Keresés

Részletes keresés

ghepard Creative Commons License 2010.06.25 0 0 287
Hát igen, ez is van - ez is a lélekre hat.......
Előzmény: babaji (286)
babaji Creative Commons License 2010.06.24 0 0 286
ghepard Creative Commons License 2010.06.24 0 0 285
Nekem is van egy egyszerű nyolcas táblázatom. Innen tölthető:

ftp://geofftp:rEadfTp@web.sav.sk/bl-graphs/animation/ddd-hu.pdf

Csak egy képernyőn van minden, tehát elég rövid. Ebben nincs semmi sallang vagy kaszinózás. Nagyon is rövid, de a lényeg ott van. Érzékelteti, hogy mi a több........

Legalább 6-os Acrobat Reader kell hozzá, mert máskülönben a benne lévő animációk nem indulnak el.

Előzmény: babaji (283)
ghepard Creative Commons License 2010.06.24 0 0 284
Hát most már nem az, de mikor először kezdett beugrálni, az élmény volt. Aztán kerestem a magyarázatokat és már olyan természetesnek tűnik. Az a szem működéséből adódik. Ha egy helyre nézünk sokáig (persze ellazulva - ezt kell elérni), akkor kidöglik a szem, szemizmok meg mit tudom mi és mintha az ember kezdene valahogy mellé látni. A szem egy mp alatt kb 50-szer is elmozdul, ezt nem tudatosítjuk. De ha állandóan egy helyre nézünk, akkor ez a mozgás már csak olyan lötyögés lesz - és látjuk, hogy szinte kilötyög egy bizonyos szín az alakzat mellé,vagy fölé - lehet irányítani. Sőt annyira el lehet lazítani, hogy ezt a kilötyögött színt félre is lehet húzni.
Előzmény: Semmisem (282)
babaji Creative Commons License 2010.06.24 0 0 283

érdekes hogy az oxigén-atomban 8 pozitron,8 neztron és 8 elektron van.....momentán Jézus neve görög nyelven irva számértékben  888.

Miután az Ujszövetség GÖRÖG nyelven maradt fenn,ez az ugymond eredeti :)) ezért Jézus héber számértéke 386 mellett a görög nyelvü is jelképezhet valamit !

Persze tudom ez másik téma csak zárójelben kegyeskedtem :)))

Előzmény: Mirdad (276)
Semmisem Creative Commons License 2010.06.24 0 0 282
Ezek elképesztő eredmények! Nagyon izgalams lehet.
Előzmény: ghepard (278)
ghepard Creative Commons License 2010.06.24 0 0 281
Hát nekem mondjuk sokkal egyszerűbb, ha egy az egyhez fordítom, de k*rv* hosszú az igaz. Ha meg rövidebbet, akkor meg gondolkodnom kell megint, hogy mit hogyan.......

Most igencsak le fog lassulni, mert a jövő héttől minden hétfő is és kedd is szabad lesz nekem egész október közepéig. Így szedem ki a szabadságomat már jó 10 éve. Nekem ez így nagyon klassz. Tehát számgépközelben is csak szerda-péntek leszek. A kolléga is majd minden nap kérdezi, írtam e aznap. Bevallom már 1 hete nem írtam 1 betűt se. De talán neki fogok futni jobban.........
Előzmény: Mirdad (277)
ghepard Creative Commons License 2010.06.24 0 0 280
Már olvastam ezekről a dolgokról, majd átfutom ezt is. Érdekes dolgok...... Hát én csak úgy magamon gyakorolgatok. Ha valamit meg akar tanulni az ember, akkor gyakorolni kell. Na most ugye, hogy gyakorolja mondjuk a totokfájást. Nehéz nekimenni ha netán megkapja az ember, mert az ember fél, azt nehéz leküzdeni.........
Előzmény: Mirdad (276)
ghepard Creative Commons License 2010.06.24 0 0 279
Nagyon szépen köszi, ma megint nagyon örültem a számoknak.
Előzmény: Mirdad (275)
ghepard Creative Commons License 2010.06.24 0 0 278
Hát mondjuk én sokat edzek a szemre és gondolkodom, hogy hogyan tartsam élesen a látásom és hogyan javíthatnám még. De innen már nagyon nehéz 58 éves fejjel feljebb menni. Most úgy 120-130%-on lehetek. Aszongyák, hogy a 200%-ot sose fogom elérni - ez hajt. De semmi baj nem lesz, ha nem érem el.

Az utóbbi hónapokban igen sokat voltam sötétben, főleg reggel. Ez annyira feldobta a perifériás látásom, mert ott egész másként nézeget az ember. Mivel a fényérzékelő sejtek nem a központban vannak (ott csak színérzékelők vannak), hanem a maximum 10-20 fok között van. Tehát magyarul, az ember nam azt látja ahova néz, hanem körülötte. Visszaemlékezve a régen olvasottakra az auráról, 3 hete gondoltam - rajzolok egy teli (mondjuk kék) kört és a közepébe icipici sötétebbet. Kitartóan fogom nézni lazán a belső kicsi kört, de úgy hogy lássam a nagyot is körülötte. És kezdtek a szélén beugrálni az aurák. Tudtam mozgatni, megnagyobbítani sőt még olyan 6-7 cm-re ki is toltam. Kisérletezgettem és aztán már 1-2 mp-n belül is sikerül. Minden szín más aurát mutat. De mi is az az aura? Lett rá egy egyszerű magyarázatom (persze csak magamnak), nem biztos, hogy úgy van. Elmagyaráztam a kolléganőmnek, de akkor is kivert a víz, mikor pár perc után aszonta, hogy lássa - meg is kérdeztem Tőle, hogy nem marháskodik csak. Én meg mennyit cseszekedtem, míg ráérezzek a dolgokra. Persze ő is biztos foglakozik a szemével, mert azért mindent megmondok neki, hogy hogyan csinálom. De ő 4 hét után visszavette a szemüvegét. Nem tud annyi gondolatot rááldozni, mint én....... A sötétet ő is csinálja, otthon se gyújt villanyt. Tehát neki is jó lehet a perifériás látása. De hogy látta 5 perc alatt, az megviselt....... :)))
Előzmény: Semmisem (274)
Mirdad Creative Commons License 2010.06.24 0 0 277

 

  Betettem a Facebook-on is egy csoportba :)

 

  Laci, gyorsabb, hatékonyabb lenne a fordítás, ha csak a lényeget ültetnéd át.

Ezt asszem itt javallotta is valaki. Ha ez megoldható... :) Köszi, Üdv!

Előzmény: ghepard (271)
Mirdad Creative Commons License 2010.06.24 0 0 276

 

  Szia babaji, "A víz rejtett tulajdonságai" c. tanulmány valóban nagyon alapos.

Terveztem magam is egy hasonló összeállítást, de ennél teljesebbre nem kell törekedni.

 

  Benne van minden, ami fontos: a víz fizikai-kémiai tulajdonságai, mitől "élő" a víz, és az ezzel kapcsolatos világhírű kutatások: Dr. Szász, Masaru Emoto, Viktor Schauberger, stb.

 

  Tökéletesen harmonizál ghepard barátunk hangról, rezgésekről szóló felismeréseivel:

http://www.scribd.com/doc/32464022/A-viz-rejtett-tulajdonsagai

Előzmény: babaji (267)
Mirdad Creative Commons License 2010.06.24 0 0 275

 

  Nagyon szívesen Kedves ghepard, természetes, hogy felraktam, így is késésben voltam :) Igen, a Scribd keresési motorja nagyon jól lett összerakva, hamar kiadja ott a dolgokat. Várjuk a szlovák fordítást :)

Előzmény: ghepard (264)
Semmisem Creative Commons License 2010.06.24 0 0 274
ez igen érdekes amit a végén irsz, na nem az aura miatt, hanem hogy a művelet, ami alapján látható az eddig nem látott.

érdekes.
Előzmény: ghepard (273)
ghepard Creative Commons License 2010.06.24 0 0 273
Eszem ágában sincs elvitatni azt a lehetőséget. A reikivel nincs semilyen tapasztalatom, tehát semmiképp se mondhatok róla véleményt. De mondjuk én is fel tudom magam melegíteni, csak másképp és máshogy magyarázom. Abban az összefoglalóban írtam is, hogy mínusz 12 fokban se fagytam meg félmeztelenül, mozdulatlanul ülve egy kidőlt fán kb 40 percet. Ha bárki ráteszi a kezét egy testrészre, azt melegebbnek fogja érezni. A körülményektől függ, hogy mekkora különbséget fog érezni. Az ember ugye állandóan adja le a hőjét és veszíti el az energiáját. Ha tehát valamivel meggátoljuk, akkor ott összegyűlik, mert azzal a kiáramlás nem szakadt meg. A gyakorlat teszi a mestert. Sok gyakorlatozgatással ezek az emberek lehet el tudják érni, hogy felmelegedjen bizonyos testrészük jobban más kevésbé. Pár éve én még lázmérőt is képes voltam magammal vinni a szabadba és mértem, hogy hogyan növekszik a testhőmérsekletem. Csak ültem és a hanggal próbálkoztam (halk magas), na meg nagyon arra koncentráltam, hogy most fel fogok melegedni és az alig 36 fokról pár perc alatt 39 lett. Abbahgytam,mert nem akartam megsülni....... :)

Sőt aurát is megtanultam látni. Sokáig nagy rejtély volt számomra, aztán elolvastam ezt azt és kisérletezgettem. Bármin meg lehet látni. Elmagyaráztam kolléganőmnek és 5 perc alatt látta Ő is. Ha rájön az ember, hogy miért lássa, akkor már egyszerűbb. Meg mondtam neki, hogy pontosan mit csináljon - pár perc múlva már mondta, jéééé lássa már.
Előzmény: babaji (272)
babaji Creative Commons License 2010.06.23 0 0 272

Természetesen létezik hit aminek másik neve  szuggesztio és ÖNSZUGGESZTIÓ .

Köztudott hogy a pirospozsgás életerős orvos amelyik majd szétreped az erőtől,szép nagydarab melák ember :)) pusztán attól hatékonyabb hogy a páciense hitét megnöveli....azt mondják a népek lám ő maga milyen egészséges hát akkor bizonyára másokat is leápolni képes . Orvoshallgatónak csak csinos életerős tipust lenne szabad felvenni :)))

Idáig rendben van.

A király  / és lélekpásztor és szerzetes stb /  felé meggyilvánuló  különleges tisztelet önmagában is lehet elégséges gyógytényező.

Ez is logikus.

Ettől azonban TÖBBRŐL is van szó.Páciensek emlegetik hogy az alternativ gyógyitó rájuk tette a kezeit....és azt kifejezetten melegnek,forrónak találták néha mint vasaló .Én magam is értesültem ilyen észleletekről.Az ugynevezett reiki-gyógymód  is azt célozza hogy ugymond a fejtető csakrán át bejön az életenergia/prána/delej/vitalitás/kenet stb és a Sziven át továbbáramlik a kezeken keresztól postázható.A gyógyitó NEM A SAJÁT készletéből ad,csak keresztülárd rajta.

Nos kerek perec ne vitassad el ezt a lehetőséget,én magam megannyi érvet fel tudnék hozni bizonyságul.

Előzmény: ghepard (271)
ghepard Creative Commons License 2010.06.23 0 0 271
Mindig érdekes olvasni a régi időkről. Ne feledjük a belső hit erejét. Például, ha egy király érinti meg az embert és ráadásul még rá is van sózva, hogy gyógyít, akkor az embereknek szinte kötelességük hinni benne. Mert mondjuk, ha utána nem gyógyul meg, akkor lehet még aznap lefejeznék (nem a királyt). Gondolom bárki keze ezt megtenné, ha egy másik ember hisz abban, akkor a saját maga erői indulnak meg benne és nem a másik hatott annyira. Lehet egy fadarab is megtenné. Nézzük meg a leghatásosabb dolgot. Egy gyönyörű szép lány megfogja egy férfi farkát - nem nehéz kitalálni, hogy mi fog történni... :) Van rá sok helyen példa, hogy ehhez néha nem is kell egy lány......

Már olvastam, láttam, hogy a gyógyszerek hatását is egy kicsit felül kéne vizsgálni (nehéz, mert egy kettőre le van pipálva az ember). Hogy itt is az ember belső hite hat a nagyobb %-ban. Már valami 30-90%-ot emlegettek egyénenként (a NatGeon láttam egy filmet), hogy az ember maga hat. Valahogy így: beteg vagy és nem tudsz mit kezdeni. Bízol az orvosban, hogy majd segít, hiszel neki. Beindul a reakció már akkor benned. Elmész hozzá, de az esetek többségében az orvos szinte semmit se segít (csak irogat és meghallgat, megmér meg ez az) - és aztán felír valami gyógyszert. Átmegy a bizalom a gyógyszerre, már attól várod a segítséget. Még nincs is meg, de már hat (ezt hogy mérték is, beveszi az ember és még fel sem szívódhatott, de már hatott). Kiveszed a gyógyszert a patikában (és megfizeted) és végül otthon már alig várod, hogy bevedd és segítsen. Ennyi előkészület után már annyira hisz benne az ember, hogy segít. Persze az orvosságok amúgy is hatnak, mert erős mérgek és életellenesek (antibiotikum), de végül a szervezetnek még a mellékhatásaik ellen és maguk a gyógyszerek ellen is küzdenie kell (mert idegenek számára)....... , de már legalább hallottam (láttam), hogy az ember szerepe ebben nagyobb lehet, mint eddig gondolták.......
Előzmény: babaji (270)
babaji Creative Commons License 2010.06.23 0 0 270
ghepard Creative Commons License 2010.06.23 0 0 269
Hát én sehol se írom, hogy valamit felfedeztem, csak azt írom, hogy ezt meg azt csináltam és valahogy próbálom megmagyarázni is. A hang már nagyon rég óta ismert dolog, az ütögetés, maszzírozás stb szintén. Soha sincs semmi új a Nap alatt, csak leírtam tapasztalataimat erről arról........ Ha az ember valamit csinál, amit mondjuk 51 évig nem csinált, akkor az neki új tapasztalat - valahogy így.......
Előzmény: babaji (266)
ghepard Creative Commons License 2010.06.23 0 0 268
Hát igen, lehetne átírni így meg úgy. Most lassan fordítgatom szlovákra, fogalmam sincs mikorra fogom lepötyögtetni. Itt dumálgathatunk egyet mást, azért van ez a topik. Az könnyen és gyorsan megy........ :)
Előzmény: babaji (265)
babaji Creative Commons License 2010.06.23 0 0 267

Mirdad olvastam a vizzel kapcsolatos anyagot a honlapodról.

Remek meglátások vannak benne,igen,igen,

Te milyen vizet iszol ? :)))

babaji Creative Commons License 2010.06.23 0 0 266
Amit a test ütögetéséről,kopogtatásáról irtál....az emlékeztet engem a RENGETEGFÉLE  simogatás-érintés-masszázs-ölelgetés elméletre és praktikára amelyekkel már találkoztam....a helyzet az hogy a kereket ne találjuk fel ha gurul többezer éve. Bocs nem ünnepet rontok csak a jobbitó szándék ütögeti a klaviaturámat hihihi
babaji Creative Commons License 2010.06.23 0 0 265

Esetleg átnézni,jobbitani és kihagyni belőle a sallangót és kaszinózást ,másoldalról beépiteni az itteni fórumozás értékeit is :)))

Előzmény: ghepard (264)
ghepard Creative Commons License 2010.06.23 0 0 264
Kedves Mirdad,

köszi szépen, hogy felraktad oda. Nagyon köszi, hogy áldoztál rá nem is tudom mennyi időt, hogy felrakhasd azokból a PDF fájlokból, amiket kitettem a FTP szerverre és Te (is) onnan letöltötted. Számomra érdekes, hogy csak 18 órája van ott és már mennyien "rajta voltak". Még egyszer köszi a bevezetőszövegérért is - jól esett.

Némely szlovák kollégám már le is horkolt, hogy már igazán nekikezdhetnék lefordítani szlovákra. Aszonta minden nap legalább 5-10 percet áldozzak rá. Már elkezdtem vagy 1 hete, de ez még nehezebben megy. Ha mondom neki, nektek itt már mindent mindig elmondtam, be is mutattam egyiknek másiknak. Mondom bármit kérdezhettek bármikor, hisz itt vagyok veletek minden munkanap. Akkor is írjam le, papíron elteheti magának és másnak is oda adhatja - aszongya.........
Előzmény: Mirdad (263)
Mirdad Creative Commons License 2010.06.22 0 0 263

 

  Kedves topiknyitó! :)

 

  Ami késik nem múlik: itt az első publikációja a munkádnak :)

  http://www.scribd.com/doc/33403341/Bitto-Laszlo-Gyogyito-emberi-hang

 

  Ott van a kék-zöld verzió is. Regisztrálni kell a Scribd-en, úgy elrendezi el a dokumentumot, olvashatóbb lesz és akkor lehet letölteni is.

 

  Üdv!

Előzmény: ghepard (262)
ghepard Creative Commons License 2010.06.22 0 0 262
Átfutottam az oldalt. Igen, ez régóta ismert és biztos sokan próbálkoztak és próbálkoznak vele. Én is igyekszem magamon segíteni saját erőből, vagy tartani a meglévő állapotot. Valahogy úgy akarom elérni, hogy semmiféle ezközt ne kelljen használnom magamon kívül, mert valamit csaknem mindig és mindenhol lehet tenni (hogy senki ne vegyen észre semmit).....
Előzmény: babaji (261)
babaji Creative Commons License 2010.06.22 0 0 261

http://www.balla-hangterapia.hu/eszkozok.html

sokan próbálkoznak ezen az ön/gyógyitási területen !

ghepard Creative Commons License 2010.06.22 0 0 260
Én is hallom a háttérzenét. Azt hiszem az valamilyen hangszer. Én télen főleg inkább így adom ki ommmmmmmmmm. Tehát rövid o és aztán becsukott szájjal mmmmmmmmm. Azért, mert az mmmmmm fent rezeg és így jobban tisztítja a szemek környékét (is) - újból sasszemre szeretném tudni őket. De mindenfélével próbálkozom, legtöbbször csak úgy dúdolgatok magamnak valami éneket vagy dallamot és így a légzésem is sokkal hosszabbra nyúlik automatikusan.
Előzmény: menroting (257)
ghepard Creative Commons License 2010.06.22 0 0 259
Nagyon klassz
Előzmény: babaji (256)
ghepard Creative Commons License 2010.06.22 0 0 258
Na belehallgattam a bálnák "énekébe". Láttam már egy kétszer ezekről a hangokról tudományos filmet a NatGeon, de még sose hallottam hangjukat. Hát elég érdekes, hogy egy állat csak úgy koncertezik magának, no meg a többi bálnának gondolom. Ezek a hangok 160Db erősségűek (tehát igencsak megrezegtetik azt a 50-70 tonnás jószágot), ami egy Concorde hangjával vetekszik.......

A lantmadár már nem volt ilyen komoly, megmosolyogtatott engem is, pedig azt hittem, hogy az is madárhang lesz..... :)
Előzmény: babaji (253)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!