól írom :) és 1 Cinkotáról jött múlt hét kedden éjszaka (905-s)
A 975-ös, meg még egy MX/A Ct-ről ott maradt nálatok, úgy hallottam azért, mert egy MIX/A nagyegységet le kellett állítanotok. Melyik ez és miért kellett leállítani?
Ha nagyon tudni akarod én csináltattam..... És nem az volt a lényeg,hogy a 931-es legyen csak erről volt jó szögben fotó ami nekem is tetszett... És a többi is az én gyűjteményembe kerül. Aki szeretne magának hasonló poharat korsót (hév-es máv-os egyebes) megkereshet emailben és megadom neki a részleteket. ;)
Vagy fogta magát X és odablattyogott a 931-es mellé, csinált egy képet és megvan az alap. Ha jól megnézed már fent van az az átok páramentesítő aminek amúgy semmi értelme mert nem használjátok, de a füleket valaki nagyon szereti levenni meg a csavarokat felül alul a pálcából. :)